15
nov
Seneste opdatering: 16/11-16 kl. 2058
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Først må det Muslimske Broderskab stemples som terrorgruppe”. Broderskabet er ligesom Hizb ut-Tahrir forbudt i talrige lande, ikke mindst i muslimske. Broderskabets infiltration af bla. Det Hvis Hus, er veldokumenteret i talrige rapporter og dokumentarfilm. Clintons rådgiver Huma Abedin er bare det sidste eksempel på infiltration, nogle mener ligefrem, hun var en saudisk spionTrevor Loudon har lavet flere film om emnet.

Politikeren Jo Cox myrdet af politiske grunde

Ikke at det bør komme bag på nogen, men man husker nok, at først skulle hendes næppe kolde lig bruges imod Brexitkræfterne i England. Man skulle tro, det ville virke manende på multikulturpolitikere, men intet tyder på, de frygter repressalier. Enhver kan se i pressen, der er daglige ofre for deres politik, så det kan ikke være andet end et spørgsmål om matematik og sandsynlighed, før nogen vil hævne sig på de egentligt skyldige.

Venstre er lige drejet 180 grader rundt, og afviser at kræve flygtningekonventionen ‘moderniseret.’ Sandheden er formentlig, at vi ikke kan værge os mod at få vores land skyllet bort af afrikanere, så længe EU ser ud som det gør, og så længe vi er medlem. Det kunne Løkke godt tage at udpensle for os, der skal være ofrene.

Jurors were told Thomas Mair, 53, killed the mother-of-two for “political and/or ideological reasons”, and had researched “far right” material in the weeks beforehand.

Mr Mair told police officers “I am a political activist” when he was arrested less than a mile from the murder scene, the court heard. Prosecutor Richard Whittam QC said: “Thomas Mair clearly held views that provided him with a motive – utterly misplaced of course. “The prosecution suggests that motive was such that he killed her because she was an MP who did not share his views.” Labour MP Jo Cox ‘murdered for political cause’

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Torben Caroc

  Venstre har opgivet at ændre flygtningekonventionen. Undskyld, men kan det have noget at gøre med at forhandlingerne om Europol ser ud til at lysne lidt ifølge Kristian Jensen. Give and take ?

  • snaphanen

   Ja. Hvofor ikke. Ikke fornærme Jean Claude

  • Rune Hansen

   Ifølge Eva Selsing, så er det snarere, fordi Venstre regner med at kunne smugle dårlige nyheder under befolkningens radar, nu mens alle er fokuserede på Trump.

 • River

  Stramninger, stramninger stramninger… Men der sker absolut ingenting… eller rettere de siver ind, år ud og år ind. Politikere i en nøddeskal er uslinge.

 • mjolly

  Selv ikke Breiviks drap på 77 hjalp noe som helst, delvis fordi han pga tidspress endte opp med å likvidere “feil” mål, ungdommer, og ikke sine egentlige mål, politikere og journalister. Er det noe dagens politikere ikke bryr seg om så er det jo barn og ungdom.

 • Niels Henriksen

  Audi hyrede tv-stjerne til reklame: De havde bare glemt at tjekke hendes fortid 🙂

  http://www.bt.dk/udland/audi-hyrede-tv-stjerne-til-reklame-de-havde-ba re-glemt-at-tjekke-hendes-fortid

  Niels Pedersen

  Så er den gal igen i Sverige, hvor folk raser over en reklamekampagne.

  Her på den anden side af sundet har vi at flere gange rynket på næsen over
  svenskernes politiske korrekthed og evne til at se kønsdiskriminering, selv hvor
  vi andre ikke kan få øje på det, men denne gang er det af helt andre årsager,

  svenskerne er røget op i det røde felt.

  Audi Sverige hyrede for nylig tv-stjernen og kunstneren Kakan Hermansson til en
  reklamekampagne for bilmærkets nye Q2-model. Men den tyske bilgigant havde
  tydeligvis ikke gjort deres hjemmearbejde godt nok. For der skulle ikke gå lang tid,

  før Audi var havnet i en så voldsom shitstorm på de sociale medier, at de måtte
  lægge sig fladt ned og afbryde samarbejdet med Kakan Hermansson.

  Den 35-årige er en yderst kontroversiel figur i det svenske. Som erklæret feminist
  har hun flere gange udtalt sig hadsk om mænd, og derudover har hun opfordret til
  vold mod politiet på Twitter. Det skriver både Expressen og Aftonbladet.

  6 timer siden

  • Odd S. Olavssøn

   “Kakan” Hermansson er for det første en bindegal lesbisk ekstremfeminist, som er rødere end det røde i Kinas flag. Desuden er hen farlig, da hen af flere omgange har været ansat i SR (Sveriges Radio), samt jævnligt er i svensk TV. Svenske ‘mediepersoner’ er åbenbart meget glad for hen.

   Heldigvis, kan man sige, er svenskere generelt ved at lure hvilket perverst syn hen har på virkeligheden, som netop denne her: http://nyheter24.se/debatt/819030-kakan-i-pa-sparet-ar-ett-han-mot-all a-poliser-som-mordats-i-tjanst

 • invernes

  Det beste som kunne skje var om Saudi Arabia ble fjernet fra jordkloden.