20
dec
Seneste opdatering: 21/12-16 kl. 1214
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Black Pigeon Speaks. Hillary Clinton er forelsket i begrebet, selvom de sites der findes i USA er få, perifere og ubetydelige. I Danmark er jeg aldrig stødt på nogle, der bevidst lyver. Men nu ved Hillary altså, hvorfor hun tabte. Sverige ligger i top hvad angår statscensur, der har medier og politikere opfundet begrebet “hatsites” for alternative medier, så de kan udgrænse dem som useriøse, halvnazister og løgnere. Ingen andre lande har dette drønsmarte begreb. Du er altså nu på en “hatsite,” at du ved det. For så vidt jeg overhovedet hader nogen, er det dem, og det er vist endnu ikke kriminelt.

Den næste krig er her allerede

Mark Steyn siger lige ud om Berlin terroren: “They died because of the recklessness of a western political class…”. Alligevel fortsætter den politiske klasse med at sende sine borgere i døden. Det er grunden til, at man ikke længere orker at høre dem vride hænder. “Jeg er dybt berørt,” siger Merkel klædt i sort. “Vi må nu stå sammen.” Stå sammen med jer selv! Der er én eneste ting at gøre, og jo senere i gør det, jo flere vil dø: Save Christmas by ending Islamic immigration. Længere er den ikke, bortset fra rundhåndet repatriering af folk, der allerede har vist sig farlige.

Det bliver et stort, stort oprydningsarbejde at forhindre, at vi har sendt vores børn ud i den. “If there must be trouble, let it be in my day, that my child may live in peace,” citerede Wafa Sultan Thomas Paine i København i 2009.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?