26
okt
Seneste opdatering: 29/10-16 kl. 1551
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“The liberal basketcase, Sweden.” Paul Joseph Watson med Arg Blatte (Angry Foreigner) Hans historie om julebelysningen, er en ikke-historie.

Stadier i ‘svejserens’ liv

cvoy6n4xyaafvky


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


OlofdeGothia

Posted: 26 oktober 2016 - 12:43 - Svar

En stor del av svenska invandrare har försörjningsstöd. Det innebär att svenska skattebetalare står för det som är nödvändigt för deras uppehälle och mycket mer som t ex gratis svenskaundervisning (SFI.kurser)
Ändå kräver de mer och vill ha betalt extra när de erhåller praktikplatser.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/10/26/arbetar-de-gratis/

stubb

Posted: 26 oktober 2016 - 16:39 - Svar

Sverige er en advarsel til alle nordiske landene.

Peter Zichau

Posted: 26 oktober 2016 - 16:48 - Svar

Vi kommer til at nyde frugterne af venstrefløjens politik i mange år frem..!
Husk nu at sige det hver gang. Venstrefløjens politik..! I mange år frem..!

invernes

Posted: 26 oktober 2016 - 23:31 - Svar

OT her kan dere lese om hvordan IS behandler kristne i Syria .
En kristen kvinne forteller en historie om hva som skjedde da IS først kom inn i Syria på et bakeri , de tok omlag 250 barn til fange og begynte og putte dem oppi en industriell skala elting maskin. Hun beskriver hvordan disse kristne barna ble knust som deig oppi den , de ansatte ble brent levende i en bakeri ovn i forkant.
Hun nevner også at IS kastet barn nedifra balkonger for og skremme unna sikkerhetstyrker som forsøkte og intervenere.
Dette er hva kristne i midt østen opplever , det her må være det mest motbydelige jeg har lest. Samtidig sutrer journalister om at irakiske og syriske sikkerhetstyrker krenker menneskerettighetene til IS , men jeg synes de kan krenke rettighetene til IS alt de vil.
http://www.dailymail.co.uk/new

invandrare1957

Posted: 27 oktober 2016 - 05:31 - Svar

Frågan är om det går att rädda Norden för svenskarnas dumhet. Ju mer media globaliseras desto större påverkan får globalisterna. Man börjar med reklamen sätter dit sånt som påverkar människor. Allt ifrån åsnor, hundar och hästar som har ett helvete. Sen går det till barn från fattig länder. Så manipulerar man människor och vänjer dom att vi har det väldigt bra här uppe i mörka Norden. Och vi kan få bort världsfattigdomen genom att göra oss fattiga.

MonaBriss.

Posted: 27 oktober 2016 - 11:42 - Svar

Jag är Snaphanenläsare sedan “urminnes” tider, men har inte kommenterat här. Hittade en artikeln i dag på min lokalblogg Toralf Alfsson i Kalmar, som jag anser behöver spridas vidare till andra alternativa medier. Det man läser om där är något av det vidrigaste som förekommer i massinvandringens spår, och som helt mörkas, utan en enda tanke på konsekvenserna det kan få. Här kan ett helt lokalsamhälle drabbas enormt i förlängningen. Personliga lidanden och kostnader kan bli helt oöverskådliga. Betänk också att dessa sk. e-kommande barn går i skolklasser med våra minderåriga svenska barn. Detta är rätt och slätt brott mot mänskligheten. Var så vänlig och sprid! SNAPHANEN kan du ta upp detta? Har skickat länken till Document också. Det borde komma ut även till våra grannländer att svenskens liv och hälsa är ointressant för den svenska “eliten”. De gör tydligen allt som står i deras makt för att kvitta sig med oss. För mig finns bara alternativet utlandsflytt kvar, då jag i dag avskyr och föraktar mitt land. Kommer tom. att byta ut mitt medborgarskap då jag inte längre vill kalla mig svensk. Så långt har det gått. (JA, jag har den turen att jag kan göra det).

http://thoralf.bloggplatsen.se/2016/10/26/11379472-tbc-smittad-del-1/# kommentarer

  snaphanen

  Posted: 27 oktober 2016 - 12:20 - Svar

  Velkommen, Mona og tak

   MonaBriss.

   Posted: 27 oktober 2016 - 13:55 - Svar

   Tack Snaphanen, och tack för en fantastiskt lärorik och informativ blogg.

  OlofdeGothia

  Posted: 27 oktober 2016 - 20:49 - Svar

  Den här nyheten fick min sambo och jag reda på av en person redan i juli av en bekant till han som drabbats. Vi skrev redan då om det på vår blogg Ulsans. Men sedan tog det fart när Barometern tig upp det ytterligare en gång då med mer information, då spred det sig raskt. Första gången Barometern tog upp det nämndes inget om att politiker och tjänstemännen i kommunen ville tysta ned det hela. Att Thoralf nu tar upp det och sprider det vidare gör oss alla nöjda.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/07/20/epidemi/

  Här är en kompletterande bloggartikel från 12 oktober
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/10/12/morkar-myndigheterna-om-t bc/

   MonaBriss.

   Posted: 27 oktober 2016 - 21:20 - Svar

   Tack för detta. Ja det är ju tydligt att det rör sig om samma fall och att alla ansvariga har försökt mörka. Det är en skandal utan dess like och att man inte har testat skolbarn som har gått i samma klass är ett bevis för att dessa imbeciller inte har en aning om hur allvarlig en situation som denna kan bli. Vi har ju haft massor med sådana här fall under hela 2000-talet men det mesta har media tystat ner. Många svenska förskolebarn och lärare har drabbats och mått äta mediciner i flera år. Känner själv en kvinnlig rektor som har sina barnbarn i Stockholm och där en av dem, en tvåårig flicka, blev smittad samtidigt med ett stort antal andra barn. Föräldrarna är bägge advokater men man lyckades aldrig driva igenom ngn form av ersättning till barnen.
   Har själv jobbat som sjuksköterska i Saudiarabien på åttiotalet och har därför sett flera fall av TBC i slutstadiet, och som angripit även hjärnan, och det är verkligen ingen trevlig syn. Jag blir fruktansvärt ledsen varje gång jag läser om liknande fall.

  Oxis

  Posted: 28 oktober 2016 - 11:02 - Svar

  Jag har länge upprörts över att människor släpps in i landet och vidare ut i bygderna utan vidare hälsoundersökning. Antagligen anses en sådan rasistiskt! När alla flyktingar kom till Sverige under och efter 2dra världskriget avlusades de, läkarundersöktes de och TBC-undersöktes så fort som möjligt. Allt för att hindra spridning av oönskade sjukdomar som man genom samhälleliga insatser var på väg att få kontroll över. I alla fall upp till 10-årsåldern (jag är född i mitten av 40-talet) var skärmbildskontroller i skolan återkommande.
  Nu verkar de som styr och “tänker” ha tappat all sans och förnuft. Särskilt med tanke på den globalt ökande penicillinresistensen borde man vara ytterligt mån om att ringa in eventuella farliga smittor i tid.

OlofdeGothia

Posted: 27 oktober 2016 - 17:51 - Svar

Den socialdemokratiska regeringen slösar med skattebetalarnas medel
En oförsvarbar kostsam immigration
Ger hjälp år suspekta regimer i hela världen.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/10/27/kan-de-hushalla-med-vara- pengar/

Alla ministrars resor ska granskas efter att en statssekreterare gjort flygresor som kostat 800 000 under två års tid då ofta i business class.
http://www.svt.se/nyheter/regeringen-alla-ministrars-resor-ska-granska s

Leave a Comment