14
feb
Seneste opdatering: 14/2-17 kl. 1619
43 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“We are not different. We are the same. We are all Canadians.”

Oven i købet er hun lesbisk i en udtrykkeligt homohadende moské. Årets dhimmibillede i hård konkurrence med de svenske ‘feminister’ i Teheran forleden. Har vi givet nogen lov til en sådan kapituation på vore vegne? (Der blev diskuteret Canada i Deadline i aftes. Villemoes tørrede gulv med Stine Bosse, men hun opdagede det vist ikke.)

Before she was allowed to deliver a message that “we’re all the same,” Ontario Premier Kathleen Wynne was forced to sit in the back corner of a Mosque all by herself while the Muslim men prayed. While the men prayed, she sat patiently in the back corner of the mosque waiting to say the words many in the room were so thankful to hear. Female Ontario Premier Forced To Sit In A Corner While Visiting Mosque

Bryssel: 30 terroranholdte på 30 dage

Bryssel vil være en muslimsk flertalsby inden 2030, men inden den tid vil eurokraterne have forladt den synkende skude og nyde deres otium som golfspillende millionærer.

Police officers at Brussels International Airport detained 30 terror suspects in one month after stepping up its presence following the terror attack last March.

More than 100 specially trained officers have been deployed at the airport since 16 people were killed by suicide bombers on March 22 in an Islamic State-inspired attack.

New figures released by newspaper De Standaard reveals 30 people were detained on suspicion of “links with terrorism or offenses linked to the security of the state” between mid-November and mid-December. Brussels Airport Stopped 30 Terror Suspects In One Month

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Brandmand for Bidermeyer

  De globalistiske ideologer vil miste næsten alt, hvis de går til bekendelse. Det eneste, som de har trænet sig til, er at synge sirenesang, og det eneste sted, hvor de kan tjene, er embederne . Ingen ydelse, som det frie marked efterspørger, kan de skabe.

 • bitten

  ISLAM betyr terrorisme , underkastelse , tortur , vold , ufred , krig , lite demokrati og et likestilling samfunn som er helt fraværende , og med radikalisme i islamske radikale islamske moskeer .
  Der niqab , burka , hijab tvang , med ekstreme sharia lover , som er de eneste lovene , som overgår alt
  annet av andre lover , som den islam gruppen , setter langt over vestlige lover som i Europa .

  • Ana Duerr

   Så bra då.

 • PK svada

  Det internasjonale samfunn får legge press på Saudi Arabia for å få reformert denne systematiske ondskapen.
  At de er en av verdens største oljeprodusenter, eller en “alliert” i ørkenen kan ikke lenger være en formildende omstendighet.

 • PK svada
  • Ana Duerr

   Så bra då.

 • Niels Henriksen

  Kulturberigelse” i den parisiske forstad Saint-Denis

  https://youtu.be/14g2jlaSyWs

  https://da.m.wikipedia.org/wiki/Saint-Denis

  • sussebassa

   svarer det samme her som jeg gjorde på det som ble slettet på den andre tråden..
   Samle opp de, så del de inn i smågrupper…så til jungelens indre… uten mat og drikke..la de forsørge seg selv disse tøffingene..ikke mange tøffinger som kommer ut levende tipper jeg..så da er det bare å igjenta forsøket.

  • PK svada

   De der er ikke demonstranter, det er pøbel og tjuvpakk.

   • Peter Buch

    Fremmed legionen.

 • Eva på Södermalm

  Den självbelåtne tuppen Stefan Löfven, som med hjälp av “världens första feministiska regering” styr över hönsgården Sverige, “den humanitära stormakten” där alla kallas “hen”, skickar här fotohälsningar från Iran. Sverige borde kallas för Monty Python-landet. Allting är så uppåt väggarna absurt i detta land att man får nypa sig i armen titt som tätt för att försäkra sig om att man inte drömmer.

  “Walk of shame: Sweden’s ‘first feminist government’ don hijabs in Iran”:
  https://www.unwatch.org/walk-shame-swedens-first-feminist-government-d on-hijabs-iran/

  “The Swedish walk of shame”:
  http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.3708/the-swedish-wal k-of-shame.html

 • Peter Zichau

  Stine Bosse er da et tågehorn af guds nåde. Sjældent har man oplevet nogen være så blank. Det mest idiotiske ved det hele er, at hun faktisk ender med at mene Danmark skal lukke grænserne og kun modtage folk, der kan bidrage til samfundet. Og alt det, bare fordi hun er så betaget af dukkedrengen Trudeau. Hun véd jo ikke selv hvad hun sidder og siger. Hvordan fanden er hun nogensinde nået så vidt..?! En rigtig journalist burde da gribe muligheden for, at pille hende helt i stykker.

  • Bastardo

   Ja, en rigtig journalist !!!

  • Brandmand for Bidermeyer

   Stine Bosse er måske et skjult kommunikationstalent, ser styrken i mangfoldighed og så er hun kvinde – den rette managerprofil til en af socialstatens store organisationer.

   • Niels Henriksen

    Iflg. pålidelig kilde klappede de ansatte, da hendes afgang som leder af Tryg-koncernen blev meddelt internt … Og det var absolut ikke venligt ment for langt de flestes vedkommende – ingen kunne holde hendes selvgodhed, selvoptagethed og manglende vilje og evne til at lytte og sætte sig ordentligt ind i tingene ud 😉

    • Brandmand for Bidermeyer

     Det lyder meget muligt!

 • PK svada

  FN er et verktøy for repressive regimer
  Av Christian Tybring-Gjedde

  https://www.rights.no/2017/02/et-oppgjor-med-hykleriet-i-fn/

  • Eva på Södermalm

   FN och EU är den globalistiska maktelitens ondskefulla vapen.

 • Per Pedersen

  Gad vide om hun har haft en grad a tvivl, mens hun sidder dér og venter på at aflevere sit budskab?

  Bare en lille grad??

  Nej, naturligvis ikke. Det ville jo være en selvstændig tanke baseret på observationer af logiske følgevirkninger.

 • Eva på Södermalm

  Det mångkulturella, muslimska massinvandringslandet Sverige styrs av en Monty Python-regering som platsar bättre i Grönköpings veckoblad än i Rosenbad. Jag undrar vad “världens första feministiska regering” skrev på för handelsavtal med Iran. Jag har inte lyckats få fram något annat än kommentarer om hijabfeministerna. Var det möjligen vapenaffärer som de beslöjade amasonerna bedrev?

  • PK svada

   Sverige er ikke noen moralsk stormakt

   https://www.minervanett.no/sverige-moralsk-stormakt/

   • Eva på Södermalm

    Nej, Sverige är ingen moralisk stormakt. Sverige är inte heller någon humanitär stormakt. Sverige har inte heller någon feministisk regering. Allt är bara tomma ord på tvärtomspråket Orwellska, lika obefintliga som kejsarens nya kläder. Citat från din länk:

    “Sanandajis bok gir en fyldig dokumentasjon av konsekvensene av det historisk enestående eksperimentet svenskene har våget seg ut på. Ikke noe sammenliknbart land har tatt imot flere flyktninger i forhold til befolkningen, skriver han. Siden 2009 har nettoinnvandringen vært større enn den var i USA under rekordårene på 1880-tallet. Det er klart det vil forårsake dyptgripende forandringer i samfunnslivet.”

    Jag har beställt Tino Sanandajis bok “Massutmaning”. Det svenska folket har aldrig godkänt detta folkutbytesexperiment. Jag hoppas att de politiker och journalister som är skyldiga till Sveriges förstörelse och folkmordet på svenskarna får sitt straff en vacker dag.

  • Nejdå, Monty Python var roliga, det kan man inte påstå om vår s k regering.

   • Visserligen är vissa saker dom gör skrattretande men som sagt roliga är dom inte.

    • Exakt, det de gör får en hellre att gråta.

    • sussebassa

     ..men av og til, faktisk ganske ofte når det gjelder LØfvens politikk, storskrattar jag…
     en klar mental overlevelsereaksjon.

   • Eva på Södermalm

    Löfven-regeringen är liksom Monty Python-gänget helknäpp, men eftersom Löfven-regeringens tokigheter får mardrömslika konsekvenser finns det ingen humor i det den gör. Det svenska folkets reaktion på DÖ-regeringen är inte skratt utan ångest, oro och förtvivlan.

    • Anders Bo

     Tal pænt om Monty!

    • Eva på Södermalm

     Jag gillar Monty Python. Jag avskyr Sveriges DÖ-regering. Jämförelsen gällde tokigheter.

 • Eva på Södermalm

  Situationen i Sverige är extremt farlig. Inbördeskriget står för dörren. En lärare, John Dübeck,
  tar liksom polisen Peter Springare, bladet från munnen:

  https://m.facebook.com/lilouandjohn/posts/1842033946054229

 • invernes

  For å bli kvitt islam må sannsynlig folk i Vest Europa gjøre som serberne gå til total krig mot EU og islam, jeg ser ingen annen løsning, unntaket er Nederland der islam snart vil bli forbudt og alle moskeer revet.,

 • PK svada

  Like barn leker best !!!!!!

 • Niels Henriksen
  • PK svada

   Se Malmø og dø.

   • sussebassa

    Då er jag udødelig, fordi jeg besøker Malmø 2 ganger i uken.

    • PK svada

     Det var en metafor 🙂

    • sussebassa

     ..men det hender jo for mange mennesker som bor/besøker Malmø…altså fakta..de blir drept..ingen metafor als.

    • PK svada

     Du har aldri hørt om: Se Rom og dø ?
     Det var nok en metafor, uansett hva du mener.

    • Niels Henriksen

     Modig mand 😉

 • Rune Hansen

  Hvad skulle Kathleen Wynne overhovedet i den moske? Hvis det var en reaktion på terrorangrebet med de 6 døde, så skete dette i Quebec, mens Wynne regerer i Ontario.

  Har hun bare valgt den første den bedste moske for at brede sit budskab om, at vi alle er ens?

  • Anders Bo

   Hun er vel venstresnoet humanistisk landssviger?

 • Andre´Kristian

  Den svenska femimarxistdelegationen generar sig inte inför att bringa Sverige ett än mer skamfilat rykte, och defilerar ödmjukt förbi hans nåd Löfvén och dennes lika moraliskt invalidiserade kollega, ekiperade i huvudbonader som för tanken till ett gäng vilseflugna påskkärringar. Det redan historiska bildbeviset på det skamlösa muslimjuckande vår vanryktade regering tillhandahållit världen, symboliserar vår nationsfientliga utrikespolitik. Man ges dagligen anledning att skämmas över sin nationalitet!
  Andreas 🙁