8
feb
Seneste opdatering: 9/2-17 kl. 1158
39 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Martin Schultz har en narcissistisk personlighedsforstyrrelse

Tyskland skulle spare på kritikken [af Trump]. Bundesrepublikken er på vej til at blive en failed state. Og Martin Schultz, er der nogen der forbinder ham med noget politisk indhold? Han har en narcissistisk personlighedsforstyrrelse

Nicolaus Fests karakteristik af kanslerkandidat Schultz, eller heller ikke kedelig.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Steffen Richter Nielsen

Posted: 8 februar 2017 - 10:56 - Svar

Du har hørt galt. Der er tale om en narcisistisk personlighedsforstyrrelse, ikke en nazistisk!

  steen

  Posted: 8 februar 2017 - 11:50 - Svar

  det har du da ret i. Det var tidlig morgen, mine ører sov endnu

Anna Svensson

Posted: 8 februar 2017 - 12:47 - Svar

Tack Henryk Broder, hoppas du hörs ofta och många år till.

PK svada

Posted: 8 februar 2017 - 19:54 - Svar

Synd det ikke var tektet

Oliver Langeland

Posted: 8 februar 2017 - 21:04 - Svar

Mennesker i Europa og USA har blitt lurt så mye at det skal ikke være mulig. Hvor mye må til før dere våkner? Trump eller Putin er heller ikke på vår side, men er kontrollerte opposisjoner akkurat som MSM og MSAM.

Martin Schultz: “For me, the new Germany exists only in order to ensure the existence of the State of Israel and the Jewish people.” Valget i Tyskland vil være mellom han og kommunist-zionist-stasi-merkel.

Schulz Lays Out Plans to Topple Merkel in 2017 Election https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-01-30/merkel-to-face-ener gized-spd-as-she-wins-key-bavarian-backing

How Trump Filled The Swamp
https://www.youtube.com/watch?v=cs0BfPDvUQg

  Brandmand for Bidermeyer

  Posted: 8 februar 2017 - 21:51 - Svar

  Jeg har også beskæftiget mig med slige tanker og jeg er kommet frem til at afvise dem. For det første fordi Trump og Putin ikke kan løse alle problemer. De må vælge deres kampe.

  Putin har gjort det imponerende vist, men Rusland er fortsat temmelig integreret i globalisternes gældspengevæsen. Det giver nogle anledning til at hævde, at Putin bare er spil for galleriet. Jeg derimod, vil hævde, at vejen til frie nationer vil være lang og stenet. Reformerne vil måske vare i generationer. Det vigtigste er, at vi ikke taber modet og giver op, men støtter alle og enhver, som vil sætte nationen over fremmede interesser – også selvom man må vente på at kæmpe en vigtig kamp!

   Oliver Langeland

   Posted: 8 februar 2017 - 22:16 - Svar

   Det er fordi du kan ikke historie, økonomi eller sett på hvordan dem samarbeider, men for all del tro på hva du vil. Vi har tapt kampen over nasjonene forlenge siden. Russland er medlem av det private Rothschild sentralbank systemet BIS og Putin har snakket varmt om IMF og Verdensbanken. Å da ville sauene breke om BRICS-banken uten å forstå at dem er ikke en motpol, men samarbeider. Russland ble faktisk tatt over allerede i 1917 og vi ble det i 1945. For å forstå dette må man han kjennskap fra hele historien fra midten av 1800-tallet og til i dag, hva hvorfor, og hvem som finansierte WW1 og WW2 og hvorfor noe som ligner WW3 er nødt til å komme. Den gjeldsbaserte økonomien er langt på overtid, tikk, takk; http://www.economist.com/content/global_debt_clock

   Det DU kan forvente deg er økte skatter og alt som er til inntekt for staten er skatt. Men uansett hvor mye skatter dem pålegger oss så vil underskuddet bare bli større og gjeldsveksten er umulig å holde følge med. Pensjoner vil bli kuttet, og vil bli til borgerlønninger, og de sosiale ytelsene og tjenestene vil bli dårligere. Du kan også forvente mer innvandring, sosial uro, opprør og flere kriger. Det er som vannet som sirkler nedover sluken hvor rundene går fortere og fortere helt til det sier ploop, og nasjonene er over.. Verden presses inn i unioner med tvang, trusler, terror, krig og innvandring.. Heil NWO!!

   War street
   Wall Streets mektigste familier og banker finansierte nazister, kommunister og alle mulige allianser i to verdenskriger. Vi måtte ta et oppgjør med dem. http://www.dn.no/magasinet/2014/08/01/2159/Historie/war-street

   Ps rundt Trump, Putin, og alle andre i vesten så er det en gjeng med mennesker som kaller seg for jøder og zionister. Sov godt…

    ragnhild

    Posted: 8 februar 2017 - 23:36 -

    Om våre politikere ville, kunne de sette Norge fri, ved først og fremst nasjonalisere sentralbanken, melde seg ut av EØS o.a. oligarkopprettede organisasjoner. ER det en utvei; om befolkningen da ville ta de vanskelighetene dette ville føre med seg – i en overgangsperiode hvor FRIHET (skulle være) var målet. Alt vi er blitt fortalt om globalisme er jo en jævla løgn som jeg ser det. Ren propagandaløgn.

    Naivt utspill? Jeg spør alikevel, da jeg tror du har mye rett hva ståsted basert på over 150 års historie gjelder. Alikevel, som en på derimot.no sa. Han ville vente med konklusjonen hva Trump gjelder/hans intensjoner/se hva han legger opp til.

    De, anglo-amerikanske oligarker er nå så selvsikre at de til og med erklærer (via,via) Trump krig. EU opptrer på samme måte, som var de allerede kåret til verdensherskere.

    Vi må hente inn Simex.

    Leser mye altrenativsider nå. Der er så mye bra analysearbeid både her og der. Vi skal bare dyktiggjøre oss på å renske bort de som har koblinger = være kritiske. Idag fikk jeg gitt bort (fra hukommelsen) en haug med lenker – på en bensinstasjon he,he. Vedkommende hungret etter stoff. 2ndre gangens opplevelse på litt over en uke. Det baller på seg – folk våkner.

    MSM tilfører (virkelig) the pure maffiose samfunnskjiktet. Deres redaktører skulle delta etter deres krigføring mot sannheten i et kommende rettsoppgjør, som våre nåværende politikere. FORDI, de vet hva de gjør.

    PK svada

    Posted: 8 februar 2017 - 23:43 -

    Norges bank er i aller høyeste grad nasjonalisert.

    ragnhild

    Posted: 9 februar 2017 - 00:06 -

    Ja, og Norges bank er navnet på den norske sentralbanken.
    https://no.wikipedia.org/wiki/Sentralbank

    Jeg leste avsnittet med tittelen “Kritikk” av systemet til sentralbanken. Godt du rettet meg, økonom er jeg heller ikke, men trigges av egen uvitenhet 😉

    Oliver Langeland

    Posted: 9 februar 2017 - 00:26 -

    Ikke hør på han. Se forrige kommentar. Det blir akkurat som Bank of England eller Federal reserve bank. Alle sentralbanker underlagt BIS er privat eid. http://www.bis.org/about/member_cb.htm Det er derfor alle disse statene har en offentlig gjeldsvekst som er umulig å stoppe.

    B.I.S. – ex-Nazi bank now the world central bank https://www.bilderberg.org/bis.htm

    Shadowy Bank in Basel Funded Nazis, Pushed Euro: Books https://www.bloomberg.com/news/articles/2013-06-09/shadowy-bank-in-bas el-funded-nazis-pushed-euro-books

    Never mind the Czech gold the Nazis stole…
    The Bank for International Settlements actually financed Hitler’s war machine http://www.telegraph.co.uk/finance/bank-of-england/10213988/Never-mind -the-Czech-gold-the-Nazis-stole….html

    Meet The Secretive Group That Runs The World http://www.zerohedge.com/news/2015-04-11/meet-secretive-group-runs-wor ld

    Rothschild-Warburg-Rockefeller cartel http://www.globalresearch.ca/the-federal-reserve-cartel-the-eight-fami lies/25080

    The Jekyll Island duck hunt that created the Federal Reserve http://www.jekyllislandhistory.com/federalreserve.shtml

    The Secret Meeting That Launched the Federal Reserve: Echoes https://www.bloomberg.com/view/articles/2012-02-15/the-secret-meeting- that-launched-the-federal-reserve-echoes

    The Federal Reserve Cartel: The Eight Families http://www.globalresearch.ca/the-federal-reserve-cartel-the-eight-fami lies/25080

    PK svada

    Posted: 9 februar 2017 - 00:29 -

    Faktasjekk er ikke din sterke side, du sluker rått alt du kan google fram og som stemmer med ditt verdensbilde.

    Oliver Langeland

    Posted: 9 februar 2017 - 00:43 -

    Mennesker som deg er ikke helt frisk. Jeg har til og med lagt artikler fra MSM. Det er derimot du som ikke kan noe og filtrer ut alt som ikke stemmer med DITT verdensbilde. Prøv helt logisk å forklare meg hvorfor gjeldsveksten er umulig å stoppe? Venter spent på svar:)
    I sammen slengen kan du prøve å forklare meg hvorfor de ansvarlige for krisen i 2008 ikke er i fengsel? Too big to fail, too big to jail!

    Why Aren’t Any Bankers in Prison for Causing the Financial Crisis?
    https://www.theatlantic.com/business/archive/2016/08/why-arent-any-ban kers-in-prison-for-causing-the-financial-crisis/496232/

    The men who crashed the world
    https://www.youtube.com/watch?v=JYTyluv4Gws

    PK svada

    Posted: 9 februar 2017 - 01:17 -

    Det er jo helt meningsløst å mene at en skal stoppe gjeldsveksten, det er jo det hele systemet er basert på. Evig lønnsvekst, prisvekst og gjeldsvekst. Det betyr ikke at noen av delene har en reell vekst da dette reguleres av sentralbanken.

    Oliver Langeland

    Posted: 9 februar 2017 - 01:47 -

    Din først setning sier alt. Takk for at du avslører deg. Ikke kan du noe om aksjeselskap og eierskap og ikke kan du noe om økonomi. Når det gjelder eierskap av aksjeselskap så finner du det ikke i lovdata. Her er hva myndighetene selv sier: aksjene overtatt av forskjellige statlige fond. http://www.nsd.uib.no/polsys/data/forvaltning/enhet/1614/endringshisto rie Men igjen, det er ikke slikt det skal gjøre da eierskap av aksjer skal kunne spores. Hvordan kan en nasjon bli skyldig til sitt eget rettsubjekt og dermed bli insolvent? Du forstår vel heller ikke at når en nasjon ikke klarer sine forpliktelser så blir nasjonen insolvent. Insolvens er ikke et synonym for konkurs, men en forutsetning for å få åpnet en konkurs.

    Meningsløst å stoppe gjeldsveksten? Du forstår vel at det er folket så må betale den? Ikke det nei. Du forstår vel heller ikke at skattene er nødt til å økes heller eller at pensjonene må kuttes? Dessuten så taper pengene sin verdi for hver dag som går fordi sentralbankene trykker opp mengden penger hele tiden og derfor vil selskapene ha inn sine fordringer så raskt som mulig. Dette kalles for inflasjon. Prisveksten minker din kjøpekraft sammen med inflasjon. Lønnsveksten er ikke i nærheten å dekke prisveksten og inflasjonen og da har jeg ikke engang tatt med gjeldsveksten. Så før eller senere så er Norge insolvent, sammen med resten av Europa og USA mm. Dette vil du merke i alt jeg har skrevet på denne siden idag. Da er voksen opplæringen ferdig for i dag,

    Ps. Jeg gleder meg fryktelig til når rentene begynner å stige igjen fordi da vil du merke hva jeg har skrevet på kroppen din:) Det er litt synd i alle menneskene som mister sine hus og hjem, men man er selv ansvarlig å utdanne seg selv.

    Norge blant verdens mest forgjeldede
    – Man må ikke la seg lure. Verden har bygd opp massivt med gjeld siden 2008. http://www.nettavisen.no/na24/norge-blant-verdens-mest-forgjeldede/854 6739.html

    PK svada

    Posted: 9 februar 2017 - 01:52 -

    Kan du ikke lese?

    “Ny lov av 24. mai 1985 om Noregs Bank og pengevesenet (sentralbanklova) tok til å gjelde 9. September 1985. Samtidig gikk banken over fra å være et aksjeselskap til å bli et eget rettssubjekt som er eid av staten”

    Brandmand for Bidermeyer

    Posted: 9 februar 2017 - 10:42 -

    Frihed med Guld og Sølv !

    ragnhild

    Posted: 9 februar 2017 - 01:06 -

    Merkelig. Hvem er du som sier det. Hvilken rolle har du, under opplæring?

    Si hva du vil, men konspirasjonsterorier har dårlige kår etterhvert.
    obs. Jeg forlater scenen her. Har fått, og/eller unnet svar. Skal dykke litt til i materien, dette bør vi kjenne tlil. Norges gull ble avhendet under Bondevik i 2004.

    Selge IKKE gullet deres.

    ragnhild

    Posted: 9 februar 2017 - 01:00 -

    Takk, du graver godt. Digger det 🙂

    ragnhild

    Posted: 9 februar 2017 - 00:17 -

    PK svada

    Posted: 9 februar 2017 - 00:19 -

    Kildesjekk? Det der er ikke fakta.

    ragnhild

    Posted: 9 februar 2017 - 00:58 -

    Og hva er fakta. Har du den?

    Banksterne har 300 års virke. Disse klanenes virksomhet går i arv. Utsugere er vel et betraktelig bedre navn på dem.

    Her kommer en lenke til:
    http://www.nyttnorge.com/total-overtakelse-av-verdens-finansielle-syst em.html

    Konspirasjonsteori-betegnelsen går meg dessverre hus forbi når sannheter som dette dukker opp. Knyttet til annet seriøst faktastoff blir det hele ganske så plausibelt. Merk dere Fed-informasjonsvideoen.

    De fikk for god tid. Verden står i brann. Og det er akkurat hva den skal.
    Undertegnet i denne omgang anglo-amerikanske oligarker, på stadig jakt etter verdens ressurser og med millioner av døde i deres fotspor.

    DETTE MÅ TA SLUTT.

    PK svada

    Posted: 9 februar 2017 - 01:00 -

    ragnhild

    Posted: 9 februar 2017 - 14:59 -

    Jeg skulle ikke spurt deg, det der er virkelig PK svada. Beklager, men slik ser jeg det. Takk alikevel, kanskje finnes der noe blant alle ordene, noe må jo overlates til byråkratiet. De øker jo stadig sysselsetting innad, hva nå det har for seg.

    Oliver Langeland

    Posted: 9 februar 2017 - 00:04 -

    Helt riktig. Alt er løgn fra ende til annen. Akkurat som at den massive innvandringen er en berikelse.

    Orker ikke å svare PK svada da han skriver kun svada uansett. Jeg har prøvd å finne ut hvem som eier aksjene til Norges bank, men det er umulig. Både over nett, men også tlf. Det man ender opp med opplysningen at aksjene er fordelt over noen offentlige fond. Man får ikke vite hvilke fond og strengt tatt burde eierskapet vært under finansdepartementet, men det er den jo ikke. Den andre måten å vite at den ikke ble nasjonalisert er at den offentlige gjelden kan kun øke og hadde det vært staten som eide den så ville gjeldsveksten vært på null, siden overskuddet (rentene) vil gått tilbake til staten. Men det skjer heller ikke.

    Dette med Trump er kun spill for galleriet, men han skal selvfølgelig få sjansen til å motbevise meg, men han har tilknytning til alle de feile folkene samt ansatt bare kriminelle mennesker, hvis det han som i det hele tatt har ansatt dem. Dette med EU handler mye om å lage en EU-hær og at politiet skal halvmilitæriseres. De kreftene som tok over i 1945 som Orwell og Langeland skrev om trer frem i lyset dvs deres barn pluss medhjelpere.

    Veldig bra at du deler info fordi det er folket som sitter på makten. Vi trenger bare å samle oss litt.. Å ja, både media, politikere, advokater, etterretning, politiledelse, finanseliten, byråkrater osv skal være med hvis rettsoppgjøret kommer. Alt de gjør er med overlegg. Mange mennesker tror at politikerne er naive og dumme, men det er velgerne som er dumme. Hvert 4 år går dem på limpinnen og sitter skuffet tilbake.

    ragnhild

    Posted: 9 februar 2017 - 00:19 -

    Det er virkelig nifst det hele: Pengevekslerne har virkelig sett for seg verdensherredømme, tro om de allerede ved finansieringsstøtte til den franske revolusjon allerede hadde dette i tankene. For noen var allerede verden så llten av man kunne ha den i sin hule hånd!

    Oliver Langeland

    Posted: 9 februar 2017 - 00:36 -

    Ja, dem hadde det. Dem sponser alle sider og det er ingenting som generer så mye gjeld som krig. Rothschild er også årsaken for at Norge måtte fjerne jøde og jesuittparagrafen i Grunnloven vår.

    Brandmand for Bidermeyer

    Posted: 9 februar 2017 - 07:56 -

    Jeg kender godt den historie og jeg vil ikke anfægte den. Dog vil jeg tilføje, at jeg ser tegn på, at Rusland forsøger at bryde fri. Men det er mange reformer, som skal laves, kampe, som skal kæmpes. Et fribrud vil vare menneskeliv. Netop derfor vil jeg, at vi støtter de gode kræfter, som er i systemet!

Eva på Södermalm

Posted: 8 februar 2017 - 22:17 - Svar

“ROTHSCHILD FÖRKLARAR KRIG MOT USA

Resultatet av det amerikanska valet 2016 innebär att globalisterna har att välja på att antingen respektera folkviljan – eller starta ett inbördeskrig. Det verkar som att man bestämt sig för det senare…”:

http://blueshift.nu/rothschild-krig-usa/

  GustaWasa

  Posted: 9 februar 2017 - 23:58 - Svar

  De, har redan förklarat krig mot oss. Det som nu händer är att vi har förklarat försvar mot dem som förklarat krig mot oss.

Eva på Södermalm

Posted: 8 februar 2017 - 22:18 - Svar

“MARIE LE PEN – FRANKRIKES NÄSTA PRESIDENT

Kampanjfilmen som just nu krossar globalismen i Frankrike…”:

http://blueshift.nu/marie-le-pen-frankrikes-nasta-president/

  Ulrika2

  Posted: 8 februar 2017 - 23:42 - Svar

  Marine Le Pen. Le Front National. Non merci!

   Eva på Södermalm

   Posted: 10 februar 2017 - 19:52 - Svar

   Rothschilds, Soros, Rockefellers. No thank you!

    Ulrika2

    Posted: 10 februar 2017 - 21:27 -

    ??? Vad dessa herrar har gemensamt annat än pengar (förtjänade på tre helt olika sätt) går mig förbi.
    Marine leder ett parti som inte har tagit avstånd från hennes fars antisemistim, dess grundare.

    Eva på Södermalm

    Posted: 10 februar 2017 - 21:46 -

    Gemensam faktor för dessa oligarker är NWO.

    Ulrika2

    Posted: 10 februar 2017 - 23:31 -

    Oligarker? Världsherravälde? Konspirationsteorier är inte min sak men de passar Marine och hennes omgivning perfekt-:) Over and out.

    Eva på Södermalm

    Posted: 11 februar 2017 - 00:04 -

    Här varnar juden Aaron Russo mänskligheten för vad makteliten har planerat:

    “Reflections And Warnings – An Interview With Aaron Russo {Full Film}
    rohstyles23”:
    https://m.youtube.com/watch?v=YGAaPjqdbgQ

    “Georgia Guidestones”:
    https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

PK svada

Posted: 8 februar 2017 - 23:10 - Svar

Nå har det lekket et tysk etteretningsdokument som sier at Tyskland trenger 300 000 immigranter hvert år for å demme opp for befolkningsnedgang.
Altså så ligger det økonomiske motiv bak Merkels “godhet”

https://www.rights.no/2017/02/islam-i-tyskland-vi-makter-ikke-mer/

  Marit

  Posted: 9 februar 2017 - 04:51 - Svar

  Hvis det er “økonomiske motiv” bak Merkels “godhet”, er det vel ikke spesielt lukrativt å importere analfabeter ?

Leave a Comment