14
dec
Seneste opdatering: 14/12-16 kl. 2058
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I hele islamiserede bydele er kvinder helt enkelt uønskede på cafeer. Der kommer ganske givet en undertekstet version i løbet af nogle dage. Fransk utekstet, men ikke franktalende kan godt fange helhelsbilledet af situationen. Når de træder ind, forsøger mændene at få dem til at føle sig uvelkomne, og hvis de alligevel sætter sig fortrækker mændene fra lokalet. I sidste instans bliver de truet.

Det er en helt svimlende tanke for europas kvinder. Ikke bare stemmer millioner af europæiske kvinder for dette, det vil også være den nye dagsorden i det ny-feministiske Sverige, maddammelandet over dem alle, landet hvor selv mænd er kvinder. Muhammed og Allah må sidder deroppe og flække af grin. Verdenshistoriens største kvindehadere, Allah og Muhammed (ingen af dem har fomentlig eksisteret andet end i nogle ørkebeduiners fantasi) – har nu også fået ram på de vantro kvinder. Kvindekampen i Europa kan begynde forfra – takket være kvinderne selv, hvor et stort flertal har stemt for det.

A women’s rights campaign group is organising marches and protests in a bid to retake streets in predominantly Islamic neighbourhoods which they say have become entirely male dominated. La Brigade des Mères, which is aiming to restore gender equality in France’s troubled ‘banlieues’, says women in many communities are now too scared to go out because gangs of young men rule the streets.

And a shocking undercover report, compiled by the TV channel France 2, shows how women are not welcome in bars and cafes in Muslim majority areas, with many men openly hostile to their presence in public at all. FRANCE’S NO GO ZONES: Women fight back after being BANNED from streets by Muslim men.

Mere aggressiv herrefolksreligion – på legepladsen: ‘Their phones play Allahu Akbar’ Muslim boys ‘enforce Sharia law… on the PLAYGROUND’. De helt små piger skal også tyranniseres:

The trend has become so common that the word Haram – referring to what is banned by Sharia law – is now regularly being heard in playgrounds throughout Austria, spawning the so-called ‘generation haram’.The shocking claim follows an investigation carried out by Austrian magazine Biber that said Muslim schoolboys are increasingly taking it upon themselves to tell girls how to behave.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


latmask

Posted: 14 december 2016 - 10:02 - Svar

Inte ska väl fruntimmer gå ensamma på gatorna? Naturligtvis ska deras Herre och Härskare följa med och övervaka dem om de ska gå till basaren och handla. De ska vara hemma, stå i köket och sköta om barnen, de är till för det. Mor eller svärmor kan hjälpa till. Är det inte det F! vill?
Med muhammedglasögon

Dogen

Posted: 14 december 2016 - 12:39 - Svar

Hvor er feministene hen?
Hvor mange tolkningsmuligheter er det i denne filmen?
Jeg kan bare ikke fatte og begripe at ikke alle tar dette alvorlig og fra nå av og begrenser skadeomfanget på alle mulige måter.

mjolly

Posted: 14 december 2016 - 17:49 - Svar

Kan anbefale de første 90 sekunder av denne videoen med Alex Jones: “Trump has to start indicting these people”.
https://www.youtube.com/watch?v=8uYvdDV8TTc

  snaphanen

  Posted: 14 december 2016 - 18:47 - Svar

  Åh, ikke Alex Jones. Men jeg så 90 sekunder for din skyld 🙂

   mjolly

   Posted: 14 december 2016 - 18:49 - Svar

   Trump ringte faktisk Jones før Løkke Rasmussen og Erna Solberg, så han har iallfall noe innflytelse.

    steen

    Posted: 14 december 2016 - 20:08 -

    jo, jeg så godt indslaget, hvor han blev interviewet

   ɱØяñιηg$ʇðя ©™

   Posted: 14 december 2016 - 20:16 - Svar

   Trump ställde ju faktiskt upp i hans program för några månader sedan. Han fick säkert vettigare frågor där än han skulle ha fått på CBS eller CNN.

Perechta P

Posted: 14 december 2016 - 18:59 - Svar

En kvinde skal kunne gå nøgen på gaden, uden at bliver antastet af nogen liderlig person!

Olav Ødegaard

Posted: 14 december 2016 - 19:15 - Svar

Så fin reklame for den mest dekadente del av verden, som våre politikere samarbeider med FN for å forære oss stadig mer av..

Leave a Comment