30
nov
Seneste opdatering: 30/11-16 kl. 1506
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

SWEDEN BURNING: Stockholm in flames as car fire epidemic rages in ‘no-go’ zone

Retten ophæver navneforbuddet for BH

Lars Hedegaard på Facebook: Men BHs advokat, Thorkild Høyer, har appelleret afgørelsen til Landsretten – med det resultat, at navnet stadig ikke må nævnes, før Landsretten har talt. Retten på Frederiksberg udviser således en imponerende respekt for en sagfører, der efterhånden mest ligner en ekstremistisk politiker. Her er nogle afsnit fra byrettens afgørelse:

“Retten besluttede ved dagens afgørelse at ophæve navneforbuddet, blandt andet fordi det efter de nu foreliggende oplysninger kunne lægges til grund, at det skyldes den sigtedes egne forhold, at han endnu ikke er blevet afhørt af politiet om sigtelsen, idet han efter det nu foreliggende har haft mulighed derfor. På denne baggrund fandt retten, at hensynet til offentligheden – det offentliges interesse i at kunne få oplyst sigtedes identitet – nu måtte veje tungere end hensynet til den sigtede. Radio24syvs anmodning om ophævelse af navneforbuddet blev derfor taget til følge.

Forsvareren for den sigtede kærede rettens afgørelse til landsretten. Retten tillagde efter anmodning fra forsvareren kæremålet opsættende virkning. Dette indebærer, at navneforbuddet i sagen fortsat gælder, indtil landsretten har taget stilling til spørgsmålet.

Radio24syv havde til støtte for ophævelsen af navneforbuddet blandt andet anført, at navnet på den sigtede er gengivet mange steder på internettet, herunder på sociale medier, i Berlingske samt i Lars Hedegaards bog ”Attentatet”, at den sigtede i en meddelelse af 22. november 2016 på U. S. Department of State’s hjemmeside optræder på en liste over ”særligt udpegede globale terrorister”, og at mistankegrundlaget er stærkere end hidtil antaget, hvilket fremgår af bogen ”Syv år for PET”.”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 30 november 2016 - 13:32 - Svar

Så hva heter terroristen ?

  Rune Hansen

  Posted: 30 november 2016 - 13:36 - Svar

  Pelle Dragsted.

Bastardo

Posted: 30 november 2016 - 13:37 - Svar

Thorkild Høier appellerer sagen, da han ser store principielle spørgsmål for retssikkerheden
Thorkild Høier appellerer sagen for at klemme de sidste kroner ud af malkekoen

  snaphanen

  Posted: 30 november 2016 - 14:08 - Svar

  Ja, hvad skal man gætte, det har kostet skatteyderne siden Høyer forsinket nedlagde navneforbud efter at alle kendte navnet? 2 – 3- mio?

Vigilius Hafniensis

Posted: 30 november 2016 - 16:15 - Svar

Der er to slags forbrydere.
Forbryderen selv, og så den forbryder,
der tager forbryderen i forsvar.
For, at tørre skylden af på, de ikke skyldige.
Denne tørre af Mentalitet, er en livsstil, for mange.
Så bare en af dem, er en for mange.

Mvh. Vigilius Hafniensis

  Andre´Kristian

  Posted: 9 december 2016 - 20:37 - Svar

  Vi som räknas till skaran av rediga och realistiskt sinnade nationalister och som värnar om våra respektive nationers väl, inser lätt att fienden kan indelas i två huvudsakliga grupper. De utifrån kommande härskarorna av parasiterande och vandaliserande asylanter i stridbar ålder, och de politiker som möjliggjort detta kaotiska helvetesscenario, där våldtäkter och bilbränder blivit vardagsmat. Den inre och den yttre fienden som i en ohelig allians verkar för att störta våra respektive nordiska nationer i sank och förvandla dessa till outhärdliga multikulturella anarkier där endast terrorns lagar gäller. Allt detta för att tillmötesgå islamistbefrämjaren G. Soros och de övriga finansmagnaternas människofientliga önskemål. En historisk tidsepok vars formativa skeenden karakteriseras av skam, svek och förräderi.
  Andreas.

Nilsv

Posted: 30 november 2016 - 19:53 - Svar

Snotabens grimme og latterlige navn ville have været glemt af alle, hvis det ikke lige netop havde været for det åndssvage navneforbud. Nu står navnet for evigt ristet i neon på indersiden af kraniet. Nogen burde lave en skønhedsserie eller noget bare for at udnytte den høje navnegenkendelse.

Tafsa inte på yttrandefriheten

Posted: 30 november 2016 - 21:58 - Svar

Var är miljöpartiet? Varför är de inte och protesterar och säger att invandring är miljöfarligt för vår hälsa!

Verden_er_gal.

Posted: 1 december 2016 - 17:08 - Svar

Man kan lure på hvilken by som er verst, Malmø, Stockholm eller Gøteborg. Man leser stadig om ting som skjer i alle tre.

OlofdeGothia

Posted: 2 december 2016 - 07:36 - Svar

Läsvärt av Rolf Malm

KRÖNIKA Jag förväntar mig inte att få dina svar på mina frågor. Jag är alltför obetydlig för att du ska bry dig om vad jag tycker. Men jag tror att du har folk som läser Avpixlat och noterat mig som en av dem mot vilken er nya mångmiljonkampanj mot rasism och nazism kan riktas. Jag är dock vare sig rasist, nazist eller arg ung vit man. Jag är tvärtom urgammal nog att ha egna mörka minnen av Hitlertiden. Men också av en trygg uppväxt i ett homogent, framgångsrikt land med stor framtidstro och stolta traditioner. Jag har den största respekt för ditt ansvarsfulla och svåra jobb och inser att du fick ta över ett närmast kaotiskt land efter Fredrik Reinfeldts ansvarslösa invandringspolitik och slakt på välfärden. Men varför fortsätter du i samma förödande spår?
http://avpixlat.info/2016/12/02/personligt-till-statsministern/

Leave a Comment