27
nov
Seneste opdatering: 27/11-16 kl. 0145
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Islamisme er en integreret del af islam. Jeg skelner ikke mellem de to

Samuel Schirmbeck var i ti år korrespondent i Norafrika for ARD og ZDF. Han forklarer, hvorfor islam i 60 erne var til at leve sammen med, hvor det i dag er svært grænsende til umuligt. Programmet er Lanz fra 24.11, og man kan se det hele her. (Tysk, utekstet)

“Wir schaffen das ab”

Det hjælper noget at lammetæve politikere ved valg, og der er tyskere ikke så lidt mindre opvakte end indolente danskere. Man kan forære deres land væk i 33 år, og kun 20 procent af dem gider flytte lidt på deres røv.

ANGELA MERKEL today announced plans to deport 100,000 migrants who arrived in Germany last year as she continues to backtrack on her controversial open door asylum policy.

And in her toughest rhetoric yet the German leader told MPs from her party this week: ”The most important thing in the coming months is repatriation, repatriation and once more, repatriation.”

The stance marks an astonishing U-turn from the once pro-refugee Chancellor, who has been widely pilloried by critics at home and abroad for her decision to throw open Germany’s borders to millions of migrants.

Her extraordinary change of heart has been prompted largely by a series of catastrophic local election results for her ruling Christian Democratic Union (CDU) party, which was trounced by the populist Alternative fur Deutschland in both her home state and the capital Berlin.

The party’s slumping poll ratings have sparked alarm amongst her allies in both the CDU and its coalition partner, the Christian Social Union (CSU), with talk that senior officials would try to oust her. Regretting something, Angela? Germany’s Merkel announces plan to deport 100,000 migrants


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


selma

Posted: 27 november 2016 - 08:21 - Svar

Det er ikke nok at MERKEL snakker om å deportere 100 000.
For å få forholdene i Tyskland og Europa forøvrig trygge og levelige for europeere, må det mer til.
Og Merkel og hennes meningsfeller må stemmes ut av politikken for alltid. Det er ikke denne type politikere landene trenger.
En annen ting man bør tenke over er at alle lederne/topplederne i EU er katolikker, sågar er de enten jesuitter eller har fått sin utdannelse ved jesuittiske læresteder.
Google om jesuittene og se hva deres planer var.
Paven er katolikk og en tilhenger av The New World Order, (globalismen). Og migrasjonsbølgen(e) er en del av globalistenes plan om ødeleggelse av nasjonalstaten og makten samlet under en verdensregjering.
Mer å lese om dette på http://www.anthropocene.live eller http://www.endtime.net

bitten

Posted: 27 november 2016 - 09:52 - Svar

Hadde det bare vert så vell at ISLAM ikke hadde hatt , gud under sin kontroll så hadde det vært greit .
Men ISLAM er som en ekstremt ond ideologi , har jo jo mistet kontrollen sin på alle slags mulige måter
ellers også , dette ser man bare hvordan ISLM , muslimsk innvandring driver på i hele verden, Europa .
Jeg ser ikke så mye som en eneste positivitet, med ISLAM sitt store onde i de europeiske samfunn ,
med en slik vold og kvinne – undertrykkende ideologi , verdisyn , og der demokrati er helt borte vekk.

Så om ikke gud har ISLAM under kontroll , så har ihvertfall satan tatt fullstendig kontrollen ,
over ISLAM sitt onde hode.

Charles Nielsen

Posted: 27 november 2016 - 11:15 - Svar

»Islam har ikke sin gud under kontrol« Står der som overskriften.

Muslimer har ingen GUD, de har kun Allah, som er forklædt som GUD, men er i virkeligheden SATAN selv.
Det kan ses i lyset af, hvordan det er i de muslimske lande, muslimernes behandling af deres medmennesker. Særlig dem der ikke er rettroende over for SATAN´s religion.

I islam er mennesket ikke, som i kristendommen, skabt i Guds billede, men som en ’slave’, der skal adlyde Allah (Satan) og efterligne Muhammed ved at efterleve shariaen. Satan har skabt muslimerne, for at det skal tjene ham. Ganske enkelt. Der er ikke en kærlighedsrelation, men en herre-slave relation mellem Satan og den troende.

… Den kristne knæler for Guds alter i kærlighed – af egen fri vilje. Muslimen underkaster sig Satan i frygt – af tvang. Det handler ikke bare om en gradsforskel: At kristendommen er lidt bedre end islam. Nej, kristendom er tro – islam er en religion eller ideologi. Der er ikke noget at tro, men noget at rette sig efter. Muslimen er kun ansvarlig for at overholde en række love og regler. Derved bliver han fri for ansvaret – også når han tæver sin kone, når han tager sit eget og andre menneskers liv i Satan´s navn.“

Jesus advarede vi kristne, da han sagde: “Sådan har jeg talt til jer, for at I ikke skal falde fra. De skal udelukke jer af synagogerne, ja, der kommer en tid, da enhver, som slår jer ihjel, skal mene, at han derved tjener Gud. Og det skal de gøre, fordi de hverken har kendt Faderen eller mig. Men sådan har jeg talt til jer, for at I, når den tid kommer, skal huske på, at jeg har sagt det til jer. – Johannesevangeliet 16:1-4

De onde muslimer, som tjener Satan, mener, at de tjener ‘gud’. For vi kristne og for jøderne er ét af de 10 Bud netop, at vi IKKE må slå ihjel, og det undrer mig, at noget menneske overhovedet kan føle trang til at følge en så åbenlys ondskab !?. Det undrer mig, at der findes én muslim på jord; noget så ondt, kan man sige sig selv, må komme fra Helvedes dyb.!

Paven som siger og har taget Allah til sig er i virkeligheden blevet snøret af Satan. Dette bevistes da paven kyssede muslimernes fødder i Rom.
Mere på:
http://nyheder.tv2.dk/udland/2016-03-25-paven-vaskede-flygtninges-foed der-vi-er-alle-broedre

  snaphanen

  Posted: 27 november 2016 - 23:02 - Svar

  Jeg har det med guder, ligesom med kunst: Hvis de siger, det er kunst (gud), så er det kunst.

  Om den så er god eller dårlig, kommer senere.

   Charles Nielsen

   Posted: 27 november 2016 - 23:09 - Svar

   Hvad så med Satan. ?
   Det er jo kunsten i at slå ihjel. 🙂
   Så må vi jo vælge hvem vi har fået ideen fra. Kunsten altså 🙂

    snaphanen

    Posted: 28 november 2016 - 00:05 -

    Jeg tror hverken på guder eller sataner

    Charles Nielsen

    Posted: 28 november 2016 - 01:26 -

    Jeg tager også ret afslappet på det. Men til jeg ikke tager afslappet på er de muslimske skadedyr, der vandaliserer, voldtager, myrder hvor de end forefindes.

    Mine børnebørn kommer ikke til at ligne eller gå med affaldssække.
    Sataner findes kære ven: Se dig blot omkring. Muslimer over alt. Den indvasive art skal fjernes.
    Man bliver det man dyrker, længere er den ikke. !

invernes

Posted: 27 november 2016 - 14:41 - Svar

»Islam har ikke sin gud under kontrol« Islam sin gud er djevelen ! mørkets fyrste.

spirild

Posted: 27 november 2016 - 17:35 - Svar

Alle dansker, alle nordmenn:

Bare en liten opplysning:

Byen Clichy La Garenne i Frankrike har ca 59 255 innbyggere. 20 000 er muslimer!

De har nettopp demonstrert foran Rådhuset. 800 av dem.
Hvorfor?
Fordi deres moske skal stenges og skal huse det nye Mediateket.
De har blitt tilbudt et “erstatningslokale”, men 350m2 er ikke bra nok for deres jevnlige 3000.

Slik blir det her og.

Se bildet. Menn, bare menn. Men kvinnene er også ganske ødelagte. Deres hevn bedrives gjennom sønnene. Hun skal forøvrig bare føde sønner, det er hennes oppgave.

Sønnene blir mentalt ødelagt, deres destruktive adferd er en hovedårsak til forråtnelsen i muslimske land. Når dysfunksjonalitet oppmuntres og heies frem, blir det sånn.

http://www.fdesouche.com/793793-clichy-92-manifestation-de-800-musulma ns-contre-la-fermeture-dune-mosquee
http://www.lexpress.fr/actualite/societe/manifestation-de-fideles-musu lmans-contre-la-fermeture-d-une-mosquee-a-clichy_1854363.html

Leave a Comment