21
feb
Seneste opdatering: 22/2-17 kl. 0205
43 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Stockholm i nat: Butikker plyndret, biler blev stukket i brand og politiet affyrede varselsskud. Se også en god virkelighedsbeskrivelse i Rioting in Rinkeby – my friend driven out by muslims.

Sverige er som en dæmning: Først pibler det, så strømmer det, nu fosser det

Bemærk ironien: To dage efter Trumps udskældte udtalelser, bekræfter virkeligheden ham. Donald Trump sagde forleden ikke et ord om, at “der havde været et terrorangreb i Sverige i går.” Han havde bare set Ami Horowitz’  The Stockholm Syndrome på Fox.

Han sagde “hvad der skete i aftes i Sverige,” hvor han skulle have sagt “hvad jeg så i TV om Sverige i aftes.” En upræcis formulering og alle hyænerne falder over ham. Det er ikke Trump, der har politiske hallucinationer, det er venstreorienterede journalister, der ser syner i deres blinde had.

Jeg siger derimod, der var terror i Sverige i går. Der er masser af terror hver dag.  Skoler brænder, fabriksbygninger op til 40 biler rundt omkring i landet, vold og voldtægt på svenskere massivt begået af indvandrere – hvis ikke det er lavteknologisk terror, ved jeg ikke hvad det er. Ingen stiller spørgsmålet, fordi ingen ønsker svaret. De lissom futter af af sig selv.

Der foregår en kamp om virkelighedsbeskrivelsen. Sverige er for alvor i den udenlandske presses søgelys, og politikerne kan ikke lide det.: Ygeman om Trump: Ljuger om Sverige.

I engelsksprogede medier kan det hedde Ten Reasons Sweden’s ‘Multicultural Utopia’ Is Massively Failing. I tyske: Wie gefährlich ist Schweden wirklich? I franske Terrorisme, criminalité et immigration en Suède: le vrai du faux des propos de Donald Trump. Nu er også russisk TV i Malmø/Rosengård. DR 2 Deadline handler i aften om Ringeby og Sverige.

For det svenske etablissement, er al omtale dårlig omtale, for den betyder at den dag nærmer sig, hvor virkeligheden vinder virkelighedsbeskrivelsen. Det bliver også den dag, hvor de journalister og politikere, der har ødelagt Sverige, rutcher ned ad planken og ud i kulden. Hvem ved, hvor hårdt de vil falde? Nogle svenske politikere vil være så drevne, at de godt ved deres held er ved at slippe op.

I realiteten kan man se al svensk politik og journalistik i dag som damage control af det uafvendelige, og når de ikke kan lide den udenlandske opmærksomhed, er det fordi, de ikke har kontrol med den.

Tilsviningen af Trump i svensk presse er forlængst ude i det helt karikerede. ‘Eliten’ er nu en hyperfølsom patient, der næsten intet tåler. F.eks. er den svenske pressedækning af de 14 dage gamle optøjer i  Paris og flere fanske byer, nærmest ikke eksisterende. De frygter dem, fordi de kan spejle sig i dem, så de slår simpelthen spejlet i stykker.

 Sådan ser det ud, når magten kæmper for sit liv. Om kampen vil vare et år eller en generation, er der ingen der ved, men mon ikke mange fornemmer, at den nu er inde i slutfasen?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Hestehandleren

Posted: 21 februar 2017 - 15:11 - Svar

“en hyperfølsom patient, der næsten intet tåler..” Puha… Det bliver sværere og sværere tider, at holde løgnen kørende… Her er et Stefan moulyneux interview med en svensk hotelejer, der løfter en lille flig af hvad de små bysamfund ved om konsekvenserne af at åbne hjerter og pengepung…
https://www.youtube.com/watch?v=gYNKufXhWGg

The Lying Press

Posted: 21 februar 2017 - 15:51 - Svar

Sverige er “færdig”. Jeg nærer desværre intet håb for Sveriges fremtid. Jeg tror det fortsat vil drukne til bunds i det multikulturelle helvede.

  HansStorm

  Posted: 21 februar 2017 - 16:42 - Svar

  Det er for tidligt at sige, Sverige kan stadig reddes, men det bliver blodigt lige meget hvilken vej det går.

   sussebassa

   Posted: 21 februar 2017 - 17:19 - Svar

   ..og uten krig i eget land på 200 år er de nok litt rustne.., men jeg har tro på at ikkePkêrne vil klare dette..SD kommer jo i regjering i 2018..krigen vil stå imellom de og PK.

   Chingachgook Jensen

   Posted: 21 februar 2017 - 17:20 - Svar

   Det er allerede blodigt.
   Men hvornår er det blodigt nok?

   PK svada

   Posted: 21 februar 2017 - 17:43 - Svar

   Hvordan skal Sverige reddes uten voldsbruk? Volden er allerede ekstrem og den dagen myndighetene svarer med vold så eksploderer Sverige.

    Anders Bo

    Posted: 21 februar 2017 - 23:57 -

    Anvendelse af den nødvendige magt er den eneste vej ud…

    henrik

    Posted: 12 marts 2017 - 11:58 -

    Tja da du ikke respekterer den danske værdi kanon, hvad skal vi så stille op med en tøbler som dig?

  Brandmand for Bidermeyer

  Posted: 21 februar 2017 - 19:48 - Svar

  Alle vestlige lande har så stærke institutioner, så lommer af orden og velstand vil bestå. Mange af boerne i Sydafrika lever i lukke samfund, og det vil måske også blive tilstanden visse steder i Europa og Nordamerika.

   Jan Nielsen

   Posted: 21 februar 2017 - 21:23 - Svar

   Det er det allerede i USA. Der er mange “gated communities.”

OlofdeGothia

Posted: 21 februar 2017 - 17:17 - Svar

Under tiden som vi ser det eskalerande våldet i förorten har vi regeringsrepresentanter som kanske borde ta mer allvarligt på sin uppgift.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/02/21/jag-skams/

  sussebassa

  Posted: 21 februar 2017 - 19:22 - Svar

  Igjen alvorlige opptøyer i Rinkeby..i går/natt. Bilbrenner, rån av affærer, plyndring, og det ble så ille når en narkomistenkt ble tatt av polisen, at hans kompiser gikk til åttak imot polisen..konsekvens at en polis andvende sitt skytevapen..skarpt..då gikk ytterligare flere narkovenner och angrep polisen, som då stakk ifra åstedet…dom kom inte tilbaka forenn 1 time senare.. då med forsterkninger…
  Og hva sejer Ygemaman..igjen flere poliser, dette kan vi inte akseptere, rører knapt munnen..ren robot..
  man undrar er denne mannen er på riktig..han blir mer og mer samensnurpet i munnen og man hør knappast et ord…kan det verkligen vara at han skjems så…flaut å igjen oppgulpa det han nå har sagt i øver 2 år…utan at det har blitt betre, men atskillig verre…joda jag skrattar…ren mentalhygiene.

   bitten

   Posted: 21 februar 2017 - 20:45 - Svar

   JA og nå kan man ikke skjule , hva en ekstrem feil innvandrings – politikk fører med seg,
   til Sverige , Stockholm og steder som Rinkeby , Malmø for hele omverden snart .

   Til og med på de aller mest PK nettavisene og TV 2 nyhets – kanalen som i Norge .
   Som der Aftenposten hadde en 8 siders artikkel , om hvor enormt store problemer ,det er i enkelte bydeler som i Stockholm og Malmø , der politiet ikke tør å gå inn , og der landet
   opplever en sterkt økning av drap med skytevåpen , eksplosive stoffer , som håndgranater .
   Der Aftenposten viser til sine innlegg forrige Lørdag , at den svenske stat har mistet all
   kontroll , over en rekke bydeler i Sverige , og det er nokså ekstremt at man ikke kan ha ,
   kontroll over flere bydeler ,geografiske områder , og kunne tilby beboerne sikkerhet .
   Og så er det på igjen i denne dødssonen i Rinkeby som ble også vist på TV2 , med påtente biler , knuste ruter , så politiet skjøt med skarpskudd ,mot dette fargerike svineriet .
   Og en PK svensk journalist som var TV2 som sa , det er ikke vanlig at politiker som Trump ,
   blander seg inn i andre land , som i innvandringspolitikken , som føres i Sverige ,
   Og det var en klar tale i fra tidligere statsminister Carl Bildt , som kom med kvasse ord på
   twitter om president Trump , om hva Donald Trump har røyket for noe .
   Og da får jeg spørre tilbake , hva politikere i hele Sverige har røyket for noe , som har fått det aller verste rykte på seg i hele verden , som dette multikulturelt galskap paradiset der .
   Og der hele den PK mediaverden i Sverige , klarer ikke å skjule det mer for omverden ,
   hvordan denne multikulturelle asylpolitikken , har feilet fullstendig der i dag .

    sussebassa

    Posted: 21 februar 2017 - 21:18 -

    Vi ikkePk jublar, tenk å få drahjelp av presidenten i USA…modig och rettvis.
    Ellers skriver du mye av det jeg gjør i mine innlegg…så vi er nok eniga..man venter bare på hva neste blir i Sverige..for det kommer nok..imorgen.

    bitten

    Posted: 21 februar 2017 - 21:23 -

    JA og dermed er Sverige , det aller verste landet å leve og bo ,
    i hele vesten og Europa i dag .

    sussebassa

    Posted: 21 februar 2017 - 22:05 -

    Helt avhengig av hva du tjener/jobber med/status ellers…men klart for folk flest med lavlønn/sosialbidrag er det en annen historie.

    Spikeren

    Posted: 25 februar 2017 - 20:55 -

    Så bra då.

Kasper K

Posted: 21 februar 2017 - 17:48 - Svar

I två dagar har svensk media utan minsta samvetsbetänklighet tagit rollen som Myndigheten för samhällsberedskap/Psykologiska försvaret. Allt för att skademinimera utländsk medias uppriktiga bevakning av kaoslandet Sverige. Demokraturen Sverige är en välsmord organisation med idel lojala “journalister”.

Niels Henriksen

Posted: 21 februar 2017 - 18:00 - Svar

  sussebassa

  Posted: 21 februar 2017 - 18:10 - Svar

  Neida, vanlig dette varje dag…men venner seg…ikke.
  Dessuten ligger mange i skjul och bare venter på det rette øyeblikket å drepe noen ifra en annen klan..så da er det Viktig å være på rett plass på rett sted…som man sier..ikke i skuddlinjen

   Niels Henriksen

   Posted: 21 februar 2017 - 23:23 - Svar

   Jeg mente, at både navn og billede på en efterlyst ikke-vestlig “kulturberiger”
   ligefrem offentliggøres i “selveste” Expressen – endda (även) uden at
   være hvid-pixeleret 😉

   Det er vel helt nye takter, eller hur?

    sussebassa

    Posted: 22 februar 2017 - 09:22 -

    Ja, snakk om..helt utrolig, dom kanskje glømt det..

PK svada

Posted: 21 februar 2017 - 18:41 - Svar

Venstresiden har utviklet seg til å bli ytre høyre, kommunisme etc er den mest ekstreme formen for høyrepolitikk som har eksistert selv om de selv definerer seg som sosialister.

Rune Hansen

Posted: 21 februar 2017 - 18:52 - Svar

Det kan godt være, Trump udtrykte sig lidt upræcist, men til gengæld er Løgnepressen underligt tavse, når to af deres egne venner fortaler sig.

Forleden kom Nancy Pelosi til at rode Trump sammen med Bush: “We’ve seen nothing that we can where – where I can work – with President Bush on,”

Maxine Waters gjorde store øjne, men kort efter kom hun selv til at påstå, at Putin havde besat Korea: “And the fact that he is wrapping his arms around Putin while Putin is continuing to advance into Korea,”

http://nypost.com/2017/02/07/nancy-pelosi-still-thinks-shes-fighting-a gainst-president-bush/

Peter Zichau

Posted: 21 februar 2017 - 19:29 - Svar

Trump sætter spot på vestens problemer. Sverige røg ind i lyskeglen – og etablissementet er nu gået i total panik. Det bedste er, at hele verden nu begynder at researche det havarerede marxist-land.
Ræk mig popcornene.

  sussebassa

  Posted: 21 februar 2017 - 20:27 - Svar

  Ikke noen positiv reklame for LØfvens politikk iallaf…
  Men nå undrar jag, når SD vinner valet og danner ny regjering..vil da PKêrne si at jo takket være president Trump så vann dere, og dermed underkjenne valet…uansett er det nog det som bekymrer.
  Hele verden kjenner nå til virkelighetens Sverige, selv om pk gjengen prøver på alle sett å benekte det…og hvor flaut er ikke det..bevisene finnes jo der..senest i går i Rinkeby med bilbrenner och en polisgruppe som stakk av…og kom igjen etter 1 time med forsterkninger..men da var biler allerede oppbrent, butikker rånad og smadrat…haha…rene tragikomedien.

   Leisha Camden

   Posted: 2 marts 2017 - 19:08 - Svar

   Hvis det ikke blir en helt knusende brakseier for SD kommer de andre sju partiene – eller dvs dem som blir igjen, for et par av dem kommer helt klart til å ryke ut av riksdagen – til å danne en samlingsregjering på tvers av blokkgrensene. Hva som helst for å stanse det eneste partiet som ikke har malt seg fullstendig opp i et hjørne. Ettpartistaten vil være et faktum og demokratiets tid i Sverige tar slutt.

   For oss her i Norge er det bare å bygge mur langs grensa jo før jo heller.

PK svada

Posted: 21 februar 2017 - 19:38 - Svar

  snaphanen

  Posted: 21 februar 2017 - 19:44 - Svar

  ja, og sidegevinsten er at sådanne som jeg, pludselig er mindre interessante “racister”

   PK svada

   Posted: 21 februar 2017 - 20:26 - Svar

   Publiser IP-adressen til Bengt hvis han ikke stopper med trollingen sin.

Anna Svensson

Posted: 21 februar 2017 - 20:47 - Svar

Lång leve Trump!

OlofdeGothia

Posted: 21 februar 2017 - 22:17 - Svar

Det är fantastiskt att våra broderfolk i Danmark Norge och Finland inser att vi på grund av inkompetenta politiker i Sverige har förlorat vår svenska själ. (det gäller också Island) Vi som har insett det svenska politiska debacklet kämpar vidare.Vi har en omvärld som inser att det fortfarande finns en förmåga i det svenska samhället att rehabilitera sig. De som inser att det fortfarande finns krafter kvar som inte ger sig bör läsa Ulsans blogg. Vi tackar för det stödet som finns hos våra grannländer.
https://ulsansblogg.wordpress.com/

  PK svada

  Posted: 21 februar 2017 - 22:20 - Svar

  Island???

  snaphanen

  Posted: 21 februar 2017 - 22:31 - Svar

  Så lidt. Sverige er jo også halvt mit land

   OlofdeGothia

   Posted: 21 februar 2017 - 23:29 - Svar

   Tack !

PK svada

Posted: 21 februar 2017 - 23:09 - Svar

Listen over granat-atack i Sverige blir lengre og lengre for hvert år.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_grenade_attacks_in_Sweden

PK svada

Posted: 21 februar 2017 - 23:23 - Svar

Anna Svensson

Posted: 22 februar 2017 - 00:09 - Svar

Jag hoppas att Fox News tar upp Dan Parks öde.

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Posted: 22 februar 2017 - 04:11 - Svar

  Såg nån video med Granskning Sverige för ett tag sedan. Johan talade med en kvinnlig journalist jag inte minns namnet på. Men hon påstod att Sverige inte hade politiska fångar. Då nämnde Johan just Dan Park. Som hon aldrig ens hade hört talas om. Visar bara vilken bubbla dom lever i. Vi här har känt till Dan Park i rätt många år nu.

   snaphanen

   Posted: 22 februar 2017 - 04:18 - Svar

   Ja, jeg så den også. Hvilket held for hende, hun aldrig havde hørt om Dan Park 🙂

   Anna Svensson

   Posted: 22 februar 2017 - 22:19 - Svar

   Det var chefen för de hemlösas tidning “Faktum” i Malmö, hon visste precis lika lite som hela msm. Fox News borde också ta upp fallet Jim Ohlsson. Allt detta gräsliga som händer här måste bli känd utomlands om vi ska ha någon chans att rädda landet. Du ser ju i vilken förnekelse våra makthavare lever.

achantus

Posted: 22 februar 2017 - 15:18 - Svar

Det er kynisk, jeg vet, men det eneste håpet er at noen land går under slik at andre land kan lære av feilgrepene og dermed redde seg selv. Det er ikke lenger mulig å redde Europa som helhet, nå er det snakk om å redde hva reddes kan. Man må være realistisk.

Peter Buch

Posted: 25 februar 2017 - 10:54 - Svar

Lirekassen
Nu hulker den nu hvæser den, nu bruser den, nu blæser den…
youtube.com/watch?v=7E8aeA76cmc
For mit indre øre er mindet om far og farfar med Studenter- Sangforeningen mit, DR vokalensemblet er flest bedre stemmer, og mandskorets verion ligger ikke på. Sangforeningen øver aktuelt i Den Svenske Kirke…
https://www.youtube.com/watch?v=hNH5RgAaLMo

Leave a Comment