22
jan
Seneste opdatering: 23/1-17 kl. 1430
112 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“Emil” er manden i hvis lejlighed voldtægten skete. Han holdt i kameraet og er følgelig anholdt. Det er efter voldtægten og inden politiet ankommer. “Emil”, der virker som i underkanten af den typiske mellemøstlige IQ 80, siger han ikke ville voldtage hende, fordi “hun smitter.” (med hepatitis C) Ellers ville han øjensynligt gerne have deltaget. Hun er fra det undersverige, indvandringen går hårdest ud over. Når “Emil” overtager Sverige her om cirka tyve år, er det langtrukne mordforsøg på Sverige endelig lykkedes. Norge og Danmarks nye nabo hedder ‘Gaza.’ De anholdne er: Emil Khodagholi, 24 år (född 1992) Reza Ahmadi, 20 år (född 1996) Maysam Afshar, 18 år (född 1998)

Uppsala: Indvandrere live-streamede gruppevoldtægt på Facebook

En historie i alle vestlige medier, næppe synlig på Aftonbladet m.fl.

En af stoffer næsten bevidstløs, svensk kvinde voldtages live på Facebook i en lukket gruppe. 60-70 personer overværede forbrydelsen. Politiet dukker op i akten og anholder tre. At dømme efter hovedmandens Facebook profil, Lemon Khodagholi (iraner eller iraker) og Maisam Afshar (givetvis et afghansk “barn”) er det to muslimske indvandrere, der voldtager en svensk kvinde. “Emil” deltog ikke i selve voldtægten.

Kvinden A.M. er 30 år gammel, og burde have kendt faren. Historien er ude internationalt, og det er godt, for svenske politikere kan ikke eksponeres nok. Svenske medier  mørklægger som sædvanligt næsten totalt. De kan gå i takt, når det kræves, så de ikke udstiller de politiske forbrydere for meget.

Efter profilen omgås irakeren kun svenske piger. En pavestolt erobrer, der kun var et nummer for sejrssikker, da han troede han frit kunne filme sine forbrydelser. Han skal vente ti-tyve år, så er der ingen til at stoppe ham. Så er den begyndende svenske minoritet “slaver” ifølge sharia, og de må som bekendt voldtages. Lemon Khodagholi agerede givetvis instinktivt, han havde ikke reflekteret over, at sharia endnu ikke råder i Sverige.

I 750 år rådede kvinnofrid i Sverige. På en generation – med 70 000 voldtægter om året inkl mørketal – er det ødelagt. Af feminister. Tydeligere kan det feminine Sverige ikke få fuck fingeren. “I kan ikke forsvare jer. Vi gør med svenske kvinder, hvad der passer os, der er alligevel ingen, der forsvarer dem.” Man kunne ikke finde på det i en fiktion. En der har set filmen med selve voldtægten, kommenterer det temmelig ubekymret på et debatforum:

Jag såg liven, de hade alla trevligt. Förvisso var BO [brottsoffer] rejält packad/drogad/trött av särskilt slag men hon var med på det. Skrek inte ett skit. Så det var frivlligt. Men att unyttja en trött människa på de sätt, räcker det i rätten? Var väl 3 som friades för silja line våldtäkt?? P.g.a detta

Svensk presse siger, det råder full sekretess. Naturligvis gør der det, det gør der hvergang, politikerne kan lastes for indtrufne ulykker. Kun i særlig groft provokerende tilfælde, udstiller jeg al tilgængelig sandhed. F.eks. Elin Krantz mordet eller mordet på Tommy Lundén i Ludvika. Så er reglerne sat ud af kraft for mit vedkommende.

Jeg solidariserer mig med titusinder af ofre for svensk politik (herunder ca. 600 svenske dødsofre for indvandreres hænder), jeg føler mig ikke bundet af det formelle. De andre gange jeg har dokumenteret denne slags med fakta, en almindelig journalist ikke ved, hvor de skal finde, har jeg aldrig taget fejl. De skal på forsiden.

Disse stykker menneskeligt affald tillader sig at føre krig imod os i vore egne lande. Der kan kun være et svar på det: De skal bekæmpes med krig. Misstänkt våldtäkt sändes på Facebook, –  Gruppvåldtäkt sändes live på Facebook – tre gripna


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


112 kommentarer » Spring til kommentarfelt

invandrare1957

Posted: 22 januar 2017 - 16:37 - Svar

Dom går garanterat fria enligt senaste domarna. Sen är frågan vilka pissar mest på svenskarna politikerna eller araberna som i det här fallet enligt Flashback. Så det måste vara politiker och svenskt rättsväsende som skickar ut totalt fel signaler till invandrargrupper. Sen den värsta av alla Morgan Johansson som tror att bara man får ordning på socioekonomiska skillnader så går kvinnosynen o kåtheten ur menamännen. Tänk om moderaterna kunde ha en riktig ledare som avsatte Löfven och fick ordning på det här landet ihop med SD. För det är nu det måste göras bort med Eliasson och börja tala om vilka som våldtar. Skyll inte på sådana som mig jag har aldrig våldtagit. Vita män.

  sussebassa

  Posted: 22 januar 2017 - 17:05 - Svar

  Det diskuteras dagligen på friatider/faceb hvem som voldtar, så der er vi godt orientert…det er babberna.
  Nå har også Expressen kommentert dette, og de skyldiga er tatt…men hva kommer ut av det…
  Ygeman sier at voldtekter ikke har økt..bare anmeldelsene, og med et meget Pk rettsystem slipper de unna med en smekk..som alltid..leser om.
  Eliassen har jo nettopp reddet sitt skinn og får fortsette…noe vi visste på forhand, fordi formange andre partier ville han avsatt…og det endret det hele, Løfven avskyr når andre forteller han hva som må gjøres av de andre partiene..som viktigste argument og ikke det faktum at han er en totalt ubrukelig rikspolissjef..som mange politisjefer oa mener.

   invandrare1957

   Posted: 22 januar 2017 - 17:17 - Svar

   Varför varför i helskotta stänger man inte gränserna varför låter man det fortgå. Saknas hjärnceller hos våra politiker för dom som sniffade thinner på sjuttiotalet var intelligentare än våra politiker.

    sussebassa

    Posted: 22 januar 2017 - 17:53 -

    Det er EU og Merkel som styr dette, og Løfven er nr1 ryggsleiker/tilbeder av henne…derfor lukkes ikke grensene.
    Indoktrinering over flere tiår setter sine spor…
    Krigen er begynt…globalisterne imot nasjonalistene…kulturmarxistene imot kulturkonservative..PK imot ikkePK.. blokklene tettner til seg.
    Så takk for president Trump og brexit..som har gitt Europa håp.

    Nog nu!

    Posted: 22 januar 2017 - 21:03 -

    Media är medansvariga som låter det ske. Politiker som vill stänga gränserna blir genast attackerade och utfrysta. Och media kontrolleras av…?

    sussebassa

    Posted: 22 januar 2017 - 21:15 -

    ..jag vet..sagt det i flere år.
    PK politikere støtter pkmedia ..som eger media…overalt.

    Eva på Södermalm

    Posted: 22 januar 2017 - 19:03 -

    Alla partiledningar utom SD:s tycks vilja genomdriva NWO genom nedmonterade gränser, massinvandring, islamisering, nationernas död och FN:s båda agendor “Agenda 21” och “Agenda 2030”. Sjuklöverns partiledningar är pigor och drängar åt globalistkapitalisterna, dvs. de oligarker som redan äger och kontrollerar stora delar av planeten men som vill äga och kontrollera allt. Om jag inte har missuppfattat det hela är Putin och Trump motståndare till NWO.

    “The New World Order & Agenda 21 News [Video]”:
    http://asheepnomore.net/2014/04/28/new-world-order-agenda-21-news-vide o/

    invandrare1957

    Posted: 22 januar 2017 - 20:12 -

    Jag gör samma bedömning som du. Men Löfven måste bort när fackledarna som Löfven var då ledare för metall och politiker och Sveriges större företagsledare började ta ansvar för Sverige med låga löneökningar. För en 20-25 år sedan då blev Löfven globalist det är jag säker på då började man arbeta fram alla dessa floskler som man slår emot oss. Vi är förbannat illa ute i Sverige vi svenskar. Jag säger så för jag har svenskt påbrå. Trump lyfte hoppet sen får vi se vad som händer i Frankrige blir det rätt där det är viktigt för Sveriges framtid. Synd om dom som har gått ut den svenska PK skolan sista tjugo åren för dom är hjärntvättade i att man ska tro gott om alla speciellt dessa vakra grabbar fy f-n.

    Marit

    Posted: 22 januar 2017 - 20:29 -

    Vi får sette vår lit til Putin og Trump.

disqus_1zmadoZq4O

Posted: 22 januar 2017 - 17:07 - Svar

Men igen-igen må man bare konstaterer at aben sidder på skulderen af europæiske mænd. Hvis ikke for vores koloenorme vatpikkeri ingen dødsens farlig multikultur med mellemøstlige og afrikanske narko og voldtægtsbander. Og ingen tåbelige forblændede globalister ved statsroret.

  Marit

  Posted: 22 januar 2017 - 20:40 - Svar

  Ja, vi kan takke oss selv.

   sussebassa

   Posted: 23 januar 2017 - 16:49 - Svar

   Nei, jag er inte medskyldig..som flere millioner heller ikke er…
   PK er dom skyldiga.

    Marit

    Posted: 23 januar 2017 - 20:27 -

    Jeg tenkte ikke på deg som privatperson. Men på folk generelt. Vi får de politikerne folk flest stemmer på.

    Arve Henriksen

    Posted: 24 januar 2017 - 14:47 -

    Vi får stemme på de politikerene som eliten plukker ut for oss.

    Demokratiet er en stor løgn.

    Marit

    Posted: 25 januar 2017 - 00:12 -

    Det har du helt rett i. Demokratur, heter det visst.

Hestehandleren

Posted: 22 januar 2017 - 17:19 - Svar

70.000 voldtægter om året incl. “mørketal” = 700.000 på 10 år = 2.100.000 de næste 30 år… Blatterne får travlt i Sverige… Men det virker til at der er rigeligt med “brun” pølse til de svenske piger…

For mig er det surrealistisk. På samme måde som det er surrealistisk at, det danske fjolleting har besluttet at sende danske, specialstyrker til Irak, hvor de kan opererer ind i Syrien for at nedkæmpe Islamisk Stat.. Mens 10.000 såkaldte “Syriske Flygtninge” (aka unge mænd) hygger sig og drikker kaffe i danmark… (Tallene i Sverige er 100.000 og i Tyskland er der 1MIO der hygger sig og drikker kaffe, mens Europæiske unge sætter livet på spil, for deres lortelande… )

  Marit

  Posted: 22 januar 2017 - 20:21 - Svar

  Det er den rene galskap å bevitne ! Send disse svina tilbake til sine hjemland straks ! Og la dem bygge opp igjen det de selv har ødelagt ! De har bevist, utenfor enhver tvil, at de har som mål å ødelegge våre siviliserte land også. Få dem vekk herfra !

   Andre´Kristian

   Posted: 24 januar 2017 - 21:28 - Svar

   God afton, Marit! Ju mer man läser Dina utmärkta kommentarer, desto mer längtar man bort från detta vansinnets Sverige, bort till ett normalt nordiskt land med ett samhällsklimat som värnar om sunt förnuft och icke minst den allmänna säkerheten. Där jag nu befinner mig har vi inte någotdera.
   Med bästa hälsningar,
   en mycket trött och allvarstyngd Andreas.

    Marit

    Posted: 24 januar 2017 - 23:59 -

    God kveld til deg også, Andreas !
    Takk for hyggelig hilsen ! Vi skandinaver er jo stort sett i “samme båt”. På vei mot et farlig sted, hvor vi for all del ikke vil havne.
    Derfor er det så viktig at vi kan stå sammen og protestere mot våre blinde og døve politikere. Ja, vi blir både trøtte og alvorstyngde.
    Men NÅ er det på høy tid at vi også blir rasende ! Blir vi sinte, gir det energi !
    Med beste hilsener til deg også. Fatta mod ! 🙂

    Beste hilsen og gode ønsker fra Marit.

    Andre´Kristian

    Posted: 25 januar 2017 - 00:10 -

    Varm tack för Dina goda ord, kära granne!
    Ja, den rättmätiga vredens energigivande dynamik är exakt vad som krävs för att väcka det slumrande svenska folket till liv och motaktion! Vi står här villrådiga, ringrostiga och vapenlösa, men jag vågar hoppas på de svenska mannarnas inneboende vilja att försvara landet mot våldsparasitära asylanter och bidragsbedragare, illasinnade politiker och vänsterns alla klanledare.
    God natt, och förhoppningsvis på återhörande!
    Andreas 🙂
    https://uploads.disquscdn.com/images/66524444851334aa75acf84c20c5bed3c d1793df8e34f470558201d0103a75eb.jpg

    Marit

    Posted: 25 januar 2017 - 00:15 -

    God natt og hjertelig takk ! 🙂
    Fra Marit.

  sinnamor

  Posted: 23 januar 2017 - 14:44 - Svar

  Begynner å lure på om ikke vi i Europa skal la den delen av verden være i fred. Så kan de gjøre hva fanden de vil MED SINE EGNE!

   steen

   Posted: 23 januar 2017 - 14:49 - Svar

   jo, det er som med en uhjælpelig alkoholiker. Vil de dø, skal de have lov

   Olav Ødegaard

   Posted: 25 januar 2017 - 12:20 - Svar

   Om vi europeere skal la den delen av verden i fred, blir jo våre politikere (de mest ambisiøse) nødt til å gjøre karriere gjennom arbeide med eget hjemland..
   Og slikt går da ikke an?
   Land og samfunn som fungerer der ute vil ikke ha noe med Bildt og hans “trilateralere” like å gjøre, forståelig nok. Det meste de tar i, blir heller verre enn bedre, for andre enn dem selv..

    sinnamor

    Posted: 25 januar 2017 - 15:49 -

    Jeg gjør meg tanker om at de istedet sikrer seg sine høye stillinger i FN

   Marit

   Posted: 25 januar 2017 - 19:53 - Svar

   “Den delen av verden” har forlengst flyttet inn hos oss, sinnamor. Jeg vet ikke hvor du bor, men jeg har bodd i ” multikulturen” siden 1975. Det har gitt visse erfaringer. Som jeg ikke ønsker andre.

The Lying Press

Posted: 22 januar 2017 - 17:19 - Svar

Blodige gruppevoldtægter er helt normalt i det svenske kalifat. Sæt en klap i Øresundsbroen.

  Jesper

  Posted: 22 januar 2017 - 21:42 - Svar

  Den skulle aldrig have været bygget!

   Anders Bo

   Posted: 23 januar 2017 - 00:30 - Svar

   Jow-Jow

   Øresundsbron mangler “bare” en – dansk kontrolleret – klap og befæstning på dansk side.

Eva på Södermalm

Posted: 22 januar 2017 - 17:49 - Svar

Frågan är nu om våldtäktsmännen kommer att frisläppas trots att våldtäkten har filmats. I det uppochnervända Sverige, som enligt Löfven styrs av “världens första feministiska regering”, kommer det säkert att hävdas att den utslagna kvinnan var med på noterna eftersom hon inte gjorde något motstånd. Om våldtäktsmän frisläpps som har våldtagit en rullstolsburen kvinna och får polisskydd och poliseskort från Gotland till fastlandet kan man förvänta sig precis vad som helst. Löfven och Ygeman kommer troligtvis dessutom att hävda att våldtäkter filmades redan på vikingatiden och lades ut på Facebook.

“Stefan Löfven (Swedish PM) Embaress The Swedish Nation”:
https://m.youtube.com/watch?v=6swyinqgJx8

“Ygeman sprider fakenew(s) om våldtäkter
Granskning Sverige”:
https://m.youtube.com/watch?v=mlg8Q8v_FOo

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Posted: 22 januar 2017 - 18:40 - Svar

  Om kvinnan var medvetslös under våldtäkten så är det förmodligen svårt att bekräfta om det var frivilligt eller inte. Åklagaren kommer förmodligen lägga ned fallet.

   sussebassa

   Posted: 22 januar 2017 - 19:01 - Svar

   Hun var medvetsløs, og då er det forbjudet å ha sex med..3 menn her og det filmas ju…
   bevisene har de selv skaffet imot seg selv.
   Nei, jeg tror de blir straffet..ikke nog, men..dog

    Marit

    Posted: 23 januar 2017 - 04:55 -

    Hva som er “forbjudet” for siviliserte folk, anfekter ikke det nye herrefolket.

    sussebassa

    Posted: 23 januar 2017 - 10:17 -

    Jag vet, men svenska lagen eksisterar ju…bare rettssystemet ville følge den sjelv
    deri ligger problemet.

    Anders Bo

    Posted: 23 januar 2017 - 10:52 -

    De overholder da koranen?

    sussebassa

    Posted: 23 januar 2017 - 12:34 -

    Deri ligger problemet.

   Eva på Södermalm

   Posted: 22 januar 2017 - 19:27 - Svar

   I en normal värld borde det vara våldtäkt att våldta en medvetslös kvinna.

    Reidar S

    Posted: 22 januar 2017 - 20:03 -

    Hva er normalt i Sveariket?

    sussebassa

    Posted: 22 januar 2017 - 20:10 -

    Det som ikke er normalt i Norge eller Danmark..

    Eva på Södermalm

    Posted: 22 januar 2017 - 20:25 -

    Ingenting längre. Det är en Orwellsk mardrömsvärld.

    Marit

    Posted: 22 januar 2017 - 20:35 -

    Jeg føler med dere svensker. Det er en fattig “trøst” at om ca 10 år har vi fått tilsvarende forhold i Norge.

    Eva på Södermalm

    Posted: 22 januar 2017 - 20:48 -

    Jag hoppas att alla nordiska länder kan undvika att bli som Sverige. Det skulle vara en stor tröst.

    Anders Bo

    Posted: 23 januar 2017 - 00:39 -

    Et forenet Norden er desværre næsten umuligt nu.

    Hvis Sverigstan ikke allerede havde så ødelagt, var det ellers en fin ide.

    Marit

    Posted: 25 januar 2017 - 00:02 -

    Det håper jeg også. Men jeg tror det ikke før jeg får se det.

    Anders Bo

    Posted: 23 januar 2017 - 00:34 -

    Med mindre jeres politikere vågner.

    Lad os se, hvad der sker i Europa med de valg der er i år.

    Marit

    Posted: 25 januar 2017 - 19:57 -

    Jeg har desverre liten tro på at våre norske politkere våkner. De er samtlige infisert av multi-kulti- ideologien fra barnsben av.

    Reidar S

    Posted: 22 januar 2017 - 21:18 -

    OK da er det et utgangspunkt. Spørsmålet er hvor går vi så videre?

    Eva på Södermalm

    Posted: 22 januar 2017 - 21:24 -

    SD måste få egen majoritet. Sverige måste lämna EU.

    Reidar S

    Posted: 22 januar 2017 - 21:30 -

    Tror neppe det hjelper å forlate EU Problemene er bokstavelig talt i selve Sverige. Tipper det å få “noen” til forlate Sverige er en bedre løsning på sikt.
    At EU er overmoden for en omfattende renovering er en annen sak

    sussebassa

    Posted: 23 januar 2017 - 16:44 -

    Eu styr i Sverige, det gjør dom med alla land som er medlemmer…overlater sin suverenitet.

    invandrare1957

    Posted: 22 januar 2017 - 20:14 -

    Våldtäkt borde jämställas med mord. Skulle vilja se en undersökning hur ofta det slutar med självmord eller psyket resten av livet.

    Eva på Södermalm

    Posted: 22 januar 2017 - 20:23 -

    Jag har läst att den svenska kvinna som våldtogs av ett stort gäng somalier på en Finlandsfärja tog sitt liv efteråt. Det har förstås inte stått i MSM.

    Marit

    Posted: 22 januar 2017 - 20:26 -

    Det er slik det gjerne ender. Ellers får man bære på den psykiske smerten hele livet. Det er vanskelig for andre å forstå det.

    invandrare1957

    Posted: 22 januar 2017 - 20:31 -

    Enligt Flashback gjorde hon det. Samma tjejen som bodde på hem i tror det var Jönköping och blev utnyttjad av en invandrar vårdare hon tog också sitt liv orkade inte med rättegång. Finns nog ganska många liknande fall egentligen skulle man ha antecknat hört talas om en 5-6 fall där tjejen har tagit livet av sig. Där är mörkertalet större än vad gäller våldtäkter.

    ɱØяñιηg$ʇðя ©™

    Posted: 22 januar 2017 - 21:42 -

    Absurdistan är dock allt annat än normal. Snarare ett veritabelt stort öppet dårhus.

Ebbe Tranberg

Posted: 22 januar 2017 - 18:14 - Svar

Den dumme sæk kunne jo bare lade være med at hænge ud med aber. Med mindre de har kidnappet hende på gaden er det selvforskyldt.

  snaphanen

  Posted: 22 januar 2017 - 18:25 - Svar

  Fotos her https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1709227736056765&id= 100009086664565&pnref=story. Der er nok sket det sædvanlige. “Den dumme sæk” har troet det var ‘true love’. En dag doper han hende og deler hende med to venner

   Ebbe Tranberg

   Posted: 22 januar 2017 - 18:30 - Svar

   En passende straf for forræderi mod sit eget folk.

    Anders Bo

    Posted: 23 januar 2017 - 00:43 -

    Feltmadrassen tilgiver nok sit livs “kærlighed”!

    Marit

    Posted: 23 januar 2017 - 04:58 -

    Ja, legg skylden på offeret…

    Ebbe Tranberg

    Posted: 23 januar 2017 - 20:48 -

    Hun byder sig til som en gratis luder til besættelsestropperne. Løn som forskyldt.
    De rigtige ludere vil ikke have noget at gøre med muslimer.

    Marit

    Posted: 23 januar 2017 - 22:06 -

    Hvordan kan man “byde seg til” når man er bevisstløs ? Tror du ikke de hadde dopet henne i hemmelighet ?

    Ebbe Tranberg

    Posted: 26 januar 2017 - 19:01 -

    Der forlyder ikke noget om at hun er blevet kidnappet på gaden, ergo er hun gået frivilligt med, for at få lidt kulturberigelse, narko og sprut.

   KnudMadsen

   Posted: 22 januar 2017 - 22:09 - Svar

   Enig!!
   Dit link virker ikke, måske fjernet af EU-censusren?
   Hvis en væmligso frivilligt indleder forhold til disse “ædle” vilde, er der ikke noget der rager mig mindre, end hvis de bliver kulturberiget.. Der har været rigeligt med advarsler.

Tafsa inte på yttrandefriheten

Posted: 22 januar 2017 - 19:22 - Svar

Alla muslimer är RADIKALA! Se denna video som bevisar detta, gjord av muslimer i UK! Tror ni inte på detta och inte ändra er uppfattning om muslimer är ni utom räddning!
https://www.youtube.com/watch?v=bV710c1dgpU

  snaphanen

  Posted: 22 januar 2017 - 19:25 - Svar

  Nej, det er de ikke. Der er millioner, der ikke aner hvad der står i Koranen. Man må håbe, de aldrig opdager det

  Marit

  Posted: 22 januar 2017 - 20:33 - Svar

  Denne “forestillingen” er desverre fra Oslo !

Tafsa inte på yttrandefriheten

Posted: 22 januar 2017 - 19:22 - Svar

PROOF THAT OBAMA IS A MUSLIM BY HILLARY!
At the Al Smith charity dinner 2016 Hillary told in her speech that Obama is a muslim! How is Obama going to pass the muslim ban! Right there you have it. She should know, she never lies! This is Proof! Start at 10:56 in the video!
https://www.youtube.com/watch?v=ngRGauL2dGU

  Marit

  Posted: 22 januar 2017 - 20:32 - Svar

  Det er da ingen nyhet ? Hørte/så du ikke Hussein Obamas hyllest til islam da han talte i Kairo ?

   Tafsa inte på yttrandefriheten

   Posted: 23 januar 2017 - 07:43 - Svar

   Folk tror inte att han är muslim!

    Marit

    Posted: 23 januar 2017 - 08:25 -

    Nei, men noen tror han er Gud.

Eva på Södermalm

Posted: 22 januar 2017 - 19:41 - Svar

“Tre anhållna efter live-sänd gruppvåldtäkt i Uppsala

[- – -]

Händelsen rapporteras också i internationell media, bl.a brittiska The Sun och The Independent. Det är oklart om statsminister Stefan Löfven (S) avser ge dessa tidningar en officiell reprimand för att sprida en falsk bild av Sverige.”:

http://avpixlat.info/2017/01/22/tre-gripna-efter-live-sand-gruppvaldta kt-i-uppsala/

Talibananas

Posted: 22 januar 2017 - 19:54 - Svar

Det är en ynnest för Sverjestan att ha begåvats med detta kompetensregn, som utstrålar välvilja och samhällsnytta, vilka förutan vi inte kan hoppas på någon pensionsräddning. Vårt hopp står till dem. Och vi är dem evigt tacksamma.

invernes

Posted: 22 januar 2017 - 19:58 - Svar

Når skal folk i Vest Europa våkne opp ? vi er i krig med islam, men folk gjør ikke motstand ?

  Marit

  Posted: 22 januar 2017 - 20:38 - Svar

  Vi har vel vært i krig med islam i 1400 år ? Nå er vi inne i sluttfasen.

   Anders Bo

   Posted: 23 januar 2017 - 01:05 - Svar

   islam kan aldrig bekæmpes, men kan “kun” indesluttes i reservater, og det bliver nok enden på dét?

    Marit

    Posted: 25 januar 2017 - 00:04 -

    Jo islam kan bekjempes. Om den siviliserte verden står sammen om kampen. Nazismen ble nedkjempet.

    Anders Bo

    Posted: 25 januar 2017 - 00:29 -

    islam er under 20% religion. Resten er en førerbaseret fascistoid dødssekt.

    Derfor kan du ikke sammenligne, da muhamedanerne elsker døden, og ikke overgiver sig!

    Marit

    Posted: 25 januar 2017 - 20:00 -

    Det er jeg enig i.

Polka Charlie

Posted: 22 januar 2017 - 20:20 - Svar

Tillykke Sverige!

Eva på Södermalm

Posted: 22 januar 2017 - 20:20 - Svar

“Invandrare livesände när de våldtog utslagen kvinna”:
https://www.nordfront.se/invandrare-livesande-nar-de-valdtog-utslagen- kvinna.smr

“Våldtog under livesändning på Facebook, polisen kom, Uppsala 2017-01-22”:
https://www.flashback.org/t2804453

Eva på Södermalm

Posted: 22 januar 2017 - 22:38 - Svar

Om våldtäkter i Sverige:

“Horror night in Swedish Muslim ghetto: gang raped, raped until bleeding with a gun, gang raped again”:
http://10news.dk/?p=519

Eva på Södermalm

Posted: 23 januar 2017 - 00:08 - Svar

Nedan finns en länk om den streamade gängvåldtäkten i Uppsala på Arabnyheter. Även Julia Caesars krönika “Hämnaren i Marieberg” går att läsa där genom en länk till Snaphanen.

“Swedish woman gang-raped live on Facebook, 3 men arrested (not swedes) – reports”:
http://arabnyheter.info/sv/2017/01/22/swedish-woman-gang-raped-live-on -facebook-3-men-arrested-not-swedes-reports/

Anders Bo

Posted: 23 januar 2017 - 00:19 - Svar

Oluf Palme – DEN SATAN – griner i Helvede.

Det eneste der er, at indvende mod hans aflivning, er at det skete 20 år for sent!

  Ebbe Tranberg

  Posted: 26 januar 2017 - 11:54 - Svar

  Min far råbte også hurra ved den glade nyhed.

Eva på Södermalm

Posted: 23 januar 2017 - 00:26 - Svar

Det är mord, våldtäkter, rån och bränder vareviga dag i NWO- Sverige.

“Man död efter att ha kommit in till sjukhus med skottskador”:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/7zk0w/man-dod-efter-att-ha-kommit- in-till-sjukhus-med-skottskador

“Anlagda bränder i bland annat Stockholm, Eskilstuna, Örebro och Karlskrona”:
http://avpixlat.info/2017/01/22/anlagda-brander-i-bland-annat-stockhol m-eskilstuna-orebro-och-karlskrona/

  Anders Bo

  Posted: 23 januar 2017 - 01:07 - Svar

  “NWO”?

   Eva på Södermalm

   Posted: 23 januar 2017 - 01:39 - Svar

   NWO står för “The New World Order”, dvs. den nya världsordningen. Sverige tycks vara globalistkapitalisternas experimentland.

   “The New World Order & Agenda 21 News [Video]”:
   http://asheepnomore.net/2014/04/28/new-world-order-agenda-21-news-vide o/

    Anders Bo

    Posted: 23 januar 2017 - 02:03 -

    Vi skal holde et SKARPT øje med globalismen

    ELLERS BREDER SKIDTET SIG! :-/

    Marit

    Posted: 23 januar 2017 - 05:04 -

    Det har det da gjort forlengst. Også inn i den minste avkrok i nordligste Norge.

    Anders Bo

    Posted: 23 januar 2017 - 05:06 -

    Der var anvendt ironi.

PK svada

Posted: 23 januar 2017 - 02:17 - Svar

Jeg har en følelse av at disse gjerningsmennene kommer til å bli oppsøkt og banket opp, hvis ikke polisen gir dem ny identitet og flytter dem til et hemmelig sted.

  Anders Bo

  Posted: 23 januar 2017 - 02:38 - Svar

  Jeg er ALVORLIGT bange for at du har ret.

  De selvtægtsgrupper der vil opstå, bliver ikke fra den yderste fløj, men fra det jævne lag, der får N-O-K, og vil SKRÆMME muhamedanerne, til at “rette ind!

  Interessant bliver det at se, hvordan politiet vælger at behandle selvtægtsgrupperne, for at undgå, at blive part i konflikterne. “Hvis I ikke er med os, er i mod os!”

  Det bliver også “spændende”, at se hvordan de landsforræderiske politikere bliver behandlet, når opgøret – uundgåeligt – kommer?

  Marit

  Posted: 23 januar 2017 - 05:01 - Svar

  Da blir de raskt flyttet. Stakkars, de er jo “flyktninger.” Det er disse som skal stelle oss på aldershjemmet.

  sinnamor

  Posted: 23 januar 2017 - 20:05 - Svar

  hmmm. Ingen kommentar

Eva på Södermalm

Posted: 23 januar 2017 - 05:06 - Svar

“Jag ska fucka ur ikväll, jag svär” – sen grips han efter Facebook-våldtäkten”:
http://www.friatider.se/jag-ska-fucka-ur-ikvall-sedan-grips-valdtaktsm annen-av-polisen

  snaphanen

  Posted: 23 januar 2017 - 12:46 - Svar

  Det er jo “Emil”, der filmede. Han ville ikke voldtage hende, “fordi hun smitter”

Eva på Södermalm

Posted: 23 januar 2017 - 06:28 - Svar

Så här var det i Sverige förr:

“Edda Magnason – Sakta vi gå genom stan – Allsång på Skansen”:
https://m.youtube.com/watch?v=Tqmp6q7jGkg

Så här är det i Sverige i dag:

“Gangstern kraschade bil – jagades av polis”:
http://www.expressen.se/nyheter/gangstern-kraschade-bil–jagades-av-pol is/

Eva på Södermalm

Posted: 23 januar 2017 - 07:46 - Svar

Vem har rätt bild av Sverige, Katerina Janouch eller Stefan Löfven? Jag anser att det är Janouch. Löfven betraktar Sverige genom globalistkapitalisternas guldglasögon.

“Tjeckisk media: Katerina Janouchs intervju som fick ‘gammelmedia’ att gå i taket (Transkription)”:
https://m.youtube.com/watch?v=XeH5mcc99BM

“Kritik mot Löfvens Janouch-uttalande”
http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/jewoL/kritik-mot-lofvens- janouch-uttalande

“Stefan Löfvens svar till Katerina Janouch”:
http://www.expressen.se/nyheter/stefan-lofvens-svar-till-katerina-jano uch/

sinnamor

Posted: 23 januar 2017 - 14:42 - Svar

Disse er ikke-mennesker. Og det skal være fullt ut mulig å internere de og sende dem tilbske til den delen sv verden de kommer fra.
Dette er ikke noen som noen gang vil verken kunne eller vil ønske å tilpasse seg.
De vil alltid være en belastning på samfunnet.

Søppel folk enkelt og greit!

Arve Henriksen

Posted: 23 januar 2017 - 22:22 - Svar

Det mest skremmende for min del, er at jeg har helt sluttet å bry meg. Har dessverre hatt litt for mange samtaler med norske damer som ender nøyaktig som dette: norske menn voldtar også.

De kan ta jentefesten sin og dra til helvete.

Theminorityreporter

Posted: 24 januar 2017 - 02:26 - Svar

Vi skal bygge en mur mot Sverige. Og den skal Sverige betale selv.

  Anders Bo

  Posted: 24 januar 2017 - 04:10 - Svar

  En klap i Øresundsbron, og patruljer på sundet burde være nok.

  Arve Henriksen

  Posted: 24 januar 2017 - 14:51 - Svar

  Hva er poenget med denne muren egentlig? Vi har bakt inn nøyaktig de samme problemene inn i det norske systemet, så sluttresultatet vil bli nøyaktig det samme.

  Lar meg stadig imponere over Nordmenn som hoverer over det Svenske sammenbruddet.

Ann O Nym

Posted: 24 januar 2017 - 12:04 - Svar

Vi drar ikke til Sverige hverken på handleturer eller ferie/weekendturer lenger. Det er trist. Veldig trist at Sverige er et tapt land.

  Arve Henriksen

  Posted: 24 januar 2017 - 14:46 - Svar

  Du får nyte følelsen av at Norge ligger så mye bedre ann enn Sverige så lenge du kan.

  Vi er på nøyaktig samme kurs, takket være kvinner som hater sitt eget folk og land.

   Marit

   Posted: 24 januar 2017 - 18:25 - Svar

   Er det bare kvinner som har stemmerett og er toneangivende i PK-mediene i Norge ?
   Nei. Jeg tror nok PK-menn må ta minst halvparten av skylda for tilstanden vi har i dag.

Andre´Kristian

Posted: 24 januar 2017 - 21:58 - Svar

Ja, detta mina nordiska vänner och meningsfränder, utgör blott ett av alla exempel på den nya “humanitära stormaktens” praktiska biverkningar! Här tvekar inte den nationsfientliga terrorregimen ett ögonblick då det gäller att förnedra och ringakta den etniska svenska delen av befolkningen. Maktelitens primära mål tycks vara att störta den forna välfärdsstaten och försätta medborgarna i ett kuvat och försvarslöst läge, utan funktionell polismakt och dömande makt. Den socialt invalidiserande importen av amoraliska illgärningsmän, benämnda “ensamkommande barn”, fortsätter belasta finanser och personella resurser. Som extra grädde på det unkna moset straffas brottsoffren dubbelt via det globaliststyrda och politiserade rättsväsendets ovilja att tilldöma proportionerliga straff alternativt deportering.

Det systematiserade missbruket av asylpolitiken och det fördärvligt generösa bidragsförmånerna har redan kostat Sverige astronomiska belopp, och ingenting tyder på att några motåtgärder planeras för att få hejd på alla missförhållanden. Skadorna ter sig irreparabla och omvärlden skakar misstroget på huvudet och undrar vad vi egentligen sysslar med. Denna ockuperade och islamistinfiltrerade nation befinner sig i ett mycket kritiskt skede, där våldet eskalerar och sprider sig som en löpeld genom landets samtliga tätorter. All opposition mot det uppenbara och historiska maktmissbruket definieras som “högerpopulism” och mainstream medias marionetter har mycket diffusa och snedställda uppfattningar om den verkliga innebörden av begrepp som journalistisk objektivitet och saklig nyhetsrapportering. Etik, moral och information som betjänar allmänheten, har dessa verklighetsresistenta unga Soros-rekryter till låtsasskribenter ingen ambition att förmedla.
Andreas.

  Marit

  Posted: 25 januar 2017 - 00:10 - Svar

  Takk, Andreas. Veldig godt skrevet !

Leave a Comment