10
jan
Seneste opdatering: 11/1-17 kl. 0013
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Racismestemplet har aldrig haft rigtig magt i Danmark, men i Sverige har det stadig. “Jeg er ikke racist, men.” Det er ikke bare ubehøvlet, det er forkert at kalde islam- og indvandringskritikere “racister”. A fascinating map of the world’s most and least racially tolerant countries.

“Allt är filtrerat genom en politisk ideologi”

En svensk journalist taler ud anonymt

Ideologien hedder Värdegrunden. Den kendes kun i Sverige, men internationalt vil den hedde “values education”, “moral education”, “character education” og “citizenship education.” Den tyranniserer alle svenske institutioner selvom ingen rigtig kan gøre rede for, hvad den betyder. Men den holder folk på plads.

Jens Ganmans interview er et scoop, jeg har ventet på i mange år. Det måtte komme – journalistfalanksen slår sprækker. Rundt om i de svenske journalisthjem sidder magtens skribenter og gyser. På Ganmans Facebook er der en meget livlig diskussion:

I slutet av 2016 blir jag kontaktad av en journalist på en av våra största dagstidningar. Hen har sett mina skriverier på nätet och vill uttrycka sitt stöd, framför allt när det gäller mina teser kring media (galna rants skulle vissa kalla det). Personen ifråga känner sig uppgiven över tillståndet på sin egen arbetsplats och över svensk media i allmänhet; hen kallar det ett ‘intellektuellt och moraliskt haveri’.

Jag och journalisten har därefter regelbunden kontakt via sociala medier och pratas vid i telefon vid ett antal tillfällen. Ju mer vi diskuterar desto mer känner jag att jag skulle vilja intervjua den här personen på djupet. Hen har många års erfarenhet av svensk dagspress och god insyn i hur den svenska mediaeliten resonerar och tänker (eller snarare – inte tänker) – en ‘confidant’ på insidan av systemet.

 

”Det går absolut inte”, blir svaret när jag för ämnet på tal första gången ”Jag skulle få sparken direkt. Jag skulle aldrig få jobba i Stockholm igen.”

Jag frågar om jag får göra intervjun anonymt och efter mycket tjat går journalisten med på detta med förklaringen:

”Jag önskar att jag hade mod nog att göra det här i eget namn, men det går inte. Inte just nu. I vilket fall som helst måste nån berätta om hur det går till på redaktionerna. Vi måste få igång en debatt kring den svenska journalistiken. Den här branschen håller på att förgöra sig själv fullständigt, och på ett personligt plan kommer jag inte kunna se mig själv i ögonen i framtiden om jag inte på nåt sätt bidrar till att försöka vända skutan rätt. Om det nu går.”

Så här blev samtalet.

Se det hele ”Jag har närt en kurdisk nationalekonom vid min barm!”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Peter Buch

  Sendte jensganman:
  Fjern oplysninger om der skiftes lokalitet og at rygning forekommer. De kan begge bruges til identificering. På forhånd tak.

 • bitten

  De aller verste rasistene i vesten er mørkhudede folk som somaliere , afrikanere , som hater hvite folk som pesten , og slår ned hvite mennesker for et godt ord på, grunn av den hvite huden som vi har .
  Så har vi hvite feminister grupper og landsviker – politikere , som er noen store rasister mot sine egne hvite borgere , som vil bytte ut helt hvit hud mot kun bare svart hud i hele Europa , som er det store målet .

 • Morten – – –

  “Resentimentet” mod udvalgte mennesker på denne Jord beror ikke på fejlopfattelser. Det beror på en ældgammel social mekanisme, som vi kan iagttage gennem hele historien. Den Sociale Arketype (dem i gruppebestemt konsensus) falder ikke over dem, de frygter (for dem “respekterer” de) men over dem, de foragter, nemlig de harmløse. “Freaks”, simpelthen. Vor tids freak er “den hvide mand”. Herunder et delta af “fascister”, “racister”, “supremacister” m. m. m. og andre mindreværdige eksistenser. Så enkelt er det naturligvis. Og derfor er appeller, som ovenviste, noget nær forgæves.

  – – –

  • Morten – – –

   Vi lever i en Syndkultur. Jeg voksede selv op i en syndighed af Synd og Skyld, lige fra mine mindste år. De NATO-fly, der fløj i eskadrille over det Farum, hvor jeg boede i min lilledom, var de onde – eller “usympatiske”, som alle hvide militærfolk hed. Og som min mor sagde ved samme lejlighed: Engang kommer negrene nok og hævner sig på os. Og det kunne hun minsandten godt forstå.

   Jeg var rystet, skønt børn jo ikke kan sætte spørgsmålstegn ved deres forældres dom. Men jeg var den første generation i civilisationens historie, om hvem dens egne forældre sagde, at vi var så underlødige som mennesker, at vi ikke var værd at forsvare, eller beklage, dersom “retten måtte ske fyldest”. At vi simpelthen ikke havde ret til et forsvar. Vi var født til Synd, Skyld, og Straf.

   – – –

 • Dogen

  Jeg har vært i to av de topp ti landene i videoen, og kan si at mitt inntrykk når det gelder rasisme i disse landene er noenlunde det samme. Kanskje er det blandet med berettiget fremmedfrykt og et ønske om å beholde sin egenart. Multikulti har jo til nå ikke vist seg å fungere særlig godt.

  Tenk deg en familie under samme tak som deler diametralt motsatte grunnverdier. Hvor fredelig ville ikke de hatt det i hverdagen? Det ville uungåelig ført til traumatiserte barn og skilsmisse, som for eksempel India og Pakistan.

  Vesten ønsker alltid å være superior til alle andre. Til og med når det gjelder selvdestruktivitet vil vi være best i klassen. Vi skal liksom være på topp og bunn samtidig.

 • invernes

  Top 25 most racist nations on Earth.
  etter en studie kommer India på topp deretter arabiske land så Afrika de svarte individ vel og merke, deretter Kina Korea Japan osv.
  Norden ligger på topp i naivitet, vi lar oss voldta myrde og de kan tilogmed fra rane oss våre land uten at vi protesterer.

 • OlofdeGothia

  Tyvärr håller Sverige på att radikaliseras alltmer.
  Man sätter medvetet grupper mot varann och driver på
  det hela med att påpeka svenskarnas rasism för att
  kunna splittra nationen och därmed kunna spela ett politiskt maktspel.
  Vi har en regering som inte har förmågan att planera
  för Sveriges framtid utan endast bryr sig om ett taktiskt
  politiskt spel.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/01/10/tidslinje/

  • sussebassa

   Løfven har redan lagt taktikken..
   Alt er Putins skyld..til og med om SD skulle vinne valet..står Putin bak og trekker i tråden…
   Nojan har tatt helt øver i Sverige.

 • Rune Hansen

  Racismeartiklen er fra 2013, men interessant nok.

  Gad vide, hvad den grå farve betyder? Grønland er grå, og der er jo kun 1 muslim på hele øen, nemlig Ahmed Akkari.

  • Peter Zichau

   De grå områder betyder, at der ikke er nogen opgørelse over dem. Havde der været det, ville hele Afrika være blodrødt. I øvrigt tror jeg ikke Indien er værre end hverken Mellemøsten eller Afrika. De svarer nok bare mere ærligt.

   • Rune Hansen

    Tak for svaret.

    Jeg tror, den er god nok med Indien. Deres kastesystem er racisme ophøjet til religion. Man bliver født ind i en kaste, og pudsigt nok er de kasteløse – dem der skal arbejde gratis for alle andre og finde sig i talløse fornærmelser – de mørkeste i huden.

  • snaphanen

   Det ved jeg godt, men videoen er helt ny. Jeg linker kun til den som dokumentation, for det er jo ikke en meget publiceret historie

 • River

  Videnskab uden ydmyghed er ond og løgnagtig.

 • Pessimisten

  SISTE NYTT! 9 av 10 nordmenn ønsker Listhaug som statsminister!.
  http://eavisa.com/2016/09/12/siste-nytt-9-10-nordmenn-onsker-listhaug- statsminister/

  • snaphanen

   og Tybring Gjedde som udenrigsminister? Det går den rigtige vej

   • Pessimisten

    Det hadde blitt bra 🙂

   • sussebassa

    Både Listhaug og Tybring Gjedde er politikere som kan redda Norge…
    Hejar på dom och Frp..

 • KnudMadsen

  MSM pådrager sig et voldsomt stort ansvar ved at markedsføre påstande om, at hvide er så utrolig meget racistiske. Det medvirker helt sikkert til at muhamedanere og negre får brændstof til at udbygge deres offerforestillinger, hvorfor hadet til hvide så igen forstærkes.
  I det hele taget gør løgnepressen, Lügenpresse en kæmpestor skade på alle fronter i disse år.

  • snaphanen

   Det er rigtigt. “Racist” er det første ord, en araber slynger i hovedet på os, selvom arabere er dokumenteret mange gange mere racistiske

  • Peter Zichau

   Hele denne racisme-fest skal nok snart slutte. På et tidspunkt går det også op for selv de røde, hvor åndssvagt og fejlagtigt det har været.
   Det hele kommer til at bide dem selv i halen. Bare det, at de smider et begreb som fake news ind i hele møllen, vil vise sig at være deres største fejltagelse. For nu bliver de nød til at sætte sig ordenligt ind i alt ting. Og så får de et alvorligt problem med deres verdensbillede.

 • Jag har arbetat med kineser i Sverige och dom klassar jag som högerextrema. Kineser HATAR andra raser.