30
nov
Seneste opdatering: 30/11-16 kl. 0737
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

B.H: OphĂŠves navneforbuddet i dag?

Hedegaard: »Hvis man ikke mÄ drÞfte sandheden offentligt, sÄ vil folk spekulere«

Jeg leder stadig efter bekrĂŠftelse pĂ„, at rygterne om at BH er drĂŠbt i Syrien er sande. Enhver hjĂŠlp er velkommen. Seks uger inde i Mosul offensiven er 1000 jihadister drĂŠbt og der er fĂ„ tusinde tilbage. Tidspunktet er kommet til at dĂž eller flygte. I Raqqa er situationen ikke meget bedre. Hvis BH lever, har han al anledning til at Ăžnske, han var flygtet et andet sted hen efter sin karriere som postbud. – FN advarer Europa om kemiske angreb pĂ„ europĂŠiske byer begĂ„et af flygtende ISIS.

»At han efter alt at dÞmme er manden, der prÞvede at skyde mig. NÄr dertil kommer, at navnet har vÊret ude i 2,5 Är, sÄ er der ingen fornuftig grund til at opretholde navneforbuddet. BH har haft flere Är til at komme til Danmark og rense sit navn. En uskyldig person ville ikke rende rundt og gemme sig i Syrien i flere Är,« siger Lars Hedegaard til Journalisten.

»Juridisk set bÞr det ikke gÞre nogen forskel, da navnet har vÊret ude siden april 2014 i tyrkisk presse. Det har vÊret spredt vidt og bredt, man kan google sig til det. Navneforbuddet har siden da vÊret en farce,« siger Lars Hedegaard.

IfÞlge Simon Andersen er det skadeligt for samfundet.»Det bidrager til hele underbÞlgen af folk, mÄske isÊr pÄ hÞjreflÞjen lige nu, som mener, at det etablerede samfund undertrykker sandheden og holder hÄnden under forbrydere. I denne sag kan jeg faktisk godt forstÄ dem. Jeg synes, retten bidrager til den opfattelse, at samfundets elite holder med forbryderne, og det er meget alvorligt,« sagde han til Journalisten torsdag.

»Jeg spÞrger mig selv, om det kan skyldes, at myndighederne Þnsker at dÊmpe historien om, at det faktisk var en muslim, der forsÞgte at slÄ mig ihjel, og at han formentlig var sendt i byen af en islamisk terrororganisation? Hvis folk begyndte at indse, hvordan sagen hÊnger sammen, kan det jo slÄ tilbage pÄ den islamofile politik, forskellige regeringer har fÞrt. Det er selvfÞlgelig spekulation, men der er grund til spekulation i denne sag,« siger han. Journalisten, interview

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
OlofdeGothia
OlofdeGothia
7 years ago

Den “moderna” DDR-republiken Sverige 2.0 försöker alla PK-krafter försvara in i det sista.
Nu finns det en Facebookgrupp som stör diskussionen pÄ andras Facebooksidor utan att ha sakliga argument.
MÄnga av de som Àr med i den gruppen ca 20 000 personer Àr beroende av svenska skattemedel och Àr antingen kulturarbetare eller har som grund för sin utkomst den svenska asylindustrin.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/11/29/att-medvetet-forstora-diskussioner/

Rune Hansen
Rune Hansen
7 years ago

Steen, mens vi venter pÄ at hÞre, om HÞyer mister sin spisebillet: Hvad skete der med jeres store satsning pÄ NewSpeek, der skulle starte sidste uge? SÄ vidt jeg kan se, er der kun uploadet 2 videoer i denne mÄned pÄ newspeeknetworks.com

Rune Hansen
Rune Hansen
7 years ago
Reply to  snaphanen

Takker. 🙂

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x