21
jan
Seneste opdatering: 22/1-17 kl. 0417
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Alle talerne er her. “Nationalisternes konference”, som journalisterne kalder det, fordi de kan ikke finde ud af forskellen på nationalisme og patriotisme – eller ikke vil. Det er Geert Wilders, PVV, Frauke Petry, AfD, Marine le Pen, FN, Matteo Salvini, Lega Nord og Harald Vilimsky, FPÖ. Han er bla. kendt fra portrættet med Petry på toppen af Zugspitze. Frauke Petry skiller sig ud som en i særklasse begavet politiker og taler. Hun kan nå langt.

Indtil videre for folk, der kan de respektive sprog. Til orientering er Wilders’ tale kl. 11:40 på tysk. Matteo Salvini er undertekstet på tysk, men taler delvist engelsk. European Populists Find Common Ground at Germany Conference. Le Pen: The People of the West Are Awakening. Live videoen bliver skiftet ud med talerne i denne post. Der var selvfølgelig en enorm, anstændig moddemonstration: Establishment Politicians Protest Outside European Populist Conference

Skal man le eller græde?

SVT’s aktivist-reporter Peter Rawet i Washington i går. Hans interview med en Trump-supporter er i dag berømt over hele verden. Jeg er ikke i tvivl om, at DR har forudindtaget mod Trump, men jeg så det hele på SVT for underholdningens skyld, og jeg blev ikke skuffet. Der er meget Rawet ikke kan, hans vaklende engelske er det mindste af det. Jeg tror mest jeg lo. SVT-reporter hånas för pinsam intervju med Trump-väljare.

I DN hed det Änglarna började gråta när presidenten talade, og sådan var det med variationer i alle svenske medier. Aktivister der gjorde en karikatur ud af journalistik. Som underholdning er det fantastisk, men det er også provinsielt og grundlæggende tragisk. Svensk politik er et moralsk spejlkabinet, hvor der kun de allersidste år er dukket nogle modstemmer op i MSM. Udenfor har de været i 25 år. De kan være visse på, de kommer til at tabe til virkeligheden. Sent og efter at have forrettet ufattelige skader.

ALEX SCHULMAN: Jag vet inte om jag någonsin i livet känt en sån avsky för den statliga televisionen som jag gjorde under de här märkliga minuterna.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Felix Krull

Posted: 21 januar 2017 - 11:35 - Svar

En skaendsel at Kristian Thulesen-Dahl foeler sig for stueren til at vaere med paa det billede.

Hvad angaar nationalisme/patriotisme, tror jeg bare man skal lade to og fem vaere lige og paatage sig nationalisme-etiketten med en skuldertraekning, saa termen kan blive neutraliseret. At skelne giver maaske mening i en amerikansk sammenhaeng, men i en nationalstat som Danmark er forskellen mellem de to mest af alt et spoergsmaal om moralsk stemmefoering

  snaphanen

  Posted: 21 januar 2017 - 11:48 - Svar

  JO, men DF har jo længe været sådan. De var det også med SD. Det virker noget frygtsomt og provinsielt på mig, men strategien har nok været ikke at blive viklet ind i andres eventuelle skandaler, som de ingen indflydelse har på.

   Felix Krull

   Posted: 21 januar 2017 - 13:24 - Svar

   Hvad KTD’s militante passivitet skyldes kan vi jo kun gisne om. Skal jeg vaere meget flink, er mit naadigste gaet, at han ikke kender sin besoegelsestid.

    KnudMadsen

    Posted: 21 januar 2017 - 14:36 -

    Glimrende Felix. Vi har nu en ny tidsregning, nemlig den Trumpenske Kalender! 🙂

Dogen

Posted: 21 januar 2017 - 12:08 - Svar

For et stjernepanel! MEGA! (Make Europe Great Again)

Tafsa inte på yttrandefriheten

Posted: 21 januar 2017 - 14:22 - Svar

Ja Trump är en seger, ett nytt hopp för världen! Alla dessa finna ledare som Geert Wilders, PVV, Frauke Petry, AfD, Marine le Pen, FN, Matteo Salvini, Lega Nord og Harald Vilimsky, FPÖ. som kämpar för självständighet! Var har vi Sveriges representant för frihet för svenskarna???????????

  sussebassa

  Posted: 21 januar 2017 - 14:24 - Svar

  Akkurat, min tanke også…hvor er Åkesson SD…

   Tafsa inte på yttrandefriheten

   Posted: 21 januar 2017 - 14:26 - Svar

   Han vill inte ingå med dessa nationalister vad jag vet! SD har tappat det!

    sussebassa

    Posted: 21 januar 2017 - 15:39 -

    Nei, inte fega men i nuværende lege i Sverige er det livsfarlig å gi uttrykk for at partiet støtter disse..som jag vet mange SD`ere gjør.
    Du ser ju sjelv hur leget er blitt så tilspissad/hatfulla etter president Trump…og Batras siste uttalende..merks på alle alt siter/bloggar, og sjelvklart i PK media..
    Nei, de bare roer ned lite…smart.

    Tafsa inte på yttrandefriheten

    Posted: 21 januar 2017 - 21:54 -

    Man måste hålla ihop och hjälpa de som tycker som vi! Svenskarna har alltid stått utanför och sett på, precis som när det var ww1 och ww2 och NU!! Fega som vanligt!

    sussebassa

    Posted: 21 januar 2017 - 22:17 -

    Holder sjelvklart med om det, men tror ikke SD`s er fega, men taktiske..
    Mycket svårt lege i Sverige nå med alla demonstrajoner imot president Trump..dom går helt av skaftet dessa kulturmarxister/pkère..som tidligare skrevet…ingen kontroll als på dessa..og skulle det bli motdemonstrasjoner vil det bli blodig er jeg redd for.

    Anders Bo

    Posted: 22 januar 2017 - 00:34 -

    Jeg tror også SD er taktiske, de har fronter nok lige nu.

    Tafsa inte på yttrandefriheten

    Posted: 22 januar 2017 - 10:45 -

    Då får det bli blodigt!

Tafsa inte på yttrandefriheten

Posted: 21 januar 2017 - 14:48 - Svar

Lyssnade ni på denna reportern på videon ovan totalt hjärntvättad, han vet inte skillnad på Trump och Obama!! En total idiot! Hon som blev intervjuvad måste ha tyckt att det var en konstig idiot! Såna har vi gott om i Sverige i massor de vet inte vad de pratar om! Detta är nivån på SVT sucks!

  sussebassa

  Posted: 21 januar 2017 - 15:44 - Svar

  Ja,.. hva vi trenger er flere av denne typen…klarere og mer idiotisk kan det knappast bli for PK media..
  han var bare så ærlig..

  PK svada

  Posted: 21 januar 2017 - 16:12 - Svar

  Obamas politikk var å registrere muslimer, skal man le eller gråte…………..

PK svada

Posted: 21 januar 2017 - 16:13 - Svar

Siste nytt, Russland bygger opp militære styrker mot Ukraina.

  Bjørn.

  Posted: 21 januar 2017 - 17:04 - Svar

  På tide.

   kenneth hovestøl

   Posted: 21 januar 2017 - 20:24 - Svar

   Min snille lille rumenske kone, sier der også er en viss oppstandelse i Romania.

Bjørn.

Posted: 21 januar 2017 - 17:04 - Svar

Skal man le eller græde ? Ja, jeg ved ikke 😮

  ollipolli_2

  Posted: 22 januar 2017 - 00:55 - Svar

  Jag blir rädd. SVT är sanning för alldeles för många. Det är endast om du blir personligt drabbad som du tänker om. Svenska folket är Sveriges farligaste fiende.

buscador

Posted: 21 januar 2017 - 18:15 - Svar

Här en artikel från Kanada om utträngandet av vite personer. Man kan tycka att den är skriven om Sverige:
https://www.henrymakow.com/2017/01/cbc-exquisite-form-of-torture.html

buscador

Posted: 21 januar 2017 - 18:23 - Svar

Det kvittar nästan vart man tittar på i MSM så är det samma inkompetenta dynga. Och detta att treva sig fram till ett “äkta” PK-svar. Och får man ett “äkta” PK-svar så klipps intervjun för att det skall bli som sista ordet.

Knut Berg

Posted: 23 januar 2017 - 10:48 - Svar

Tomskalle!

Leave a Comment