6
feb
Seneste opdatering: 7/2-17 kl. 0113
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Endnu en svensk politibetjent taler frit fra leveren

Snart må politikerne anmelde hele politikorpset – til politiet. At skjule sandheden om de horrible forhold i Sverige, og navnlig grunden til dem, gavner ingen andre end politikerne. Til det formål har Sverige “En av historiens mest statstrogna journalistkårer,”og et af de mest løgnagtige og politiserende. Internet har været en bombe under deres magt, og kom ikke et øjeblik for tidligt. Desværre tog det over ti kostbare år, inden det også slog igennem politisk. Håkan Silversjö skriver i støttegruppen Stå Upp för Peter Springare:

“Nu är jag pensionär och det är ett tag sedan jag också satt som chef för en våldsrotel. För en krimare är morgonmötet viktigt. – Då tilldelas utredningsmännen de nya ärenden (anmälningar) som tillkommit under natten. Prioritet ges till de ärenden där någon är frihetsberövad och ”sitter i källaren”. De måste åtgärdas omedelbart.

Det gällde att vara snabb på telefonen för att boka diverse oliktalande tolkar – det blev telefonkö till tolkförmedlingarna. Jag överdriver inte om jag säger att 75 % av de frihetsberövade hade namn som knappt går att uttala.

Man förlorar dyrbar utredningstid bara genom att försöka klara ut vilket språk personen i fråga över huvud taget talar! Hur gör man det – med en person som inte ens vill tala med polisen? I många länder talas dessutom flera olika språk – och dialekter. Förr användes tolk bara undantagsvis – t.ex. för snattande turister. Snabba ärenden, snabba avslut, där turisten fick böta omedelbart… och åka hem på egen bekostnad.

Hur många gånger har man inte kallat på tolk – och denne sedan förklarar att den gripne inte alls talar det språk som talas i det land han påstår sig komma ifrån? Allt sådant här gör att polisen inte kan jobba effektivt. (men tolken måste ändå få betalt för resor och tidspillan).

Sverige har i dag ENORMA kostnader för tolkar. Polisen behöver inte betala denna kostnad själv – det går i stället som ”förundersökningskostnader”, som betalas av ”rättsväsendet” vad detta nu har för betydelse… Trots allt är det ju våra skattepengar – men det är så man trollar man bort kostnaderna – och kan förneka det faktum att det är utlänningar som belastar och blockerar hela rättssystemet.

En utredningsmans dröm? – Lyckan var att få ett ärende med namnet ”Svenne”… att kunna gå ner i arresten och säga ”Tjänare – nu tar vi en fika och pratar igenom detta…”. Detta är fullkomligt omöjligt i dag.

Det viktigaste är ju att få fram identiteten på den gripne – och därmed få fram historik o.s.v. som ska ligga till grund för åklagarens bedömning – tidigare brott mm. Men det tar tid, och man kämpar hela tiden mot klockan. Buset har ju ”rättigheter” medan myndigheterna bara har skyldigheter.

ALLA utredningsmän känner garanterat igen vad Peter Springare beskriver… de som vågar. Okunniga personer och journalister förfasar sig nu över att man berättar sanningen. Är inte detta konstigt – och varför reagerar inte folk?

SANNINGEN är tydligen det fulaste man kan visa upp i dag i pk-Sverige.

Det blir därför ÄN VIKTIGARE att få en ny regering. Det är DEN som är problemet – inte enskilda tjänstemän på våra myndigheter!

Glömde säga – Jag håller med Peter Springare i ALLT – stödjer honom till 100%. (y)”

*******

Af en eller anden grund, måtte denne lige med. Politik som “dansband”. Politichefen havde jo et hit i 1979, der hed “Kneppe i Bangkok”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Tafsa inte på yttrandefriheten

  Det är lika dåligt i Danmark och Norge! PK -sjukan har infekterat alla !

  • snaphanen

   Det kommer an på med hvad. Politiets situation kan slet ikke sammenlignes med Sverige. I Danmark og Norge opklares mord og voldtægter stort set. Svensk politi er i undtagelsestilstand jvf, granatangrebet på en svensk politichefs bil i Uppsala i går

   • mjolly

    Det er selvsagt verst i Sverige, men forskjellen er mer nyanser av helvete, det tar kanskje 2-5 år før man er der i Danmark og Norge.

    • Anders Bo

     Failed state Sverigstan er – set fra Danmark-Norges side – heldigvis ca 20 år “foran”, så klogere af skade når vi forhåbentligt ikke dertil.

    • Olav Ødegaard

     Men har ikke Sverige i seg adskillig høyere doser av giften enn de to mindre skandinaviske?
     Hørte i nyhetene i morges (norske) at 1/3 av arbeidsplassene ville falle bort i det kommende som følge av digitalisering. At særlig dette ville ramme de unge ble ansett som et faretegn.
     Vi vet vel at handlet det kun om våre egne unge, var utsiktene bedre. Siden vi er påvirket av våre lover, som omfatter statlig voldsmonpol.

   • Anders Bo

    Hvad mener I med “MSM”?

    • PK svada

     MAIN STREAM MEDIA

    • sussebassa

     Jeg er ikke tunghørt.

    • Anders Bo

     Det er du nu! 😛

    • sussebassa

     Det var et pent forsøk på å påpeke at man ikke skal skrive med store bokstaver her..
     det kalles skrik..og gjør egentlig mere ondt i øynene enn ørene..;)
     Håper det virker.

    • snaphanen

     Main Stream Media

  • invernes

   Sykdommen sprer seg over hele Vest Europa.

   • Anders Bo

    Derer nogle spændende valg forude i 17 & 1, så…

   • Olav Ødegaard

    Virker som den ikke lengre sprer seg.
    Brexit og Trumph tydlige tegn.
    Alternativt media er motmedisin, i tillegg til at PKere ikke har et eneste godt poeng, eller kan vise til framgang for samfunn de manipulerer.

  • Oliver Langeland
 • invernes

  Lykken må være å se en Trump eller en Olav Den hellige stige opp i Norden.

 • Lars-Erik Eriksson

  Det finns en ständigt pågående – men outtalad – anklagelse från etablissemanget, riktad de som dristar sig till att bara ge en ögonblicksbild av grasserande samhällsproblem med koppling till omsorgsinvandringen:
  Nämligen: Vad är den bakomliggande anledningen till att du kritiserar den förda mångkulturpolitiken?
  Gör som vi politiskt korrekta, vänta ut mångkulturens barnsjukdomar och inse att paradiset väntar bak hörnet.
  Klarar du inte det, är du rasist, nazist, fascist, en otålig idiot utan visioner, samt lågutbildad å bitter!

 • PK svada

  Svenske politikere frykter mer enn noe annet at sannheten skal komme fram.

 • PK svada

  Thomas Åsenlöf
  4 t
  Jag har jobbat i yttre tjänst mer än 43 år. Delar till 100 procent Peters uppfattning i denna infekterade fråga. Våra chefer vågar inte ta ställning i någon riktning. Som ni ser så är det ingen hög chef som har vågat ge Peter stöttning. Istället införde man kod 291, som mörkar all information om den invandringsrelaterade brottsligheten. Se bara på fotoförbudet på polisstationen. Skrämmande i dagens Sverige. Till råga på allt så anmäler polismästaren själv myndigheten. I stället för att stötta sin personal. Annars så blir cheferna förflyttade om dom inte dansar efter Rikspolischefens pipa. Den svenska allmänheten måste få reda på alla fakta nu. Jag förstår att yngre poliser kanske inte vågar gå ut och kritisera cheferna, eller gå ut öppet och stötta Peter. Då är det slut med en kommande karriär. Då de söker tjänst så blir de klassade som illojala mot arbetsgivaren. Själv skall jag snart gå i pension, så mig kan de kritisera för min ståndpunkt. Jag har tidigare kallats in till cheferna för korrigering då jag hade åsikter på detta forum. Tror nu att bollen har kommit i rullning och att vi kanske kan få de styrande att öppna ögonen och inte längre förneka sanningen. LIVE STRONG Tomas Åsenlöv, Cykelpolisen, Storgöteborg.

  • snaphanen

   Thomas, jeg tror alle forstår, at yngre poliser ikke kan gøre dette, men jeg tror at de er taknemmelige over at have samvittighedsfulde ældre kolleger.

   • PK svada

    Jeg følger med på facebooksiden til støtte for Peter, det kommer innlegg fra stadig flere poliser der, og nå sist også fra grensevakter 🙂

    • Anders Bo

     Hvad der nu pågår i Sverige med at snebolden – ENDELIG – ruller, er meget vigtigt for os andre – Finland, Norge & Danmark – så TAK for det gode arbejde!

     Hvad hedder facebook-siden?

     Hvilken dato er Rigsdagsvalget, og ligger den fast?

    • PK svada

     Stå Upp För Peter Springare
     77 000 medlemmer nå
     Ved midnatt i går var det 20 000 medlemmer, så gruppen har fått 50 000 medlemmer bare i dag 🙂

     https://www.facebook.com/groups/279528999133185/

 • PK svada

  INFOWARS 🙂

  SWEDISH COP REPORTED TO POLICE AS A “RACIST” FOR TELLING THE TRUTH ABOUT MASS IMMIGRATION
  Swedish policeman reported to the police for telling the truth
  http://www.infowars.com/swedish-cop-reported-to-police-as-a-racist-for -telling-the-truth-about-mass-immigration/

 • PK svada
  • snaphanen

   :-)))))))))))))))))

 • Niels Henriksen

  We told you so ;-(

  http://www.bt.dk/udland/svensk-gymnasium-hyldet-for-at-tage-imod-mange -flygtninge-nu-er-det-pakket-ind-i

  Svensk gymnasium hyldet for at tage imod mange flygtninge: Nu er det pakket ind i pigtråd

  AMALIE ABILDGAARD

  Et gymnasium i Malmø har den seneste tid vakt opsigt – på godt og ondt.

  For halvandet år siden modtog Värnhems skolen i Malmø en pris for sit arbejde med at modtage unge flygtninge og indvandrere på gymnasiet i en periode, hvor det gik fra at have otte til 35 modtageklasser.

  Siden er opmærksomheden vendt til en noget mere negativ karakter. Det skriver Expressen.se.

  Den seneste tid har det svenske gymnasium nemlig været hærget af vold, masseslagsmål, narkosmugling og infiltrering af kriminelle grupperinger.

 • Lazze

  ´Stå Upp för Springare´ er nu i + 100.000 fans. Imponerende!