10
nov
Seneste opdatering: 11/11-16 kl. 1659
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Trump’s big gains with blacks, Hispanics, women, youth, poor

Donald Trump outperformed Gov. Mitt Romney’s ballot-box support from African-Americans and Latinos. Se også Ezra Levant: Trump’s reply to Saudi prince proves “America made the right choice” og Ann Coulter on Trump’s Victory.

Kaos i Stockholm: Feministisk snerydning fungerede ikke

Har man set svenske tv-nyheder til aften, ved man at der faldt 40 cm sne i Stockholm, og al trafik gik i stå. “Fler borde ha feministisk snöröjning, skriver LOTTA ENGZELL-LARSSON og bloggen IOTAKT giver en mere detaljeret kritik. “If civilization had been left in female hands, we would still be living in grass huts,” sagde feministen Camille Paglia

I all hast ställdes de flesta busslinjer in. Tvärbanan rapporterade vagnfel, spårfel och växelfel. Pendeltåg och tunnelbana gick på halvfart och blev snart överfulla. I går kväll fick tusentals stockholmare pulsa fram på oplogade trottoarer för att över huvud taget komma hem. Och Stockholm är stort, folk fick vandra i timmar.

De som tagit bilen fastnade i köer, gatorna var glashala och de dubbfria stockholmsdäcken fick inget fäste. Bilar, lastbilar och bussar halkade hit och dit, en del fastnade i snödrivorna och stoppade upp resten av trafiken. Feministisk snöröjning funkar inte i Stockholm


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Felix Krull

Posted: 10 november 2016 - 23:34 - Svar

Fnis!

invandrare1957

Posted: 11 november 2016 - 05:07 - Svar

Allt är amerikanarnas fel. Dom röstade inte som Svensk media ville till och med det normala snöfallet. Jag är tillbaka i åkeribranschen efter 27 års frånvaro man har varit med om värre snöfall. Utan det här är ren dumhet I Stockholm börjar det bli för mycket folk det fungerar under normala förhållanden. Men när det blir snöfall så finns det inte plats för sandbilar o plogbilar. Sen en planering som inte finns utan det ska komma en viss mängd snö innan man åker ut. Man tittar inte ens att nu kommer det ett kraftigt snöfall utan reglerna gäller. Utan hade det varit folk som på nittiotalet och man hade börjat på en gång då hade det gått hur bra som helst. Sen att Sverige har matproduktion för en 1/4 av befolkningen i landet och resten ligger på lastbil och alla andra branscher som inte heller har lager utan man kör efter det moderna just in time. Då blir det så här ett kallt land i Norden kan inte fungera som ett globalt Sydeuropa land vi har varit lite smartare tack vare det här. Nu har man ju bytt ut att ålderdom ger vishet mot att skolad ungdom är vishet. Kommer ihåg Södertälje på åttiotalet och gatukontoret äldre gubbar som hade lärt upp sig av andra äldre visa gubbar som visste hur man beter sig vid snöfall. Nu lär man sig det i skolan man vet precis hur vägarna ska plogas. Så man kan säga att det är amerikanarnas fel men dom gjorde rätt som röstade bort globalisten Hillary som jobbar för att inget land ska ha egen matproduktion utan billigaste landet producerar och arbetskraften flyttar dit jobben finns och lägsta lönerna givetvis. Det fungerar inte i ett kallt Norden där man måste vara smart för att överleva. Därför kommer Sverige o svenskarna att överleva. Vi har inga politiker för det.

samuelafugglas

Posted: 11 november 2016 - 05:43 - Svar

Kan det ha något att göra med “Global warming”? Klimatskojeriet avslöjat kan man påstå!

latmask

Posted: 11 november 2016 - 08:44 - Svar

Tyckte jag mestadels såg karlar ute som skottade snö. Men de kan ju ha varit feminister.

Margrethe

Posted: 11 november 2016 - 08:48 - Svar

Camille Paglia – er det ikke hende, der også forsvarer pædofili? Det skal bare være “pædo” på den fede måde…
Men det bør jo ikke undre nogen, når hun ser prostitution som udtryk for “kvinders magt over mænd”. Det er den, der betaler for musikken, som bestemmer, hvad der skal spilles. Logik for mine høns, men, som altid, ikke for disse belæste “feminister”.
Endnu et godt eksempel på, at “Feminist” ikke er en beskyttet titel. Enhver spade kan kalde sig feminist. Og det gør de så. Det er den slags feminister, der skulle trækkes ved håret hen på det lokale bordel, sættes til at udøve “magt” ved at sutte pik på fem mænd om dagen og lade 10 andre onanere i mund og endetarm – nu taler vi realiteter – og så skal hun efter et års tid i det liv, komme og fortælle mig, hvor magtfuld hun føler sig. Hun skal fortælle mig, hvorfor det er de i forvejen magtesløse, der ender i prostitution. Hvor er alle de privilegerede, veluddannede magtliderlige kvinder henne? De burde jo elske det! Hun skal også fortælle mig, hvorfor verden ikke bugner med afdankede, men velhavende eksprostituerede med bankkontoen fyldt til randen med alle deres nemt tjente penge. Vi hører aldrig om dem i medierne? Fordi de ikke findes. Bagmænd, annoncørsider, narkohandlerne, sprutproducenter mm er rendt med hele fortjenesten. Der røg dén magt…
Hun kan have ret i, at kvinder ikke havde leveret andet end græshytter, hvis de havde siddet ved magten de seneste 1000 år. Lidt svært at efterprøve. Med hensyn til snerydning, har jeg svært ved at forstå, at et relativt velhavende land, skulle prioritere at rydde fortove contra vejbaner, eller omvendt, i stedet for at prioritere begge dele? Mon ikke det mere handler om det, vi ser alle vegne i samfundet nu: Alt, der før fungerede, falder fra hinanden. Generationerne, uddannet med disciplin og krav om faktuel kunnen, er ved at forsvinde fra arbejdsmarkedet. Nu tager de lal-og-jask uddannede over. Det kan ses alle vegne, især i den offentlige sektor, men også den private. Offentlig transport fungere ad hekkenfeldt til. Jeg ville skifte teleselskab, men måtte næsten opgive fordi de ikke kunne finde ud af at overføre et banalt telefonnummer.
tre gange var det andres telefonnummer, jeg blev koblet på. En tudebanal ting at få gennemført for blot 10 år siden. Nu er der gået Mogadishu i det hele.

invernes

Posted: 11 november 2016 - 11:32 - Svar

Feministisk snerydning fungerede ikke , nei selvsagt feminister kan knapt brukes til å vaske et toalett.

  Perechta P

  Posted: 11 november 2016 - 19:14 - Svar

  Det var svinsk, jag känner en ‘feminist’ där kan tvätta en skithusstol bättre än de flesta…

invernes

Posted: 11 november 2016 - 11:34 - Svar

  sussebassa

  Posted: 11 november 2016 - 13:10 - Svar

  ..men som den smarte mannen han er sier han nå at han velkommer det, viser passjon sier han..Expressen.
  (inte helt dum den..”motsatt” psykologi (det uventede) har bestandig en god effekt).

   Perechta P

   Posted: 11 november 2016 - 19:09 - Svar

   Och jag er övertygad att sussebassen -invernes är samma skribent!

  Perechta P

  Posted: 11 november 2016 - 19:22 - Svar

  Som ‘Grønland’ i Oslo?
  Feje fremfor egen dør først.
  Utroligt hvad man læser her en gang i mellem….

OlofdeGothia

Posted: 11 november 2016 - 13:43 - Svar

Svenska journalister borde lyssna istället för att propagera.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/11/11/hur-lyssnar-de/

  sussebassa

  Posted: 11 november 2016 - 14:09 - Svar

  Nei..du da…svenska pk journalister lyssna..
  Dom gjør et kjempejobb igjennom det de skriver…luger.
  SD blir bara større og større.

Leave a Comment