5
feb
Seneste opdatering: 5/2-17 kl. 1417
46 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er dommere og jurister, der aldrig ser under 80 procent udenlandske kriminelle i deres dagligdag, men de viser ikke samfundssind nok til  at skrive om opløsningen, de får indsigt i. Politimanden Peter Springare, Örebro, der  står foran pensionering, er anderledes bekymret over sit land og politikernes ødelæggelse af det. Han går ud som ‘whistleblower’ og følger sin samvittighed, som man forventer af en sand borger. Overklassen tier, da den er habituelt svigefuld, men manden på gulvet taler ‘klarspråk’. Måtte vi få flere af dem.

Nu tiltales han for at have navngivet kriminelle indvandrere specifikt således: “Muhammed, Ali, Muhammed og Ali.”

Jag är så jävla trött

Det jag kommer att skriva här nedan, är inte politiskt korrekt. Men det skiter jag i. Det jag kommer att torgföra till er alla skattebetalare är förbjudet att torgföra för oss statligt anställda. Det renderar i utebliven karriär och utebliven individuell lön. Även fast det är sant. Jag skiter i allt detta, ska snart ändå gå i pension efter 47 år i denna verksamhet.

Jag kommer nu och varje vecka framgent att redogöra i detalj för vad som sysselsätter Mig som utredare/förundersökningsledare på grova brottsroteln polisen i Örebro. Det kommer inte att harmoniera med BRÅ: s uppfattning eller andra vänstervridna kriminologers uppfattning i den allmänna debatten.

Våra pensionärer går på knäna, skolan är ett enda kaos, sjukvården är ett inferno, polisen har totalhavererat etc etc. Alla vet varför men ingen törs eller vill torgföra anledningen, p g a att Sverige alltid levt på myten om det präktiga ultimata samhället som har osinnliga resurser för att vara i framkant när det gäller att vara det enda politiskt korrekta alternativet i en dysfunktionell värld som slår knut på sig själv, genom destruktivt beteende i olika religioners namn.

Nu kör vi; Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rättssak, olaga hot, våld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och misshandel.

Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer…va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

Länder som representerar veckans alla brott: Irak , Irak, Turkiet , Syrien, Afganistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land, Sverige. Hälften av de misstänkta kan vi inte veta säkert eftersom de inte har några giltiga papper. Vilket i sig oftast innebär att de ljuger om nationalitet och identitet.

Nu pratar vi bara Örebro kommun. Och dessa brott upptar vår utredningsförmåga till 100%.
Så här ser det ut och har sett ut de senaste 10-15 åren.

Återkommer nästa fredag med en redogörelse för den gångna veckan. Peter Springare, Facebook.

Express er hurtig, men ikke så hurtig som jeg: Migrants ARE to blame for most serious crimes in Sweden, police officer blasts in rant

I Norge skriver Thomas Utne Pettersen, politiinspektør i Sør-Vest politidistrikt: Uberettiget fremmedfrykt?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

46
Deltag i debatten...

avatar
20 Comment threads
26 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
henriknomorereturnjensChokolade og blomster til ærlig politimand « Snaphanen.dkVerden_er_gal. Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
nomorereturn
Guest
nomorereturn

Såg den här insändaren i Nordfront och i Avpixlat, den är väl värd att läsa!! Apropå ”lojala” poliser. Talade härom dagen med en nära väns son, som är polis, ca: 25 år. Han arbetar i Sthlm, mitt i skiten så att säga. På min fråga hur han för ca: 24000 kr/mån stod ut och riskerade att: Bli skjuten eller sprängd. Få Hiv Bli slagen och kanske få ett livslångt handikapp. Bli biten och få andra åkommor Bli knivskuren i t.ex. ansiktet och ögon. Bli påkörd Bli anmäld för vad man ogenomtänkt (dvs. sanningen) har sagt Vara i underläge pga. ingen… Read more »

jens
Guest

Svenska polisen är så tafatta av sig.

trackback

[…] havde historien om Peter Springares Facebookindlæg i går morges. I mellemtiden har historien spredt sig […]

Lawrence
Guest
Lawrence

Alle åker hem!

OlofdeGothia
Guest
OlofdeGothia

De tre svenska musketörerna Lennart,Peter och Fredrik var och en expert inom sitt verksamhetsområde med stor erfarenhet tas inte på allvar av politiker eller journalister. Men i en snar framtid kommer det att visa sig vem som hade rätt.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/02/05/en-elefant-balanserade/

mjolly
Guest
mjolly
invernes
Guest
invernes

Bildet som representerer Sverige i dag, et land som ligner et hvilket som helst arabisk land.
comment image

sussebassa
Guest
sussebassa

Helt naturlig det med så mange arabere her…hjemmekoslig liksom..for De.

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Når de offentligt ansatte ikke længer holder deres kæft, vælter korthuset sammen. Medierne og venstrefløjen er kommet på dybt vand nu. De daglige historier om Trump ender med et gigantisk selvmål, da Europa er meget længere ude. Tænk lige over dette. Hver gang nogen pipper op om problemerne med indvandringen, skynder de sig straks lige at nævne, at de skam ikke er racister. Hvorfor gør de det..? Fordi det ikke er comme il faux at tale om den slags. De er altså styret af frygt – og ikke sund fornuft. Det er i sagens natur ikke holdbart i længden og… Read more »

Olav Ødegaard
Guest
Olav Ødegaard

Gledelig å høre (av intervjuet med media) at Sverige forbedres av innvandringen landet har hatt. Skole, sjukvård, pensjon, mordstatistik etc ville ikke vært hva det er, var det inte for innvandringen. Mange busser og taxier ville varit utan sjåfør. (Japan må ha et høyt antal busser og taxier utan sjåfører, med så å si null innvandring og negativ befolkningsvekst..)
Vi skal være glade, altså..

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Jeg kan lide din ironi. 🙂

OlofdeGothia
Guest
OlofdeGothia

Svensk media prioriterar inte det mer viktiga i sin nyhetsbevakning.
Det är mer “skitsaker” som tas upp för att inte nämna alla de problem som finns.
Rent elementära saker som var och en bör kunna tas upp i nationell television vilket är slöseri med dyrbar sändningstid..

Den stora elefanten trampar omkring i rummet men etablissemanget företrädda av Sjuk-klöver. håller både för ögon, öron och mun.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/02/05/lara-gamla-hundar-sitta/

Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm

Stort tack, Peter Springare, för att du tar bladet från munnen och berättar sanningen om det nya mardrömslika Sverige! Hoppas att du får många efterföljare!

“Marcus Birro tar bladet från munnen om det nya Sverige”:
https://m.youtube.com/watch?v=Wlo3p6Z32eo

Louis B Knockel
Guest
Louis B Knockel

Bravo til de politifolk, der omsider fortæller om virkeligheden. Hvornår sker det i Danmark?

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Det behøver politiet i Danmark ikke, for debatten er fri og åben. =>

http://www.b.dk/kommentarer/nultolerance-kan-komme-banderne-til-livs

Anders Bo
Guest
Marit
Guest

Og når skjer det i Norge ?

Verden_er_gal.
Guest
Verden_er_gal.

Ikke glem Utne Pettersen.

Marit
Guest

Det var flott. Men : “En svale gjør ingen sommer.” De må bli flere som tar bladet fra munnen…

Verden_er_gal.
Guest
Verden_er_gal.

Ja. Det er vel en del politifolk som snart skal pensjoneres, skulle man tro. Men det er kanskje ikke bare jobben man er redd for: “vi kan ikke la rasister som deg ha kontakt med barna våre, hilsen din sønn/datter”.

selma
Guest
selma

Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si, man når et metningspunkt en gang i blant og må ha “time out”. Men samtidig kan man ikke vende ryggen til alle de destruktive konsekvensene for våre samfunn som uhemmet innvandring har vist seg å være. Det Peter Springare sier her, sikkert i stor fortvilelse og oppgitthet, kanskje også berettiget sinne, er jeg jo ikke overrasket over. Men det gjør godt å høre det fra en politimann som sitter som sannhetsvitne til det hele. Man blir takknemlig for at han tør si fra, hans redning er selvsagt at han snart går ut… Read more »

ramonafransson
Guest
ramonafransson

Jag
hoppas att det blir fler och fler poliser som vågar berätta, för det
går ALDRIG att lösa ett problem om man inte kallar det vid sitt rätta
namn. Alla med utländsk bakgrund, mig själv inkluderad, vet att det
finns mängder av människor från jordens alla hörn i Sverige, och de
sköter sig ypperligt. Men alla vet också att ett ruttet äpple i korgen
som inte avlägsnas kan förstöra hela skörden! Tack Peter för att du
orkade berätta och hoppas att dina kolleger gör detsamma.

OlofdeGothia
Guest
OlofdeGothia

Polisen Martin Melin har på sin FB-sida en intressant berättelse vad det gäller den vanlige polisens syn på sitt arbete chefer mm Själv tror jag att ett stort antal svenska poliser nu har fått nog av en alltmer försämrad arbetssituation, det jäser i leden.

invandrare1957
Guest
invandrare1957

Min mor sa alltid åt mig som barn. Begår man brott i Sverige som finländare så förstör man för alla finländare. Det är något jag har burit med mig hela livet. Sen har jag bott i Södertälje hela livet och turkarna eller assyrierna o syrianerna har hela tiden gapat att vi begår inte mera brott än svenskarna som försvar. Så man kan lugnt säga att det är vissa kulturella skillnader mellan mena invandrarna o finländare. Stoltheten och hedern gör att man begår inga brott eller rättare sagt man är som dom mest förhärdade svenska brottslingar man bekänner aldrig inte ens… Read more »

Marit
Guest

Peter Springare for president ! Jfr. : Keiserens nye klær.

invandrare1957
Guest
invandrare1957

Tack Peter Springare sådana som du behövs man har inte pressen längre. Tänker på när jag jobbade på det kommunala bolaget och vi satt på konferens med beteendevetare och tog fram värdegrunderna för bolaget som alla skulle följa. Sen var jag huvudskyddsombud och fick sitta i samtal med gamla gubbar och företaget som hade svårt att anpassa sig mot kränkta kvinnor i karriär som inte tålde skämt. Egentligen helt sjukt och det var utländska gubbar från andra kulturer. Där ska man anpassa sig till svenska fruntimmer men våldtäkter det är något annat där verkar svenska kvinnor tycka att det är… Read more »

sussebassa
Guest
sussebassa

..og nå er han sjelv anmeldt til polisen…tv4….klart ventad…nå får vi samle i hop penger til rettsaken.

invandrare1957
Guest
invandrare1957

Är det sant då är det insamling till han.

sussebassa
Guest
sussebassa

Ja, redan foreslått på friatider facebook hvor dette diskuteras…

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Folkhemmet Sverige => failed state Sverigstan => borgerkrig.

Britta Due Andersen
Guest
Britta Due Andersen

Engang sagde man, at man skal høre sandheden af børn og fulde folk. Nu skal man høre sandheden af anonyme eller af folk, der er ved at gå på pension.

River
Guest
River

Sad også og overvejede det. Kunne ikke selv have et job hvor jeg skulle være vred hver dag. Men på den andre side, overvej hvor meget der lyttes til folk der var i jobbet, lad os sig 5 år? Svaret er ingenting, heller ikke undertegnet har taget notits af dem der har fravalgt politiet (og andre job). Men samlet set bliver der selvfølgelig en manifestation når man ikke længere kan rekrutterer folk eller når den sædvanlige politistyrke ikke længere er i nærheden af at opfylde deres opgave. Sverige er verdens sørgeligste land. De havde alt og pissede på det.

Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm

Politikerna i Sverige (undantag SD) pissar på Sverige och förföljer de svenskar som protesterar.

invandrare1957
Guest
invandrare1957

Man har bara det globala världssamhället i synfältet.

Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm

Jag hoppas att inte den ondskefulla makten i Sverige drar in pensionerna för pensionerade sanningssägare. De är nämligen de enda som har möjlighet att framföra sanningen. Vi andra riskerar att förlora våra jobb och hamna på gatan i ett högkriminellt och livsfarligt Sverige.

Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm
ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Guest

Man brukade tala om den proverbiala elefanten i rummet. Well, nu har den enda elefanten utökats till en hel hjord. Klart som fan att folkförrädarna börjar bli nervösa. Nästan så man önskar att det varit riktiga fysiska elefanter så att det hade kunnat stampa ner packet i asfalten.