9
feb
Seneste opdatering: 10/2-17 kl. 0114
63 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dale Hurd interviewer, han har været i København flere gange.


“Begravningsbyrå får hbtq-certifiering”

Den svenske elite er usædvanlig ideologisk. Oplever de en konflikt med virkeligheden, må virkeligheden altid vige for ideerne. Et hyppigt gentaget argument mod Sverigedemokraterne er, at “de jo ikke har nogen ideologi.” Det er da helt rigtigt, da konservatisme netop ikke er en ideologi, men ideologibefriede gør eliten vældig utrygge. Hvad er da en homo-bi-trans-queer-begravelse udover at man kan få en grøn, økologisk ligbrænding/frysetørring ligesom kaffe?, og udover at RFSL scorer tusinder på det som den Scientologylignende sekt, de er? Man kunne  i og for sig sige, at hele ‘eliten’ er en sekt med stærk hang til det vanvittige. Tjek engang Skattemiljon går till gigantiskt kamel-projekt i Göteborg

Sveriges första hbtq-certifierade begravningsbyrå har kontor i Kungsbacka. Idag, torsdag, får de sitt certifikat av RFSL vid en högtidlig ceremoni. Det är Gillis Edman begravning och familjejuridik som är den första begravningsbyrån i landet att hbtq-certifieras av RFSL.

Den är ett kvitto på att vi nått en viss kunskapsnivå i likabehandling och normkritik och att vi har en konkret plan för hur vi ska arbeta vidare med likabehandling av människor vi möter i vårt dagliga arbete, säger företagets VD, AnnaCarin Timgren.

I en stund som ofta är väldigt svår ska våra kunder känna sig trygga och säkra i att de slipper förklara sig, slipper komma ut, när de möter våra begravningsentreprenörer eller jurister. De ska vara trygga med att hos oss blir de behandlade utifrån sina egna villkor. Begravningsbyrå får hbtq-certifiering


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?