4
jan
Seneste opdatering: 5/1-17 kl. 1526
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En meget grundig og for det meste direkte dokumentar om sex-overgrebene i KÞln. Der er naturligvis ogsÄ en psykolog, der bortforklarer det demonstredede faktum, at der er folk fra klansamfund, vi ikke kan leve sammen med.

I Sverige siger feministerne kĂŠkt, at “de ikke er nogens kvinder,” men dagligdagen pĂ„ gaderne viser, at hvis de ikke er svenske mĂŠnds kvinder, er de nogen andres, der er meget ubehageligere. Hundredetusinder tĂžr ikke lĂŠngere gĂ„ alene pĂ„ gaden i mĂžrke. Virkeligheden vinder altid over luftige ‘ismer.’

Filmen beskĂŠftiger sig ogsĂ„ med de politiske konsekvenser af KĂžln. Den fĂ„r ogsĂ„ den muslimske terror med i Ă„r med, og lige akkurat Berlin-terroren. Tonen er dyster, alle kommer til tale, ogsĂ„ AfD.. Dette er noget andet end svensk feminist TV. Om ti Ă„r vil alle politikere – mange Ă„rtier for sent – indse, at muslimsk indvandring er for risikabel. De vil ikke lĂŠngere operere med en acceptabel ‘collateral damage.”

Prisen vil endelig vĂŠre blevet for hĂžj, ogsĂ„ for dem selv. Det bliver grimme ti Ă„r at skulle igennem for Europa, og det bliver et “tilbagetog fra Moskva,” der forhĂ„bentlig hiver tĂŠnder ud pĂ„ de hovedskyldige. Man kan kun hĂ„be, at politikerne gĂžr noget seriĂžst ved det, inden det overgĂ„r til det private initativ, at svare pĂ„ islams vold. Et formentligt ustoppeligt mareridt. Hvordan tĂžr de overhovedet lĂžbe den risiko?

“I Marokko tager politiet anderledes fat, og gerningsmanden er vokset op med, at mennesker der overtrĂŠder loven, fĂ„r en grusom straf af politiet. De er opdraget med, at hvis de voldtager en kvinde, sĂ„ vil kvindens bror eller far slĂ„ dem ihjel. Ganske simpelt. Alt det sker ikke her. Det bevirker, at de i deres hoveder, drager den slutning, at nĂ„r det ikke sker, sĂ„ kan det ikke vĂŠre sĂ„ slemt.”

“Volden har en symbolsk betydning. Volden er ikke kun rettet mod ofrene, men ogsĂ„ mod tilskuerne. Og disse overgreb mod kvinder, er en mĂ„de at fortĂŠlle mĂŠndene pĂ„: ‘I kan ikke forsvare Jeres kvinder’. Og nĂ„r I ikke kan gĂžre det, sĂ„ kan vi gĂžre som vi vil.”

“Jeg vil endda sige, at alle der medvirkede, var bevidste om virkningen. Det fandt sted foran en kristen kirke. At det ikke ville fĂ„ konsekvenser. Det var ikke kun en ydmygelse af kvinderne, men den tyske stat, der i fuld offentlighed, blev udstillet som svag.”Men det virkelig fatale var, at politiet befandt sig pĂ„ pladsen og intet gjorde. WDR 1, sendt 30.12. Die Silvesternacht und ihre Folgen (utekstet, Snaphanens oversĂŠttelse) ‘You CANNOT defend your women’ Experts’ chilling theory behind Cologne sex attacks

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
7 years ago

PĂ„ Södersjukhuset i Stockholm finns numera följande skylt: “Akutmottagningen för vĂ„ldtagna”. Det Ă€r ett tydligt tecken pĂ„ den vĂ„ldtĂ€ktsepidemi som rasar i Sverige. VĂ„ldtĂ€kter som invandrare begĂ„r mot svenskor Ă€r att betraktas som krigshandlingar.

“Sensationellt avslöjande: Margot Wallström hĂ„nar svenska vĂ„ldtĂ€ktsoffer
Granskning Sverige”:
https://m.youtube.com/watch?v=0DHTf7AFSZA

invernes
invernes
7 years ago

SJOKKVIDEO: Hvit mann kidnappet, kneblet og banket opp av rasistisk, svart anti-Trump-gjeng.

https://ektenyheter.no/index.php/2017/01/hvit-mann-kidnappet-kneblet-og-banket-opp-av-rasistisk-anti-trump-gjeng/

Flemming Petersen
Flemming Petersen
7 years ago

Merkel vil lĂŠre om norsk asylpolitikk
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/erna-solberg/merkel-vil-laere-om-norsk-asylpolitikk/a/23889404/

Merkel`s asylpolitikk var Erna Solbergs forbilde helt til Merkels kaos nÄdde oss ogsÄ, ja det er de rette meggene som mÞter hverandre.

invernes
invernes
7 years ago

2 monster fra helvete ! berlinerbollene til Merkel kommer til Ă„ fordufte kjapt i alle fall.

Flemming Petersen
Flemming Petersen
7 years ago
Reply to  invernes

Antageligvis fÄr Merkel prakket pÄ hvalrossen et lass med lykkejegere

invernes
invernes
7 years ago

Et land der ikke vil passe pĂ„ sine grĂŠnser, er dĂžmt til at ende pĂ„ historiens losseplads. Derfor bliver SIOE og SIADs mĂ„l for 2017 at passe pĂ„ vore grĂŠnser. “Et levende vĂŠsen har grĂŠnser mellem sig og sin omverden. GrĂŠnser, som det forsvarer. OphĂžrer vĂŠsenet, det vĂŠre sig en amĂžbe, et menneske eller en nation, med at forsvare sine grĂŠnser, gĂ„r det til grunde. SĂ„ er dĂžden indtrĂ„dt. Fremmede organismer, forrĂ„dnelsesbakterier, trĂŠnger ind gennem de nedbrudte grĂŠnser. Derfor er forrĂŠderi, dvs. handlinger, der skader eller truer nationens grĂŠnser, den vĂŠrste af alle forbrydelser, vĂŠrre end det fĂŠleste mord. Kampen… Read more »

invernes
invernes
7 years ago

comment image

invernes
invernes
7 years ago

comment image

Lazze
Lazze
7 years ago

En stor nytĂ„rstale af Den Korte RadisoavisÂŽ Kirsten Birgit fra Vinstue 90 pĂ„ Frederiksberg over en slow beer :). Satire pĂ„ hĂžjt niveau og med et stort glimt af sandhed og “Fornuft bevare Danmark”. Om at blive penetreret af 42-Ă„rige uledsagede flygtningebĂžrn m.v. Tryk pĂ„ undertekster, hvis det danske gĂ„r for hurtigt..

http://bit.ly/2hRssWz

invernes
invernes
7 years ago

Svineriet mÄ ut av Europa om sÄ med vÄpenmakt.
AsylsĂžker denger eldre kvinne i Tyskland.

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/816213864115216384

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  invernes

Det same skjer i Sverige og Norge…
Fellesnevnere bak er Ăžkoinnvandrare, som regjeringer tar inn i landet..i overflod.
Det svenske rettsystemet gir de inget /lite straff, og politiet vÄgar inte beskrive gjerningsmennens ide..
NÄ undrar mange pÄ nÄr LÞfven har tenkt Ä rive seg lÞs ifra hyllningene i FN og begynne rydde opp i det elende han har skapt i eget land for egen befolkning.

Christianus
7 years ago
Reply to  invernes
sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  Christianus

..sÄ dom har same elenda/shiten der ogsÄ.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x