4
jan
Seneste opdatering: 5/1-17 kl. 1526
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En meget grundig og for det meste direkte dokumentar om sex-overgrebene i Køln. Der er naturligvis også en psykolog, der bortforklarer det demonstredede faktum, at der er folk fra klansamfund, vi ikke kan leve sammen med.

I Sverige siger feministerne kækt, at “de ikke er nogens kvinder,” men dagligdagen på gaderne viser, at hvis de ikke er svenske mænds kvinder, er de nogen andres, der er meget ubehageligere. Hundredetusinder tør ikke længere gå alene på gaden i mørke. Virkeligheden vinder altid over luftige ‘ismer.’

Filmen beskæftiger sig også med de politiske konsekvenser af Køln. Den får også den muslimske terror med i år med, og lige akkurat Berlin-terroren. Tonen er dyster, alle kommer til tale, også AfD.. Dette er noget andet end svensk feminist TV. Om ti år vil alle politikere – mange årtier for sent – indse, at muslimsk indvandring er for risikabel. De vil ikke længere operere med en acceptabel ‘collateral damage.”

Prisen vil endelig være blevet for høj, også for dem selv. Det bliver grimme ti år at skulle igennem for Europa, og det bliver et “tilbagetog fra Moskva,” der forhåbentlig hiver tænder ud på de hovedskyldige. Man kan kun håbe, at politikerne gør noget seriøst ved det, inden det overgår til det private initativ, at svare på islams vold. Et formentligt ustoppeligt mareridt. Hvordan tør de overhovedet løbe den risiko?

“I Marokko tager politiet anderledes fat, og gerningsmanden er vokset op med, at mennesker der overtræder loven, får en grusom straf af politiet. De er opdraget med, at hvis de voldtager en kvinde, så vil kvindens bror eller far slå dem ihjel. Ganske simpelt. Alt det sker ikke her. Det bevirker, at de i deres hoveder, drager den slutning, at når det ikke sker, så kan det ikke være så slemt.”

“Volden har en symbolsk betydning. Volden er ikke kun rettet mod ofrene, men også mod tilskuerne. Og disse overgreb mod kvinder, er en måde at fortælle mændene på: ‘I kan ikke forsvare Jeres kvinder’. Og når I ikke kan gøre det, så kan vi gøre som vi vil.”

“Jeg vil endda sige, at alle der medvirkede, var bevidste om virkningen. Det fandt sted foran en kristen kirke. At det ikke ville få konsekvenser. Det var ikke kun en ydmygelse af kvinderne, men den tyske stat, der i fuld offentlighed, blev udstillet som svag.”Men det virkelig fatale var, at politiet befandt sig på pladsen og intet gjorde. WDR 1, sendt 30.12. Die Silvesternacht und ihre Folgen (utekstet, Snaphanens oversættelse) ‘You CANNOT defend your women’ Experts’ chilling theory behind Cologne sex attacks


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?