11
jan
Seneste opdatering: 11/1-17 kl. 0851
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det ser kulørt ud, men artiklen bygger på seriøse Deutsche Welles: Hunderte Neonazis abgetaucht. Enhver befolkning har et bristepunkt for politisk misbrug, og det skulle ikke undre mig, om Tyskland i nær fremtid har to typer terrorister at trækkes med. Sverige og Frankrig er også kandidater til et rabiat backlash. Håndlavet af provinsielle, tonedøve politikere.

HUNDREDS of Nazi terror nuts hell-bent on ridding Germany of migrants have gone into hiding, authorities have revealed. Security bosses in Berlin revealed more than 600 Far Right extremists served with arrest warrants have completely fallen off the radar. Now there are fears the mob is forming “terrorist structures” in a plot to wage war on migrants and asylum seekers.

Nazism was said to be waning before the crisis.Now membership of banned Far Right organisations is spiking again with an estimated 23,000 people designated “extreme”.Quent added: “The online discourse is incredibly uninhibited.

“If the perception is that the state is no longer capable of protecting its borders, or its people, from terrorism, there is an increase in the perceived legitimacy of forming one’s own organizations, of resorting to violence oneself, of arming oneself.”

Right-wing extremism expert Matthias Quent said underground Nazis increase the risk of “creating new right-wing extremist terrorist structures”. A new report from the interior ministry states that there is an “exorbitant increase in right-wing extremist violence”. WAR on migrants feared as ‘600-strong Nazi army’ vanishes underground

Regeringen truer: Berlin to right-wing extremists: If you attack migrants, we’ll keep them here


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 11 januar 2017 - 08:11 - Svar

Voldsvenstre bør frykte med rette, snart skal de stå til rettes for sitt landssvik.

Brandmand for Bidermeyer

Posted: 11 januar 2017 - 08:20 - Svar

For 10 år siden gjorde de nar af os, da vi advarede mod borgerkrigen!
– Ha – hvor skulle den komme fra hahahaha !!!

  Rune Hansen

  Posted: 11 januar 2017 - 14:20 - Svar

  Man må da også sige, at den skandinaviske befolkning er meget velopdraget (eller kuet, om man vil).

  B.T. skulle helt til U.S.A. for at finde et eksempel på en kvindelig muslim, der havde fået tørklædet flået af. http://www.bt.dk/udland/mand-flaaede-toerklaede-af-muslimsk-kvinde-str affen-er-haard

  De havde for en stund en lignende artikel om tørklædeafrivning i London, men den artikel forsvandt hurtigt – efter sigende, fordi B.T. opdagede, at “forbryderen” selv var indvandrer.

   Brandmand for Bidermeyer

   Posted: 11 januar 2017 - 16:39 - Svar

   I Sverige er et par asylcentre blevet brændt af.

    Rune Hansen

    Posted: 11 januar 2017 - 17:09 -

    Men hvor mange af dem er brændt ned af svenskere? De brande man hører om er typisk startede af “udafreagerende” migranter, der ikke har fået deres vilje.
    Der var sågar en syrer i Frankfurt, der sørgede for at male hagekors, inden han futtede hytten af.

    snaphanen

    Posted: 12 januar 2017 - 04:30 -

    Det er rigtigt. Det har været dokumenteret, at asylanter har brændt dem af. Men der er ikke ét eksempel på, at svenskere har. (selvom jeg nok tror. nogle har gjort det. Tror.

    Brandmand for Bidermeyer

    Posted: 12 januar 2017 - 07:56 -

    Så vidt jeg ved er der ingen officielle tal, for gerningsmændene slap væk

    Rune Hansen

    Posted: 12 januar 2017 - 08:48 -

    S’føli er der ingen tal, men det var mere om der overhovedet har været 1 eneste tilfælde af svenskere, der har brændt et asylcenter ned. Der har jo været masser af eksempler, både i Sverige og resten af Europa på, at centrene er brændt ned af asylsøgerne selv.

    Men jeg ser, at Steen nu også har svaret. Og der er ikke nogen eksempler.

    Brandmand for Bidermeyer

    Posted: 12 januar 2017 - 10:19 -

    Jeg tror nu også nok – son Steen -, at svenskere har brændt nogle ned, for der er flere eksempler på, at de blev brændt af, i det korte tidsrum mellem, at det blev udmeldt, at de blev asylcentre og indflytningen skulle finde sted. Se de tilfælde kan ikke være indvandre.
    Når gerningsmændene ikke blev pågrebet, kan myndighederne heller ikke fastslå, at de var svenske, ligesom stenkastene fra motorvejsbroerne heller ikke var indvandres, fordi de ikke pågreb gerningsmændene.
    I krig arbejder planlæggerne ikke med fakta, men sandsynligheder.

    Anders Bo

    Posted: 12 januar 2017 - 10:34 -

    Sørgelig udvikling at ellers lovlydelige – hvad jeg antager de er – borger, må ty til civil ulydighed og gribe til selvtægt, for at forsvarer egen ejendom og halvdelen af borgerne i lokalsamfundet – kvinderne!

    Vender Gøngerne tilbage og bekæmper invasionsstyrken?

    snaphanen

    Posted: 12 januar 2017 - 10:55 -

    jo, det ser tænkeligt ud når asylcentre er blevet brændt af, inden nogen er flyttet ind

    Rune Hansen

    Posted: 12 januar 2017 - 23:41 -

    OK, jeg er sådan set ikke uenig, men for at vende tilbage til ham den grinende RUC-professor, så er der jo stadig et stykke vej til en borgerkrig, når status er, at svenskerne kun “måske” har brændt noget af, mens minoriteterne bevisligt har gjort det.

    For ikke at tale om overfald, voldtægt, skyderier, mord, brand, afpresning o.s.v., hvor svenskerne også er håbløst bagude.

    Anders Bo

    Posted: 12 januar 2017 - 23:59 -

    Tjaaa… Bum-Bum.

    Vedr sidste afsnit. Når svensken får nok, og starter på selvforsvar/høvn, er det så borgerkrigslignende tilstande?

    Rune Hansen

    Posted: 13 januar 2017 - 00:05 -

    > “Når svensken får nok, og starter på selvforsvar/høvn,”

    Hvis og hvornår. Jeg synes bare, jeg ville minde os om, hvor utroligt disciplinerede / tålmodige / kuede (det ikke ønskede bedes overstreget), vi europæere indtil videre har været.
    Derfor kan ham RUC-professoren sagtens sidde og grine i skægget.

  Anders Bo

  Posted: 12 januar 2017 - 04:47 - Svar

  Revolutionært Ungdoms Center?

  Kan du huske hvem det var?

   Brandmand for Bidermeyer

   Posted: 12 januar 2017 - 07:57 - Svar

   Nej, en ældre herre, som havde hørt på de “højreekstremes” forudsigelser i et halvt liv,
   – og hvornår kommer den så? Hvor længe skal vi vente? Hahahaha
   Sådan noget lignende grinte han.

Rune Hansen

Posted: 11 januar 2017 - 08:57 - Svar

“Right-wing extremism expert Matthias Quent”

Jeg ville have mere respekt for denne “ekspert”, hvis han var klar over, at nationalSOCIALISMEN er venstreorienteret.

  snaphanen

  Posted: 11 januar 2017 - 10:14 - Svar

  det er for kendere 🙂

   Intetnavntak

   Posted: 12 januar 2017 - 10:38 - Svar

   Så vil jeg alligevel gerne høre om hvad i synes om Hans Ulrich Rudel, for han er vel forhelvede svær ikke at kunne lide.

Peter Hankat

Posted: 11 januar 2017 - 11:57 - Svar

Hvem siger at det ikke er AFA-typer som har sat dem ud af spillet? Mon ikke de som i Danmark får positiv særbehandling af u-retssystemet? Bünger og Preston-typer identificerer modstanderne, og Sturmabteilung AFA gør dem kolde.

  Anders Bo

  Posted: 12 januar 2017 - 04:52 - Svar

  Aktiv Fascistisk Aktion?

   Peter Hankat

   Posted: 14 januar 2017 - 11:39 - Svar

   Allieret Fascistisk Aktion

Steinadler

Posted: 11 januar 2017 - 12:43 - Svar

Det ser kulørt ud, men artiklen bygger på seriøse Deutsche Welles: Hunderte Neonazis abgetaucht. Enhver befolkning har et bristepunkt for politisk misbrug, og det skulle ikke undre mig, om Tyskland i nær fremtid har to typer terrorister at trækkes med. Sverige og Frankrig er også kandidater til et rabiat backlash.

Vil for min del slett ikke se bort fra at det er iferd med å finne sted et “backlash” i denne retning. Men hva Deutsche Welles “seriøsitet” angår så fremgår det tydelig nok av selve artikkelen at det knapt nok finnes grunnlag for overskriften. Av de i alt ca 600 “høyrekstreme” som unngikk arrestordre var det kun 92 som var mistenkt for politisk motiverte lovbrudd. Adskillige av de øvrige er med andre ord rett og slett kriminelle som på det ene eller andre vis kan knyttes til “høyrekstreme” miljøer. Og de kan selvsagt ha mye samme motivasjon for å unngå arrest som andre kriminelle. Vurderer man disse tallene opp mot hvor stor den tyske befolkning tross alt er så er det jo i realiteten heller ikke snakk om spesielt mange. Det tilsvarer altså i alt knappe 40 personer i land som Danmark og Norge, av disse 4-5 personer mistenkt for politisk motiverte lovbrudd. I Tyskland kan det riktignok være mange nok til at det rent teoretisk kan tenkes danne grunnlag for en “terrorhær”. Men minst like sannsynlig er det vel at de tyske myndigheter som rent faktisk med vitende og vilje har påført den tyske befolkning en ekstremt forhøyet risiko for både islamistisk terror og nærmest talløse voldsforbrytelser utført av “flyktninger”, selv overspiller denne “høyrekstreme” trussel for alt hva den er verdt. Skulle det også ende slik at det faktisk finner sted en bølge av “høyrekstreme” terroranslag og/eller angrep mot flyktninger så finnes det dessuten solid presedens for at dette ihvertfall tildels vil komme til å skje i regi av noe tilsvarende det tidligere CIA/ Gladio-nettverket som opererte på 1960- og 70-tallet.

Initially, the state refused to provide the Supreme Court with a complete list of the undercover agents inside the NPD. Finally, at the end of July, the parliament, the upper house and the federal government agreed to supply the court with such a list. At the same time, they demanded that the proceedings be conducted “in camera” to prevent the public from learning the undercover agents’ identities. This would mean that the accused—the NPD—would be denied any possibility of disproving the accusations made against it, or even acquiring detailed information about the charges. Both the German parliament and the government have openly demanded a secret, closed-door trial to ban a political party. The government’s court papers indicate that out of 200 leading NPD functionaries, 30 were working as undercover agents. This means that one in seven leading figures in the party is on the secret service pay roll! WSWS.org, 17 October 2002. Germany: Massive state infiltration of far-right party

  Brandmand for Bidermeyer

  Posted: 11 januar 2017 - 13:01 - Svar

  Hvordan var det hinsides dammen i 1776? (frit efter hukommelsen)
  – 1,5 % startede den amerikanske borgerkrig.
  – 3% udkæmpede den
  – 12% støttede tropperne
  I Donbas kæmpede også kun ca. 1,5 % mod Chokoladekongens antiterroroperation
  Clausewitz skriver, at hvis 10 % ikke vil lade sig betvinge, så kommer krigen.

   Steinadler

   Posted: 11 januar 2017 - 13:31 - Svar

   Skal ikke påstå at det ikke før eller siden ville ha endt på lignende vis. Men krigen i 1775 kan faktisk se ut til å ha blitt startet ved at en av kolonistene skjøt mot de britiske regjeringssoldatene. Den aller første skuddvekslingen i Lexington, hvor åtte “amerikanere” ble drept, ble så straks utnyttet for å fremstille de voldelige opprørne som ofre for en ondsinnet britisk overmakt. Det går slik sett en rimelig klar linje like fra grunnleggelsen av den amerikanske nasjonen, eller snarere føderasjonen, og frem til våre dagers forsøk på utbre det samme “evangelium” ved hjelp av provokasjoner.

   We can never have proof beyond a shadow of a doubt either way. We can only guess logically, with the limited facts and circumstantial evidence at hand, and my guess is that the Americans fired first, from either the hedge wall or from behind Buckman Tavern (which is likely one in the same). In my mind, the Americans statements (even those of 1825) have the greater motive and bias to hide this detail than the British statements. Now, if we assume the Americans did fire first, the next question is: Why? Perhaps, amid the confusion, some American had lost his cool. Equally plausible, some zealot had deliberately wished to begin a war.

disqus_1zmadoZq4O

Posted: 11 januar 2017 - 13:06 - Svar

“Håndlavet af provinsielle, tonedøve politikere.”

Det er vist at være meeeget nænsom ved hoben af vanvittige humanitære messianister, blodige fanatiske globalister, gale blinde multikulturalister, savlende rettigheds-utopister og forbenede euro-imperialister.

De er alt andet end sløve provinsboer med behov for høreapparat, men derimod rasende religiøse ekstremister, der får Islamisk Stat til at ligne moderationens drengekor.

Arve Henriksen

Posted: 11 januar 2017 - 13:48 - Svar

Det skal ikke så mye til for å bli klassifisert som høyre-ekstrem i vestlige demokratier, så dette er nok bare sinnabloggere som har tatt seg en ferie.

Anders Bo

Posted: 12 januar 2017 - 05:02 - Svar

Når “For Frihed” ikke kan går fredeligt igennem København ved højlys dag, uden at blive angrebet fysisk af 5. kolonne danskere, skulle det undre mig såre, hvis ikke nogen på et tidspunkt mener “NOK ER NOK!”?

I slut 90´erne troede jeg, at frihedstrangen ville komme til udtryk i start 00´erne, men jeg tog – åbenbart – fejl med 20 år

buscador

Posted: 12 januar 2017 - 15:17 - Svar

Eftersom jag är vit man och känner mig lite obekväm över att vara i siktet för ett folkmord på mig och gelikar, är jag en extremist. Hur bör jag då vara inför min eget bortskaffande?

Leave a Comment