5
jan
Seneste opdatering: 20/2-17 kl. 2105
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det betaler sig stadig at indvandre illegalt til EU

“Flygtningekrisen” har én hovedårsag: At EU Kommissionen ønsker den. Juncker lider ligesom Reinfeldt af den liberalistiske illusion, at vi har brug for en masse unge mennesker i “et aldrende Europa,” der i forvejen er overbefolket – ligegyldigt med hvilke evner. Det er grunden til at bla. den danske statsminister får uld i mælet, når han omtaler den. Han vil ikke lægge sig ud med EU, han håber måske, nogle andre vil, og det vil Østeuropæerne jo. Han skulle takke dem. Enten er Frontex og asylsystemet kollapset, eller også var det aldrig meningen, det skulle fungere.

Less than half of migrants whose asylum applications have been rejected are deported, according to new statistics from EU border agency Frontex.

Forty-three percent of rejected asylum seekers are deported out of the EU, and Greek authorities have acted too slowly and are to blame for the low number of migrants currently being returned to Turkey, Frontex director Fabrice Leggeri said today (5 January) during a visit to Bavaria.

Leggeri said he expected there to be 500 refugees brought every day from Greece to Turkey under an agreement with the EU that was cemented in March 2016 to choke off the number of asylum seekers who travel to Greece with the help of illegal smugglers. But European Commission data published last month revealed that authorities have only managed to send back a fraction of that. A total of 748 migrants were sent to Turkey from the Greek islands according to 8 December statistics from the EU executive. Euractiv com

The Ingrid Carlqvist Moment

How Sweden Became Absurdistan


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Olav Ødegaard

Posted: 5 januar 2017 - 15:50 - Svar

Man skulle tro 4-banden og Maos enke fortsatt lever i beste velgående, og nu har base i Sverige, med sterke nettverk i øvrige Skandinavien, Tyskland, samt en del andre Nordsjøstater..
Etter at kinesere og andre asiater, samt russere og folk bak Jernteppet ble frie, startet undertrykkingen av befolkninger i det som var Europas beste sivilisasjoner. Bare på litt annen og mye verre måte enn de øverig nevnte (kommer vi til å se), fordi det de har gjort mot oss er vanskeligere å reparere..

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Posted: 5 januar 2017 - 22:24 - Svar

  Vi väntar bara på att Löfven ska genomföra Det Stora Språnget.

   Markus Lindt

   Posted: 6 januar 2017 - 07:34 - Svar

   Från Kaknästornet.

    Andre´Kristian

    Posted: 7 januar 2017 - 21:23 -

    Ett sådant underbart önsketänkande!
    Det finns, som i alla sammanhang, alltid en person som måste anses vara den ytterst ansvarige. I Sveriges fall är det onekligen statsminister Löfvén, den näst nationsförrädaren Reinfeldt genom tiderna sämste frontalgestalt som uppburit denna ansvarstyngda titel. Någon kärlek till svenska folket eller etnocentricitet är väl det enda vi INTE kan anklaga dessa historiskt pliktförgätna och uttalat egocentriska hierarker för att ha skyldiggjort sig till.
    Vad vi är i ett skriande behov av och som vi genom ett nationellt uppvaknande kan komma i åtnjutande av efter nästa val, är en viljestark ministär som agerar i enlighet med nationens bästa. Svensk politik av i dag präglas av islamistbefrämjaren Soros och hans buktalardockor, vilka lydigt predikar globalismens och federalismens heretiska läror. Folkupplysning och sund oppositionspropaganda är det nu endast Sverigedemokraterna som svarar för och vi kan bara önska dem lycka till med det gigantiska arbete de har framför sig.
    Andreas.
    https://uploads.disquscdn.com/images/f4811750014f84b437d0a3cfd4464721b 633154844254e08eb6297edae9bfa16.jpg

    foundingfathersfollower

    Posted: 8 januar 2017 - 19:37 -

    …………………om han hittar dit……………..?

sussebassa

Posted: 5 januar 2017 - 16:22 - Svar

Så søtt og forsiktig forsøk på forklaringer hvorfor Sverige er blitt Absurdistan..
Ingen direkte angrep av politisk karakter som jo er det styrende/viktige om hvorfor..
på de skyldige, hvorfor de har gjort det..og hvilke tanker vidare det vil få for konsekvenser for svenska folket om inte dom sjelva reser seg imot den politikken som blir ført/ble tidligare.
Men søtt og ganske så ufarlig som sagt..

  Olav Ødegaard

  Posted: 5 januar 2017 - 16:32 - Svar

  Jeg tror det er klokt å ta det på den snille måten, som her, i eventyrets form.
  Når man ser hvor fort det gikk å få folk til bli med på selvskade på egne nærmest perfekte samfunn, der folkevett og fornuft ble jaget i exil, kan det hende det blir adskillig mer dramatisk når det går opp for massene hvor grunnlurte de lenge har vært.
  Vi ser nå at de slutter å tro det er bestemor som ligger i sengen (til bestemor), tross alle forsikringer, og at de selv er Rødhette..

   sussebassa

   Posted: 5 januar 2017 - 16:44 - Svar

   Massene er nå ca 1,2 milllioner, de som stemte på SD som vet de er grunnlurte av politikerne, og flere blir vi..klare til å kaste Løfven på søppeldynga (Noen vil ha krigsrett for landsforræderi) hvor han og hans disippler hører hjemme.
   Noen resirkulering vil ikke finne sted.

Flemming Petersen

Posted: 5 januar 2017 - 16:43 - Svar

Det kommer en dag da politikerne får sin velfortjente straff

  sussebassa

  Posted: 5 januar 2017 - 17:24 - Svar

  Historien forteller det motsatte…de fleste slipper unna.

   Polka Charlie

   Posted: 5 januar 2017 - 19:00 - Svar

   Næppe denne gang – forbrydelsen er for voldsom.

    sussebassa

    Posted: 5 januar 2017 - 19:50 -

    Det var de Før også… så de slipper nok unnan nå også.

  Anna Svensson

  Posted: 5 januar 2017 - 19:49 - Svar

  Tyvärr är det för sent för att Sverige ska kunna återhämta sig.

   ɱØяñιηg$ʇðя ©™

   Posted: 6 januar 2017 - 03:18 - Svar

   Dock inte för sent för att hänga dom ansvariga förbrytarna. Sålunda dom inte hinner avgå med döden den naturliga vägen förstås.

    Anna Svensson

    Posted: 6 januar 2017 - 16:29 -

    Nej, men det är en klen tröst.

invernes

Posted: 5 januar 2017 - 19:57 - Svar

Jeg ser for meg et blodig endelig oppgjør med den sataniske venstresiden i Europa.

Eva på Södermalm

Posted: 5 januar 2017 - 20:37 - Svar

Vi kan bara hoppas att den onda Sverigesagan får ett lyckligt slut!

  sussebassa

  Posted: 5 januar 2017 - 20:57 - Svar

  ..hele Europas onde saga.

   Eva på Södermalm

   Posted: 6 januar 2017 - 07:07 - Svar

   Ja, det är en ond Europasaga som vi är mitt uppe i. Eller en ond världssaga. USA, som liksom EU kontrolleras av onda och galna globalistkapitalister som till varje pris tänker genomföra den nya världsordningen, har enligt nedanstående länk förklarat Ryssland krig!!! Vi kanske aldrig får uppleva 2018.

   Sprid denna fasansfulla nyhet!

   “EMERGENCY! War Declared on Russia By Soros Controlled U S
   Agenda News:
   Publicerades den 30 dec. 2016@wikileaks, ww3”:
   https://m.youtube.com/watch?v=TEp2vOwGlVw

  invandrare1957

  Posted: 6 januar 2017 - 11:01 - Svar

  Det tror ja aldrig. Utan alla svenskar måste börja kämpa.

   Eva på Södermalm

   Posted: 6 januar 2017 - 13:17 - Svar

   Det är sant. Vi får alla kämpa och hoppas att vi vinner kampen.

Peter Zichau

Posted: 5 januar 2017 - 20:39 - Svar

Den liberale elite har lavet en aftale med den finansielle elite om, at skaffe forbrugere til at aftage deres produkter. Ingen af dem bekymrer sig synderligt om hverken kultur eller menneskerettigheder og begge nyder godt af aftalen. Den finansielle sektor tjener pengene og holder så til gengæld de liberale ved magten.
Efter denne model er et velfærdssamfund rent guf for dem. Her får borgerne stukket penge i lommen uden at lave noget og forbrugsræset kan derved køre for fulde omdrejninger. Når kisten er ved at være tom, står den finansielle elite parat med lånte penge, som så betales tilbage ved hjælp af opkrævede skatter. Og sådan kan hjulene køre til et samfund bryder helt sammen og derved kommer under administration af de samme eliter. Smart.
Nu er det så bare sådan, at mennesket ikke lever af brød alene og når befolkningerne ser deres samfund gå op i limningen, bl.a. på grund af en helt forfejlet muslimsk indvandring, sætter de hælene i. Så derfor er det med at få fyldt op i en rasende fart, inden andre tager over og stopper cirkusset. Og her kommer EU, naive klaphatte og div. konventioner dem til hjælp, ved at forhale den folkelige og demokratiske proces.

Eva på Södermalm

Posted: 6 januar 2017 - 07:00 - Svar

Sprid denna fasansfulla nyhet!

“EMERGENCY! War Declared on Russia By Soros Controlled U S
Agenda News:

Publicerades den 30 dec. 2016@wikileaks, ww3”:
https://m.youtube.com/watch?v=TEp2vOwGlVw

Eva på Södermalm

Posted: 6 januar 2017 - 09:29 - Svar

Det är bara nio länder kvar som inte har Rothschildägda centralbanker: Ryssland, Kina, Island, Kuba, Syrien, Iran, Venezuela, Nordkorea och Ungern. Iraks och Libyens centralbanker ägdes inte heller av Rothschilds före krigen mot dessa länder.

“PUTIN STOPPED THE ROTHSCHILD’S INVISIBLE HAND AGENDA
Publicerades den 3 dec. 2016”:
https://m.youtube.com/watch?v=htt3oG1lbWY

“Gordan Logan calls a world peace conference – Stop Jacob Rothschild’s War!”:
http://tapnewswire.com/2015/04/gordon-logan-says-stop-jacob-rothschild s-war/

Verden_er_gal.

Posted: 6 januar 2017 - 17:11 - Svar

Stakkars, stakkars de som snakker på slutten av videoen. At det er mulig å være så utroooolig uopplyste.
Jeg vil sammenlikne det med å ikke vite at en orkan er på vei mot huset ditt. Hovedstrømsmedia har mye blod på hendene og mer vil det bli.

  Peter Zichau

  Posted: 6 januar 2017 - 18:11 - Svar

  Jeg tror mere deres svar er en kombination af hjernevask og frygt.
  De to, helt synligt venstreekstreme bimbos, er helt klart hjernevasket ud over enhver forstand. Mens de andre nok bare ved hvad de skal svare.
  Summa sumarum:
  Svenskerne er enten meget bange eller meget dumme. Fortæl os noget vi (og muslimerne) ikke vidste…

   Verden_er_gal.

   Posted: 7 januar 2017 - 00:08 - Svar

   Hjernevasken er vel hovedsaklig en konsekvens av å kun lese HSM (HovedStrømsMedia). Derfor tror jeg ikke det er så mye frykt, folk hører ikke om så mye av all djevelskapen som skjer rundt om i Sverige. Så kan man jo diskutere om det er særlig smart å tro at de “vanlige” avisene forteller en objektiv sannhet. I Norge er HSM rene propagandamaskinene, men vi ser enkelte tegn på at noen forstår at en ny vind blåser og man vil derfor prøve å posisjonere seg i forhold til denne.

Leave a Comment