30
jan
Seneste opdatering: 30/1-17 kl. 2348
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sandor Herold opsummerer 60 år i Sverige

Ordene er ikke kun Sandor Herolds, det var titlen på en artikel i Transportarbetaren i december 2016. Enhver som har kendt det svenske dissidentmiljø i tyve-tredive år, kender den meget skrivende Sandor Herold. Han flygtede med sine forældre fra Ungarn i 1956 da han var fire år, og har et usædvanligt langt perspektiv på Malmø og Sverige.

Nu forlader han også Malmø dybt desillusioneret over Sveriges udvikling, bekymret for sine børn og fem børnebørn. Herold har skrevet i hundredevis af læserbreve og småkronikker, men siden omkring 1990 har ingen svensk avis villet publicere dem (eller nogen anden indvandringskritiker, for den sags skyld.) Han publicerer dem nu på Pettersons Blogg og via mailcirkler.

Man kan lære én ting af Sverige og i lidt mindre grad Europa, og det er at demokratier aldrig reagerer i tide, hvilket er særlig katastrofalt, når det drejer sig om demografiske trusler. En anden ting man kan lære er at politikeskabte ulykker ofte er irreparable. Der kan lappes på dem, men resultatet bliver ikke som inden ødelæggelsen. Desværre er vælgerne så lavt informerede, at de aldrig når at virke som et korrektiv til politikerne, før det er for sent. Se Sverige igen, det er hvad der foregår lige nu.

Sverige skulle være “dygtigst i klassen,” og har derfor de dybeste skader. Sverige kommer sig aldrig over det hærværk, det har været udsat for.

Læs også: Jonas Vesterberg: Det får räcka nu. Lægger man øret til jorden, hører man en ikke så fjern buldren af middelklassens oprør. Vi der ikke er politikere, hører det.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • invandrare1957

  Tänk er om svenskar hade varit normala och haft en normal invandring. Då tror jag att Malmö hade varit en rik kulturstad bosatt av svenskar danskar och tyskar. Och levt i en väldig välförmåga. Köpenhamn o Malmö hade i princip varit en stad. Men så här blivit det med empatilösa svenskar som ska vara världmästare.

  • snaphanen

   Det er sandt, at ødelæggelsen af Malmø ikke just har været en fordel for Øresundesregionen. Broen bliver mere og mere en gennemfarts-motorvej, hvor man kører forbi Malmø

   • henrik

    Det er vist et påstulat altså tangerende en løgn. Der er ikke væsentlige forskellen på trafikmønsteret nu og for 10 år siden.

  • invernes

   Svensker er hjernevasket i alle fall en hel mengde , om det fortsetter ender svensker som kurdere et folk uten land.

   • henrik

    Det er vist det man kalder et fantasibilled. Kurderne blev besejret udefra. Der er ikke forhistorisk belæg for et land, der er overtaget indefra.

 • invernes
 • PK svada

  Det som er merkelig er at når muslimer ble likvidert i en moske i Quebec så er det et terrorangrep, mens hvis det hadde vært en muslim som drepte kristne eller jøder, så hadde det ikke vært et terrorangrep.

  • torstein

   Da er det “utanförskap”, og protest mot mislykket integrering som gjelder.

  • henrik

   Tja det er ulempen ved demokratisering af verden. Folk uden indsigt får ørenlyd.
   Kunne det ikke tænkes at der er en definition på ordet “terror” du ikke har sat dig ind i?
   Til din orientering er forskellen om man handler individuelt og om man eventuelt er mentalt ustabil.
   At være sindsyg og skyde folk er ikke terror, uanset hvor meget man render rundt og skriger diverse religiøse udtryk.

 • samuelafugglas

  Arvet efter Ilmar Reepalu!!!
  Men vem vågar hävda det?

 • Charles Nielsen

  De mangler vidst KKK i Malmø, så det kan blive et Muslim-frit område.
  Politiet kan alligevel ikke en skid.

 • Charles Nielsen

  Der er lige en nyhed jeg vil af med:

  Der går også nok Kineseri i det. Men det er tilrådelig, at fjerne Muslimerne først hvis det kommer dertil.
  Det kunne muligvis være derfor Trump spærrer for muslimsk indvandring. Man ved ikke hvor forudseende han er.
  ———————————————–
  Så i DR2 her til aften. Det omhandler er Kinesisk familie der Spionerede for KINA, det var om flåde spionage.
  Det var Under Obama-tiden så det har ikke noget med Trump at gøre.

  Men alligevel bliver Trump omtalt i en Briefing i Jydepotten.
  Link:
  https://jyllands-posten.dk/premium/briefing/ECE9327055/kinas-militaer- advarer-trump-krig-med-usa-er-blevet-en-reel-mulighed/
  —————————————————-
  Donald Trumps første uger som amerikansk præsident har skabt politiske dønninger på mange niveauer rundt omkring i verden. Også i Kina har man naturligvis lagt mærke til, at der er kommet en ny amerikansk sherif, og det store land mod øst er ikke imponeret over Trumps første meldinger. Slet ikke. Faktisk er Trump så Kina-fjendsk, mener kineserne, at en militær konflikt mellem Kina og USA nu er rykket fra teori til mulig praksis. Det mener i hvert fald de inderste cirkler af det kinesiske militær, der i en statsstyret avis udtaler, at »en krig inden for denne præsidents embedsperiode er ikke længere blot et slagord men et helt reelt scenarie.« Ifølge den britiske avis The Independent kommer dunderretorikken fra det kinesiske militær efter en periode, hvor Kina tilsyneladende har skærpet sin militære årvågenhed over for USA.
  ———————————————————————

  Var det ikke noget med at Kina tilraner sig nogle små Atoller for at udvide deres farvande. ??
  Så der kommer nok et opgør her. !!

 • PK svada

  Sverige, skipet som ikke kunne synke.

  • sussebassa

   ..hihi,.. det sa de om Titanic også…

 • PK svada

  Amerikansk meningsmåling: Trumps innreiseforbud har stor støtte i befolkningen,
  http://www.aftenposten.no/verden/Amerikansk-meningsmaling-Trumps-innre iseforbud-har-stor-stotte-i-befolkningen-614107b.html

 • invernes

  DANMARK / ASYLRELATERAD BROTTSLIGHET
  “Ensamkommande flyktingbarn” misstänks för mordförsök

  http://avpixlat.info/2017/01/31/ensamkommande-flyktingbarn-misstanks-f or-mordforsok/

 • Anders Bo

  Når borgerkrigen bryder rigtigt ud, kan der bo en etnisk svensk flygtningefamilie i min stue.

  His de altså har partibogen fra SD i orden. IKKE nogen multi-kulti-socialister i MIT hjem!

  • bo svensk

   Tack för tanken men hoppas vi kan gräva fram lite helig vrede ännu.dock
   ser det tufft ut.2018 Ä nog sista chansen byta ut vårt styre sedan är det islam som
   mer o mer kan ta plats.jävla falska sossepartiet o 7 klövern som helhet duger inte ens sälja
   som slavar..väl möt

   • Anders Bo

    The point of no return er overskredet.

    Folkhemmet Sverige => failed state Sverigstan.

    • henrik

     Du misforstår helt en stats styrke. Naturligvis sker der intet fra dag til dag, eller fra måned til måned, og da slet ikke når man i så mange år har vendt det blinde øje til vellykket integration.
     I yderste konsekvens vil man naturligvis indføre politistats metoder for at fastholde sin magt.
     Problemet er de her facistnazister der tror at man fra dag til dag blot løser alle problemer ved at lammetæve alt og alle.
     Jeg vil ikke anbefale dig at anskaffe dig hverken hund eller børn.

 • sussebassa

  Merkel har landet i Sverige, og klart Løfven tar imot med sin sleske smil, og kan ikke vente med å sleike henne oppetter ryggen..felles forræadere av egen befolkning, også vil de sammen planlegge hvordan prøve å angripe president Trump…PKmedia bare spyr ut hatpropaganda…nesten skrattbart.
  for egen regning tenker jeg hvordan Det vil bli i Sverige Når Åkesson SD blir Sveriges nye statsminister…som mye tyder på, spesielt nå som Batra sleiker Åkessons rygg…ser en mulighet å bli med i en regjering…men aldrig som statsminister.
  Kan bare håpe at Åkesson har litt av president Trumps guts…den mannen er toppen..det han har klart å igjennomføre på 1 uke som han lovte har ikke engang 5 presidenter før han klart så lenge de satt i embedet.

  • PK svada

   Hva faen gjør hun i Sverige bortsett fra at de to statslederne sleiker hverandre i rassen?

   • sussebassa

    De lager kompott imot president Trump, prøver iallaf og Merkel skal dytte flere økoinnv i Sverige…tror hun…kortvarig da, fordi Åkesson og Batra med KD(hvis de kommer over sperra) skal danne ny regjering i 2018..
    Så fort inn og enda fortere UT.

    • henrik

     Det var godt nok det mest fladpandede ignorante indslag jeg længe har læst. Utroligt som folk opfinder virkeligheden frem for at sætte sig ind i den.
     EU er et fantastisk dynamisk projekt som skaber meget rigdom i medlemslandene og naturligvis skal ledere mødes for at koordinerer indsatsområder for at bevare og udbygge den rigdom.

 • PK svada
 • PK svada

  Russerne har nok også våpensystemer som kan sendes inn i disse rørledningene.

 • Andre´Kristian

  Malmö, denna sorgligt förlorade och av kriminella element infekterade region, vilken hålls under armarna av resten av landet, kommer för all framtid att förknippas med den katastrofala regeringsepok som körde det gamla konungariket Sverige i den totala botten. Här har vi inte bara den yttre fienden att skjuta skulden på, utan främst landets inre fienden, de otaliga politiska intrigmakare som initierat välfärdsnationens skandalösa förfall. För att begagna sig av den i alla avseenden magnifika Marine Le Pen´s egen formulering beträffande det av makthierarkin etablerade asylkaoset, “Detta är inte immigration, detta är invasion!”
  Globalismens legotruppsanförare under ledning av den ålderdomsförsvagade gamle demonen och fältmarskalken George Soros har emellertid stött på patrull, och deras intensifierade aggressioner tyder på en desperat medvetenhet att spelet är demaskerat och inom kort förlorat.
  Malmös feminazistiska och dysfunktionella kommunpolitiker lever dock i sin egen föreställningsvärld och är helt i avsaknad av kvaliteter som trovärdighet och respektabilitet. Deras förvärvade artbundna aktivitet karakteriseras huvudsakligen av spridningen av desinformation och multikulturell propaganda, samt samhällsomstörtande verksamhet såsom att underlätta den islamistiska infiltrationen inom samtliga institutioner. Ergo, helt i nationalnarren Löfvéns desorienterade anda.
  Andreas 😉
  https://uploads.disquscdn.com/images/a8d378d39b3c9dc6e7412a1e268d5d506 844d2fb99d3704e10cae17e136e3f6b.png