12
feb
Seneste opdatering: 12/2-17 kl. 0353
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man spÞrger sig selv, hvilke sikkershedsprocedurer der er i kraft for at holde  radikale muslimer ud af Europa, og i lyset af de sidste to Ärs terrorangreb i EU kommer man desvÊrre til svaret: NÊrmest ingen. Det vil Êndre sig, nÄr det har kostet liv nok. SpÞrgsmÄlet er kun, hvor mange der skal dÞ inden. 10 eller 100.000? Daniel Pipes: Smoking Out Islamists via Extreme Vetting

Hungary Will Welcome ‘European Refugees’ Fleeing Multicultural West

Viktor Orban sparker en sidste gang til sine fjender i Bryssel. Juncker har meddelt, han ikke genopstiller som formand, boghandler og multimillionĂŠr Martin Schulz vil hellere vĂŠre tysk kansler. Hvem skal lukke og slukke? Eks kommunisten Federica Mogherini der hylder politisk islam? 2017 bliver et interessant Ă„r:

Hungarian prime minister Viktor Orban says his country will open its arms to west Europeans fleeing mass immigration and “the lords of globalist politics”.

“We shall let in true refugees”, Mr Orban told a cheering audience: “Germans, Dutch, French and Italians, terrified politicians and journalists who here in Hungary want to find the Europe they have lost in their homelands.” Orban: Hungary Will Welcome ‘European Refugees’ Fleeing Multicultural West

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
7 years ago

Vad hÀnder nÀr alla svenskar vÀgrar jobba i den mÄngkulturella mördarstaden Malmö?

“Elektrikerfirma vĂ€grar jobba i Malmö pga vĂ„ldet
February 12, 2017”:
http://avpixlat.info/2017/02/12/elektrikerfirma-vagrar-jobba-i-malmo-pga-valdet/

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
7 years ago

Detta har ett litet antal lands- och folkförrÀdande politiker i Socialdemokraterna,Miljöpartiet, VÀnsterpartiet, Moderaterna, Liberalerna, Centern och Kristdemokraterna Ästadkommit:

“Andelen muslimer i Sverige 12,5 procent 2017 – kan – bli 70 procent 2050”:
http://avpixlat.info/2017/02/12/andelen-muslimer-i-sverige-125-procent-2017-kan-bli-70-procent-2050/

spirild
spirild
7 years ago

En venn av meg formulerte det slik for noen timer siden: Den dagen en radikalisert konvertitt/muslim fullstappet med sprengstoff kjÞrer inn i menneskemengden en 17nde mai og dreper 4000, da tÞr selv ikke StÞre noe annet enn Ä ta affÊre. Men ikke fÞr. SÄ langt lar de det gÄ. Tygg pÄ den.

Pluto
Pluto
7 years ago
Reply to  spirild

Dette er nu drĂžvtygget, Spirild, og jeg er – som Snaphanens redaktĂžr i sin svar-kommentar til deg, helt enig i denne apokalyptiske pk-galskapens konklusjon; Din venn har dessverre sĂ„ alt for rett! – Det er derfor dagens folkemorderiske politikk kan kalles for kriminell, og det er derfor dagens system-politisk ansvarlige for dagens voldsglobale tyranni kan kalles for kriminelle. Folket mĂ„ ta makten tilbake fra de som har frarĂžvet oss Folkestyrets legitimitet og Nasjonenes suverenitet. MĂ„ Folkets vrede og motstandskraft vokse til orkans styrke, slik at vi en gang for alle kan bli kvitt dagens EU-forbryterske regimer her vest i Europa… Read more »

spirild
spirild
7 years ago
Reply to  Pluto

Onfray kommer med ny bok, med tittelen: “Fra Jesus til Bin Laden. Vestens liv og dĂžd” Dessverre ikke en spĂžk. Han mener Vesten vil de neste ti Ă„rene bli islamisert. Jeg tror ikke det kommer sĂ„ langt for i aller siste Ăžyeblikk vil motstanden komme. OG jeg er totalt uenig i hvorfor han mener dette. Han legger til grunn avkristningen og demografi. Det er feil: Årsaken er feighet og forrĂŠderi fra politikerne som har solgt oss til big money. Hvorfor lese en bok der forfatteren allerede har avslĂžrt slutten og har resignert? Men tittelen er jo “fengende”. Den vil vel… Read more »

Pluto
Pluto
7 years ago
Reply to  spirild

Ja, den nye boken til Onfray er tydeligvis preget av en fatalistisk-konkluderende gjennomgangstone med en selvoppgivelsens defaitisme som sluttresultat, hvilket er svĂŠrt kontraproduktivt og direkte farlig i en tid da mennesket trenger bevisstgjĂžring for at bĂ„de forstĂ„ situasjonens alvor og gjĂžre noe med dette i en politisk-alternativ lĂžsningsorientert kontekst. – Det mĂ„ gjĂžres oppmerksomt gjeldende at masseinnvandringen til Europa IKKE er noen (gudgitt) kosmisk naturlov men en menneskeskapt situasjon som med noen pennestrĂžk kan lov-reverseres og stoppes prompte! SĂ„ takk for denne informasjonen, Spirild, sĂ„ behĂžver jeg ei Ă„ lese en bok hvor man resignert risikerer Ă„ bli fratatt nattesĂžvnen… Read more »

Ebbe Tranberg
Ebbe Tranberg
7 years ago
Reply to  spirild

Selv da vil de skyde skylden pÄ tonen i debatten og fortsÊtte med folkemordet pÄ den oprindelige befolkning.

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Da hele problematikken omkring den muslimske indvandring, for smĂ„ tredive Ă„r siden, for alvor startede, kunne visse fremsynede personer let forudsige, hvad der automatisk ville komme til at ske. Nu kan man jo sagtens vĂŠre bagklog men, problemet har hele tiden vĂŠret, at et flertal hverken har gidet at lytte eller tage selve debatten. De har altsĂ„ udmĂŠrket godt vĂŠret klar over der mĂ„tte komme problemer, men har bare valgt at lade som ingenting. Som en helt naturlig fĂžlge af dette, vender flere og flere nu blikket mod andre ledere og i sidste ende andre lande. Hvis etablissementet vedbliver med,… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x