8
jan
Seneste opdatering: 10/1-17 kl. 0112
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Læserbrev i svensk Metro X press mandag. For et par år siden var et sådant læserbrev det lige så meget tabu som om Sverige havde været Kina. Demokrati? Det er længe siden, jeg har opfattet Sverige som et demokrati.

Nearly half of Germany’s women now feel unsafe walking about their local neighbourhood, a survey has revealed, with many taking precautions such as pepper spray with them when out at night.The survey, by Emnid for Bild am Sonntag further found that 58 per cent of women believe that public places have become less safe in recent times, following news of events such as the mass sexual assault attacks on women in Cologne on New Year’s Eve last year.

Forty-eight per cent of the women surveyed said they have changed their habits to avoid certain areas in their neighbourhood, while 16 per cent said they carried pepper spray when venturing out after dark.

In response to the survey, Focus Online gathered anecdotal statements from women across Germany and found that some were asking male relatives to chaperone them at night, while others had taken to carrying their keys in closed fists in case of attack.Half of German Women Feel Unsafe in Their Own Neighbourhoods

“Judiskt liv har ingen framtid i Sverige…”

Stefan Lindmark/ Shaul Ben Yitzhak skriver til Sveriges udenrigsminister i Times of Israel:

Dear Margot Wallström, Mrs. Minister,

My name is Stefan Lindmark but also Shaul Ben Yitzhak. I am a Jew. I am the son of a survivor from Auschwitz/Birkenau. I have lived all my life in Sweden. I have served in the Armed Forces and I have done military service for a total of 18 months [..]

Madam Foreign Minister: It is you who hate us, it’s you who wants to get rid of us, and you constantly, in politically correct forms, require our submission. It was in Europe you burned us, not for what we had done, but for what we were – and are – Jews.

Madam Foreign Minister: If you really want to look at Israel with the same glasses you look at Sweden, you would marvel at how we managed to build the country that despite 67 years of constant war is so filled with love, life, hope and trust in the Creator. The Creator who gave us free will to choose.

Mrs. Minister – We have learned our lesson. The lesson is to never trust foreign ministers from countries such as Sweden, who now puts the blame on us – the children, grandchildren and great grandchildren of Holocaust survivors and other refugees from the Middle East and Africa. It is not too late for you, Madam Minister, I dare you to open your eyes.

Mrs. Foreign Minister – I’m moving soon to Israel, the country that wasn’t there except in our prayers, when my mother at the age of 23 had to take care of the mortal remains of her murdered people. I move because I now am sure that traditional Jewish life has no future in Sweden, the country I have served all my Life.

Madam Foreign Minister: I invite you to come and visit us when we have established ourselves, and I’ll show you Israel as it is and not what you think it is – and I wish to let our joy of life challenge you to begin to see Sweden the way it has become, but also how it could be if our vision of life can inspire you to rethink and think differently. Mrs Minister


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


T. Snorrason

Posted: 8 januar 2017 - 23:11 - Svar

… og på den anden side, fru Spechter, hustru til Stockholms overrabiner!

  Snaphanen DK

  Posted: 8 januar 2017 - 23:40 - Svar

  Det er sådan, at de jøder der stemmer DF eller SD, de reklamerer ikke med det offentligt. Men der er en hel del, ved jeg af egen erfaring.

   T. Snorrason

   Posted: 9 januar 2017 - 02:53 - Svar

   forhenværende hustru eller overrabiner?
   I sidste tilfælde, blev han fyret eller blot pensioneret pga alderdom?

    Steinadler

    Posted: 9 januar 2017 - 21:51 -

    Det handler jo langt ifra bare om ekteparet Spectre. Om man først skal peke på noen enkelt hovedansvarlig for at den jødiske menigheten i Stockholm har vært i den grad multikulturelt “politisk korrekt” så må det snarere bli den overrabbiner som ledet menigheten like fra 1970-tallet og frem til slutten av 1990-tallet, Morton Narrowe. På den annen side så blir det også ganske feil å fokusere for mye på noen enkelt person. I utgangspunktet er problemet her at de jødiske menigheter preges av en motsetning mellom liberale og konservative fraksjoner som hver på sitt vis har sett seg tjent med “multikulturen”. De konservative, ortodokse, har en utpreget, ja ubøyelig motstand ovenfor assimilering, de liberale har på sin side, nettopp på grunn av sin liberalitet, ganske naturlig blitt delvis assimilert inn blant vertslandenes liberalere.

    Hele “multikulturalismen” i Sverige hadde forresten sitt utgangspunkt i nettopp en ekstrem uvilje ovenfor assimilering fra østjøder, askhenazier, som innvandret til Sverige fra Baltikum etter den andre verdenskrigen. Men like fra starten av fantes det her også et samarbeid mellom disse sent ankomne, ortodokse “østjødene”, og de i betydelig grad assimililerte jøder hvis forfedre innvandret til Sverige allerede for et par hundre år siden eller mer.

    Det var Dagens Nyheter, eid av den jødiske Bonnier-familien, som i utgangspunktet stod bak den kampanjen som endte med at det svenske folket ble fratatt ytringsfriheten og kjørt inn på denne for både nasjon og folk dødelige kursen i siste halvdel av 1960-tallet. Det er slik sett selvsagt ingen tilfeldighet at den samme Bonnier-eide Dagens Nyheter har representert den mest ekstreme falangen også de siste par tiårene. Faktum er at Bonnier-familien her i praksis forfulgte en folkemorderisk agenda, noe de har fortsatt med like frem til den dag i dag ved hjelp av fotsoldater som Peter Wolodarski. Men bare for å understreke at det selvsagt ikke alltid har vært slik at familien Bonnier har forfulgt en slik agenda, og at det nettopp snarere dreier seg om et etterkrigsfenomen:

    “Gert Bonnier, som var ärftlighetsforskare pläderar der för en total assimilation i den svenska folkkroppen med tilhjälp av blandäktenskap”. Gert Bonnier hävdar att det inte finns någon genetisk särart som skiljer judar från svenskar, utan att “fosterlandskärleken och känslan för samhörighet med land och folk, vilar framföralt på det kulturarv, som från generation till generation överföres genom tradition och sålunda alls ej på det genetiska arvet”. Det är den strenga judiska religionen som skapar judiskt beteende och som alienerar judarna från den övriga befolkningen. “Någon särskild judisk kultur finnes icke. Den tilhör historien.” Han går så långt att han särskiljer de fattigare och mer religiösa “östjudarna”: “Att denna invasion [av östjudar som David Schwarz* og Peter Wolodarskis far Aleksander Wolodarski] åsetts med en viss oro av många tyskar måste även judarna försöka förstå.” Något resultat blev det inte av sammankomsten – var och en fortsatte att hålla på sin sida. Det vill säga Karl Otto [Bonnier (1856-1941)] och de sedan decennier etablerade judarna ville som Gert uppgå totalt i det svenska samhället. Eli Heckscher [(1879-1952), far til leder for Högerpartiet (Moderaterna) Gunnar Heckscher (1961-65)] menade att den judiska särarten skulle tillföra de “tröga” svenskarna något positivt, samtidigt som den borde försvinna. Isaac Grunewald, Moses Pergament, Sander Izikowitz och framföralt Hugo Valentin ville däremot bevara den judiska kulturtraditionen, “vilken ju blott kan uppbäras av dem, som vilja vara judar”. De menade att det var orealistisk att medlemmar i den judiska församlingen “skulle framstå som blågula svenskar” inför nazisterna. Samtalet gällde även om Gerts uppsats skulle publiseras, och man kom fram till, bl.a. på Åke [Bonnier]s inrådan, att det inte vore lämpligt. Per I. Gedin. Litteraturens örtagårdsmästare. Karl Otto Bonnier och hans tid https://bojkottaaftonbladet.files.wordpress.com/2013/02/judisk_kronika .png

    *Denna avhandling från historieinstitutionen på Stockholms universitet belyser faktorer bakom etablerandet av partipolitisk konsensus i Sverige bakom det mångkulturella projektet. Påfallande var hur först den partipolitiska enigheten var total på 1920- och 30-talen, om det då rådande synsättet. På 60- och 70-talen blev plötsligt ett annat synsätt rådande, och den partipolitiska enigheten var lika total. Kursomläggningen initierades av David Schwarz (en gång räddad till Sverige från koncentrationsläger i Polen) och Dagens Nyheter. Denna debatt knoppades av till andra tidningar och i bokutgivning, där Schwarz åter var drivande. Tonläget i debatten var från Schwarz och hans meningsfränders sida så hätskt, att debattdeltagare med andra åsikter drevs på defensiven. Debatten resulterade i statliga utredningar, framförallt invandrarutredningen – där Schwarz och hans meningsfränder helt dominerade.bfg.nu – Blågula Frågor. Boken “Jämlikhet och valfrihet”, Lars-Erik Hansen (2001). Mångkulturellt FACIT – vitbok om ett förräderi.

    Snaphanen DK

    Posted: 9 januar 2017 - 22:06 -

    den forhenværende rabbiner. Smatalen bærer præg af et billede af danske og svenske jøder fra 90 erne. Vær klar over én ting: De af dem, der stemmer SD og DF, reklamerer ikke med det, Man skal kende dem, for at kende stemningen blandt jøder i Norden

Rune Hansen

Posted: 9 januar 2017 - 00:57 - Svar

Mrs. Foreign Minister – Has not it occurred to you that the number of
asylum seekers from Israel’s 1.8 million Arab citizens is precisely
zero?

Tafsa inte på yttrandefriheten

Posted: 9 januar 2017 - 08:00 - Svar

Sweden is lost!

latmask

Posted: 9 januar 2017 - 09:59 - Svar

Yitzhak bör kolla vilka som styr bl a Wallström. Tyvärr, de allra högsta offrar glatt sitt eget folk. Soros t ex har inga problem med detta.

spirild

Posted: 9 januar 2017 - 20:37 - Svar

Men dom har jo norske Marte Michelet. “Marthe Michelet på NAV og omskolering. Helsesektoren mangler hender. Og hun har vel varme hender? Så kan hun kvitte seg med burkaen; den politiske meningsterroren, hennes politika-correcticus. Men, skjuler denne “burkaen” et ørkenhjerte? Slobodan Despot, sveitser med serbiske aner har et fantastisk stykke i polemia idag: Dans l’Occident moderne, l’altruisme émotif n’est pas une vertu, ni même une option: c’est un devoir. C’est un camouflage obligé pour sortir de chez soi, tout comme l’est la burqa pour les femmes en Arabie Saoudite. I det moderne Vesten er den emosjonelle altruismen ikke en dyd, og absolutt ikke et valg: det er en plikt. Det er en nødvendig kamuflage når man skal ut av sitt hjem, sin bolig, slik burkaen er det for kvinnene i Saudi-Arabia. http://www.polemia.com/le-vrai
16 • Reply•Share ›

gregwerle spirild • for 17 dager siden
Til din skadefro må jeg opplyse at Marte Michelet ikke arbeider i Dagbladet. Hun er suksessfull saksprosaforfatter og mottatt prestisjefulle priser for hennes viktige arbeide med å avdekke norsk antisemittisme og jødeforfølgelse. Hun behøver neppe å gå på NAV, dessuten bor hun i Stockholm, så det er nok utenfor NAVs område, men åpenbart også langt utenfor Spirilds hjelpeløse google-oversettelser av tekster.”

  Marit

  Posted: 10 januar 2017 - 00:01 - Svar

  Hei spirild !
  Til Marte Michelets ( samboer/eventuelt gift med Ali Esbati) forsvar, vil jeg si at hun har skrevet en utmerket bok , utg. 2014 : ” Den største forbrytelsen. Ofre og gjerningsmenn i det norske holocaust.”
  Boken er (overaskende nok) fri for antisemittiseme og meget lesverdig.

sinnamor

Posted: 9 januar 2017 - 20:38 - Svar

Og ikke om det så snør i helvetes forgård kommer slike som “Madam Foreign Minister” til å bøye hodet i skam eller innrømme sin skyld.

Leave a Comment