28
nov
Seneste opdatering: 28/11-16 kl. 2017
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Med Le Pen og Wilders i 2017 “The EU Is Over.” Det begik selvmord. Juncker trygler EU-ledere om ikke at holde flere folkeafstemninger, “fordi de vil ende med udmeldelse.” Det kan han nok bide sig selv i røven på, at de vil.

Geert Wilders, chairman of the Party for Freedom (PVV), has been celebrating on Twitter today. The reason? His party is now the biggest party in the Dutch polls. With elections coming up in March 2017, the populist politician seems to be on track to become the Netherlands’ next prime minister.

According to the latest poll of Maurice de Hond, the Netherlands’ most famous pollster, the PVV would become the biggest party in parliament if elections were held today (link in Dutch): they’d get 33 seats in the 150-seat lower chamber. Geert Wilders on Track to Become Next Prime Minister of the Netherlands

EU passerer en mio. asylansøgninger i 2016

Folkevandringen fortsætter, og hvis ikke nogen tager sig sammen til at stoppe den, vil den blive på 5, 10 og 15 mio om året. Der er hundreder af millioner, hvor de kommer  fra. Hvor mener EU grænsen går?

Lars Løkke siger henkastet, og så sjældent som muligt: “EU må bevogte de ydre grænser.” Han ved udmærket, hvad der ikke vil ske med den nuværende kommission, så han skal ikke have klinket noget. Forsvaret af Europa påhviler Østeuropæerne, ikke Venstre og Socialdemokratiet, der vil fedte for EU indtil der ikke er noget Europa tilbage, man har vel en karriere. Statistik set har motivet for de fleste landsforræddere været pekuniært, for politisk kapital er også kapital i kroner. Det behøver man ikke konsultere en kriminolog eller en historiker, for at få bekræftet.

Så længe vi er i EU og medlem af Flygtningekonventionen, vil vi miste vores land. Kun hastigheden vil variere. Brøndby-borgmesteren Kjeld Rasmussen (90) siger i dag: Udlændinge ville udnytte systemet: – Jeg fik ret. Det nytter ikke at have ret, når man ikke får det.

EU holder topmøder og siger, “at grænser er det værste, vi har.” Løkke og Støjberg holder befolkningen hen, ved at demonstrere, de hverken kan, vil eller tør redde Danmark fra flodbølgen, men at de hylder deres bedrag ind i et røgslør af Støjberg-retorik.

Tallet vil, som man ser, passere rekordtallet fra 2015 på 1,3 mio., det højeste tal nogensinde. De er ikke vigtigt, hvem der sidder i regering, det er kun DR, der kan bilde folk det ind. De kommer fra samme høstak af bedragere alle sammen.

The number of asylum claims lodged in the EU this year has passed a million, official figures indicate.Provisional data updated on Friday shows that at least 1,003,635 asylum applications were registered in the 28 member states as of October this year.The actual total is thought to be even higher, as only a handful of countries have submitted data for last month.

Separate figures show that 965,850 claims have been made by first-time applicants this year – equivalent to 96% of the total. Germany continues to receive the lion’s share of asylum applications, recording nearly two thirds of the total number, while just under 3% have been made in the UK this year. The figures indicate that there was a rise in claims received during the summer – peaking in August, when 133,375 have so far been recorded.

Comparisons with counts for previous years give an indication of the extraordinary influx of people into Europe in 2015 and 2016, in what has been described as the largest mass movement of people since the Second World War.

For example, the total number of applications recorded for the whole of 2013 stood at less than half a million, while it was below a quarter of a million in 2008. Some 1.3 million asylum claims were mad e last year, the highest figures since comparable records started eight years ago. On current trends, the final total for 2016 could be even higher. Asylum claims across European Union pass the one million mark and the final tally for this year is set to top 2015’s record figure


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


bitten

Posted: 28 november 2016 - 11:10 - Svar

Jeg håper for Frankrike sin del at LE Pen vinner valget til presidentvalget til neste år ,
som kan få skikk på Frankrike igjen , som Frankrike i det aller høyeste grad trenger .

EU med Merkel , Juncker er europas desidert aller største fiende av hele Europa ,
så mitt aller største ønske for europas del , fremtid .
Er at hele Europa kollapser som en stor pyramide som en kortstokk , for maken til diktatur , demokratisk styring som kommer i fra EU nede i Brussel , som Merkel Junker kjører på med , er så forkastelig , som
mulig rå er . Og holder hele Europas befolkning som gissel , med denne økonomiske immigrant tilførselen .
Brexit i alle EU land som Storbritannia gikk for , er det eneste som hjelper , nytter , så hele Europa kan bli til selvstendige stater , noe som er totalt fraværende i hele EU , Europa i dag .

ØST – EUROPA som Ungarn , Polen som er EU medlemmer , har jo blitt presset av Merkel at hvis de ikke
tar i mot ISLAM ,muslimer av økonomiske immigranter , så mister de landene pengeoverføringer i fra EU .
JA EU , Brussel truer Merkel truer , presser EU land som UNGARN og Polen til å ta i mot immigranter ,
til stor motstand i fra de øst – europeiske landene sine .
Siden EU nede i Brussel , mener at det holder ikke å bare ødelegge Europa både økonomisk og kulturelt ,
siden Øst – Europeiske land som Ungarn , skal ødelegges på helt den samme måte som resten av Europa .

  KnudMadsen

  Posted: 30 november 2016 - 00:00 - Svar

  Du har 100% ret, Bitten. Jeg havde ikke kunnet formulere det bedre!!

Tommy Leif Hasselager Jørgart

Posted: 28 november 2016 - 15:44 - Svar

Er de hollændere tossede i hovedet? Kun 33 mandater til Wilders PVV. Der er alt for langt op til de 76, som er nødvendige for at erobre flertallet i andet-kammeret. Hvorfor er undergang, lidelse og død så populært blandt europæerne?

Brandmand for Bidermeyer

Posted: 28 november 2016 - 15:53 - Svar

2016 – året, hvor globalisterne mistede kontrollen over den politiske fortælling!

  The Lying Press

  Posted: 28 november 2016 - 18:36 - Svar

  Problemet er bare at vore lande er fyldt op de fremmede fjender – og vores fjender vælter stadig ind over grænserne i Europa. Takket være de landsforræderiske politikeres hjælp.

   KnudMadsen

   Posted: 29 november 2016 - 23:57 - Svar

   Jeps. Det er så frygteligt som noget kan være. Og vi har den i politi, hjemmeværn og hæren, de organer som skal beskytte os, der er afvæbnede. Hvor er deres loyalitet i en tilspidset situation???? Hvad foreskriver koranen???

  KnudMadsen

  Posted: 29 november 2016 - 23:55 - Svar

  Jeg håber du får ret. Det var et godt skridt på vejen, at Mr. Trump blev valgt. Kunne vi så snart få Marine Le Pen til magten i Frankrig, vil det også være aldeles storartet.
  Selv er jeg med på sidelinien for at få Nye Borgerlige op at stå.
  http://nyeborgerlige.dk/meld-dig-ind/

Skåning

Posted: 28 november 2016 - 23:40 - Svar

The only two parties I have any sort of knowledge about is PVV and VVD. Alone they will not get a majority. So who are the other possible coalition partners?

Leave a Comment