12
feb
Seneste opdatering: 12/2-17 kl. 0353
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Man spørger sig selv, hvilke sikkershedsprocedurer der er i kraft for at holde  radikale muslimer ud af Europa, og i lyset af de sidste to års terrorangreb i EU kommer man desværre til svaret: Nærmest ingen. Det vil ændre sig, når det har kostet liv nok. Spørgsmålet er kun, hvor mange der skal dø inden. 10 eller 100.000? Daniel Pipes: Smoking Out Islamists via Extreme Vetting

Hungary Will Welcome ‘European Refugees’ Fleeing Multicultural West

Viktor Orban sparker en sidste gang til sine fjender i Bryssel. Juncker har meddelt, han ikke genopstiller som formand, boghandler og multimillionær Martin Schulz vil hellere være tysk kansler. Hvem skal lukke og slukke? Eks kommunisten Federica Mogherini der hylder politisk islam? 2017 bliver et interessant år:

Hungarian prime minister Viktor Orban says his country will open its arms to west Europeans fleeing mass immigration and “the lords of globalist politics”.

“We shall let in true refugees”, Mr Orban told a cheering audience: “Germans, Dutch, French and Italians, terrified politicians and journalists who here in Hungary want to find the Europe they have lost in their homelands.” Orban: Hungary Will Welcome ‘European Refugees’ Fleeing Multicultural West


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Zichau

Posted: 12 februar 2017 - 04:49 - Svar

Da hele problematikken omkring den muslimske indvandring, for små tredive år siden, for alvor startede, kunne visse fremsynede personer let forudsige, hvad der automatisk ville komme til at ske. Nu kan man jo sagtens være bagklog men, problemet har hele tiden været, at et flertal hverken har gidet at lytte eller tage selve debatten. De har altså udmærket godt været klar over der måtte komme problemer, men har bare valgt at lade som ingenting.
Som en helt naturlig følge af dette, vender flere og flere nu blikket mod andre ledere og i sidste ende andre lande. Hvis etablissementet vedbliver med, at lefle for den lave IQ og holde debatniveauet nede på EB-stadiet, var det måske en idé, om nogle lande begyndte at sælge sig selv som ordenlige civiliserede demokratier, renset for muslimsk indflydelse. Det er der fremtid i, uanset hvor højt etablissementet så råber lige nu. Hvis det hele ender i en ren opsplitning, er jeg ikke i tvivl om hvor de fleste civiliserede og intelligente mennesker søger hen. Så kan de andre jo fortsætte festen, med alt hvad dertil hører.

spirild

Posted: 12 februar 2017 - 18:56 - Svar

En venn av meg formulerte det slik for noen timer siden: Den dagen en radikalisert konvertitt/muslim fullstappet med sprengstoff kjører inn i menneskemengden en 17nde mai og dreper 4000, da tør selv ikke Støre noe annet enn å ta affære. Men ikke før. Så langt lar de det gå. Tygg på den.

  snaphanen

  Posted: 12 februar 2017 - 19:23 - Svar

  Jeg tror, din ven har fuldstændig ret

  Pluto

  Posted: 12 februar 2017 - 20:16 - Svar

  Dette er nu drøvtygget, Spirild, og jeg er – som Snaphanens redaktør i sin svar-kommentar til deg, helt enig i denne apokalyptiske pk-galskapens konklusjon; Din venn har dessverre så alt for rett! – Det er derfor dagens folkemorderiske politikk kan kalles for kriminell, og det er derfor dagens system-politisk ansvarlige for dagens voldsglobale tyranni kan kalles for kriminelle. Folket må ta makten tilbake fra de som har frarøvet oss Folkestyrets legitimitet og Nasjonenes suverenitet.

  Må Folkets vrede og motstandskraft vokse til orkans styrke, slik at vi en gang for alle kan bli kvitt dagens EU-forbryterske regimer her vest i Europa – så sparer vi da også ikke bare våre egne liv fra terrorens dødsinferno, men bevarer også våre etterkommeres rett til et meningsfylt liv innenfor trygge nasjonale grenser i våre egne europeiske hjemland!

  Pluto

   spirild

   Posted: 12 februar 2017 - 20:52 - Svar

   Onfray kommer med ny bok, med tittelen: “Fra Jesus til Bin Laden. Vestens liv og død” Dessverre ikke en spøk. Han mener Vesten vil de neste ti årene bli islamisert. Jeg tror ikke det kommer så langt for i aller siste øyeblikk vil motstanden komme. OG jeg er totalt uenig i hvorfor han mener dette. Han legger til grunn avkristningen og demografi. Det er feil: Årsaken er feighet og forræderi fra politikerne som har solgt oss til big money. Hvorfor lese en bok der forfatteren allerede har avslørt slutten og har resignert? Men tittelen er jo “fengende”. Den vil vel bli en hit hos de hippe?

    Pluto

    Posted: 12 februar 2017 - 22:30 -

    Ja, den nye boken til Onfray er tydeligvis preget av en fatalistisk-konkluderende gjennomgangstone med en selvoppgivelsens defaitisme som sluttresultat, hvilket er svært kontraproduktivt og direkte farlig i en tid da mennesket trenger bevisstgjøring for at både forstå situasjonens alvor og gjøre noe med dette i en politisk-alternativ løsningsorientert kontekst. – Det må gjøres oppmerksomt gjeldende at masseinnvandringen til Europa IKKE er noen (gudgitt) kosmisk naturlov men en menneskeskapt situasjon som med noen pennestrøk kan lov-reverseres og stoppes prompte!

    Så takk for denne informasjonen, Spirild, så behøver jeg ei å lese en bok hvor man resignert risikerer å bli fratatt nattesøvnen i ren frustrasjon over menneskets evne til at begå ufrivillig selvmord i overgivelsens forkastelige navn; om enn aldri så litterært godt forklart, men akk så endetidsabsolutt forkjært… 🙂

    Mvh. Pluto

  Ebbe Tranberg

  Posted: 12 februar 2017 - 20:22 - Svar

  Selv da vil de skyde skylden på tonen i debatten og fortsætte med folkemordet på den oprindelige befolkning.

Eva på Södermalm

Posted: 12 februar 2017 - 20:57 - Svar

Detta har ett litet antal lands- och folkförrädande politiker i Socialdemokraterna,Miljöpartiet, Vänsterpartiet, Moderaterna, Liberalerna, Centern och Kristdemokraterna åstadkommit:

“Andelen muslimer i Sverige 12,5 procent 2017 – kan – bli 70 procent 2050”:
http://avpixlat.info/2017/02/12/andelen-muslimer-i-sverige-125-procent -2017-kan-bli-70-procent-2050/

Eva på Södermalm

Posted: 12 februar 2017 - 22:44 - Svar

Vad händer när alla svenskar vägrar jobba i den mångkulturella mördarstaden Malmö?

“Elektrikerfirma vägrar jobba i Malmö pga våldet
February 12, 2017”:
http://avpixlat.info/2017/02/12/elektrikerfirma-vagrar-jobba-i-malmo-p ga-valdet/

Leave a Comment