15
dec
Seneste opdatering: 16/12-16 kl. 1315
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Navneforbuddet ophævet af Østre Landsret

Næsten tre år er der gået siden jeg  fandt navnet i tyrkiske aviser, hvad enhver kunne have gjort ved hjælp af Google Translate og lidt kreativitet. Lars Hedegaard skriver på Facebook:

Basil Hassan, Basil Hassan, Basil Hassan
Østre Landsret har for nogle minutter siden stadfæstet Retten på Frederiksbergs ophævelse af navneforbuddet mod min attentatmand.
Måske kan vi omsider få at vide, hvorfor det overhovedet blev nedlagt, men det er nok for meget at forvente i en så politisk betændt sag.
Måske vil staten tilbagebetale de bøder, som adskillige danskere er blevet idømt i samme anledning. Nok heller ikke.
Måske vil pressen omsider begynde at forske i Basil Hassans baggrund og politiske forbindelser. Men det kan kaste et kedeligt skær over fredens religion, så vi skal nok ikke regne med det. Mistænkt for Hedegaard-attentat mister navnebeskyttelse.

Det er næsten rørende at se, Politiken stadig opretholder navnebeskyttelsen. Så gode fjender får man ikke mange af. Om Basil Hassan er i live, er vel højst tvivlsomt. Man kan læse, at 50 000 jihadister er blevet dræbt i Irak/Syrien, så der er 10-12.000 tilbage. Det er en ekstrem tabsprocent. I WW1 havde hhv. franskmænd og tyskere 13 og 15 procent. Enhver rationel hær havde overgivet sig, men denne vil modsat andre udslettes.

Hedegaard: Basil Hassan sagen er først lige begyndt

Allerede få uger efter attentatet på Frederiksberg den 5. februar 2013 vidste jeg fra kilder i politiet, at Basil Hassan ikke havde handlet efter en pludselig, personlig tilskyndelse. ”Vi skal se længere ud i verden”, sagde en centralt placeret efterforsker til mig.

 

Det var jeg ikke i tvivl om. I 1400 år har islam overlevet ved at ombringe enhver, der kritiserede eller forhånede Muhammed – massemorderen, voldtægtsmanden, børnelokkeren og landevejsrøveren. Hans ideologi er nu kommet til et sted nær dig, og du må hellere holde mund, hvis du ikke vil have besøg af hans postbud.

Hvem har dog villet importere denne pestilens?

Det har skiftende regeringer og folketingsflertal i årtier. De har vidst, at hvor Muhammed sidder ved bordenden, er der kaos, blodsudgydelse, fattigdom, fordummelse, undertrykkelse og grusomhed – i et omfang som ordentlige mennesker næppe kan forestille sig. læs videre.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?