27
jan
Seneste opdatering: 28/1-17 kl. 1428
80 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Grafik Affe. –  Statistikken som Sverige ikke vil kende, skriver Mikkel Andersson i Berlingske i dag. Svenskerne har ikke undersøgt indvandrerkriminaliteten statistisk siden 2005. Politikerne vil ikke. Surprise! Paulina Neuding skriver i dag om uviljen til at kaste lys over kriminaliteten i kronikken: “Sverige – et eksempel til afskrækkelse”  i Weekendavisen (ikke online):

Sidste uge fremlagde Brottsförebyggande Rådet, en statslig myndighed, der koordinerer statistikker i forbindelse med kriminalitet, sin årlige redegørelse for trygheden i det svenske samfund. Rådet beskrev tallene som »alarmerende«. Kvinders oplevede utryghed er stigende. Rapporten viser også en faktisk forøgelse af seksualforbrydelser: 1,7 procent af befolkningen sammenlignet med 1,0 procent året før oplyste, at de havde været udsat for seksuelle overgreb i løbet af året. Det er 3 procent af kvinderne.

 Rapporten giver også et skøn over, hvor mange grove seksualforbrydelser der skjuler sig bag stigningen: skønsmæssigt 140.000 fuldbyrdede voldtægter eller voldtægtsforsøg sammenlignet med 97.000 året før. Flertallet af disse forbrydelser finder sted i det offentlige rum og udføres af ukendte gerningsmænd.

Regeringen har gennem justitsminister Morgan Johansson meddelt, at man ikke vil give Brottsförebyggande Rådet til opgave at påvise nationaliteten hos mistænkte gerningsmænd til seksualforbrydelser, selv om tidligere undersøgelser har påvist en kraftig overrepræsentation af indvandrere. Den svenske offentlighed får med andre ord ikke at vide, i hvilket omfang det forøgede antal seksualforbrydelser skyldes migrationen. At stille spørgsmål om migrationen og den mislykkede integrations indvirkning på kriminaliteten er i det hele taget stadig et tabu i svensk offentlig debat.

Se: Efter hetsjakten på Katerina Janouch: Är Paulina Neuding vänstermobbens nästa offer?

Lördagsmorgon: Om 30 år av mörkläggning

Arnstberg: “Min tes: Det går åt Helvete!”

Lördagsmorgon med SWEBBTV handlar denna vecka om den mörkläggning som pågått under mer än 30 år och som gäller allvarlig brottslighet hos vissa invandrargrupper. I programmet deltar förutom programledare Jan Sjunnesson även professor emeritus Karl- Olov Arnstberg och journalist Gunnar Sandelin. Vi gör också en återblick till programmet Norra Magasinet, som sändes i SVT 1989, där man förvånansvärt öppet talar om problemen på ett sätt som är helt otänkbart idag. (En meget vigtig video)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Tafsa inte på yttrandefriheten

Posted: 27 januar 2017 - 22:45 - Svar

Det är säkert 90% idag! Det säger sig självt när man inte vill undersöka! Vi måste utgå från att det är så, tills de kan bevisa att det inte är så!

Anders Bo

Posted: 27 januar 2017 - 22:48 - Svar

Svensken må jo sige fra, ved at stemme SD!

  Tafsa inte på yttrandefriheten

  Posted: 27 januar 2017 - 22:49 - Svar

  Svenskarna är fega! 60år av hjärntvättning har tagit all förnuft! De var fega under 2 världskriget också!

   Anders Bo

   Posted: 27 januar 2017 - 22:55 - Svar

   Var det Oluf Palme, der startede det?

    Tafsa inte på yttrandefriheten

    Posted: 27 januar 2017 - 22:56 -

    Ja och 60 talet. Flummiga världen!

    Anders Bo

    Posted: 27 januar 2017 - 23:00 -

    Der er ikke – mere – så meget hippie over seksualforbrydelser?

    Er borgerkrigen ikke reelt brudt ud?

    invandrare1957

    Posted: 28 januar 2017 - 06:38 -

    JUPP Palme o Södertälje och Hasse Mattson.

    Eva på Södermalm

    Posted: 29 januar 2017 - 18:19 -

    Det påstås att Olof Palme hade ett utomäktenskapligt förhållande med Emma Rothschild när han blev mördad. Emma Rothschild bodde i Gamla stan i Stockholm då.

   Oxis

   Posted: 29 januar 2017 - 15:45 - Svar

   De är inte bara fega. De är naiva också, tror allt och alla om gott.

    Andre´Kristian

    Posted: 29 januar 2017 - 21:45 -

    Intressant att studera detta samhällsfenomen och komma till insikt om att man vuxit upp i ett slags socialistiskt orienterad experimentverkstad. Vi svenskar har en signifikativ defekt, en huvudsaklig svaghet i vår nationalkaraktär, vilken kännetecknas av den överdrivna välviljan och ambitionen att vara till lags. Här spårar man tydligt den gamla jantelagstiftningen och våra landsmäns inställning att det är säkrast att inte förarga någon. Konflikträdsla och undfallenhet i kombination med den mycket djupt rotade bekvämlighetsövertygelsen att staten alltid ser till medborgarnas bästa, och fortlöpande tillhandahåller pålitliga och objektiva nyhetsrapporter, har finkrattat manegen för den globalistiska terroragendan.
    Emellertid ställer det sig alltmer komplicerat för det kulturfascistiska och EU-styrda etablissemanget att i dessa informationsdigra tider kunna dölja den verkliga sanningen. Folket vaknar upp och anar en den mest alarmerande oro. Något är rent förbannat galet i gamla Svea och den notoriska nomenklaturans i multikulturalismens grälla färger dekorerade potemkinkulisser flagnar och hotar nu att falla samman.
    Andreas.

  Niels Henriksen

  Posted: 28 januar 2017 - 16:44 - Svar

  Eller i det mindste bare true / hota med at stemme / rösta på SD – och så nyde / njuta at se panikken sprede sig blandt de gamle, forældede og groft uansvarlige partiers naive, uvidende / okunniga og handlings(för)lammede politikere, som har sovet sødt i timen i 30 – 40 år og bare håbet på, at problemerne ang. indvandringen af generelt uintegrerbare “kulturberigere” nok skulle løse sig helt af sig selv på magisk vis, hvis man altså bare lukkede / stängte øjnene hårdt nok i og undlod at gøre noget som helst effektivt ved de massive problemer, der uhindret fik lov at tårne sig op – så som fx. at indføre meget begrænsede kvoter for ikke-vestlig indvandring – efter behovet, tilpasningsviljen og evnerne! – , kraftige begrænsninger af familiesammenføring samt skrappe, men rimelige og ufravigelige krav om tilpasning til og accept af vestlige / svenske / danske normer, værdier, omgangsformer og kultur samt kvinders lige rettigheder og demokrati – kombineret med meget skarpe grænser for vores tolerance over for respespektløs opførsel, modvilje mod værtsbefolkningen, medbringning og fortsættelse af hjemlige konflikter og krige og vanvittige religiøse og kulturelle særkrav fra den allermørkeste middelalder.

Talibananas

Posted: 27 januar 2017 - 22:51 - Svar

Det ser ut som han busapan, med alla “pojkstrecken”. Han BRÅs på Bagdad Bob.

  Oxis

  Posted: 29 januar 2017 - 15:45 - Svar

  Ansiktet på apan är Jerzy Sarneckis.

Anders Bo

Posted: 27 januar 2017 - 23:32 - Svar

Er der – endnu – ikke andre landspolitikere end dem fra SD, der er blevet overfaldet?

Jeg forudser, at der er VILDT gang i “festlighederne” inden 2020!

PK svada

Posted: 28 januar 2017 - 01:40 - Svar

Politikerne er kriminelle som nekter å rapportere fakta.

invandrare1957

Posted: 28 januar 2017 - 07:39 - Svar

Det är någonstans mellan 2 till 2,5 miljoner invandrare i Sverige vi ligger redan nu på gränsen till inbördeskrig mellan dom här grupperna. Nu pratar jag inte o nordiska invandrare då är det ännu mer. Sen invandringen av öststatare svensken tycker att dom jobbar bra och ska ha chansen till ett bättre liv. Det är inte naivt utan empatilöst mot andra svenskar mot Norden varför har vi den mentaliteten i Sverige inte ha förståelsen att man bygger upp en öststatsmaffia också man lärde sig inte av jugoslaverna utan då ska polisen bli bättre. Muslimer ska vi ha ojdå byggde dom upp IS i Sverige med rekryteringar i moskéerna men det tar säkerhetspolisen hand om. Hur J-vla korkade o självgoda får vi bli i det här landet bara andra kommer och gör skitjobben åt oss det har ju invandringen handlat om sen början på ni

Bjart_S

Posted: 28 januar 2017 - 09:34 - Svar

Hele den svenske eliten untatt folk i SD burde vært stilt for riksrett! Dessverre makter ikke svenskene å ta vare på egne liv! Den svenske befolkning er hjernevasket av udugelige politikere siden 30-tallet! Trist historie, som andre land i Europa MÅ lære av!

samuelafugglas

Posted: 28 januar 2017 - 10:08 - Svar

Britta Due Andersen

Posted: 28 januar 2017 - 10:26 - Svar

Et godt indslag med sindige svenskere.

River

Posted: 28 januar 2017 - 12:20 - Svar

Hvorfor nævnes der stadig i debatter at alting er bedre i Sverige? Hvorfor kan man ikke trænge igennem med budskabet om at Sverige allerede er en fejlslagen stat? Man vil blive latterliggjort hvis man førte det frem.
Er det en del af den store fortælling om at der eksisterer ideelle mennesker der er tvunget til at leve i en uretfærdig verden bestående af mig repræsenteret som hvid mand. Hvorfor det er moralsk korrekt at det hele tiden er mig der står med ansvaret for andres ulykke og derfor forventes at deltage i udryddelsen af mig og mine kære.
Hvis man har købt den fortælling lider man alvorligt af peakock syndrome med den materielle erstattet med et inderligt ønske om at flashe godheden.

  Snaphanen DK

  Posted: 28 januar 2017 - 16:22 - Svar

  Siges det af andre end Trads? Ham har jeg ikke læst i flere år

  River

  Posted: 28 januar 2017 - 16:50 - Svar

  OK, men tag det omvendt. Hvornår er det et advarende eksempel at Sverige er ved at falde fra hinanden? Det burde stå med flammeskrift i Danmark. Meget få danskere ved hvad der foregår så det er fra Adam og Eva hver gang der skal argumenteres. Lidt ligesom at kvinder tjener mindre end mænd. Angående idioten du nævner er han højt respekteret ved TV2s besserwissere, hvilket fortæller en del om dette kleresi.
  Sverige er bedre til at integrere Slataner og har betydeligt bedre økonomi, det er holdningen hos den brede befolkning herhjemme.

  Oxis

  Posted: 29 januar 2017 - 15:43 - Svar

  Det är ett gammalt socialdemokratiskt mantra i Sverige att “allt är bättre i Sverige.” Detta stämde säkert åren efter kriget, då Europa låg i ruiner och med den jämförelsen är det lätt att yvas och slå sig för bröstet (men oförskämt mot de andra). Att sedan Europa arbetade sig upp var kanske inte välsett, jag vet inte – jag är inte socialdemokrat. Från offentligt håll fortsatte man att inbilla vanligt folk hur bra landet var och vilken välfärd vi hade. Samtidigt började man bygga upp föreställningen om den moraliska stormakten, understödd av 68-vänstern, som nu hade lämnat universiteten och trätt ut i arbetslivet, redo att ta över. En moralisk stormakt är faktiskt värre än en ekonomisk stormakt, självinsikten är lika stor som en liten daggmask medan det uppblåste egot göder sig självt med diverse floskler.
  Hur det blir den dag då egot spricker vet jag ej.

invernes

Posted: 28 januar 2017 - 13:51 - Svar

Sverige er blitt et fornektelsens land der løgn er blitt sannhet.

  sussebassa

  Posted: 28 januar 2017 - 14:13 - Svar

  Ja, men som flere blir mer og mer klar over..PK`s løgner er igjennomskuet..både i media og politisk…
  som ikke mange var klar over bare 1 år tilbake..så stor fremgang.

   Reidar S

   Posted: 28 januar 2017 - 17:42 - Svar

   2017 minner, så langt, om 1989.

  PK svada

  Posted: 28 januar 2017 - 17:53 - Svar

  A Fake Gouverment

  Eva på Södermalm

  Posted: 29 januar 2017 - 18:16 - Svar

  Sverige – det Orwellska tvärtomlandet.

sussebassa

Posted: 28 januar 2017 - 14:10 - Svar

I Sverige har man inte rett å få vita…fordi landet blir drevet som typ DDR..hvor sanningen kun er 1..de som styrer…Løfvens politikk.
Ikke har vi ytringsfrihet eller parlamentarisme…valgte politikere i SD i riksdagen ble igjennom Dø/september overenskomsten… boikottet av alle de andre politiske partier og prøves isoleras…med sine 40 folkevalgte..igjentar folkevalgte..frie valg, sålangt.

  Reidar S

  Posted: 28 januar 2017 - 17:45 - Svar

  Trøst deg med at du får komme til i danske og norske nettsider

   sussebassa

   Posted: 28 januar 2017 - 18:29 - Svar

   …i svenske også… bla friatider.se avpixlat.se

    Reidar S

    Posted: 28 januar 2017 - 19:46 -

    Grattis

    Anna Svensson

    Posted: 29 januar 2017 - 00:30 -

    Vet du vad som har hänt med exponerat?

    sussebassa

    Posted: 29 januar 2017 - 10:31 -

    Nei.

   Eva på Södermalm

   Posted: 29 januar 2017 - 18:33 - Svar

   Själv är jag avstängd från Avpixlat för att jag skriver om Bilderberggruppen och globalistkapitalisterna.

    Reidar S

    Posted: 29 januar 2017 - 19:46 -

    Ante ikke at de drev med sensur der også. MSM er ille nok, men Axpixlat?????

    Eva på Södermalm

    Posted: 29 januar 2017 - 20:00 -

    Moderatorerna på Avpixlat uppskattar inte att kommentatorer skriver om NWO, “the World Order”, trots att moderatorn Vendela skrev till mig att hon har känt till NWO sedan 1970-talet. Själv blev jag medveten om NWO först på 2000-talet.

    Nedanstående länk får man inte klistra in i Avpixlats kommentarsfält. Den tas omedelbart bort, och man får en varning av Avpixlats moderatorer eller blir rentav avstängd. Kommentatorerna tillåts med andra ord inte ta upp pudelns kärna – bara följdverkningarna av pudelns kärnas agerande.

    “What the heck is Barbara Spectre’s motivation
    Kyle Rogers”:
    https://m.youtube.com/watch?v=ROGnoNJc6Nw

    Reidar S

    Posted: 29 januar 2017 - 20:10 -

    Så på vidioen, men kan ikke si at det er et uttrykk for meninger som kan aksepteres, ikke dermed sagt at den bør sensureres, men den er forsåvidt ærlig nok

Peter Zichau

Posted: 28 januar 2017 - 15:01 - Svar

Se det fra den positive side. Hvis man nu er nået så langt ud, i den feministiske og humanitære stormagt, at man ikke længere vil offentliggøre hverken vold eller voldtægtsstatistik, begået af indvandrere, så synger ens projekt altså på sidste vers.

  snaphanen

  Posted: 28 januar 2017 - 15:07 - Svar

  Det er sandt, disse politkere befinder sig lige inden en storslået sortie, som jeg har ventet på i tyve år. Se også skriften på væggen for Malmø:

  Tino Sanandaji
  15 timer ·
  Sydsvenskan: ”Malmö säljer mark för 300 miljoner. På två timmar drog Malmö stad in 300 miljoner. De extrapengarna kan rädda årets budget”
  Samma tidning oktober ”Dyster prognos för Malmös ekonomi – hundratals miljoner fattas. Malmös ekonomi försämras under den närmaste sexårsperioden, enligt budgetchefen”
  Trots 5.4 miljarder i utjämningsbidrag och statsstöd i år tvingas Malmö sälja ut allmänna tillgångar för att undvika underskott. I år räknar Malmö med 12.8 miljarder i skatteintäkter och nettokostnader på nära 18 miljarder kronor. Är det en långsiktig strategi att sälja av mark? Vad skulle Lyxfällan säga till en familj som finansierar sig med stöd från andra, ökar sina utgifter och täcker hålen genom att gradvis sälja av sina tillgångar?

  https://www.facebook.com/tino.sanandaji?fref=nf&pnref=story

   PK svada

   Posted: 28 januar 2017 - 15:13 - Svar

   Det er som å pisse i buksa for å holde varmen.

   sussebassa

   Posted: 28 januar 2017 - 15:26 - Svar

   ..og dette er Før vi helt vet hvilke negative konsekvenser president Trumps nye handelsavtaler virker på svensk økonomi…som mange hevder blir enda semre…så ingen ljuse tider als for Sverige…og med god hjelp av Løfvens “låne i oppgangstider”..kan dette bli et skikkelig jordskjelv.

   Eva på Södermalm

   Posted: 29 januar 2017 - 18:26 - Svar

   Det hade varit bättre för Skåne, Halland och Blekinge om dessa landskap hade förblivit danska. Det hade varit bättre för Bohuslän, Härjedalen och Jämtland om de hade förblivit norska landskap. Sverige har med undantag av SD katastrofala politiker.

Niels Henriksen

Posted: 28 januar 2017 - 16:01 - Svar

“I dagens udgave af mediemagasinet Q&A på Radio24syv, kan man høre et interview med den svenske journalist Staffan Dahllöff om emnet.”

http://www.radio24syv.dk/programmer/qa/15441092/11:12/skal-radio24syvs -navlefnullerpillende/

PK svada

Posted: 28 januar 2017 - 18:51 - Svar

Iran svarer med samme mynt på USAs flyktninginnstramning
Vil nekte amerikanske borgere innreise.
http://www.dagbladet.no/nyheter/iran-svarer-med-samme-mynt-pa-usas-fly ktninginnstramning/66915480

  spirild

  Posted: 28 januar 2017 - 19:21 - Svar

  So? Iran har det bedre uten amerikanerne. Sats på turisme fra Europa. Iranerne er vennlige. Det er et vakkert og trygt land å reise i. Derimot Frankrike: Hold deg vekk! Farlig, skittent og dyrt.

   PK svada

   Posted: 28 januar 2017 - 19:24 - Svar

   ???

   PK svada

   Posted: 28 januar 2017 - 20:21 - Svar

   Du får din vilje oppfylt. Hollande oppfordrer Europa til å boikotte Trump.
   http://www.vg.no/nyheter/utenriks/frankrike/hollande-europa-maa-staa-s ammen-mot-trump/a/23910266/

    sussebassa

    Posted: 28 januar 2017 - 20:37 -

    Klart han gjør, han er jo PK.

    PK svada

    Posted: 28 januar 2017 - 20:39 -

    De tør ikke, hvordan i helv… skulle det gå.

    PK svada

    Posted: 28 januar 2017 - 20:43 -

    PK og muslimer går hånd i hånd, enn så lenge…..

    bitten

    Posted: 28 januar 2017 - 20:58 -

    Her er en flott voldtekt – sak som har kommet frem i frem Helsingborg i Sverige .
    Der to syriske menn er nå dømt for voldtekter , etter at en svensk kvinne ble
    funnet , lenket til ett vannrør i kjelleren , til kafeen som mennene drev der .
    Der disse immigrant svinepelsene i fra Syria , hadde hvis fått hjelp av feminister ,
    som hjalt den negative sorten åpne en kaffe i Helsingborg .
    Der den hvite svenske kvinnen skal ha blitt kidnappet med pistol i Malmø ,
    av en gruppe på 4 arabiske flotte menn , i fra den arabiske verden .
    Der hun ble lenket fast til ett vannrør og skal blitt gjentatte ganger ha blitt voldtatt ,
    torturert , hun var sex – slaven deres .Dette ble oppdaget etter at nettavisen fria – tider , som rapporterte , at svensk politi raidet stedet , og oppdaget denne kvinnen i kjelleren , lenket fast i et vannrør der .
    Disse voldelige , torturist , sex – perverse mennene i fra den 3 verden , må betale
    kvinnen 250 000 kr erstatning , for hennes fullstendig ødelagte liv resten av livet .
    Tviler på at disse fargerike udyrene har 250 000 kr hver,
    og gi som erstatning til kvinnen for ødelagt liv .
    Men alle skal vist bli deportert ut av Sverige , skulle ha vært deportert ,
    alle av den araber , muslim og afrikaner sorten hjem igjen

    PK svada

    Posted: 28 januar 2017 - 21:10 -

    Dette er sånne flotte folk som spirild føler tilhørighet med.

    spirild

    Posted: 28 januar 2017 - 21:13 -

    Iranere er ikke arabere.

    PK svada

    Posted: 28 januar 2017 - 21:16 -

    Persere, salafismen går så det griner i Iran også. Og ja, selvfølgelig vil de ha dine penger.
    Synes du iranere er flotte mennesker som tvinger sine damer til å iføre seg hijab?

    spirild

    Posted: 28 januar 2017 - 21:17 -

    Iran er nok et mer komplekst samfunn enn alle andre muslimske land. Så veldig muslimsk er de ikke.

    PK svada

    Posted: 28 januar 2017 - 21:19 -

    Du får prøve å kysse en iransk jente og se hva som skjer.

    PK svada

    Posted: 28 januar 2017 - 21:39 -

    Hva var det et bevis på? Det feires jul i Syria også så det er ikke noe som er forbeholdt kristne iranere.

    spirild

    Posted: 28 januar 2017 - 21:43 -

    Syria og Iran, to land som er hatet av USA… http://www.voltairenet.org/article194952.html Du mener disse landene trengte litt bombing og ut sulting av befolkningen? Jøss, feire jul i et muslimsk land, nå tuller du?

    PK svada

    Posted: 28 januar 2017 - 21:44 -

    Jeg vet ikke jeg, men har du link til at USA bomber iran?

    PK svada

    Posted: 28 januar 2017 - 21:53 -

    Sanksjonene mot iran var ikke spesifikt mat og medisiner.
    Det var en god grunn for sanksjonene, hvis du ikke helst ser at hele verden skal besitte sitt eget atomvåpenarsenal.
    Det lyser USA hater av deg lang vei.

    spirild

    Posted: 28 januar 2017 - 21:57 -

    Hva mener du med “USA”?

    sussebassa

    Posted: 28 januar 2017 - 22:10 -

    Nesten ikke å tro..men hva disse monstrene finner på blir man ikke så sjokkad lengre..og vi skattebetalere må selvsagt betale erstatningen.
    Nå drar president Trump inn på oppeholdstilstander ifra flere arabland…mens LØfven gjør det motsatte…disk går høyt på friatider facebook.

    bitten

    Posted: 28 januar 2017 - 23:19 -

    Nå skal Danskene deportere, over mange hundre Syriske immigranter , tilbake til der de hører hjemme , mot stor motstand i fra korrupte FN , som er en stor fordriver for
    denne galskapen her .
    JA få alle som en hjem av denne rabiate monster sorten i fra den 3 verden ,
    slike svinepelser klarer Europa seg mer en nok uten .

    sussebassa

    Posted: 29 januar 2017 - 10:34 -

    Ja,hurrah for danskene, mere guts hos dom enn fega svenskerna..dom viser veg for Europa.

    Eva på Södermalm

    Posted: 29 januar 2017 - 18:41 -

    Sverigedemokraterna är i alla fall modiga.

    sussebassa

    Posted: 29 januar 2017 - 21:29 -

    Ja, så absolutt, og inte er de hjerntvedad over flere år heller..men oppriktiga i sin ønskan for svenskars beste i Sverige…Troverdige.

    spirild

    Posted: 28 januar 2017 - 20:53 -

    Hvem bryr seg om Hollande? Hvem? Globalisten og komikeren Hollande, han som har gitt Frankrike banesåret, som fullfører 40 års voldtekt av et av Europas vakreste land. Jeg tenker Trump blir redd nå.

Felix Krull

Posted: 28 januar 2017 - 23:09 - Svar

Skidegodt program med Karl-Olov Arnstberg og Gunnar Sandelin, tak for linket.

Jeg abonnerer pa Svensk Webtelevision’s Youtube-kanal, men denne video har ikke vaeret i mit subscriber feed. Nogen, der har oplevet det samme?

PK svada

Posted: 28 januar 2017 - 23:54 - Svar

Canadas statsminister ønsker alle flyktninger velkommen, han blir ikke statsminister lenge når han går ut med en så dum melding.

https://twitter.com/JustinTrudeau/status/825438460265762816

  Anna Svensson

  Posted: 29 januar 2017 - 00:23 - Svar

  Han kunde lika bra vara statsminister i Sverige.

   PK svada

   Posted: 29 januar 2017 - 00:26 - Svar

   Det må være for å provosere Trump, for han kan ikke bygge en mur mot Canada

    Anna Svensson

    Posted: 29 januar 2017 - 00:28 -

    Jag undrar om han inte är lika dum som våra politiker, med detta uttalande kan han inte provocera Trump, men det är möjligt att han vill det.

    PK svada

    Posted: 29 januar 2017 - 00:29 -

    Han vil provosere Trump med å fylle landet med asylsøkere, han opptrer som aktivist.

Eva på Södermalm

Posted: 29 januar 2017 - 14:14 - Svar

Sverige och alla andra länder i EU måste lämna EU, Europas undergång!

“The EU Planned the Invasion of Europe To Destroy It”:
http://blueshift.nu/presidenttalet-svt-aldrig-kommer-at-visa-ungerns-v iktor-urban-om-migrantinvasionskriget-mot-europa/

Eva på Södermalm

Posted: 30 januar 2017 - 07:17 - Svar

Om tillståndet i ett genomkorrupt Sverige av Rolf Malm:

“Vem kan vi lita på?”:
http://avpixlat.info/2017/01/30/vem-kan-vi-lita-pa/

Leave a Comment