14
feb
Seneste opdatering: 14/2-17 kl. 1619
43 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“We are not different. We are the same. We are all Canadians.”

Oven i købet er hun lesbisk i en udtrykkeligt homohadende moské. Årets dhimmibillede i hård konkurrence med de svenske ‘feminister’ i Teheran forleden. Har vi givet nogen lov til en sådan kapituation på vore vegne? (Der blev diskuteret Canada i Deadline i aftes. Villemoes tørrede gulv med Stine Bosse, men hun opdagede det vist ikke.)

Before she was allowed to deliver a message that “we’re all the same,” Ontario Premier Kathleen Wynne was forced to sit in the back corner of a Mosque all by herself while the Muslim men prayed. While the men prayed, she sat patiently in the back corner of the mosque waiting to say the words many in the room were so thankful to hear. Female Ontario Premier Forced To Sit In A Corner While Visiting Mosque

Bryssel: 30 terroranholdte på 30 dage

Bryssel vil være en muslimsk flertalsby inden 2030, men inden den tid vil eurokraterne have forladt den synkende skude og nyde deres otium som golfspillende millionærer.

Police officers at Brussels International Airport detained 30 terror suspects in one month after stepping up its presence following the terror attack last March.

More than 100 specially trained officers have been deployed at the airport since 16 people were killed by suicide bombers on March 22 in an Islamic State-inspired attack.

New figures released by newspaper De Standaard reveals 30 people were detained on suspicion of “links with terrorism or offenses linked to the security of the state” between mid-November and mid-December. Brussels Airport Stopped 30 Terror Suspects In One Month


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?