23
jan
Seneste opdatering: 24/1-17 kl. 1139
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

af Henrik M. Jensen

Ungdomshus-demo,Karpantschoff & sortskjorter © Snaphanen, 2007

Netmediet “Modkraft” drejer i februar nøglen om efter 17 års virke. Det kan synes paradoksalt i en tid, hvor netop alternative netmedier, som det De sidder og læser lige nu, har vind i sejlene.Og hvad var det nu, Modkraft var kendt for ud over at være talerør for nogle af dansk politiks mest ekstremistiske og voldsparate elementer?

Nå jo, det var Modkraft, der i 2009 kunne afsløre, at en politibetjent under en demonstration havde kaldt en demonstrant “af anden etnisk herkomst” for “perle”. En nyhed som blev en stor sag i en uges tid.

I DR’s “P1 Morgen” lørdag 21.1. kl.9:14 (kan høres på nettet) bragtes et indslag om Modkrafts lukning, hvor journalisterne Ole Brinck og Eva Dalgaard Andreasen holdt mikrofonen for “eksperten” i ekstremistiske miljøer, René Karpantschoff . Og han er ikke bare ekspert, han var og er en slags talsmand og propagandist for selvsamme miljøer, herunder “AFA” (også kendt som “Autonome FAscister”). Og derfor er det altid spændende at høre, hvad “eksperten” nu prøver at bilde offentligheden ind.

Han begræd naturligvis Modkrafts forestående lukning, og angav som grund bl.a. venstrefløjens manglende “store fortælling” og at der derfra ikke udgår så mange “initiver”.

Man kunne måske forvente af en sociolog, at han var i stand til udtale “initiativ” korrekt i stedet for at bruge det infantile “initiv”, som var udbredt blandt BZ’erne, dengang han selv var en af dem. Og da han blev spurgt om, hvorfor “den store fortælling om en ny rød verden” var krakeleret, svarede han:

“Efter murens fald skete der et kolossalt mentalt skift i verden, som jeg ikke engang selv lagde mærke til.”

Utroligt. Selv den største begivenhed i efterkrigstidens Europa gik hen over hovedet på “eksperten”, “forskeren” og den “sagkyndige” (det kalder han sig også).

Modkraft er fortid, men hverken Karpantschoff eller andre på hans yderfløj behøver at græde særligt længe, For DR og alle dets aktivister fra “Journalistisk Venstreparti” står parat til at udfylde tomrummet, som Modkraft har efterladt.

Tænk bare på hvordan netmediet “Den korte Avis” for nylig blev behandlet af DR, da de mistede en stor del af deres indtægter. En Anders Stegger opfordrede ligefrem lytterne til at forstærke den økonomiske boycot af avisen.

Og ekstremisten Karpantschoff vil også i fremtiden få rigelig med taletid hos vennerne i det offentligt finansierede DR.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Hestehandleren

Posted: 23 januar 2017 - 15:26 - Svar

Rene K’s lillebror er efterlyst i USA efter at have slået en REBEL reporter i hovedet…
Åbenbart ligner disse tosser hinanden, uanset hvor i den vestlige verden de stikker deres grimme hoveder frem.
https://uploads.disquscdn.com/images/ce49b4d79b11e6d740f828a18b3c95ec3 faaa53b1fedf2f15ce6fd84040f54eb.png

  snaphanen

  Posted: 23 januar 2017 - 16:00 - Svar

  KIlde? Det fremgår ikke af videoen, at det er ham

   Hestehandleren

   Posted: 23 januar 2017 - 18:06 - Svar

   Undskyld… 🙂 Jeg troede det var fra Washington.. At de skulle være familierelaterede var min opfindelse, pga den slående lighed og de voldelige tendenser … Det var egentlig ment som en “joke”… Hvis det “faldt til jorden”.. Så hviler det udelukkende på mig.. 🙂

   AFAen slog Shiela Gunn Reid fra Rebelmedia i ansigtet. Video og efterlysning:
   http://www.therebel.media/shock_video_rebel_reporter_attacked_by_alber ta_ndp_thug

    Gunnar Biering

    Posted: 24 januar 2017 - 12:10 -

    De har hurtigt fundet ham, og nu kryber han: Dion Bews

    apologize straight up but: punched cam not her. Pls correct this story. Will pay for cam. @Truth_Bombers @TheRebelTV @SheilaGunnReid

Tafsa inte på yttrandefriheten

Posted: 23 januar 2017 - 15:27 - Svar

Winston Churchill said the immortal words.
“The Fascists of the future will be the anti-fascists.”

  Marit

  Posted: 24 januar 2017 - 11:52 - Svar

  Winston Churchill sa også at “Islam in a Man is like Rabies in a dog.”

Peter Zichau

Posted: 23 januar 2017 - 16:06 - Svar

Godt og præcist skrevet Henrik M. Jensen.
Nu har jeg dagligt været vidne til, hvordan nyhederne bl.a. dækker Trump. De klipper i indslagene og hiver totalt uvidende, og flere gange ret unge “eksperter” ind, for at fortælle os alle sammen hvad manden tænker og mener. Det er rablende galt det her. De véd tilsyneladende godt, at langt de fleste mennesker ikke gider sætte sig nævneværdigt ind i ret meget. Så derfor kører de bevidst ud af denne tangent.
Jeg går derimod dagligt ind på youtube, ser de fulde indslag, pressemøder og debatter og holder mig i det hele taget ajour med situationen i landet. Og hér ser virkeligheden meget anderledes ud end den bliver udlagt af fjolserne herhjemme.
Hvad fanden skal vi egentligt betale for det venstreorienterede makværk for..!

  sussebassa

  Posted: 23 januar 2017 - 16:12 - Svar

  Samme i Sverige, men heldigvis begynner man å våkne her..takket være ikkepksiter/blogger…
  Ikke et positivt ord om president Trump, sjelvklart…til det rent latterlige.
  Man blir mer og mer klar over denne fixingen/propagandaen som pk media og pk politikere driver..uansett i hvilket land.
  Åh som vi har latt oss lure…men ikke nå lengre.

   bitten

   Posted: 23 januar 2017 - 17:08 - Svar

   JA og den venstrevridde PK Dagbladet avisen i Norge ble tatt i stor løgn ,
   og anklaget om at Odins Soldater var i masseslagsmål i Sverige .
   Der de skrev videre at Odins soldater var i masseslagsmål ,
   og er en antifascistisk gruppe , som sloss i Jernkøping .
   Så viste det seg i ettertid at Odins Soldater , ikke hadde ikke støtet sammen med en annen gruppe med masseslagsmål , men skjedde da Odins Soldater patrulerte i Jenkøping .
   Istedenfor var det en gruppe med voldelige venstre – radikale antirasister, som hadde
   angrepet en forsvarsløs 41 år gammel kvinne , og utsatt henne for kraftig vold heller .
   Den voldelige venstreekstreme gruppa “AFA ” hadde bevæpnet seg ,
   med både batonger og jernrør .
   Der de først skal ha slått ned kvinnen , deretter mishandlet kvinnen , mens hun lå på bakken , hun skal ha fått slag over ribbeinet og mot ryggraden , to andre skal ha blitt skadet i angrepet,
   mens de forsøkte å forsvare den kvinnen som ble angrepet .
   Jeg er så lei av falske nyheter i fra hele denne venstrevridde media PK siden , som florere
   over alt i den vestlige verden som New York Times , Washington post , og hele den
   venstrevridde siden PK som Dagbladet i Norge , som juger , vrir og vender på ekstremt
   falske nyheter , der sannheten er langt i fra sannheten så alt for mange ganger i saker .

    sussebassa

    Posted: 23 januar 2017 - 17:58 -

    Veldig godt innlegg…som jeg skrev..disse pkfixerne/jugerne finnes i alle land…de finnes klart i Norge også..så godt de blir tatt på dette…
    Mange mener at Odins soldater gjør jobben politiet skulle ha gjort, men når de ikke gjør jobben sin da er man vel glad for at noen hjelper en..ville iallaf jeg vært…
    mange mener de tilhører/sympatiserer/fortid med naziene…derfor blir de hengt ut på media.
    Som et paradoks vil jeg nevne at Sveriges statsministers mor og morfar var medlemmer i et naziparti, men klart det legges det lokk på..dysses ned, men sant.

    bitten

    Posted: 23 januar 2017 - 18:18 -

    JA og nå er det snakk om i fra EU hold , at man skal kunne bøtelegge , kan gi fengselstraff , for falske nyheter , på nettavissider .
    JA og alle vet hvem som gir aller mest falske nyheter , jo det er den ekstreme
    venstresiden PK nettaviser . Som burde få kraftige bøter og fengselstraffer ,
    for sine falske uriktige nyheter , som florerer i disse venstrevridde presse ,
    nyhet – avisene i hele vesten , Europa .

    sussebassa

    Posted: 23 januar 2017 - 18:44 -

    ..da tror jeg ikke de har tenkt dette godt nok igjennom, fordi som du skriver…dette vil berøre juge pk siter/blogger…så det er jo flott…men hvordan handheve dette også ved at pk beskytter pk..

Brandmand for Bidermeyer

Posted: 23 januar 2017 - 21:15 - Svar

Dr. Psyck. Hans Joachim Maaz: Angele Merkel er psykisk syg. Hun lider af storhedsvanvid og en psykotisk narzissisme. Hun tror, at hun er verdens mægtigste kvinde, men hun har aldrig ledt, ført, handlet, men kun reageret efter hendes følelser. Hun har mistet forbindelsen til virkeligheden, og kritik møder hun med forsvarsmekanismer, som fører hende mod ensomheden og slutteligt til enten et muligt psykisk sammenbrud eller en afrejse som Erick Honecker, som forlod DDR med kommunisternes hilsen.

http://www.huffingtonpost.de/2016/01/24/psychoanalytiker-hans-joachim- maaz-angela-merkel-_n_9064278.html

  Anna Svensson

  Posted: 24 januar 2017 - 00:07 - Svar

  Det har jag också trott sedan länge utan att vara psykiater.

   Brandmand for Bidermeyer

   Posted: 24 januar 2017 - 07:26 - Svar

   Jeg har også forsigtigt påstået, at hun må være psykisk syg uden at vide nærmere, hvad det betød. Men her er en doktor Psykologi og tidligere chefpsykriater på et psykosehospital, som forklarer, hvordan Angela Merkel er psykisk syg.

    ragnhild

    Posted: 24 januar 2017 - 23:03 -

    En kvinne er psykisk syk. En mannlig kanzler hadde fått betegnelser som despot, totalitær av legning and you name it.
    Kan ikke en kvinne ha totalitære karaktertrekk.
    Kan ikke en kvinne være korrupt, være drevet av maktbehov og kontroll, ha en totalitær ideologi. Skal vi begynne å psykologisere Soros.

    Kan vi psykologisere disse unevnelige, (vel jeg nevner både Merkel og Soros) som ønsker seg verdensherredømme. Er det bare kapitalhunger som driver slike som den sistnevnte. Merke oss i tillegg hvilke apparat de er i besittelse av, og merke oss tiden de har hatt til rådighet gjennom over hundre år. Etterhvert ser vi at annet gjør seg gjeldene, og noen sanser at mer skremmende scenarier tyter fram. Makt og kontroll ligger fast ligger fast, samt at de synes å være hektet på “antikrist” .

  ragnhild

  Posted: 24 januar 2017 - 22:51 - Svar

  Dette ble skrevet januar 2016 av denne dr. Psykh. Man søkte å forstå hvordan Merkel kunne igangsette denne enorme flyktningetsunamien. Soros hadde gått foran med en booklet i Midtøsten som beskrev hvordan man som asylsøker kunne nå Europa, og til hvilke land man skulle søke å komme til for å få den økonomiske beste hjelpen. Jeg leste dette nylig, men nytt er det såvisst ikke. M.a.o. Merkel lyder US-oligarkene og vet hva hun har igangsatt. Og som dere vet, “EU var bestandig et CIA-prosjekt”; the Telegraph. Link is available!

Niels Henriksen

Posted: 23 januar 2017 - 22:22 - Svar

Apropos “Fake News” 😉

Det allermest utrolige med perle-historien var, at politimanden rent faktisk sagde “perle” ( ” Ka’ du fatte det, perle? ” ) til trods for, at næsten alle – herunder flere eksperter i bla. akustik og sprog! – forventede ( herunder undertegnede 😉 ) og hørte det – eller måske ligefrem ønskede at høre det? – som “perker”.

Hvis man via noget speciel software baseret på spektralanalyse (FFT) sætter hastigheden ned til en fjerdedel, men samtidigt bevarer frekvenserne, så det sagte stadig er forståeligt – og skruer lidt op for lydsignalet – så er det meget tydeligt, at der faktisk bliver sagt “perle” – endda efter at den pågældende demonstrant i øvrigt først rimeligt pænt var blevet bedt om at gå væk flere gange og selv havde optrådt meget provokerende og råbende og skabt sig efter et lille venligt puf ( “Du har ødelagt min pacemaker!” 😉 ), men denne ubekvemme side af sagen mente TV-stationen ( TV-Stop ) – samt DR & co. !!! – altså ikke lige, at vi sagesløse TV-seere skulle belemres med 😉 “Ofret” klagede i øvrigt ikke selv over at være blevet kaldt et upassende skældsord i selve situationen. Det var nemlig først, da TV-Stop-folkene kom hjem og gennemså deres optagelser, at de opdagede, hvilken potentiel bombe / pengemaskine der tilsyneladende lige var faldet i deres turban.

Lyt selv 😉

http://gavitex.com/share/wwwic5mn5

Denne FFT + tidsforlængning-analyse kan nemt laves på en en almindelig PC på ganske få minutter, så det burde ikke have været noget større problem for DR og TV2 mfl. med alt deres avancerede tekniske udstyr, at checke lydsiden af TV-stop videoen ordentligt, men det valgte man altså “sjovt nok” ikke at gøre, selv om en politimands ære og karriere stod på spil – hvorfor mon? Måske fordi historien passede alt for godt ind i mange danske mediers løbende fortælling om danske politifolk som potentielle skabsracister, der hader, forfølger og overfalder alle de stakkels helt uskyldige indvandrere konstant? Man ønskede måske slet ikke at kende sandheden, hvis nu den ikke lige passede ind i DR- og TV2-redaktionernes politisk korrekte og altid bedrevidende tankegang?

Leave a Comment