15
dec
Seneste opdatering: 16/12-16 kl. 1706
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Jeg vågnede ved et uheld i dag til kvalitetsmediet P 1, – nogen havde ladet den stå på P 1 – og hørte, de havde hørt fra Obama, at Putin havde hacket Hillarys mail. Det er størstedelen af den danske presse enige med sig selv om. Er det virkelig det sandsynligste når man betænker, hvordan hun har flagret rundt med fortrolige dokumenter?

Hvem har mon givet en USB stick til Wikileaks i en parkeringskælder? Julian Assange har selv lagt Putin-konspirationsteorien død i Assange- FULL Interview with Hannity 12/15/16. Ingen har nogensinde påvist, at et leak har været uægte eller fabrikeret. Han taler altså nok sandt, så hvem er det lige, der formidler “fake news” for de dårlige tabere Obama og Clinton?

Nu vil Obama hævne sig på Rusland over denne ammestuehistorie. Han kan ikke komme hurtigt nok ud af klappen og begynde at besinde sig på Demokraternes nederlag, før han gør flere private fornærmelser til storpolitik. – Nu vil Facebook også bekæmpe “fake-news”. Man må nødvendigvis have sine bange anelser. Se også Bill Whittle: Fake News.

Tyskland: “Vi mister kontrollen over gaderne”

Tyskerne vil næppe sidde det overhørigt i særlig mange år. Landet vil – måske bortset fra Die Linke og die Grünen – beslutte sig for at overleve. Anderledes med Sverige, hvor politikerne har kørt over for samtlige røde lys i fyrre år. Der vrides hænder, men ingen taler om det eneste der hjælper – storstilede deportationer, som Bayerns finansminister Markus Söder siger.

Forleden vred den svenske øvrighed hænder over det fallerede politi, i dag vrider de hænder over skoler i kaos. Mord, brand og voldtægt er bare dagens uorden. Der vrides hænder, fordi det er hvad kvinder gerne gør. Det kunne sagtens løses, men ingen vil gribe til de midler, der kræves., derfor ser det så sort ud.

En kaptajn på et skib, hjælper ikke et andet i havsnød, ved at sænke sit eget. Men svenske politikere gør, de åbner bare en kønsneutral badeanstalt og grundlægger en ny ligestillingsmyndighed når lokummet brænder. Disse politikere kommer ikke til at løse et eneste af de problemer, de egenhændigt har skabt. De må bort før der er noget håb for Sverige.

Calling the social changes and crime caused by the migrant crisis an existential crisis for Germany, Mr. Söder said: “the state must act more decisively than in the past. Last year we lost control over our borders. Now we are beginning to lose control of streets and squares”. The Christian Social Union politician — a political party in close alliance with Angela Merkel’s sister party the Christian Democrats said Germany was developing a problem with migrant communities similar to that in France and Belgium.

Breitbart London reported this week that in the wake of the Cologne migrant attacks which saw over 1,300 complaints but only 18 actual convictions so far, a fact which had “outraged” Mr. Söder. He told Welt the legal response had been “deeply disappointing” and a “scandal”, remarking: “What has become of Cologne? Nothing. Few condemnations, hardly any deportations”.

Encouraging more illegal migrants to be deported, the politician called for a “greater plan” which would involve a “deportation check” of migrants and for legal barriers to effective removal to be cleared. ‘We Are Losing Control of Our Streets’: Bavaria Minister Calls For Migrant Deportations After Cologne, Murders


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Tafsa inte på yttrandefriheten

Posted: 15 december 2016 - 22:33 - Svar

Bara väntar på att allt ska kollapsa! 🙂 Var så säkra, det kommer!

invandrare1957

Posted: 16 december 2016 - 05:25 - Svar

Dom skulle nog ha lyssnat på oss. Och inte kallat oss rasister o näthatare och fashister. Världen är sjuk det handlar inte om godhet utan om att härska o förstöra det är vad globalisterna håller på med kanske blir förändring när inte Hillary kom till makten.

  snaphanen

  Posted: 16 december 2016 - 12:48 - Svar

  Den er snarere irrationel. Nu handler det om, “at russerne skulle have hachet det aerikanske valg.”
  Det er ikke et hack, det er et leak. CIA eller FBI har lækket dokumenterne, de vil naturligvis ikke have Hillaty som præsident. Men nu skal vi være uvenner ed russerne for det, mener demokraterne. Det er irrationelt

   T. Snorrason

   Posted: 16 december 2016 - 13:59 - Svar

   Peter Zichau

   Posted: 16 december 2016 - 20:12 - Svar

   Russerne er så udmærket klar over verdenssituationen. De følger nemlig meget bedre med end samtlige af vores vestlige medier og hattedamer – og får sig nok et billigt grin over vodkaen.
   Vi har derimod fuldstændig destabiliseret os selv ved, at holde disse idioter ved magten alt for længe. Det kunne russerne ikke ha’ gjort bedre..!

T. Snorrason

Posted: 16 december 2016 - 06:23 - Svar

Tja, det er vel snarere det historiske jul, der drejer og det såkaldt demokratiske system der forsvinder i vesten, hvorefter diktatorer/militærstyrer, der tager over.
Det, som de nuværende politikere skaber, er alene uro, ustabile og fattigere samfund, og sådanne er der altid nye magthavere parat til at tage over og genskabe orden.
Østrigsk, schweizisk og fransk militær har allerede udtalt sig så småt om fremtiden og sådanne tanker findes utvivlsomt også i andre europæiske lande. Nato, og dermed Obamas flok, har stadig en vis indflydelse, men når de er væk, er vejen fri.

  Marit

  Posted: 26 december 2016 - 22:26 - Svar

  Nå,som en nordmann har tatt sete som NATO-sjef, blir det nok fred på jord, skal du se ? Ikke det, nei ?

Tommy Leif Hasselager Jørgart

Posted: 16 december 2016 - 12:19 - Svar

“Det eneste der hjælper – deportationer i stor stil”. Helt enig. Hvordan kommer vi i gang. I et indlæg har jeg beskrevet nogle af de ikke særlig rare midler, der kan benyttes til at fremme de indtrængendes egeninteresse i at vende hjem. Men det er forsvundet 2 gange.

invernes

Posted: 16 december 2016 - 13:09 - Svar

Tyskland: “Vi mister kontrollen over gaderne” Sveriges statsminister nei her i landet er alt lugn og rolig 🙂

  sussebassa

  Posted: 16 december 2016 - 13:37 - Svar

  Klart Løfven må si at alt er rolig og tyst i Sverige…
  Han måste ju forsvare sin egen elendiga politikk.

   spirild

   Posted: 16 december 2016 - 13:42 - Svar

   Sverige sender ut advarsel til svenske kommuner om en mulig krig med Russland.
   http://russia-insider.com/en/sweden-tells-towns-prepare-war-russia/ri1 8224
   For å dekke over sine egne forbrytelser.

    sussebassa

    Posted: 16 december 2016 - 13:51 -

    Det klarer dom inte…fordi vi er mange nå som inte tror Ett dugg på stasimedia…
    Dom er så desperate nå at Alt er mulig, og inte klarer dom dekke over sine forbrytelser mere heller…
    Store demonstrasjoner idag og imorgen imot regjeringens manglende åtgjerder imot økokriminella i flere fororter..som bare øker..siste uke 3 mord…flere bilbrenner og rån..folket i forortene har fått mer enn nok av Løfvens jug.

    snaphanen

    Posted: 16 december 2016 - 14:00 -

    Jeg har set det. En meget ulden skrivelse. Jeg tror, de tænker på noget andet.

    sussebassa

    Posted: 16 december 2016 - 14:07 -

    “Ulden beskrivelse”..
    Såklart, om de hadde vært mindre ullen hadde nok Putin reagert kraftig…kanskje virkelig
    inntatt Sverige…og det var nok Ikke hensikten med denne uttalelsen.

    snaphanen

    Posted: 16 december 2016 - 15:06 -

    Jeg tror ikke et sekund på, at russerne truer Sverige. Men at få sig en hær, ville da være en god ide for Sverige

    sussebassa

    Posted: 16 december 2016 - 15:38 -

    Haha…Hæren er nedrustet, og resten står på museum…Reinfeldts åtgjerder…
    Nå rustes det opp igjen…tar tiår.
    Dessuten stoler de nå på Nato, men vil ikke være fullt medlem…billigare.
    En fot i hver leir..som før.

    spirild

    Posted: 16 december 2016 - 14:27 -

    Tja, ja det kan godt være. Men at svenske “fiffen” som har ødelagt landet for svenskene, vet hva de har stelt i stand, DET er jeg ganske sikker på.
    Hvilke små eller store ting er det i historien som får snøballen til å rulle eller utløser store konflikter/krig?

    Har man ikke nok av slike faktorer nå?

    Olav Ødegaard

    Posted: 16 december 2016 - 14:50 -

    All vestlig krigshypping siste tid, med Nato i bresjen, er kanskje måte å forsøke å avlede oppmerksomhet på; fra globalistenes bestrebelser med å forberede det de drømmer om, der ødeleggelse av nasjonalstater er viktig delmål..

   Peter Zichau

   Posted: 16 december 2016 - 20:00 - Svar

   Ja – og alliancen kan jo heller ikke sige ham imod. De er jo ligeså skyldige… Og man må jo endelig ikke være enig med SD.
   Sverige har ikke en chance. Hvis de ville redde landet, skulle de ha’ startet for tyve år siden. I stedet har de lukket en million muslimer ind – og de er dårligt nok begyndt at snakke om det…

    sussebassa

    Posted: 16 december 2016 - 20:19 -

    Reinfeldt er like skyldig, det er vi enige om vi ikkePK, samtidig som de allra fleste støtter SD.
    JO, Vi har en sjanse om SD får stor utelling ved valet..
    20 år siden hadde man Ikke de økøinnvandrings problemer vi har nå…i fjor kom ca 200 000…flere illegale, mordere, voldtektsmenn rånare mm…muslimer.
    Det blir diskutert hver dag om det på friatider.se avpixlat og snaphanen…blitt gjort i flere år.

    snaphanen

    Posted: 16 december 2016 - 20:24 -

    Hvilken chance har Sverige, det er det, man må spørge. Jeg ser to, først og fremmest.
    Enten foranledige islam i Sverige en borgerkrig, hvilket givet islams historie ikke er “långsökt”, som de siger. Eller også bliver det blot et svært fungerende 2 verdensland i år 2100 eller før

    jasminum

    Posted: 16 december 2016 - 23:44 -

    Borgerkrig er jo et delmål når det gjelder utviklingen mot NWO – et av verktøyene for å si det slik. Derfor også disse mengder av innvandrere. Bevisst uhåndterlig situasjon som sees i Sverige; og slik eks. på et kommende totalitært samfunn. Mye såkalt lateral damage på veien. DET kaller jeg en forbrytelse mot menneskeheten.

  Psilly

  Posted: 16 december 2016 - 16:15 - Svar

  Det er snart valg i Tyskland så da later mange politikere som om de forstår problemet og setter i gang noen symboltiltak for å få folk til å glemme at det var akkurat de som skapte problemet i utgangspunktet.

Brandmand for Bidermeyer

Posted: 16 december 2016 - 13:10 - Svar

Et tysk barn melder sig under fanerne og taler imod fru Merkels regimente.
https://www.youtube.com/watch?v=BaeN9Q9SjXM

spirild

Posted: 16 december 2016 - 13:13 - Svar

HVORFOR SENDER VEST-EUROPEISKE POLITIKERE MORDERE OG VOLDSMENN FRA HELE VERDEN TIL VÅRE STORE OG SMÅ BYER OG BYGDER.
Hvorfor er de så sjuke?

Mennene som sparket kvinnen i Berlin nedover metrotrappen er fra Varna i Bulgaria og er sigøynere.
Hovedpersonen heter Stanislav Stoykov, 26 år og er straffedømt flere ganger. Han kommer fra Maksuda, en sigøynerleir ved Svartehavet.

TAKK FOR DE BERIKENDE Å P N E GRENSENE.

TAKK TIL BRUSSEL OG TAKK SELVFØLGELIG TIL ALLE VEST-EUROPEISKE POLITIKERE SOM NÅ MÅ VEKK!!!!

Hvorfor sender de alle disse forbryterne på oss, HVORFOR?

  spirild

  Posted: 16 december 2016 - 13:24 - Svar

  I Tyskland ille en 12 åring fra Irak sprenge et julemarked i Tyskland.
  http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2016/12/16/97001-20161216FILWWW00119 -allemagne-un-enfant-de-12-ans-rate-un-attentat.php

  Hadde han klart det ville det blitt en katastrofe melder politiet.

  I Ludwigshafen den 26 november satte han fra seg en sekk med eksplosiver ved “chalene”, hyttene.
  Men utløseren fungerte ikke i siste øyeblikk. Det var en forbipasserende som oppdaget sekken med dets innhold.

  En TYSK gutt med irakiske aner?????????

  Olav Ødegaard

  Posted: 16 december 2016 - 14:15 - Svar

  Fordi vi ikke skal ha noe land mer, og alle kriminelle og voldelige hjelper til med å frata oss følelsen av hjemland og trygghet. Derfor denne strømmen av så å si enbart menn, fra områder der man løser sine mellomværende med gjennom vold.
  Vèrden skal være vårt land når prosjektet er vel i havn.
  Vi må være tålmodige; det kommer til å bli idyll og stor frihet for alle..

   jasminum

   Posted: 16 december 2016 - 23:22 - Svar

   De to prikkene etter “alle” .. sier det hele. Takk, takk også til Spirild. Dette er hva bl.a. de norske døgeniktpolitikerne sier. Jeg er kvalm av deres bekvemmelige oppførsel. For det er bekvemmelighet som i ligger i bunn når de serverer vårt land som var det et offerlam på sølvfat til de såkalte 1% rikeste her i vesten. Ja, nok engang de anglo-amerikanske oligarkene som har jobbet trutt gjennom 150 år via sine hundrevis for ikke å snakke om tusenvis NGO´er, opprettet FN, EU, morderiske CIA, startet kriger og formelig eser seg opp på fortsatte kriger over hele verden. DE ER EN SYKDOM, EN DØDELIG SÅDANN. SELV NÆRER DE SEG PÅ DEN, SOM DEN KREFTSVULST DE ER I VERDEN.

   Man kan vel si at våre europeiske politikere utgjør dødeligheten, da de aldri har søkt stoppe spredningen. Det har de funnet altfor ubekvemt. Latsabber er hva vi har, ikke en eneste selvstendig tanke er oppstått på veien. NWO, med FN som eneste verdensregjering til sosiopatene AAO velbehag; “skyggeregjeringen”, den som trekker i ALLE trådene over there…. og kommer til å fortsette med det..

sunken

Posted: 17 december 2016 - 00:39 - Svar

I USA fortsätter man att anklaga Ryssland och även Putin personligen för att ha manipulerat det amerikanska valet. John McCAin kräver att FBI måste undersöka detta. FBI har också gått ut och meddelat att Ryssland INTE har kunnat påverka valet. Valmaskinerna är inte uppkopplade till internet. Anklagelserna kommer från CIA denna smutsiga organisation.

Leave a Comment