11
feb
Seneste opdatering: 11/2-17 kl. 1726
72 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nogle tror, at andelen muslimer i en befolkning ikke spiller nogen rolle. Det kan kun skyldes deres manglende kendskab til islam samt nyere og ældre historie. Mark Steyn skrev i America Alone:

Why did Bosnia collapse into the worst slaughter in Europe since the second World War? In the thirty years before the meltdown, Bosnian Serbs had declined from 43 percent to 31 percent of the population, while Bosnian Muslims had increased from 26 percent to 44 percent. In a democratic age, you can’t buck demography—except through civil war. The Serbs figured that out, as other Continentals will in the years ahead: if you cannot outbreed the enemy, cull ’em. The problem that Europe faces is that Bosnia’s demographic profile is now the model for the entire continent.

Vil islam da føre til krig i Sverige og Europa? Jeg anser det for det sandsynligt, der er 1400 års præcedens for det. Asger Aamund siger det nedenfor: “Der er ingen chance for et fredeligt samliv med de 70 procent muslimer, der sætter shariaen over demokrati og sekulær lov.”

Det er os, der lever nu, der skal sørge for at islam ikke vokser til et antal, der kan true freden. Sverige, der ikke har nogen praktisk erfaring af krig, når næppe at se faren inden demografien er afgjort til deres ugunst. Det var antagelig allerede for sent for ti år siden, og kan kan forestille sg, at krigen allerede blev plantet da.

Mange muslimer er selvfølgelig fredelige, men der skal kun en lille procent krigeriske, til at ændre Sverigeshistorien for altid, og det er de krigeriske, der svinger taktstokken i islam for tiden. At Breivik ikke var svensk, var lidt af et mirakel, men ingen har lært noget af det.

Sverige står overfor et virkelig ubehageligt valg: Repatriere meget store antal, eller risikere krigs- eller krigslignende tilstande, som man må sige allerede er her, når man følger svenske nyheder dagligt. Det må være pest og kolera for enhver politiker, men det er dem selv, der har tilrettelagt det uden at spørge nogen om lov. Valget 2018 ligner sidste chance for at undgå den skitserede udvikling. Projekt Morpheus argumenterer overbevisende for, at andelen muslimer i Sverige er undervurderet eller bliver løjet om: SvD underskattar andelen muslimer i Sverige:

Pew bedömde att det finns 4.6% – 4.9% muslimer i Sverige för januari 2010.
SvD redovisade siffran 4.6% som om den gällde för december 2016.
I verkligheten fanns det 7.2 – 8.1% muslimer i Sverige i december 2016.
Pew bedömde att det kommer att finnas 7.5% muslimer i Sverige i januari 2020.
SvD redovisade att det kommer att finnas 6.5% muslimer i Sverige i januari 2020.
En realistisk prognos är att kommer att finnas 9.7 – 11.6% muslimer i Sverige i januari 2020, beroende på reglerna för anhöriginvandring.

Den muslimska befolkningen ökar i rekordtakt i Sverige: från 4,9% år 2010 till 9.7 – 11.6% år 2020. Hur den muslimska befolkningsökningen kommer att se ut framöver är oklart, men mycket kommer att bero på hur generösa regler för asyl- och anhöriginvandring Sverige kommer att ha. En stor anhöriginvandring kan dessutom att resultera i en babyboom, med tanke på att många anhöriginvandrare är i fertil ålder och muslimska kvinnor i Europa i genomsnitt skaffar 2,2 barn per kvinna. Valet 2018 kan bli fullständigt avgörande för Sveriges demografi i framtiden.

Se også Sveriges demografi fortsätter att förändras med full fart


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?