26
feb
Seneste opdatering: 1/3-17 kl. 0142
44 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Socialdemokraten Laila Naraghi lyver når hun siger, at 3 verdensindvandring ikke har øget voldskriminaliteten. Man kan påstå det i Sverige, fordi man med omhu ikke har undersøgt og dokumenteret det. Hun er iraner men er nu godt integreret i den lyvende klasse. Voldtægt er øget med 1395 procent siden multikulturen blev vedtaget i Riksdagen i 1975, og det er muslimsk voldtægt af “vantro.” Det er et faktum.

Det er heller ikke rigtigt, at øgningen kan forklares med lovændringen i 2005. Den har overført højst 1500 tilfælde af ‘seksuel tvang’ over i voldtægtskategorien. Selv uden dem, har Sverige 7.8 gange så mange anmeldte voldtægter som Danmark, så at fremhæve lovændringen tjener ikke andet formål end at forvirre fjenden. Historien om Sverige nu, er historien om tilbagetoget fra Moskva: Mange gentagelser, mange vilde skud, men af en vis underholdningsværdi. ‘Immigration does not lead to crime!’ Swedish MP attacks Trump over controversial comments

Lars Bern: Sverigebilden rasar ihop som ett korthus

(The Sweden Picture Collapses Like a House of Cards)

Vårt hyckleri kommer att kastas i ansiktet på oss. Världen kommer att se att vi inte är något annat än ett ömkligt segregerat klassamhälle, där invandrarna är vår nya underklass. Vi måste nu räkna med att varje invandrarmord, våldtäkt, mordbrand och annan grov brottslighet kommer att få stor uppmärksamhet i USA och resten av världen. Jag ser idag att en ledande amerikansk nyhetskanal har med en rubrik om den senaste branden i ett asylboende, sådant fick inte internationell uppmärksamhet för någon vecka sedan. Vår tid i det internationella rampljuset som det goda exemplet är över!

Det inträffade är utomordentligt allvarligt för ett litet land med ett starkt beroendeförhållande till omvärlden och med en lång rad utländska ägare i svenska företag. När man framöver skall fatta beslut om investeringar och satsningar, kommer givetvis många investerare att dra åt sig öronen och fundera både en och två gånger om det är så smart att investera i ett dysfunktionellt samhälle som det svenska. Kompetenta personer som vi vill locka till våra företag kommer att dra sig för att tacka ja. Turister kommer att fråga sig om det är så klokt att resa till ett land med stigande brottslighet och en underbemannad poliskår. Jag känner många, idag stora skattebetalare, som överväger att emigrera. Den raserade Sverigebilden kommer att skada landet på en lång rad områden.

Till de rent ekonomiska problemen skall läggas att den svenska politiska eliten nu gjort sig till ovänner med presidenten i världens mäktigaste land och viktigaste ekonomi. De var tidigare ovänner med ledningen för vår närmaste östra supermakt. Vi ser även hur de få vänner de har kvar bland europeiska ledare är på väg att ersättas, även de av antiglobalister. Snart står den svenska politiska eliten med sin förblindade tro på globalismen ensam i en hård värld med bara palestinska terrorister som vänner.Sveriges röst i världen har försvagats på alla plan och svenska folket riskerar att få betala ett högt pris. Antropochene: Sverigebilden rasar ihop som ett korthus


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?