25
okt
Seneste opdatering: 25/10-16 kl. 2009
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Se også Stefan Molyneux What Pisses Me Off About Hillary Clinton’s Support.

Svenske tilstander

Norge ser med skræk på udviklingen i Sverige. De er i øjeblikket ved at kameraovervåge alle grænseovergange til Sverige. Svensk kriminalstatistik BRÅ påstår, der kun er 90 mord i Sverige om året. Der er i al fald 160, men ingen journalist har gravet i den åbenlyse løgn andre end Elisabeth Höglund, og hun er pensioneret og skriver kun på sin blog nu. Enhver kan selv efterprøve BRÅ’s troværdighed.

I Sverige har det i år vært mellom 12 og 15 drap per måned. Til sammen 121 drap så langt i år (til og med september). Om det fortsetter slik de siste tre månedene, har antallet drap i Sverige økt med over 80 prosent i løpet av bare to år. Og det med en befolkningsøkning på under fire prosent.

Sverige ligger altså an til å få rundt 160 drap i år, i 2015 var det 115 og i 2014 var antallet drap 87. Norge hadde til sammenligning 23 drap i 2015, det laveste antallet på 44 år. Sverige får i år nærmere syv ganger så mange drap som i Norge, og det med bare dobbelt så mange innbyggere.

De omfattende innvandringsproblemene Sverige nå står overfor, har å gjøre med at landet har mottatt mange ganger så mange mennesker landet er i stand til å ta imot og integrere på noe som helst fornuftig vis.

Mye tyder på den utfordrende situasjonen i Sverige ikke lenger lar seg feie under teppet. Sverigedemokratene er et parti det er lett å mislike, men det er nå i ferd med å bli det største politiske partiet i Sverige. Stemningen har åpenbart snudd. Dagbladet.no Svenske tilstander

For at illustrere, at dette vil blive værre og værre, så venter Sverige at modtage 319.000 familiesammenførte de næste tre år (!)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 25 oktober 2016 - 14:49 - Svar

Pat Condell er en friskt pust i det syke Vest Europa.

sussebassa

Posted: 25 oktober 2016 - 15:33 - Svar

Helt enig med Condell`s analyse om at Europas IkkePK folk vil få det bedre med Trump..
Har da hejet på han i flere innlegg, og tror også han vinner valet.
Svenske aviser, sjelvklart henger han ut for en skitt, mm o.l….som de pk De er..som forventet.
Ved at England gikk Ut av Eu , og forhåpentligvis Trump blir president i USA endrer verdensbildet seg…til det bedre for oss ikkePK.
Trump blir USA`s neste president…

Pluto

Posted: 25 oktober 2016 - 15:34 - Svar

Hør, Hør! PAT CONDELL forteller den usminkede sannhet om hva det amerikanske valget vitterlig dreier seg om; En fortsatt verdensødeleggende globalisme av grenseløs galskap med den kriminelle Hillary Clinton som USA neste president, eller at Folket tar makten tilbake gjennom en Folkelig Seier for Donald Trump som USA sin neste president. – Aldri før siden 1945 har et amerikansk presidentvalg vært så avgjørende viktig for oss alle! – Valget den 8. november blir grusomt spennende!

TRUMP 2016

  achantus

  Posted: 26 oktober 2016 - 14:47 - Svar

  Trump er aller siste sjanse. Ellers er det LIGHTS OUT for USA. Men sannsynligvis er det allerede for sent. Jeg er ikke pessimist, bare realist.

Felix Krull

Posted: 25 oktober 2016 - 16:42 - Svar

En glimrende artikel om Amerika’s valg: forfatteren opsummerer dilemmaet med denne metafor:

2016 is the Flight 93 election: charge the cockpit or you die. You may die anyway. You—or the leader of your party—may make it into the cockpit and not know how to fly or land the plane. There are no guarantees. Except one: if you don’t try, death is certain.

http://www.claremont.org/crb/basicpage/the-flight-93-election/

  jasminum

  Posted: 31 oktober 2016 - 21:56 - Svar

  Jeg tror Trump vinner; fordi ham må vinne. For en mulig framtid for oss alle sammen.

torstein

Posted: 25 oktober 2016 - 17:11 - Svar

“Norge ser med skræk på utviklingen i Sverige”, det stemmer ikke, vårt ennå potente oljefond strutter av potens, selv om det er tømt med den innvandringshastighet vi bivåner hver dag.
Vår statsminister Ena Solberg har hentet en ny kvote “flyktninger” på beskjed fra Merkel/Eu for å fordele alle nye tilstrømmende kvinner, barn, syke, eldre, etc 700 kvoterte uten parlamentarisk vedtak og ingen protesterer
godheten og nestekjærlighetens navn.

  snaphanen

  Posted: 25 oktober 2016 - 17:17 - Svar

  Det er en påstand, men den bygger dog på adskillige norske rapporter om Sverige, filmhold i Gøteborg og den slags

  sussebassa

  Posted: 25 oktober 2016 - 17:53 - Svar

  Så du tror pkregjering/sosialdemokraterne blir noe bedre…mindre spantable ifht å ta inn flere innvandrere..dermed enda større kostnader..og voldtekter mord mm…
  Og hvem blir statsminister mener du ..
  Ser jo Støre er ute og bruser med fjøra..

   achantus

   Posted: 26 oktober 2016 - 14:52 - Svar

   Selv kan jeg ikke fordra hverken høyre-flesket eller venstre-flesket. Høyre er ikke lenger noe konservativt høyreparti, men snarere nyliberalt og globalist-elitistisk. Og Frp skuffer også. Ingen gode alternativer igjen. Dessuten tviler jeg sterkt på at noe kan oppnås innenfor det eksisterende politiske system.

Krister Nyström

Posted: 25 oktober 2016 - 18:48 - Svar

Pat Condell is tha king 🙂

Lars-Erik Eriksson

Posted: 25 oktober 2016 - 18:54 - Svar

Beträffande svenska tillstånd vill jag bara påpeka att de antalet mord som sker årligen i landet inte skall jämföras år från år utan man bör gå tillbaka till 1975, i det att då blir det svårare att trixa med trender.
Trots att traumavården i Sverige är fantastiskt mycket bättre i dag, så har brottsligheten exploderat, också när det gäller värsta formen av dåd.
Inget BRÅ eller deras machiavelliska uppdragsgivare gärna vill upplysa oss om.
Den svenska verkligheten är grumliga vatten, därmed också det enda vi kan fiska i.

Leave a Comment