16
dec
Seneste opdatering: 17/12-16 kl. 0701
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det går dem ikke godt i denne tid. MSNBC og CNN står afklædte efter deres skamløse Clinton-kampagne, New York Times må rydde mindst otte etager på grund af indskrænkninger. Velfortjent. Tilbage har vi de politiserende public service stationer i f.eks. Danmark, Norge og Sverige. Den svenske er værst.

In a segment for the BBC’s flagship Newsnight programme, the UK’s public broadcaster has attempted to paint the hipster-right Identitarian youth movement as veiled Neo-Nazis. Identitarian Leader Blasts BBC for ‘Pre Built Agenda’ After Newsnight Interview

Kristian Tørning: Medieelitens monopol smuldrer

Frygten for mediediversitet

Danmark befinder sig både i en økonomisk og værdimæssig krise. Det ses tydeligst i kampen om medierne, hvor det ikke er modargumenter eller fakta, der anvendes, men hvor medieeliten forsøger at bringe medier og debattører, der publicerer modsatrettede holdninger, til tavshed.

[..] I disse år er vi alligevel vidne til, at medieelitens indholdsmonopol smuldrer. Sandheden er, at mediebranchen i Danmark kun overlever i kraft af sit monopol og tvungne indbetalinger fra borgerne. Men mediebranchen er alligevel blevet ramt af vaskeægte disruption, for teknologien har de facto ophævet dens monopol.

Borgerne kan selv være indholdsproducenter, og et af de bedste danske eksempler på det er Den Korte Avis (DKA). DKA blev i 2012 grundlagt af Ralf Pittelkow, tidligere politisk rådgiver for Poul Nyrup Rasmussen, og Karen Jespersen, der har været minster for både Socialdemokratiet og Venstre.

Katalysatoren for deres projekt var et homogent mediebillede, hvor emner som EU, indvandring, islam og venstreekstrem vold altid friholdes fra ægte, hårdtslående kritik, til trods for at mange danskere netop efterspørger dette. DKA startede som en modreaktion mod den danske medieelite. Kristian Tørning på Komminikationsforum

 Benyt anledningen til at bogmærke og støtte de 16 skribenter og bloggere på Newspeek Portalen. Der er nye artikler hver dag, selvom den knap er oppe på 100 procent endnu.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?