9
feb
Seneste opdatering: 10/2-17 kl. 0114
63 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Dale Hurd interviewer, han har været i København flere gange.


“Begravningsbyrå får hbtq-certifiering”

Den svenske elite er usædvanlig ideologisk. Oplever de en konflikt med virkeligheden, må virkeligheden altid vige for ideerne. Et hyppigt gentaget argument mod Sverigedemokraterne er, at “de jo ikke har nogen ideologi.” Det er da helt rigtigt, da konservatisme netop ikke er en ideologi, men ideologibefriede gør eliten vældig utrygge. Hvad er da en homo-bi-trans-queer-begravelse udover at man kan få en grøn, økologisk ligbrænding/frysetørring ligesom kaffe?, og udover at RFSL scorer tusinder på det som den Scientologylignende sekt, de er? Man kunne  i og for sig sige, at hele ‘eliten’ er en sekt med stærk hang til det vanvittige. Tjek engang Skattemiljon går till gigantiskt kamel-projekt i Göteborg

Sveriges första hbtq-certifierade begravningsbyrå har kontor i Kungsbacka. Idag, torsdag, får de sitt certifikat av RFSL vid en högtidlig ceremoni. Det är Gillis Edman begravning och familjejuridik som är den första begravningsbyrån i landet att hbtq-certifieras av RFSL.

Den är ett kvitto på att vi nått en viss kunskapsnivå i likabehandling och normkritik och att vi har en konkret plan för hur vi ska arbeta vidare med likabehandling av människor vi möter i vårt dagliga arbete, säger företagets VD, AnnaCarin Timgren.

I en stund som ofta är väldigt svår ska våra kunder känna sig trygga och säkra i att de slipper förklara sig, slipper komma ut, när de möter våra begravningsentreprenörer eller jurister. De ska vara trygga med att hos oss blir de behandlade utifrån sina egna villkor. Begravningsbyrå får hbtq-certifiering


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


PK svada

Posted: 9 februar 2017 - 13:30 - Svar

Genialt, hvorfor har ingen kommet på dette før?

Regeringen har kommit på ett nytt sätt att förbättra våldtäktsstatistiken. Vi tar helt enkelt bort begreppet våldtäkt. Så som genom trolleri så går Sverige från att vara landet med mest våldtäkter till landet utan våldtäkter.
http://www.svt.se/nyheter/inrikes/ny-sexualbrottsutredning-presenteras

Oliver Langeland

Posted: 9 februar 2017 - 15:02 - Svar

Geert wilders er en zionist som er betalt for å kjempe imot Islam og muslimer. Han er en farlig mann og unngår alle de “farlige” spørsmålene som f.eks Banksters, fiat-penger, den gjeldsbaserte økonomien som er langt på overtid, EU=CIA, hvem som står bak innvandringen, hvem står bak ISIS, Al-Qaeda osv. Men kampen mot muslimer vil komme på europeisk jord, men vi skal først ha litt mer innvandring og krig i midtøsten. Når Iran er destabilisert så er nok Saudi Arabia som er neste på listen. Bare så det er sagt så er jeg ikke på lag med muslimer, og mener at jøder og zionister kan reise til Israel og muslimer kan reise til muslimske land. Så kan de gruppene kjempe mot hverandre i Midtøsten og la Europa være i fred. Nasjonene i Europa tilhører befolkningene av Europa, og alle som har lyst å bosette seg her er nødt til å respektere våre nasjonale lover og regler samt bidra til oppbygning av samfunnet og ikke være destabiliserende krefter innenfor dekonstruksjonen av våre nasjoner og nasjonale økonomier..

Dutch politician Geert Wilders is investigated for being an Israeli stooge http://www.veteranstoday.com/2016/12/05/dutch-politician-geert-wilders -is-investigated-for-being-an-israeli-stooge/

Geert Wilders Investigated by Dutch Secret Service for Ties to Israel, Report Says
http://www.haaretz.com/world-news/europe/1.758070

Extremist Jews & Israelis Funding Racist Geert Wilders To Fight Muslims
https://www.youtube.com/watch?v=SeLs6C2hYC8

  PK svada

  Posted: 9 februar 2017 - 16:13 - Svar

  Har ikke dere nazister egne forum der dere kan diskutere disse konspirasjonsteoriene?

   Oliver Langeland

   Posted: 9 februar 2017 - 17:23 - Svar

   Siden du ikke blir sensurert så skal jeg være like frekk i kjeften. Kan ikke dere som er tilbakestående ha deres eget forum slik at vi andre oppegående mennesker kan argumentere og diskutere viktige saker? Alt du kommer med er kun svada og usaklige personangrep. Ikke kan du diskutere eller analysere andre mennesker. Jeg er en av naturens menn. Det betyr; Det som er bra for meg er bra for deg og omvendt. Det som er bra for jorden og naturen er bra for oss alle:) Ikke holder jeg med hverken høyre eller venstre og ei heller nazister eller andre som undertrykker andre mennesker. Jeg misliker bøller som deg, fordi dere føler dere så underlegen iforhold til andre mennesker så dere må bare angripe dem. Dere er en del av problemene og ikke løsningene.. Dette blir min siste kommentar til deg fordi du har aldri bidratt med noe annet enn svada og hat.. (Two wrongs don’t make a right, take your parents as an example.)

    PK svada

    Posted: 9 februar 2017 - 17:30 -

    Skal jeg analysere deg. Du sier du ikke betaler skatt fordi du ikke støtter systemet, ergo så snylter du på samfunnet.
    Det skinner også igjennom lang vei at du er en USA og jødehater, hvilket langt på vei bekrefter at du er i kategorien nazist.
    Du bruker også udokumenterte fakta til å bygge opp dig egen illusjon om at jødene styrer alt og at alt inngår i en plan om å bygge opp en ny verdensorden.
    Du påstod i går at Norges bank er et aksjeselskap som er eid av utlendinger.
    Og ja, du må tåle å bli korrigert når du farer med løgn og konspirasjon.

    Tor Arne

    Posted: 9 februar 2017 - 18:26 -

    Et sitat fra dialogen Phaedrus skrevet av Platon år 370 f.Kr. som er gyldig den dag i dag:

    “Things are not always what they seem; the first appearance deceives many; the intelligence of a few perceives what has been carefully hidden.”

    https://en.wikipedia.org/wiki/Phaedrus_(dialogue)

  sussebassa

  Posted: 9 februar 2017 - 16:16 - Svar

  Absolutt enig i mye du skriver, og om han får betalt for å kjempe imot islam og muslimer er det også helt ok.
  Dessto flere ikkePk som vinner valg dessto bedre for en tryggere utvikling i Europa uten disse muslim, mordere, rånere, og Ut av Eu..helt toppen..et førebild for resten av Europa.

   Oliver Langeland

   Posted: 9 februar 2017 - 17:12 - Svar

   Jeg er totalt imot krigene som kommer, men forstår hvorfor du og mange andre vil ha dem. Krigen mot Islam og muslimer vil intensiveres uten at folket forstår at det var planen fra helt fra begynnelsen. Importere en haug med muslimer og analfabeter til et konkurs Europa er genialt for 1%. Hvor det er oss folket som betaler for krigene, innvandringen, dekonstruksjonen av nasjoner, gjelden, og hærverket som vil skapes gjennom sosial uro og opprør. Milliarder av jobber vil forsvinne på et globalt plan gjennom at dem vil ha økt profitt, effektivisering, automatisering, og robotisering, og de jobbene vi hadde i Europa er sendt til lavkostland mm. (outsourcing og insourcing) Det ingen økonomer vil fortelle er at f.eks lavkostlandene er avhengig av at det finnes en middelklasse i vesten til å kjøpe varene, men den er erodert vekk i klassekampen som foregår. Verden har vært i en global depresjon siden 2008. Derfor har de private sentralbankene hatt konkurranse om å trykke mest mulig penger og politikere med bailouts osv. Inflasjonen skulle vært skyhøy hadde alle disse pengene kommet ut på markedet, men det har ikke skjedd. Det betyr igjen at mesteparten har gått til 1% og bankene/selskapene deres.

   Folket har makten vi trenger å kjempe for fred og menneskeheten før det er for sent. Make love and not war. War is a racket https://www.ratical.org/ratville/CAH/warisaracket.html and need to be smashed. To Hell With War!

   https://www.youtube.com/watch?v=KgzQuE1pR1w

    sussebassa

    Posted: 9 februar 2017 - 17:28 -

    De aller fleste er vel imot krig…svært få vil ha dom, men her og nå er det ingen annen utveg for å kvitte oss/seg med muslimene/islam i Europa..dit de kom ifra..frivillig reiser de neppe.
    Så lenge vi har islam/muslimer i Europa blir det ingen fred, leses om det hver dag i svensk media, mord, voldtekter og lignende..og veldig stor utrygghet dette medfører.
    Så deretter… can we make love og få harmonien tilbake…

  snaphanen

  Posted: 9 februar 2017 - 17:27 - Svar

  Jeg kender ham nok bedre end du gør, og jeg har sjældent læst så meget konspirativt nonsens på så få linjer

   Oliver Langeland

   Posted: 9 februar 2017 - 17:30 - Svar

   Hva er feil? Motbevis noe av det jeg skrev. “Magiske” ord er ikke bevis. Jeg utfordrer deg til en intellektuell debatt.

    sussebassa

    Posted: 9 februar 2017 - 17:40 -

    Det er Wilders mod mener.

    Oliver Langeland

    Posted: 9 februar 2017 - 17:58 -

    Jeg ser det, men hva? At han er en zionist? Han har selv sagt det og er stolt av det. Han har besøkt Israel mange ganger og det er bevist at han får finansiering gjennom dem. Som du ser så la jeg to linker fra Israelsk nyheter for å balansere det litt hvor han også ber Israel se bort fra FN`s resolusjon om å stoppe de ulovlige israelske bosetningsenhetene i det okkuperte Øst-Jerusalem. Jeg dog ikke for FN da jeg vet at Rockefeller og Rothschild mm står bak opprettelsen av den og er et stort problem innenfor dekonstruksjonen av nasjoner.

    EU should ‘undermine national homogeneity’ says UN migration chief http://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395

    Peter Sutherland er også en zionist med tilknytning til Goldman Sachs og den banken er i sentrum av opplegget av dekonstruksjonen av nasjoner https://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Sutherland Ikke bare fikk dem skjult gjelden til Hellas slik at dem kunne bli medlem av EU, men de tømte også den greske statskassen. Dem er ansvarlig for masse annet som f.eks at dem var en av store som er ansvarlig i den planlagte krisen av 2008. Banken, lederne og eiere burde vært i fengsel.

    Slik tappet Goldman Sachs den greske statskassen http://e24.no/makro-og-politikk/slik-tappet-goldman-sachs-den-greske-s tatskassen/20161026

    Goldman Sachs Finally Admits it Defrauded Investors During the Financial Crisis http://fortune.com/2016/04/11/goldman-sachs-doj-settlement/

    Goldman Sachs to pay $5bn for its role in the 2008 financial crisis https://www.theguardian.com/business/2016/apr/11/goldman-sachs-2008-fi nancial-crisis-mortagage-backed-securities

    Brandmand for Bidermeyer

    Posted: 9 februar 2017 - 18:49 -

    Det ny højre bør ikke lade sig splitte at forholdet til jøderne. Marine Le Pen har også talt i Knesset. Måske er det for at holde fred på en flanke, mens man kæmper på andre? Vi, Det nye Højre, må holde os de næste strategiske mål for øje: At generobre vore institutioner, embeder, uddannelser, medier, bankvæsen,osv. Men et af gangen. Hvis vi får dem, kan vi gøre, hvad vi vil. Hvis vi vil for meget, kan vi miste alt!

    sussebassa

    Posted: 9 februar 2017 - 19:02 -

    Helt enig…et av gangen.

   sussebassa

   Posted: 9 februar 2017 - 17:37 - Svar

   Litt uklart hvem du mener her..

    snaphanen

    Posted: 9 februar 2017 - 17:38 -

    Wilders

   Dogen

   Posted: 9 februar 2017 - 17:49 - Svar

   Kan du forklare? Lest? Mener du videoen du har lagt ut?

   Tor Arne

   Posted: 9 februar 2017 - 18:42 - Svar

   Jeg tror det er viktig ikke å generalisere når det gjelder det jødiske folk, ettersom jødene er et dypt splittet folk, med stor uenighet dem imellom. Det ser man blant annet i Israel:

   Israel ‘at risk of civil war,’ says ex-Mossad chief
   http://www.timesofisrael.com/israel-at-risk-of-civil-war-says-ex-mossa d-chief/

   Progressive, liberale jøder er for eksempel sterke motstandere av sionistene. Sionistmotstanderen Richard Silverstein kommer her med oppsiktsvekkende avsløringer av sionistenes historie:
   https://www.richardsilverstein.com/2016/05/27/adolf-eichmann-if-i-were -a-jew-id-be-a-fanatical-zionist/

    Oliver Langeland

    Posted: 9 februar 2017 - 18:53 -

    Ja, som oss alle andre. Derfor støtter Soros, Rothschild løpegutt alt mellom himmel og jord som black lives matter, studentoppgjør, venstresiden, høyresiden, muslimske og jødiske organisasjoner som er ekstreme osv. Alt som er destabiliserende for nasjoner..

    “The propagandist’s purpose is to make one set of people forget that certain other sets of people are human.”―Aldous Huxley

    Tor Arne

    Posted: 9 februar 2017 - 18:56 -

    Nettopp.

    Globalists Want To Destroy Conservative Principles – But They Need Our Help
    http://www.alt-market.com/articles/3124-globalists-want-to-destroy-con servative-principles-but-they-need-our-help

    Det gjelder å puste rolig med magen, for ikke å la seg fange i fellen;-)

  Steinadler

  Posted: 9 februar 2017 - 17:49 - Svar

  Høyreorienterte politikere generelt unnlater jo også å kritisere de fleste av disse tingene du nevner. Wilders er sånn sett i utgangspunkt av mye samme slaget som frperne. Høyrepolitikere som utnytter den generelle innvandringsmotstanden for å samle oppslutnng om høyreorientert politikk. Og dette med ensidig kritikk av islam fremfor generell kritikk av fremmedkulturell innvandring, det er noe som i stor grad vokste “naturlig” fordi den form for innvandringskritikk tross alt i større grad var mulig uten med en gang å bli utsatt for “antirasistisk” hets, forfølgelse og utfrysing. Fremstod man i tillegg som “israel-vennlig” og generelt positiv til jødene som folk og religiøs gruppering, ja da hadde man i tillegg skaffet seg et desto mer solid “alibi” mot beskyldninger om å være “rasist” og “nazist”. Under slike forhold er det jo heller ikke det minste rart at flere av disse partiene endte opp som mer eller mindre “Israel-vennlige”. Mest slående er det selvsagt når det gjelder franske FN hvor gamle Jean-Marie ble presset ut av partiet han var med og grunnlegge på 1970-tallet. Ikke fordi nåværende ledelse nødvendigvis er særlig oppriktig positivt innstilt til hverken jøder eller Israel, men i første rekke fordi det ganske enkelt var umulig å samle stort større oppslutning om man også provoserte frem for store motkrefter fra jødisk hold. Lojaliteten til Israel er jo dessuten også ganske åpenbart uttrykk for en form for “erstatnĩngsnasjonalisme”. Nettopp fordi nasjonalsinnede europeere har vært drevet på defensiven, hetset til å oppgi en mer ærlig og redelig generell motstand ovenfor all fremmedinnvandring, vel så har mange også endt opp med en form for hemmelig beundring for isaelerne som ganske uhemmet lever ut sin etnosentriske nasjonalisme.

  Når det gjelder Wilders så henger både hans måte å uttrykke seg på og hans direkte fiendtlige innstilling til islam sannsynligvis sammen med hans delvis indonesiske bakgrunn. Indonesia er som kjent et land dominert av muslimer og Wilders besteforeldre på den ene siden ble fordrevet derfra ifm avviklingen av det nederlandske koloniveldet. Bestemoren var såkalt “indo” – blanding av innfødt indonesisk og nederlandsk. Noen skal også ha det til at hun var jødisk.

  Geert Wilders is surprisingly popular with immigrants who came to the Netherlands from the former Dutch East Indies. The key, believes anthropologist Lizzy van Leeuwen, lies in the populist politician’s own convoluted family history. If you consider the evidence, says Lizzy van Leeuwen, Geert Wilders is himself a second generation immigrant. His mother was born in Sukabumi, in what is now Indonesia. His grandfather, Johan Ording, was a civil servant in the colonial administration and his grandmother, Johanna, belonged to a mixed blood family. Could that have played a role in the development of Mr Wilders’ preoccupation with territorial issues? “It’s possible,” says Ms Van Leeuwen. She knows of dozens of immigrants from the East Indies who have roughly similar ideas. But actual evidence? She admits there is none. More significant is that people from the Dutch East Indies will immediately recognize Mr Wilders as one of their own. Despite the bleached hair. “I interviewed more than a hundred elderly immigrants. They see him as what they call an ‘Indies boy’. As someone who tells the truth.” Expatica, 12 september 2009. Geert Wilders is one of us, say Indies immigrants.

  Wilders blir jo sånn sett også bare nok et eksempel på hvordan visse innvandrere og barn av slike faktisk står friere til å kritisere (de former for) innvandring de misliker fordi de innfødte europeere forlengst i det store og hele har blitt hetset til taushet ved hjelp av endeløse påminnelser om “Holocaust” og kolonivelde. Men for Wilders og andre tilsvarende typer så kan jo i og for seg den posisjon de har inntatt være helt naturlig. Det virkelig store problemet her er og blir jo at innfødte europeere i den grad har blitt hetset og indoktrinert til å akseptere sin egen undergang.

   Oliver Langeland

   Posted: 9 februar 2017 - 18:30 - Svar

   Marine Le pen er også en slags zionist. Dessuten har Frankrike noen av de verste lovene når det kommer til dette og vi vesten vil også få dem pluss moms. Det skal settes likhetstegn mellom kritikk av zionsimen, jødiske banksters og Israels krigspolitikk som antisemittisme, noe som er langt fra sannheten. Dem bruker jøder som et slags menneskelig skjold hvor et angrep på dem eller politikken deres er et angrep på alle jøder. Bare så det er sagt så er ikke jøder som gruppe problemet, ei heller muslimer. Dette er en klassekamp startet av 1% hvor dem vil at hele grupper skal få skylden. Vi er rett tilbake til 1930 på alle mulige måter, med 2 forskjeller da, det ene er Islam og det andre er at pengene på børsen kreditt-penger og ikke debit-penger som var tilfellet i børskrakket i 1929. Denne krisen er langt verre og derfor er det viktig at alle hater hele grupper som jøder, muslimer, kristne, høyre, venstre, russere, amerikanere osv.

   Marine Le Pen fordømmer faren sin for å blidgjøre zionistene:

   http://www.jpost.com/International/Frances-Marine-Le-Pen-rebukes-fathe r-in-new-anti-Semitism-row-355701

   https://www.theguardian.com/world/2015/apr/08/marine-le-pen-front-nati onal-jean-marie-elections-holocaust

   ‘We Just Want to Preserve Our Identity – Like Israel and Trump,’ Le Pen Party Official Tells Haaretz http://www.haaretz.com/israel-news/.premium-1.767857

   FRENCH JEWISH DILEMMA: WILL IT BE KOSHER TO VOTE FOR MARINE LE PEN? http://www.jpost.com/Jerusalem-Report/French-Jewish-dilemma-449489

   ‘Trump, Le Pen have pro-Israel, anti-Muslim agenda’ http://www.presstv.ir/Detail/2017/02/06/509329/France-US-Israel-Muslim s-Colmain-Mason

    Breidablikk

    Posted: 9 februar 2017 - 22:55 -

    SLETTET

   Tor Arne

   Posted: 9 februar 2017 - 20:16 - Svar

   Veldig interessant lesning, og skarp analyse av Wilders.

   Når det gjelder hetsingen som Europas “urbefolkning” har blitt utsatt for, virker det som kjernen i denne massive hjernevaskkampanjen har vært å fremkalle skyldfølelse. Jeg ser på denne kampanjen som en form for kollektiv hypnose. Det som er kjekt å vite når det gjelder hypnose, er at man kan våkne av den hypnotiske transen! Den hypnotiske transen fremkalles gjennom å fokusere oppmerksomheten på noe veldig avgrenset. Gjennom å flytte oppmerksomheten og tenke nye tanker, kan man våkne av transen. Det er vel det som er i ferd med å skje i disse dager, ikke minst takket være modige politikere som Trump og Wilders. Perfekte er de ikke, men jeg tror vi trenger frittalende og provoserende politikere som dem for at den europeiske “urbefolkningen” skal våkne opp.

   Breidablikk

   Posted: 9 februar 2017 - 22:49 - Svar

   Interessant detalj (indonesisk bakgrunn) Til sinns springer jo tilfellet Richard Millet – hvis nådeløse kritikk av multikulturen nok har bakgrunn i hans egen erfaring som partisan på kristen side i den libanesiske borgerkrigen. Felles altså: utlandsk, reell erfaring av fientlighet fra Islam, helt til personlig krigsinnsats mot fienden: muslimer og Islam. Skal det bli reell endring i Norge må stadig flere få føle konkret, på kroppen alle multikulturens og Islams mange velsignelser: vold, ran, voldtekt, fremmedgjøring, hat, ikkefungerende samfunn, generell frykt og utrygghet.

   Breidablikk

   Posted: 9 februar 2017 - 22:56 - Svar

   Jeg legger til:
   …dans l’espérance de la levée imminente du « mensonge » que représente à leurs yeux l’idéal d’une société multiculturelle ainsi que dans le désir à peine voilé d’une « guerre civile » perçue désormais comme inévitable…

   Bare skummet denne, men kan være verdt en titt (fra konklusjonen):
   https://contextes.revues.org/6100?lang=en#tocto1n4
   https://contextes.revues.org/6100?lang=en

  Brandmand for Bidermeyer

  Posted: 9 februar 2017 - 18:38 - Svar

  Du kan skrive, hvad du vil. Se på Wilders kropssprog og hør hans tonation. Han er pisse sur – som du og jeg. Og så har han en stærk platform, som, hvis den forstærkes yderligere, rent faktisk kan smadre EU og sende muhammedanerne hjem igen. Derfor bør alle gode mænd melde sig under de faner. Kun i forening kan vi vinde vore nationer tilbage !

  Dogen

  Posted: 9 februar 2017 - 23:14 - Svar

  “Geert wilders…Han er en farlig mann og unngår alle de “farlige” spørsmålene …”

  Etter din oppfatning, hvem ville vært det beste alternativet, ikke bare for Nederland, men for Europa?

   Oliver Langeland

   Posted: 9 februar 2017 - 23:44 - Svar

   Spørsmålet er ikke hvem, men hva. Først må vi ut av alle internasjonale avtaler og juridiske personer som FN, EU, BIS osv. Disse legger føringer over hva nasjoner kan og ikke kan gjøre. Det er sentralisering av makt, lover og verdier. Homogene samfunn med lovbaserte penger er nok det beste alternativet helt til mennesker forstår at man trenger hverken penger eller eliter eller klassesamfunn. Penger er en ide om imaginære (digitale) tall, uten egenverdi, en sosial konstruksjon, men i dagens samfunn pga organiseringen så er det et viktig byttemiddel, slik at spesialister kan verdisette innsats og bytte mot andre spesialister. Det er hode og henders innsats og ressurser som gir en nasjon velstand, ikke penger eller renter.

   Gjeldskrisen er skapt av mennesker og er kun en fantasi som blir omgjort til en virkelighet gjennom manifestasjonen av kollektiv tankegang. Siden det er kun en sosial konstruksjon så er det også kun mennesker som opplever finans/gjeldskriser og når solen står opp om morgen og skinner over landskapet så er alle atomene på plass.

   Jeg er imot sterke ledere og hele den tankegangen. Bare se på historien, den er fylt opp med sterke ledere med høye ambisjoner og har ledet befolkningene i krig for deres egen vinning, eller innvandring som nå som er er resultat av kriger og finansterrorister mm. Når de rike kriger så dør den fattige mann. Hvis folk bare vokser ut av egne fantasier, slutter å være med på bedraget, og ikke lengre løper om kapp med Fanden for å høyest rente på pengene sine eller økt materialisme så vil ting bli så mye bedre.

   Økonomi betyr egentlig forvaltning av naturen derfor het det husholdning før i Norge. Økonomi er et ord av gresk opphav, og kommer av οἶκος (oikos; hus) og νόμος (nomos; lære), altså husholdning. https://no.wikipedia.org/wiki/%C3%98konomi

   “Spillteoretisk sett er allmenningens tragedie beslektet med det såkalte fangens dilemma. Begge situasjonene har til felles at alle aktørene samlet sett får det bedre hvis alle samarbeider enn hvis alle snylter på hverandre. Likevel vil enhver aktør isolert sett profittere på å snylte på de andre aktørene, uansett om de øvrige aktørene samarbeider eller snylter. Hvis alle andre aktører overholder reglene, får man nemlig ikke bare fordelen av en fungerende allmenning, man kan dessuten med bare minimale kostnader få en større gevinst ved å overbeskatte fellesressursen. Hvis derimot de andre aktørene også snylter, vil fellesressursene etter hvert forsvinne, men denne kostnaden deles med alle andre og kan i en overgangsperiode oppveies nettopp ved en overbeskattelse av allmenningen. Aktøren kan uansett ikke stoppe overbeskatningen alene, noe som videre reduserer hans eller hennes vilje til å ta hensyn til andre aktører”. https://no.wikipedia.org/wiki/Allmenningens_tragedie

    Steinadler

    Posted: 10 februar 2017 - 09:01 -

    Om du virkelig mener at vi først må ut av disse organisasjonene så er det vanskelig å se hvorfor du skulle motarbeide Wilders. Du burde jo ihvertfall spørre deg om ikke taktisk samarbeid med folk som Wilders simpelthen er nødvendig om det skal lykkes for nederlenderne å komme ut av EU, ja også taktisk samarbeid med israelske myndigheter for den saks skyld. Uten vilje til å stå sammen med folk man på andre områder er fundamentalt uenig med ville det feks neppe ha lykkes å hindre et fullt medlemskap i EU for Norge. Og nettopp fordi denslags taktisk allianse ikke lot seg opprettholde er det også at det gjennom alle påfølgende år lyktes for EU-tilhengerne å innføre en form for de facto B-medlemskap ved hjelp av EØS-avtalen.

    Oliver Langeland

    Posted: 10 februar 2017 - 09:54 -

    Jeg motarbeider ingen og kommer kun med opplysninger osv. Vi alle taper siden dere er fastlåst i spillet. Det vil ALDRI komme en politiker som skal “redde” oss. Akkurat som at Trump skal drain the swamp, det er umulig. Hele systemet er swamps, og vil alltid bestå av swamp dwellers. Dere tror på illusjoner og systemene er basert nettopp på det og kontroll. Det handler ikke om individer, men systemene selv, dem inneholder strukturfeiler som er både natur men også menneskefiendtlig. Dere skal bare forsette å tro på julenisser eller swamp dwellers, jeg bryr meg ikke lengre. Det som skjer nå handler om å destabilisere samfunn gjennom polarisering og vold. Oppskriften er nesten akkurat den samme som i 1930 årene..

    Her er hva som kommer til å skje: Dere vil glede dere over at krigen mot Islam og muslimer intensiveres uten å forstå at det var planen fra begynnelsen. Iran vil bli angrepet snart og vil skape enda mer krig, innvandring og kaos. MSM og politikere lager en trykkkoker ved å ikke opplyse, men heller motarbeider oss på vegne av finaseliten og MSAM “arrestert” dem, men kommer ikke med årsaker, bare forteller dere om symptomene, ikke sykdommen. Importene av en haug med muslimer og analfabeter til et konkurs vesten er genialt for 1%. Hvor det er oss folket som betaler for krigene, innvandringen, dekonstruksjonen av nasjoner, gjelden, og hærverket som vil skapes gjennom sosial uro og opprør. Milliarder av jobber vil forsvinne gjennom at dem vil ha økt profitt, effektivisering, automatisering, og robotisering og de jobbene vi hadde i Europa er sendt til lavkostland. Det ingen økonomer vil fortelle dere er at f.eks lavkostlandene er avhengig av at det finnes en middelklasse i vesten til å kjøpe varene, men den er erodert vekk i klassekampen som foregår. Verden har vært i en global depresjon siden 2008. Derfor har de private sentralbankene hatt konkurranse om å trykke mest mulig penger og politikere med bailouts osv. Inflasjonen skulle vært skyhøy hadde alle disse pengene kommet ut på markedet, men det har ikke skjedd. Det betyr igjen at mesteparten har gått til 1% og bankene/selskapene deres. Den gjeldsbaserte økonomien er langt på overtid, så nå er det tid for peasants å slåss, men bare for en stund. Her kommer mennesker som Wilders inn. De totalitære kreftene vil stige frem i lyset igjen og vil så slå ned på opprørene og borgerlignede kriger. Nasjoner skal destabiliseres gjennom hva jeg har skrevet og unntakstilstand vil bli innført. Ekte fascisme, 1984 2.0. NWO

    http://i1059.photobucket.com/albums/t440/GeneralMaddox/f3b8b1cb690f560 1e281cb10bc9ca52a_zps5a538979.jpg

    Steinadler

    Posted: 10 februar 2017 - 11:54 -

    Virker som du også selv er ute etter konfikt og krig. Var du ikke det så ville du ikke skrevet slike ting som at “dere vil glede dere over at krigen mot muslimer intensiveres”. Kan selvsagt ikke forvente at du skal ha lest alt jeg har skrevet eller være klar over hvilke standpunkter jeg har inntatt opp gjennom årene. Jeg har feks vært imot all “vestlig” intervensjon i muslimske land. Mitt syn på Israel utviklet seg i en drastisk mer kritisk retning allerede da Ariel Sharon lot falangistene herje fritt i Shabra og Shatila. Når det gjelder terrorisme er jeg ikke et øyeblikk i tvil om at det uansett er “våre politikere” som står som hovedansvarlige. I den grad det skulle dreie seg om “false flags” står de samme politikerne likefullt som hovedansvarlige. Slike aksjoner gjennomføres jo som regel nettopp ved å rekruttere folk som i utgangspunktet føler en i og for seg rettferdig harme (les feks om Yevno Azef, som opererte på vegne av tsarens sikkerhetspoliti og som lyktes med å bli leder for det revolusjonære sosialistpartiet SRS, eller agenten “Stakeknife” som klarte å bli leder for IRAs terrororganisasjon. Begge iverksatte “false flags” ved hjelp av organisasjonenes egne godtroende medlemmer). Det ville selvsagt knapt vært en eneste terroraksjo av hverken det ene eller andre slaget utført av muslimer i hverken Europa eller USA om det ikke hadde vært for disse “intervensjonene”. Selv ikke øvrig støtte til Israel ville vært nok.

    Men det er altså slående hvordan du også selv opptrer som en form for provokatør. Selv måtte jeg her ta meg litt sammen for i det hele tatt å ta deg alvorlig. Jeg forsøker altså, men har desverre en nagende følelse av å kaste perler for svin. Det må vel være i orden å si det slik, når du på din side langt på vei stempler folk du er uenig med som lystmordere ? Finner det ihvertfall for min del vanskelig å tolke det annerledes det der utsagnet om at jeg skulle tilhøre et “vi” som kommer til å “glede oss” over at krigen mot islam og muslimer intensiveres. Min største bekymring når det gjaldt Trump under valgkampen ifjor var forøvrig nettopp dette at han åpenbart var knyttet opp mot et jødisk miljø som ønsker å legge Iran i grus på samme måte som tilsvarende miljøer lykkes med både i Irak, Libya og langt på vei også i Syria.

    Oliver Langeland

    Posted: 10 februar 2017 - 12:32 -

    Da tok du det feil, men du har helt rett at jeg provoserer siden vi begynner å få alvorlig dårlig tid. “Dere” var ment til de fleste som skriver på Doc, Snaphanen, frieord osv og var ikke spesielt myntet til deg, men jeg brukte de ordene siden du mener at jeg motarbeider Wilders, når det er nettopp Rothschilds Israel som er årsakene for krigene i midtøsten og dermed innvandringen, Oded Yinon Plan. Det blir så å samarbeide med en demon for å slåss mot djevelen. Mennesker må for all del være uenig med meg, men muslimer er også mennesker, og mye av det jeg leser er at dem er noe som ligner “untermenschen”. Hm, lurer på hvem sto bak 9/11? Hm, lurer på hvem som tjener på krigene? Hm, jeg lurer på hvem som vil tjene på muslimhatet og det som kommer? Det er noen som vil få carte blanche til å utrydde enda flere mennesker. Lystmordere? Nei, bare at dere vil like krigen mot islam og muslimer. Det igjen stammer fra folk mener at vi skal samarbeide med mennesker som Wilders som er betalt for å lage opprør og krig samt det jeg skrev ovenfor. Det er mennesker som er nødt til å stå imot sine egne eliter i alle nasjoner, ikke samarbeide med politikere som ikke avslører spillet og legger opp til opprør, hat og krig. Når det gjelder FN, EU, BIS osv så er det Rothschild/rockefeller mm som står bak. Akkurat som verdenskrigene osv. Dette er en klassekamp, ikke en religions eller rase kamp. Det skal bare virke sånn.. Propaganda, splitt og hersk, strategy of tension osv

    https://www.youtube.com/watch?v=AabxIT1GGYU

    Steinadler

    Posted: 10 februar 2017 - 14:48 -

    Det kan desverre ikke være mye tvil om at muslimer blir redusert til et slags “untermenschen” av sine egne religiøse ledere. Og dette har pågått så lenge at svært mange av dem til og med ser ut til å tro at de er født muslimer. Alle disse tre monoteistiske religionene er i utgangspunktet slavereligioner. Men spesielt tydelig er jo dette tross alt nettopp i islam. Hva signaliserer man annet enn at man er et slags “untermensch” når man fem ganger om dagen kryper i støvet for “Allah” og fortsetter å insistere på at en bandeleder som levde for fjorten århundrer siden er “det mest perfekte menneske noensinne” ? Da opptrer man som nettopp en form for “untermensch” som idealiserer sin egen overgriper. Det er faktisk så det kan gi god grunn til å spørre om det ikke også rent “rasistisk” har hatt uheldige følger og har påvirket selve den biologiske evnen til å tenke. At det blant jøder har funnet sted et skjevutvalg som har styrket en viss form for (i første rekke verbal og rent kalkulatorisk) intelligens, det kan det knapt være noen tvil om. Tilsvarende vet man også at den såkalte omskjæringen av små guttebarn innebærer en systematisk utsjalting av de mest psykologisk ømfintlige ved at risikoen for autisme forhøyes drastisk og dermed også muligheten for at slike barn aldri får føre sine gener videre. Tilsvarende er det selvsagt god grunn til å spørre hva både kristendom og islam har gjort med befolkningene som har blitt formet av dette gjennom et årtusen og mer. Det handler ikke om “rase”. Det er jo genetisk vidt forskjellige populasjoner som har blitt utsatt for dette. Men at det også handler om biologi, om systemer som gjennom lang tid har virket inn på utvalget av arvemateriale, det kan det ikke være noen tvil om. Også av den grunn er det selvsagt også uhyggelig at alle grenser har blitt revet ned på den måten som har skjedd.

    So Jesus called them over to him and began to speak to them in parables: “How can Satan drive out Satan? If a kingdom is divided against itself, that kingdom cannot stand. If a house is divided against itself, that house cannot stand. And if Satan opposes himself and is divided, he cannot stand; his end has come. In fact, no one can enter a strong man’s house without first tying him up. Then he can plunder the strong man’s house.

    Oliver Langeland

    Posted: 10 februar 2017 - 15:40 -

    Klarer du ikke engang å se at sunnimuslimer blir brukt som er verktøy av elitiske zionister? Det rareste er jo at du ble fornærmet når jeg sa dere vil like krigen mot Islam og muslimer:) Jeg har jo rett, for deretter påstå at det er jeg som vil ha krig:) De gruppene som driver med omskjæring er et alvorlig problem. Du forsto heller ikke hva jeg mente med klassekampen, men skal ikke prøve flere ganger heller. Hadde zionistene bare holdt seg i ro med bankene, NWO og krigføringen og så ville ikke krigene, terroren eller innvandringen skjedd. Men det er greit, kampen mot vindmøllene er deres. Alt jeg prøver på er å informere mennesker om det jeg kan om historie, økonomi, maktgrupper og hva som vil skje. Har brukt store deler av min fritid på over 15 år til å finne fram til hva, hvem og hvorfor. Vi alle er fremtidens tapere. Det er ikke rart at jeg kaller meg som Oliver Langeland, den fikk nå en dobbelbetydning og ikke bare en motstandsmann. Jeg trodde iallfall at nasjonalister ville forstå. Jeg skjønner nå hva Orwell mente med; If you want a vision of the future, imagine a boot stamping on a human face – forever. -George Orwell

    Eller når George Carlin sa at ingenting vil nytte og at folket er uintelligent. Det er ikke rart at de samme oppskriftene kan brukes om og om igjen.. Du vil ikke like fremtiden, men ikke kom å si at du ikke ble advart.. Folket fortjener faktisk hva som kommer samt “lederne”.. 15 februar 2017 så skal Netanyahu og Trump diskutere krigen mot Iran. Vi alle får bare håpe at jeg tar feil av Putin og co dvs at dem ikke er på lag med Iran kun på papiret, ellers så er WW3 et faktum.

    Tikk, takk: http://www.economist.com/content/global_debt_clock

    https://www.youtube.com/watch?v=KLODGhEyLvk

    https://www.youtube.com/watch?v=Y_6XbOPqoTU

    ragnhild

    Posted: 10 februar 2017 - 15:59 -

    Legger til derimot.no idag og har videresendt samme lenke til peterkrabbe.wordpress.com

    Ja, det haster, egentlig er det for sent. Knebøyingen for de djevelske maffiose kreftene er for fundamental. De rokkes ikke i sine forsetter, folket er og blir satt på sidelinjen. Alikevel er vi, ja folket i en unik posisjon. Stopp kjøpefesten, boikott ledende partier, stem på de som vil oss vel (om de finnes)… også videre.

    ragnhild

    Posted: 10 februar 2017 - 15:49 -

    Takk Steinadler, takk Oliver Langeland. Outstanding comments, inkludert kritiske ord. Med dette kom jeg et skritt videre, det er alltid velkomment. Nei, Oliver vi fortjener ikke dette. Men her via denne lille konfrontasjonen ble takket dere begge brikker lagt på sin plass. Brikker, kan være av betydning, og vi skulle søke ikke å tro at de ikke behøves – ofte.

    Enig med dere, symtombehandlingen skulle ideelt sagt vært over, men slik er det ikke. Kanskje er nettopp denne (eks. om kameler som integrasjonstiltak, beretninger om voltekt osv.) nødvendig for å vekke folks bevissthet. At det stanner der, at folk har nok med sitt daglige strev – er en følge av myndighetenes disposisjoner på ulike vis, ref. msm, politisk hemmelighold, politisk svik o.s.b….

    Stor takk. Selv er jeg så lei av alle symtomer, kjenner alt mer for muslimer som i største grad er ofre, Midøstenkrigene er rent diabolske. Kontinentet Afrika har blitt hold nede av kriminelle oligarker, som har støttet despoter i alle år. Utnyttelse for å berike seg på kontinentets ressurser er djevelsk. Men jeg innser at våre befolkninger trenger til den samme oppvåkning slike som oss har gått, eller går igjennom (ref. til symptombehandlingen. Tida er ja, knapp, kl. er vel 10 sekunder på 24:00

    DERFOR, dere blogginnehavere begynner det å bli tendensiøst IKKE å adressere bankenforliggende “krefter” og deres utvikling.

    ragnhild

    Posted: 10 februar 2017 - 16:00 -

    Jeg lar “bankenforliggende” stå, det passer utmerket, mye bedre en bakenforliggende.

    ragnhild

    Posted: 10 februar 2017 - 16:03 -

    Du og flere med Steinadler er som stabiliserende hjørnesteiner i vår tids destabiliserte verden. Via dere henger vi med. Tusen takk.

    Tor Arne

    Posted: 10 februar 2017 - 16:15 -

    Når det gjelder hvor akutt problematisk man opplever muslimsk innvandring å være, tror jeg det avhenger av hvor tett man har denne innvandringen inn på seg i det daglige. Det er f.eks. forskjell på om man bor i Oslo eller Svolvær. Og klassetilhørighet betyr nok også noe. Er man fra arbeidsklasse og jobben trues av innvandrere som konkurrerer en ut på pris, oppleves selvsagt innvandringen som truende. Eller om det er mange muslimer i nabolaget hvor man bor.

    Her er det snakk om mange problemer på en gang. Man får ikke løst alle problemer på en gang. Og mange problemer er det uråd å få gjort noe med, det tror jeg man må innse.

    Dogen

    Posted: 10 februar 2017 - 09:20 -

    Oliver Langeland

    Posted: 10 februar 2017 - 11:04 -

    Det er bra at han kommer med kritikken, men for meg er den ikke god nok, men kan forstå at den er skrevet slik for å i det hele tatt komme på trykk. Hele ideen fra begynnelsen var å skape en juridisk entitet som skulle ta over nasjonal selvråderett. Dette med hvorfor, hvem og hva fra midten til 1800-tallet til i dag er meget viktig for å forstå hele bildet. For å gjør en lang historie kort. WW1=League of nations mm. WW2=UN mm. Altså en sentralisering av makt, lover og verdier. (NWO).

    Norge hadde ikke anledning å skrive under en slik avtale i 1945 eller i dag 2017 i henhold til Grunnlovene våre. Da vi skrev under avtalen var vi også under en alliert okkupasjon. Det skjedde mye stygt på den tiden. Derfor skrev Orwell og Langeland sine bøker: Da sannheten ble kneblet http://www.dagbladet.no/kultur/da-sannheten-ble-kneblet/63021041 Da spørsmålet om ratifikasjon av avtalen om OECD kom opp for Stortinget gikk Bondepartiets Nils Trædal sterkt imot. Han ble henrettet. Alle som tror at vi lever i et demokrati tar helt feil. Maktstrukturene og familiene som tok over oss alle i 1945 er årsakene til dagens problemer. Da General S Patton sa: “we defeated the wrong enemy” så var han også død. Historien er ikke slik som fortalt, derfor er innvandring en berikelse og vi bomber for fred og alt er opp-ned.

    “He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past.” ― George Orwell, 1984

    “War is peace.
    Freedom is slavery.
    Ignorance is strength.”
    ― George Orwell, 1984

    “Now I will tell you the answer to my question. It is this. The Party seeks power entirely for its own sake. We are not interested in the good of others; we are interested solely in power, pure power. What pure power means you will understand presently. We are different from the oligarchies of the past in that we know what we are doing. All the others, even those who resembled ourselves, were cowards and hypocrites. The German Nazis and the Russian Communists came very close to us in their methods, but they never had the courage to recognize their own motives. They pretended, perhaps they even believed, that they had seized power unwillingly and for a limited time, and that just around the corner there lay a paradise where human beings would be free and equal. We are not like that. We know that no one ever seizes power with the intention of relinquishing it. Power is not a means; it is an end. One does not establish a dictatorship in order to safeguard a revolution; one makes the revolution in order to establish the dictatorship. The object of persecution is persecution. The object of torture is torture. The object of power is power. Now you begin to understand me.”
    ― George Orwell, 1984

    Arve Henriksen

    Posted: 12 februar 2017 - 19:06 -

    1984 er ei fantastisk bok, kanskje den beste som noengang er skrevet, og Oliver Langeland var en hedersmann.

    Men, hvordan skal vi vinne noe som helst med mennesker som ikke engang tør stå for sine egne meninger under fullt navn i et kommentatorfelt?

PK svada

Posted: 9 februar 2017 - 17:58 - Svar

Veldig bra intervju med Geert Wilders 🙂

PK svada

Posted: 9 februar 2017 - 19:49 - Svar

Har borgerkrigen i Frankrike startet? Fortsatt uoffisielt selvsagt, men dog.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/paris/opptoeyer-sprer-seg-i-paris-fo rsteder-etter-politivoldsanklager/a/23920883/

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 9 februar 2017 - 20:43 - Svar

Vapenbrottslingen och storljugaren Thomas Mattsson friades idag från att ha förtalat den pensionerade docenten Jim Olsson, som tvingas betala skadestånd till rättshaveristen på en miljon kronor.

http://www.friatider.se/mattsson-frias

  PK svada

  Posted: 9 februar 2017 - 21:00 - Svar

  Korrupt !!

  Anna Svensson

  Posted: 9 februar 2017 - 21:10 - Svar

  Detta är ännu en skandal i den korrupta bananrepubliken Sverige.

   ɱØяñιηg$ʇðя ©™

   Posted: 9 februar 2017 - 21:21 - Svar

   Det finns ingen rättssäkerhet i dårhuset Sverige för vanliga medborgare. Dock Hade FT en god nyhet. Nämligen att Expressens vinst hade mer än halverats på ett år från 88 miljoner till 42 miljoner. Om ett år finns inte Expressen längre om inte Bonniers och /eller staten skjuter till mer pengar.

    Anna Svensson

    Posted: 9 februar 2017 - 21:42 -

    Det gladde mig också, men jag fruktar att Expressen får så mycket presstöd att de ändå överlever. Jag förstår inte hur Expressen kunde begära pengar från Jan Olsson överhuvudtaget när det var dem som kränkte honom i det egna hemmet. Korrupt är bara förnamnet. Vi behöver en Trump, SD viker sig för allt och alla – nu har de också gjort sig av med Ekeroth. Jag saknar fortfarande Erik Almqvist m fl.

    Oliver Langeland

    Posted: 9 februar 2017 - 22:01 -

    Dette gjelder hele Europa når det gjelder rettssikkerhet og når gjelder MSM. Hadde bare mennesker sluttet med å gå inn på dem så ville dem død fortere ut, men så er det jo litt “artig” å lese fake news og holde følge med løgnene deres. MSAM vil ta over nyhetsfronten sakte, men sikkert. Det blir som å hoppe fra asken til ilden, men befolkningene lider under våre eliter og systemene og da blir det opprør og en vridning til MSAM.

  sussebassa

  Posted: 9 februar 2017 - 21:12 - Svar

  ..med begrunnelse av at pressens ytringsfrihet er viktig, men ikke folkets ytringsfrihet.. blir konsekvenserna..sitter nog bare pk i den juryen…
  Vi startar pengeinnsamling til pensjonæren .. friatider..

  Eva på Södermalm

  Posted: 10 februar 2017 - 21:53 - Svar

  Det är en stor skam hur Rothschilds, Soros och Rockefellers hantlangare behandlar det svenska folket.

invernes

Posted: 9 februar 2017 - 21:14 - Svar

Støtter Geert wilders 100% ! mitt håp er å se EU revne som Sovjetunionen, EU pampene må straffes som landssvikere og behandles deretter.

PK svada

Posted: 9 februar 2017 - 22:02 - Svar

PK svada

Posted: 10 februar 2017 - 00:08 - Svar

Advokatfirman De Basso
3 t ·
BREAKING NEWS: Expressens Thomas Mattsson frikänd av juryn!
Idag beslutade juryn i Stockholms tingsrätt att frikänna Expressens Thomas Mattsson för grovt förtal. Vi företrädde pensionären Jim Olsson och förlorade målet.
Domen är unik då det var ostridigt att Expressen tillskrivit Olsson osanna kommentarer där han framställdes som våldsbejakande rasist och att Expressen vägrat ta bort de osanna kommentarerna under två år.
Expressen anförde att de råkat sortera lappar med kommentarerna i fel mapp, därav den felaktiga publiceringen. Vidare att de osanna kommentarerna var representativa för Olssons åsikter ändå. Vad som frikände Mattsson kommer vi aldrig få veta, eftersom att juryns beslut inte innehåller någon motivering. Domen går inte att överklaga.
Trots den smärtsamma förlusten vill jag tacka mina kollegor Karl Emil Ekdahl och Henrik Mansfeld som stod vid min sida och krigade för Olsson. Jag vill även tacka Jim Olsson, hans hustru och svärdotter som fanns med under hela förhandlingen.
Jag har beslutat att efterskänka lejonparten av vårt arvode. Jag har inte hjärta att begära en krona till av Olsson när hela rättssamhället och tredje statsmakten fullkomligt kört över honom. Pensionären Olsson har nu att svara för Expressens advokatkostnader om över 650.000 kr.
Jag har i många år debatterat om att medborgarna i Sverige är rättslösa mot medierna. Jag lovar att fortsätta den kampen tills jag stupar!
https://www.facebook.com/advokatdebasso/

Brandmand for Bidermeyer

Posted: 10 februar 2017 - 09:26 - Svar

Eva på Södermalm

Posted: 10 februar 2017 - 21:51 - Svar

Goda nyheter: Utsugarunionen EU, de europeiska ländernas, folkens, språkens och kulturernas undergång, kommer förhoppningsvis att kollapsa:

“EU:s PRESIDENT KASTAR IN HANDDUKEN – ERKÄNNER UNIONEN ÄR ÖVER

Nu inleds processen ‘hela havet stormar’ – där sista land som lämnar står för notan…

Beskedet att EU nu är över ledde enligt uppgift till en twitterstorm av lycka i Storbritannien…

Källa: ‘BBC WAKES UP’ Twitter EXPLODES over ‘shocking’ After Brexit documentary on EU collapse”:

http://blueshift.nu/eu-president-kastar-in-handduken-unionen-over/

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 11 februar 2017 - 05:30 - Svar

Holländsk journalist frågade ut vanligt folk anonymt vad dom ansåg om massinvandringen.

https://altright.com/2017/02/10/niemoller/

Bengt

Posted: 20 februar 2017 - 00:01 - Svar

Han ser inte ut som en europe. Är han från Indonesien?

  Niels Henriksen

  Posted: 20 februar 2017 - 23:01 - Svar

  Spelar det öht. någon roll?

  Han har europäiska / västliga värden, normer och kultur och
  är inte kriminel eller religiös fanatiker med hat och medeltida
  klannormer och vansinniga krav i sitt bagage och medbringer
  inte konflikter och krig eller kvinnoförtryck från hemlandet, som
  han tänker fortsätta i Europas gator, skolor, institutioner och på
  dets arbetsplatser.

  Kan du se skillnaden från vissa andra ointegrerbara och oinviterade
  “gäster” nu – eller ska jag behöva skära ut det i pap för dig?

  Är du verkligen så där okunnig och naiv, eller simulerer du bara?

  Bra jobbat i så fall 😉

   Bengt

   Posted: 21 februar 2017 - 00:22 - Svar

   Danska kriminella invaderar Sverige och vill inte integreras. Är danskar icke europeer isåfall?

Leave a Comment