7
nov
Seneste opdatering: 8/11-16 kl. 2139
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

screenshot-1

Tyske journalister er saglige og grundige. De forklarer loyalt, hvad der er meningen med det hele., så læs artiklen, I der foreslår, at Uwe hører hjemme på psykiatrisk afdeling. Nu håber vi ikke, politiet er lige så grundige og står ved færgeafgang her fra Rostock om lidt. Jeg har trøstet Uwe med, at han er professor i Køln inden tre år.

Ingen af os havde kalkuleret med pressen, men nu er historien i mange tyske medier. Det foregik ved, at Uwe blev ringet op af den lokale avis nogle timer efter aktionen, og så er de ellers gået frem efter screenshots fra min video. Provokation an Schlosskirche Dieser Mann klebte seinen Penis an Luthers Thesen-Tür. Focus: Dänischer Künstler klebt seinen Penis an Luthers Thesen-Tür. Også i Die Presse og News.de. Videoen er på to døgn set af over 10.000 mennesker.

Svenskarna kan komma att vara i minoritet i Sverige redan 2025

– det förutspår den sverige­kurdiske national­ekonomen Tino Sanandaji.

Beroende på hur snabbt regeringen tillåter invandrarna fortsätta välla in i landet kommer svenska folket inte längre utgöra majoritets­befolkningen mellan 10 och 15 år fram i tiden, skriver han på sin Facebooksida.

“Oavsett om man tycker att det är bra eller dåligt är det ett fascinerande historiskt experiment som vi observerar i realtid”, konstaterar han krasst. Sanandaji: Svenskarna kan vara i minoritet redan 2025

Hizb-uT-Tahrir’s årsmøde i Korsgadehallen 6.nov 2016


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


T. Snorrason

Posted: 7 november 2016 - 20:39 - Svar

Uwe Jensen bør snarest søge psykiatrisk hjælp.

    PBrad

    Posted: 10 november 2016 - 18:53 - Svar

    Slap dog af…hystade

invernes

Posted: 7 november 2016 - 21:28 - Svar

torstein

Posted: 8 november 2016 - 17:35 - Svar

Martin Luder (senere kalt Luther) von Eisleben giftet seg med nonnen Katharina von Bora, drakk min 5 liter sterkt tysk øl om dagen og gjennomførte en varig reformasjon av St Peters katolske pavekirke. Mer skulle der ikke til. The rest is history.

Leave a Comment