13
feb
Seneste opdatering: 13/2-17 kl. 1823
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Privatfoto) Endnu et ‘araber-skyder-araber’ mord i det centrale Malmø i går. Det er det tredje i år. Årstakten i Malmø er nu 25 mord i en by på Århus’ størrelse. Plus 149 skyderier og 18 granatsprængninger.

Rashed Al-Quadi (23) træder ud af restaurant Krua Thai på Møllevångstorget (sted hvor de hippe venstreorienterede bor, en slags Blågårds Plads), fem meter fra døren får han tre skud i hovedet og dør kort efter. To personer flygter på knallert. Klokken er 18.30, og pladsen er fuld af mennesker og vidner.

Men det generer ikke morderne. De ved, at politiet ikke finder dem, de ved at retsstaten gør uden at bide, de ved, de er machoer i et madammeland. Den sagtmodige Anders Ygeman skræmmer dem virkelig ikke. Det er nu, de sidste svenskere skal forlade Malmø, “denne forunderlige by, som ingen forlader, før han har fået mærker af den.”

Den grove vold i Malmø begås af cirka 200 personer, hvoraf 2/3 dele ikke er svenske statsborgere. Den kunne altså stoppes nærmest omgående, hvis Sverige skaffede sig af med dem, men gerne vil politikerne ikke stoppe myrderierne. Kontroltab er mere deres boldgade. En svensker skærer situationen bramfrit men præcist ud på et debatforum:

Ygeman är en DN-skadad Borat idiot, det enda dessa arabhannar förstår och är rädda för är utvisning. Ygeman vill “låsa in dem” – Helt fel diagnos. Danska psykologer har intervjuat yrkeskriminella arabhannar och det enda de fruktar är livstids utvisning och att förlora medborgarskapet. – Malmö styrs idag av ca 200 elitkriminella muhammedaner som har pengar som gräs. I realiteten har de tagit staden som gisslan och svenska myndigheter famlar ännu i mörkret istället för att se hur bra danska myndigheter och polis agerar. Man vill ha en eget “Stockholmsk” lösning som aldrig kommer att lyckas, med inkvoteringar och feminism.

Släng ut dem- Hur svårt kan det vara? – Vad är Ygeman och Stefan Östrogen rädda för? Att de skall sätta kungen i fängelse, att FN och EU blir upprörda? – Nä inget av detta kommer att ske. Sverige behöver en hjälte och ledare som SLÄNGER UT DEM. NU – De är inavlade idioter.

”Vi pallar inte mer – vi vill ha vår stad tillbaka”, hedder det i Sydsvenskan (palla=orker). Det er der desværre ingen udsigt til. Ødelæggelsen virker permanent.

Malmøs befolkning vokser med 33.000 frem til 2019 – og jeg tør godt love, det er ikke med svenskere. De er fraflyttet i over tyve år. Kun ividende udlændige er flyttet til, heriblandt nogle danskere, der har fået sig en grim overraskelse i bytte for en billig bil.

Den nye prognose peger på at Malmøs befolkning vil stige med 33.000 personer i perioden 2016-2019, så indbyggertallet ved udgangen af perioden når op på 357.000 personer. Dertil kommer cirka 25.000 asylansøgere i løbet af perioden, som endnu ikke har fået opholdstilladelse og derfor ikke tælles med i befolkningstallet, men som har ret til kommunal service.

Elselskab nægter at arbejde i Malmø


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?