16
nov
Seneste opdatering: 18/11-16 kl. 0015
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tysklands mest betydningsfulde maler og fotograf Gerhard Richter (f. i Dresden 1932) kritiserer i en interview på Lousiana-museet stærkt kansler Merkel og præsident Gauck over “flygtningekrisen.” Kölner-kunstneren kalder udtrykket “Velkommenskultur” falsk og unaturligt. Om Angela Merkels udtryk “Vi klarer det” siger Richter: “Det er ikke de rigtige ord. Flygtninge er ikke velkomne i Tyskland. Hvis du fortæller dem, at alle er velkomne, er det løgn.” Han har aldrig haft noget imod udlændinge, men inviterer kun mennesker, han kender. Uanset om der nu er en sort mand eller en dansker. “Men jeg vil ikke tale mere om Merkel.”

Roger Scruton: The Trump Card

screenshot-3

BBC Radio 4 Roger Scruton: The Trump Card


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 16 november 2016 - 21:25 - Svar

Den største løgnen er at de kalles flyktninger ! dette er helvetes røverpakk fra araberland og Afrika , bare en liten promille av disse er ekte flyktninger.
51 miljoner beslagtogs från flyktingar på väg semestra i hemlandet

http://www.friatider.se/51-miljoner-beslagtogs-fr-n-flyktingar-p-v-g-s emestra-i-hemlandet

  Chingachgook Jensen

  Posted: 16 november 2016 - 22:18 - Svar

  Gerningsmænd flygter også.
  Men når de når til Europa, forvandles de på magisk vis til ofre og børn.
  Mutti Merkel svinger tryllestaven.

Felix Krull

Posted: 17 november 2016 - 01:14 - Svar

Een ting er at Scruton finder Trump not quite cricket, men at han fremmaner visionen om russiske bataljoner der stormer frem mod Rhinen maa vaere begyndende senilitet. Troppekoncentrationen i det vestlige Rusland er et helt rationelt og fornuftigt svar paa NATO’s oprustning i Baltikum.

Europa’s ‘cavalier attitude towards its own defense’ er per diktat fra Washington, da Vesteuropa (minus Frankrig) de facto er under amerikansk besaettelse paa halvfjerdsindstyvende aar, og Washington oensker et afvaebnet Europa. Europas forsvar kunne klares med et par hundrede strategiske atomvaaben, som snart sagt ethvert land i Europa har kapacitet til at fremstille og til en broekdel af den pris vi p.t. betaler for det privilegium at baere vand til USA’s militaereventyr. Men dette ville samtidig betyde at Washington ikke laengere kunne diktere Europa’s sikkerhedspolitik, hvilket er noget naer Washington’s vaerste mareridt, da dette naesten uvaergeligt ville betyde en tilnaermelse til Moskva: hvis Washington ikke laengere gider betale spillemanden, kan de heller ikke bestemme musikken.

Men der er alligevel grund til at tage muligheden under overvejelse: meget – ikke kun Trump – tyder paa at USA er ved at miste viljen til at forsvare deres imperium; det er ogsaa derfor at lande som Japan febrilsk opbygger deres militaere kapacitet: de er nervoese for at USA traekker sig tilbage fra det vestlige Stillehav og overlader Japan til Kina’s naade og barmhjertighed.

Svenskerne kunne uden videre dikkedarer bygge os en snes atomvaaben og ubaade til at fremfoere dem. Nordmaendene kan lave krydsermissiler og alt i alt kunne Danmark nok faa et forsvar der kunne holde russisk aggression for doeren for under hundrede milliarder kroner.

  Felix Krull

  Posted: 17 november 2016 - 01:22 - Svar

  Det er i oevrigt bemaerkelsesvaerdigt at Scruton har samme indvending mod Trump som kulturmarxisterne: han er en usmagelig person – ikke et kvaek om, hvad der konkret er problemet med Gudekejseren, andet end at han vil saette Amerikas interesser over Imperiets.

   snaphanen

   Posted: 17 november 2016 - 14:38 - Svar

   Det er ikke noget argument, men det er han da: ‘Loud ‘ og støjende. Se hans hjem, en kopi af Versailles.
   Han minder mig alligevel om mig selv: Clinton var kendt og for slem, Trump er et politisk ubeskrevet blad. Jeg satsede på ham

    Felix Krull

    Posted: 17 november 2016 - 14:47 -

    ‘Loud ‘

    Ganske enig, men som sagt et ringe argument, ogsaa fordi det langt hen ad vejen er the American way, uanset hvordan det saa maatte virke paa europaere eller WASP-eliten paa oestkysten.

    I oevrigt bed jeg maerke i en kommentar – fra hvem husker jeg desvaerre ikke – som mente at grunden til at Trump havde haft saa relativ stor succes blandt sorte var, at Trump’s rigdom var til at tage at foele paa, noget konkret der kunne beundres, mens Clinton’s rigdom var mere diffus og anonym – Trump lignede og opfoerte sig simpelthen som en alfons eller en narkohandler, noget man kunne identificere sig med.

    jasminum

    Posted: 17 november 2016 - 21:19 -

    mye er usikkert, vi får se:

    https://www.youtube.com/watch?v=uuSS8XvHU_E

OlofdeGothia

Posted: 17 november 2016 - 12:54 - Svar

Den svenske statsministern “herr” Löfvén tror sig om att kunna städa upp efter hans och Reinfeldts misslyckanden inom svensk politik. Att sätta räven till att vakta hönsgården har den svenska befolkningen de senaste 10 åren surt fått erfara.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/11/17/att-skapa-fortroende/

  sussebassa

  Posted: 17 november 2016 - 13:45 - Svar

  Herr Løfven (les total drittsekk) er en meget mislykket person som sin politikk…
  Svenskene biter ikke på hans undskyld, og han blir reglerett lynchet verbalt på facebook fria tider.se..
  Nånei, forrædere av eget folk skal ikke slippe unna så lett…man undrer på hva som foregår i hans hjerne..utover at hans IQ må ligge påsnitt 75…skjønt mange undres om han har 1 hjerncelle som funkar i virkelighetens verden.

Leave a Comment