15
dec
Seneste opdatering: 16/12-16 kl. 1315
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Navneforbuddet ophævet af Østre Landsret

Næsten tre år er der gået siden jeg  fandt navnet i tyrkiske aviser, hvad enhver kunne have gjort ved hjælp af Google Translate og lidt kreativitet. Lars Hedegaard skriver på Facebook:

Basil Hassan, Basil Hassan, Basil Hassan
Østre Landsret har for nogle minutter siden stadfæstet Retten på Frederiksbergs ophævelse af navneforbuddet mod min attentatmand.
Måske kan vi omsider få at vide, hvorfor det overhovedet blev nedlagt, men det er nok for meget at forvente i en så politisk betændt sag.
Måske vil staten tilbagebetale de bøder, som adskillige danskere er blevet idømt i samme anledning. Nok heller ikke.
Måske vil pressen omsider begynde at forske i Basil Hassans baggrund og politiske forbindelser. Men det kan kaste et kedeligt skær over fredens religion, så vi skal nok ikke regne med det. Mistænkt for Hedegaard-attentat mister navnebeskyttelse.

Det er næsten rørende at se, Politiken stadig opretholder navnebeskyttelsen. Så gode fjender får man ikke mange af. Om Basil Hassan er i live, er vel højst tvivlsomt. Man kan læse, at 50 000 jihadister er blevet dræbt i Irak/Syrien, så der er 10-12.000 tilbage. Det er en ekstrem tabsprocent. I WW1 havde hhv. franskmænd og tyskere 13 og 15 procent. Enhver rationel hær havde overgivet sig, men denne vil modsat andre udslettes.

Hedegaard: Basil Hassan sagen er først lige begyndt

Allerede få uger efter attentatet på Frederiksberg den 5. februar 2013 vidste jeg fra kilder i politiet, at Basil Hassan ikke havde handlet efter en pludselig, personlig tilskyndelse. ”Vi skal se længere ud i verden”, sagde en centralt placeret efterforsker til mig.

 

Det var jeg ikke i tvivl om. I 1400 år har islam overlevet ved at ombringe enhver, der kritiserede eller forhånede Muhammed – massemorderen, voldtægtsmanden, børnelokkeren og landevejsrøveren. Hans ideologi er nu kommet til et sted nær dig, og du må hellere holde mund, hvis du ikke vil have besøg af hans postbud.

Hvem har dog villet importere denne pestilens?

Det har skiftende regeringer og folketingsflertal i årtier. De har vidst, at hvor Muhammed sidder ved bordenden, er der kaos, blodsudgydelse, fattigdom, fordummelse, undertrykkelse og grusomhed – i et omfang som ordentlige mennesker næppe kan forestille sig. læs videre.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Charles Nielsen

Posted: 15 december 2016 - 13:32 - Svar

Det har jeg vidst længe, at han så sådan ud.
og jeg har altid skrevet Hassan < Basil.
Selv om det var navneforbud, så kan den omgås på denne måde.
Folk kan jo tænke, og Jura er noget der prøver at tænke for een.
Dermed: Juraen prøver at konkludere, men det kan vi godt selv finde ud af.

  The Lying Press

  Posted: 16 december 2016 - 13:59 - Svar

  Jeg har altid skrevet Basil Hassan.

   Charles Nielsen

   Posted: 18 december 2016 - 00:22 - Svar

   Jo men heri vovede du også pelsen.
   Jeg turde desværre ikke, derfor vendte jeg det 180 grd.
   Så kunne det jo ikke bevises at jeg skrev navnet.

The Lying Press

Posted: 15 december 2016 - 14:07 - Svar

Møgdyret bliver jo sikkert aldrig indfanget. I muslimlandene hvor han formentlig er, da fejres svinet jo angiveligt som en helt.

Thomas Nydahl

Posted: 15 december 2016 - 17:03 - Svar

Man får väl gratulera till ett senkommet men förnuftigt beslut. Kanske kan det bli återbäring lagom till jul för de bötfällda? Här kallar vi folk vid namn, även de mest besynnerliga och fjärran påhittade.

  sussebassa

  Posted: 15 december 2016 - 18:59 - Svar

  Sterk ironi det der.

KnudMadsen

Posted: 15 december 2016 - 19:23 - Svar

Al anstændighed tilsiger, at bøder og omkostninger selvfølgelige tilbagebetales og refunderes. I det hele taget en fuldstændig vanvittig beslutning at give den terrorist navnebeskyttelse, truffet af verdensfjerne og politisk korrekte skvatmikler, der kalder sig dommere.

  snaphanen

  Posted: 15 december 2016 - 19:55 - Svar

  Moralsk – sikkert ikke juridisk – burde Hedegaard få en klækkelig erstatning. Hvorfor ikke betalt af Høyer, der har tjent tykt på dette cirkus? Er det 2000 i timen, han får?

  Marit

  Posted: 28 december 2016 - 12:52 - Svar

  Det er ikke til å tro…

Marit

Posted: 28 december 2016 - 12:47 - Svar

Jeg har lest noen av dine utmerkede bøker, Lars Hedegaard. Du har min største sympati. Måtte snart danske myndigheter snarest krype til korset og ta til vettet ! Men det kan se ut som vett er en mangelvare hos de hjernelammede og indoktrinerte som har sluttet å tenke, og nekter å ta fakta innover seg. Hold ut !
Du kjemper for så mange flere en deg selv. 🙂

Leave a Comment