12
feb
Seneste opdatering: 12/2-17 kl. 0353
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man spørger sig selv, hvilke sikkershedsprocedurer der er i kraft for at holde  radikale muslimer ud af Europa, og i lyset af de sidste to års terrorangreb i EU kommer man desværre til svaret: Nærmest ingen. Det vil ændre sig, når det har kostet liv nok. Spørgsmålet er kun, hvor mange der skal dø inden. 10 eller 100.000? Daniel Pipes: Smoking Out Islamists via Extreme Vetting

Hungary Will Welcome ‘European Refugees’ Fleeing Multicultural West

Viktor Orban sparker en sidste gang til sine fjender i Bryssel. Juncker har meddelt, han ikke genopstiller som formand, boghandler og multimillionær Martin Schulz vil hellere være tysk kansler. Hvem skal lukke og slukke? Eks kommunisten Federica Mogherini der hylder politisk islam? 2017 bliver et interessant år:

Hungarian prime minister Viktor Orban says his country will open its arms to west Europeans fleeing mass immigration and “the lords of globalist politics”.

“We shall let in true refugees”, Mr Orban told a cheering audience: “Germans, Dutch, French and Italians, terrified politicians and journalists who here in Hungary want to find the Europe they have lost in their homelands.” Orban: Hungary Will Welcome ‘European Refugees’ Fleeing Multicultural West


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?