22
feb
Seneste opdatering: 22/2-17 kl. 1302
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har set Veckans Brott i mange år, især jo mere Sverige er blevet synonymt med forbrydelse. Jeg foretrækker det langt fremfor svenske fiktionskrimier skrevet af maoister med opbyggelige ærinder.

Dette er en ret nydelig forestilling, der ikke vil forandre noget, og ikke burde kunne forage nogen, men vi er i Sverige. Ingen problemer vil blive løst, mange skal dø endnu, men én ting er sikkert: Det vil feje de nuværende politikere af banen med et brag, om det så bliver i 2018 eller 2022. Hele programmet ses her. Også Polisprofessor GW och Peter Springare möttes i SVT: Stora frågan i nästa val.

Multikulturetablissementet er under en nådesløs, international spærreild nu, som de ikke vil overleve ret mange år. Langt fra alle har deres fakta i orden, men overdrivelser og usandheder gør også ondt. Jeg har ventet  dens ankomst i tyve år. Det bliver dramatisk og ubehageligt at overvære, og jeg ser ikke nogen lykkelig udgang på det hele, nu hvor forebyggelse var fuldstændig håbløs. Se Sjunnesson og Dagerlind i Eftersnack med Mats Dagerlind om hur Trump fick rätt om Sverige.

Paul Joseph Watson: The Truth About Sweden


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?