5
jan
Seneste opdatering: 20/2-17 kl. 2105
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det betaler sig stadig at indvandre illegalt til EU

“Flygtningekrisen” har én hovedårsag: At EU Kommissionen ønsker den. Juncker lider ligesom Reinfeldt af den liberalistiske illusion, at vi har brug for en masse unge mennesker i “et aldrende Europa,” der i forvejen er overbefolket – ligegyldigt med hvilke evner. Det er grunden til at bla. den danske statsminister får uld i mælet, når han omtaler den. Han vil ikke lægge sig ud med EU, han håber måske, nogle andre vil, og det vil Østeuropæerne jo. Han skulle takke dem. Enten er Frontex og asylsystemet kollapset, eller også var det aldrig meningen, det skulle fungere.

Less than half of migrants whose asylum applications have been rejected are deported, according to new statistics from EU border agency Frontex.

Forty-three percent of rejected asylum seekers are deported out of the EU, and Greek authorities have acted too slowly and are to blame for the low number of migrants currently being returned to Turkey, Frontex director Fabrice Leggeri said today (5 January) during a visit to Bavaria.

Leggeri said he expected there to be 500 refugees brought every day from Greece to Turkey under an agreement with the EU that was cemented in March 2016 to choke off the number of asylum seekers who travel to Greece with the help of illegal smugglers. But European Commission data published last month revealed that authorities have only managed to send back a fraction of that. A total of 748 migrants were sent to Turkey from the Greek islands according to 8 December statistics from the EU executive. Euractiv com

The Ingrid Carlqvist Moment

How Sweden Became Absurdistan


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?