20
dec
Seneste opdatering: 21/12-16 kl. 1214
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Black Pigeon Speaks. Hillary Clinton er forelsket i begrebet, selvom de sites der findes i USA er få, perifere og ubetydelige. I Danmark er jeg aldrig stødt på nogle, der bevidst lyver. Men nu ved Hillary altså, hvorfor hun tabte. Sverige ligger i top hvad angår statscensur, der har medier og politikere opfundet begrebet “hatsites” for alternative medier, så de kan udgrænse dem som useriøse, halvnazister og løgnere. Ingen andre lande har dette drønsmarte begreb. Du er altså nu på en “hatsite,” at du ved det. For så vidt jeg overhovedet hader nogen, er det dem, og det er vist endnu ikke kriminelt.

Den næste krig er her allerede

Mark Steyn siger lige ud om Berlin terroren: “They died because of the recklessness of a western political class…”. Alligevel fortsætter den politiske klasse med at sende sine borgere i døden. Det er grunden til, at man ikke længere orker at høre dem vride hænder. “Jeg er dybt berørt,” siger Merkel klædt i sort. “Vi må nu stå sammen.” Stå sammen med jer selv! Der er én eneste ting at gøre, og jo senere i gør det, jo flere vil dø: Save Christmas by ending Islamic immigration. Længere er den ikke, bortset fra rundhåndet repatriering af folk, der allerede har vist sig farlige.

Det bliver et stort, stort oprydningsarbejde at forhindre, at vi har sendt vores børn ud i den. “If there must be trouble, let it be in my day, that my child may live in peace,” citerede Wafa Sultan Thomas Paine i København i 2009.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


torstein

Posted: 20 december 2016 - 13:56 - Svar

-Tolerance and Apathy are the Last Virtues of a Dying Society.
Aristotle, 384 – 322

ramonafransson

Posted: 20 december 2016 - 16:59 - Svar

Jag fattar inte heller varför folk är så hjärntvättade i Sverige. Men det är de! Jag har bevis för det, eftersom när jag skrivit in olika kommentarer på sidor jag vanligtvis inte besöker på Facebook, är det första de klagar på om inlägger är från Fria Tider eller Avpixlat. I stället för att göra som jag, läsa allt. Jag bojkottar inga nättidningar utan läser det mesta, även från Tyskland, Storbritannien, Israel, USA, Kanada, Australien, Danmark och Norge. Helt enkelt för att jag ska kunna jämföra olika inlägg. Men … men … en majoritet svenskar verkar fortfarande livrädda för epitetet: Rasist eller främlingsfientlig. Synd! Jag menar man vet ju själv vem och vad man är …

https://uploads.disquscdn.com/images/ff1d820b87df9af9de3618fc178ed0e9e 1f9cc77e4687220867d690008a7c944.jpg

Förresten så är det ganska mycket snack om Rashid Musa, ordförande för Unga Muslimer i Sverige. Han skrev detta på sin Facebook strax efter terrorattacken i Berlin, sedan tog han bort ganska snabbt, när han fick mothugg, men det var trots allt 14 kommentarer och 63 olika gillande innan. Och jag skulle bra gärna velat haft skärmdumpar på dem också! Så man fått veta vad folk skrev och vilka de är!

sussebassa

Posted: 20 december 2016 - 19:20 - Svar

Disse skrep av noen mennesker…EU lederne…kler seg i sort, med visne blomster og beklager, vi er så lessna, hemskt, skulle inte henda…Det som dom sjelva er ansvarlige for..en villet utvikling av de.
Flere tyskere kaller de som ble drept av “lastebilen” de døde… “Merkels døda”.
Dette kan innebæra at Merkel nå må stamme inn innvandringen…hvis hun da får sitte så lenge..noe jag ikke håper..avsettes ved neste val, sammen med resten av dette menneskeskrepet..lederne nå i EU…og føres for en menneskedomstol for ønske om utsletting av egen befolkning…DVs forrædare.

Leif Knudsen

Posted: 20 december 2016 - 22:53 - Svar

Når Nordkorea kollapser er Sverige det sidste Stalinistiske diktatur i verden. Der er ingen ytringsfrihed, mindre end i gamle DDR. DDR havde anstændigheden at tvinge folk med et synligt gevær. Sverige gør det gennem mobning og had.

Chingachgook Jensen

Posted: 21 december 2016 - 01:52 - Svar

Niels Henriksen

Posted: 21 december 2016 - 03:18 - Svar

Dagens gode grin / skratt 😉

https://www.youtube.com/watch?v=Q9qLWzzrCQw

Leave a Comment