7
feb
Seneste opdatering: 9/2-17 kl. 1304
57 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Drogenhandel, Schießereien: Manche Viertel in Malmö gelten bereits als No-Go-Zonen. Politiker fordern Hilfe vom Militär.

BILD. 12.1 mio daglige læsere. „Die Polizei hat die Kontrolle über Malmö verloren“ (log in) I Østrig læser de den også. Nu bliver “svejseren” ked af det igen. Jeg kunne forlade emnet efter 15 år, virkeligheden har indhentet mig: Det er selvkørende. For 15-20 år siden var vi en lille skare af udskældte personer, der dokumenterede Sverige. Nu er det blevet MSM-stof, og man tør nok love, at det vil blive det endnu mere allerede de nærmeste år.

»Økonomien vil blive paralyseret uden migranter«

Federica Mogherini er prisværdigt ærlig i interview i dag

Europas økonomi behøver unge forbrugere, uanset at de aldrig kommer til at producere andet end børn og ulykker. Her er vi ved kernen af indvandringsvanviddet: Økonomien og storfinansen kræver, at vi ødelægger os selv, det er det skjulte rationale i det tilsyneladende komplet irrationelle, der foregår. Det er meningen med galskaben.

Det virker  sindssygt, men det er fordi ingen politikere fortæller vælgerne den egentlige grund. Det er også grunden til, at Lars Løkke er så bemærkelsesværdigt tavs om de ulykker han påfører os og Støjberg buldrer meget. Det er naturligvis et dilemma at sælge landet, fordi gamle mennesker ikke køber ting, de ikke har brug for.

Det har ikke noget særligt med asyl forfølgelse at gøre, som vi bliver bildt ind, og som mange stadig tror på. Det forklarer også danske og europæiske politikeres mildt sagt tvetydige holdning til spørgsmålet. På den ene side, vil de nødigt ødelægge landet mere end de allerede har gjort, på den anden side er der så mange store herrer, de nødigt vil gøre vrede. Det lader de østeuropæerne om.

EU vil med andre ord fortsætte vanviddet uanset hvad. De vil, som alle ved, have 60 mio migranter ind inden 2050 i “replacement migration” uanset at arbejdspladser forsvinder som dug for solen til automatisation. Det er 1.820.000 pr. år, men de skal slet ikke arbejde, de skal forbruge for at holde efterspørgslen i gang.

Det er de mange subsaharans, EU kontinuerligt landsætter i Italien under navnet “flygtninge”, og som til deres store ærgrelse ikke kan komme nordpå og forbruge. Der er gået kage i de 60 millioner, og det vides ikke, hvad Juncker og Mogherini vil gøre ved det. Danmarks regering beskæftiger sig kun med petitesser, om EU og det store billede holder de diskret mund, folk stemmer jo på dem alligevel. Det sørger DR og danske journalister for. Kommisionens forslag lød:

Recalls that projections presented by the Commission estimate the need for 60 million migrant workers by 2050 and this requires the opening-up of channels for legal migration.

“Det er akkurat det vi vil gjøre. Men det betyr at hvis du er en eritreer med internasjonal asylrett, så må Europa ta imot deg. Dessverre skjer ikke det hver gang. Og grunnen til det er at man i våre land ofte hengir seg til illusjonen om at det er mulig å stanse migrasjonen. Det er umulig. Fremfor alt ville den europeiske økonomien bli paralysert uten migranter. Den demografiske utviklingen vår bærer mot kollaps. Det ville bety sammenbrudd i våre samfunn.” Mogherini: Europas økonomi kollapser uden migrationen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?