26
feb
Seneste opdatering: 26/2-17 kl. 1743
49 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Stefan Ritter er kendt fra Ring P 1, hvor han især drev Täppas Fogelberg til vanvid ved at sige ‘forbudte’ ting. Der er mange smagsprøver på You Tube, her en af de seneste:- Det eviga ljugandet i Sverige – i landet “Ljugoslavien.”

The shocking plan for a muslim state in Australia

Tommelfingerregel: Islam vil altid gribe efter politisk magt, islam vil altid dominere. Så enkelt er det. Derfor betyder islam altid krig for ikke muslimer.

Muslim Imam Shaikh Mohammad Tawhidi has warned that an independent state within Australia is the agenda of radicals, according to an upcoming interview on Today Tonight.The Muslim leader, who has openly spoken out against ISIS and extremists, is interviewed on Seven’s Today Tonight and claimed radicals would ‘create a country within your country’.’The agenda is to create a country within your country,’ Imam Tawhidi told Today Tonight.

The episode, on Monday night, will reveal the shocking plan for a Muslim state in Australia, funded by taxpayers and foreign fanatics the show’s preview reads. Muslim community leader Jamal Daoud, a Sunni Muslim and human rights activist, will appear on the episode. ‘The agenda is to create a country within your country’: Islamic leader warns radicals have a shocking secret plan to create a Muslim state inside Australia… funded by taxpayers

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • GustaWasa

  Det är att vara “Lenin II” George Soros som sett till att judar inte numera lever säkert. Mannen som tillsammans med andra leninister sett till att skapa ett helvete för judarna i Europa och Sverige.

  Vad fattas Lenin II. Ingen röd armé att tala om på vår kontinent. Islam tänker den gamle George och beslutar sig för revolution mot demokratierna i Europa. Det pga. att det inte längre finns någon förhatlig tsar att bekämpa.

  Islam är en diktatur i sin form och påminner därmed mer om kommunismen för kommunisten. Allt går bra utom demokratier enligt kommunistens ideologiska tanke.

  Demokrati och demokrater, är hatade av kommunism, islamism och även av George Soros.

  • latmask

   Soros är väl ungersk jude från början. Tyvärr Ritter, det är till stor del världens rikaste och mäktigaste ((( ))) som ligger bakom musliminvasionen och som gör att vanliga judar inte kan bo kvar.

   • Ulrika2

    Vilka rika och mäktiga hade du i tankarna vad det gäller tex musliminvasionen av 6 miljoner i Frankrike?

    • latmask

     Bilderberg delvis. Många muslimer kommer dock från Algeriet och Marocko sedan kolonitiden.

    • Anders Bo

     Hvad er Bilderberg?

    • latmask

     Ur Wikipedia:
     “Bilderberggruppen är ett årligt möte med 120–150 inbjudna deltagare som representerar den globala makteliten inom affärs- och industrivärld, media och politisk verksamhet.”

    • Anders Bo

     Og?

    • Anders Bo

     Hvorfor skulle “Bilderberggruppen” ønske at importerer alle disse utilpasselige til Europa, og hvordan kunne de gøre dét?

    • invernes

     Målet er å skape et kaos , ødelegge nasjonalstater så alle vanlige mennesker blir slaver for herrefolket.

    • Anders Bo

     Bilderberg???

    • invernes

     Ja 😮

    • Niels Henriksen

     https://en.wikipedia.org/wiki/Bilderberg_Group

     Mange mener at de virkelig vigtige beslutninger træffes i dette udemokratiske sammenrend for afdankede og kommende toppolitikere, redaktører og såkaldte eksperter med alle de rigtige meninger – bla. om hvem der skal satses på som statsledere i de enkelte lande, så man ikke risikerer ubehagelige overraskelser.
     Det er i hvert fald ganske forbløffende, hvor ofte vestlige regeringsledere har deltaget i Bilderberg-møder, få år inden de blev partiledere i deres respektive lande – som om de lige skulle godkendes og have ridderslaget af alle vennerne først.

     At så mange notabiliteter overhovedet gider at deltage i Bilderberg-møderne – som
     de selv ellers påstår bare er et diskussons-forum – kunne jo godt indikere, at der står
     væsentligt vigtigere ting på spil.

     Selv en opblæst, gloriepudsende og uvidende totaltumpe som Tøger Seidenfaden nåede ghm. at komme med til Bilderberg-møderne flere gange – muligvis for at modtage retningslinjerne eller anerkendelse for politisk korrekt og EU-venlig avisledelse, så pøblen kunne få deres redigerede version af “sandheden” – og helst kun den – at vide? 😉

    • Niels Henriksen

     Activities and goals

     The group’s original goal of promoting Atlanticism, of strengthening US-European relations and preventing another world war has grown; the Bilderberg Group’s theme is to “bolster a consensus around free market Western capitalism and its interests around the globe” according to Andrew Kakabadse.[2] In 2001, Denis Healey, a Bilderberg group founder and a steering committee member for 30 years, said, “To say we were striving for a one-world government is exaggerated, but not wholly unfair. [!!!!!] Those of us in Bilderberg felt we couldn’t go on forever fighting one another for nothing and killing people and rendering millions homeless. So we felt that a single community [!!!!!] throughout the world would be a good thing.”[7]

     According to the web page of the group, the meetings are conducted under the Chatham House Rule, allowing the participants to use any information they gained during the meeting, but not to disclose the names of the speakers or any other
     participants. [!!!!!] According to former chairman Étienne Davignon in 2011, a major attraction of Bilderberg group meetings is that they provide an opportunity for participants to speak and debate candidly and to find out what major figures really think, without the risk of off-the-cuff comments becoming fodder for controversy in the media.[8]A 2008 press release from the “American Friends of Bilderberg” stated
     that “Bilderberg’s only activity is its annual Conference and that at the meetings, no resolutions were proposed, no votes taken, and no policy statements issued.”[9] However, in November 2009 the group hosted a dinner meeting at the Château of Val-Duchesse in Brussels outside its annual conference to promote the candidacy of Herman Van Rompuy for President of the European Council.[10] [ !!!!! – and look what happened … ]

    • Anders Bo

     Du har behandlingskrævende pmystisk psyge!

    • Niels Henriksen

     Nå? 😉

    • henrik

     at afvise verden når man møder den er første tegn på sindsyge.

    • invernes

     Nå må du endelig ikke glemme klokken 21:55 i morgen 😉

    • invernes

     Husker på det vet du 🙂
     PS vennligst skift navn til 1000 profilen 🙂

    • Tusenickeren

     Er dette bedre :))

    • invernes

     Jo da takker for avatar 🙂 skal bruke den i morgen 😀

    • Niels Henriksen

     De har simpelthen fået nationalstater på hjernen – mener de er skyld i stort set alle problemer og uretfærdigheder i hele verden, og at de bør nedlægges så folk stort set kan bosætte sig, hvor det passer dem – uden at værtsbefolkningerne overhovedet skal spørges om deres meninger angående dette sociale vanvidseksperiment i fuld skala – og så ellers kunne begynde at stille vanvittige krav i endeløse baner. Se fx. på Frans Timmermanns ( VP i Europa-kommissionen ) og tidligere kommissær Peter Sutherland, “udenrigsminister” Mogherini, Verhofstadt ( ønsker en ægte EU-union uden egentlige nationalstater ) og EU-formand Juncker og deres rablende vanvittige udtalelser på dette område.

     Øjensynligt så er alle disse lalleliberale og frelste, gloridepudsende politikere i lommen på storkapitalen – og dermed muligvis også OPEC ( aftaler fra 70’erne, Barcelona-erklæringen & Euromed mv. – for at få lov at købe olie til nogenlunde stabile priser og med en rimelig grad af forsyningssikkerhed ) – , der tydeligvis har en ide om, at man ved bare at flytte mange mio ofte uintegrerbare, kulturelt og religiøst meget forskellige og ekstremt krævende mennesker herop til Europa – uden overhovedet at stille dem nogle reelle krav om at tilpasse sig og acceptere vore normer og love og sætte skarpe, men rimelige grænser for vores tolerance over for uforskammet og krævende opførsel og deres dybe modvilje mod alle vore grundværdier – kan få et meget større kundegrundlag på længere sigt end med de krympende europæiske befolkninger – noget som de så åbenbart forventer at skatteborgerne i de “kulturberigede” lande har tænkt sig at finde sig i og financiere i dyre domme via deres skatter og afgifter – penge der ellers skulle have været anvendt til fornuftige formål -, mens deres velfærdssystemer samtidig kollapser på bare få årtier.

     At der så formentlig heller ikke bliver nogle velfungerende, fredelige, stabile og
     sikre lande tilbage at drive handel og lave investeringer i, og hele vores vestlige kulturkreds og vore grundværdier, frie omgangsformer og kvinders lige rettigheder mv. vil bliver undermineret skridt for skridt af deres projekt, har så åbenbart ikke lige strejfet disse alvidende åndsfyrsters tankegang så meget som bare et lille øjeblik 😉

    • Niels Henriksen

     Peter Sutherland: EU should ‘undermine national homogeneity’ says UN migration chief

     http://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395

    • GustaWasa

     sent re:

     Varför korsfäste judarna fredsfursten Jesus och friköpte mördaren Barabas..!

     Har man stor ekonomisk och därmed politisk makt så går mycket att ordna!

     Har man däremot lite makt så blir det troligen inte en tummetott ens under ett helt liv.

     Men pudelns kärna ligger i Jesus kontra Barabas. Detta säger mer än man kan ana..

    • Ulrika2

     Ja, de är från Maghreb. Bilderberg?? Nonsens.

   • GustaWasa

    Sent re:

    Ska du skriva Soros och judisk(?), som om jag inte vet detta!

    Läs din sura du men det är inget för mig.
    Är det på att jag nämnde islam i negativ ton, eller är det min negativa tolkning av Soros och Lenin..! Och Ritter, är det något det också från suran och islam som du inhämtat från boken.

    Lenin är jude.
    Det är klart att George Soros högaktade denna landsman och såg makten som uppkom genom bolsjevismen. Är det något den numera gamle George alltid har eftersträvat så är det makt och inget annat än sin egen makt. Så man kan säga att han är som Lenins ondska. Politiskt så var han underlägsen Lenin. Men han kunde leva sig in i hur det var att vara likt Stalin.

    Det är dessa Lenins judiska efterträdare som huserar och det är de som jobbar så att svetten lackar för att islam skall tränga in i Europa och Norden, samt även i USA.

    Jo, det finns fortfarande Lenin judar som högaktar bolsjevismen.

 • Peter Zichau

  Ring P1 giver jo et ret godt billede af, hvad de stakkels svenskere har måtte finde sig i, fra myndighederne og pressens side. Måske man burde henlede internationale mediers opmærksomhed på det..?
  I det hele taget bør man nok smede mens jernet er varmt og hælde alt hvad der er, af saftigt materiale om Sverige, ud i den internationale æter nu. Idioterne har ført krig mod deres egen befolkning i fire årtier. Lad dem få hele lortet tilbage i ansigtet..!

 • Talibananas

  Frågan han borde ställa: Is there a swedish future in Sweden?

  • snaphanen

   Ritter får det også

 • Anders Bo

  Så må jøderne flygte den anden vej tilbage over Øresund.

  “Skammeligt” er det eneste ord, der dækker de svenske & muhamedanske fascisters handlinger!

  • latmask

   Litet skillnad mot 1943, eller hur?

  • henrik

   næ mangel på penge dækker udtrykket.

 • PK svada

  Flerkulturen fører til monokultur

  • Anders Bo

   Flerkulturen fører til dødskulturen!

   • invernes

    Riktig den ødelegger nasjoner.

  • Britta Due Andersen

   Enten vinder den stærkeste kultur og undertrykker de andres kultur. Eller også er der evig strid mellem kulturerne.

 • invernes

  Stefan Ritter: “There is no Jewish future in Sweden” jeg vil si at om ikke svensker får stanset den sataniske regjeringen og media i Sverige så finnes det ingen fremtid for svensker heller.

 • Anders Bo

  Til tider når jeg kigger over sundet, strejfer tanken mig: “Er der intelligent liv hinsides?”

  • sussebassa

   …og ?

   • Anders Bo

    Her kan jeg jo læse, at der er enkelte, men et STØRRE oprydningsarbejde forestår.

  • latmask

   Det finns enstaka intelligenta varelser även öster om Sundet, men de kämpar för sin existens i ett hav av dumhet, trångsynthet, hyckleri och bigotteri.

  • henrik

   Der er flere rige i Sverige end i DK. Hvad måler du det på? din egen dumhed som præmis?

 • Sigurd Magnusson Jorsalfar

  Hva er i veien med Fredrik Reinfeldt ? han kan da ikke være riktig klok ?
  Fredrik Reinfeldt: Sverige blir tryggare med invandring.

  http://www.friatider.se/fredrik-reinfeldt-sverige-blir-tryggare-av-inv andring

  • sussebassa

   Verken han eller Løfven…Reinfeldt “oppna alla hjertan” och Løfven fortsatte ved å holde dørren øppen, ingen riktig kloka… som er årsaken av den ville innvandringen vi har i Sverige i dag..med påfølgende voldtekter, mord, rån mm..men det kommer flere nå når Løfvens skjeggbarn ber om familie igjenførening med sine koner, barn oldemødre/fedre/kusiner…mm

  • Niels Henriksen

   Det er nok lettere at spørge / fråga:

   “Hvad er der ikke i vejen med Fredrik Reinfeldt?” ;o)

   • Anders Bo

    37* og puls?

 • Ann O Nym

  Reinfeldt mener der er tryggere i Sverige med innvandrere. Han mener også at voldtekt av svenske kvinner minsker. Mannen er jo gal. Han burde sperres inne. Hvilken IQ har denne drittsekken.

  • latmask

   Hans IQ är hög men missbrukad. Han arbetar för att avskaffa Sverige, svenskarna och istället införa den Nya Världsordningen.

  • ragnhild

   Den kan utgi seg for å være tilfredsstillende høy nok. Men han har uten tvil en psykopatisk tilnærming til sine medmennesker. Hva han utviser er en kalkulerende personlighet. Passer utmerket til arbeid i pengemarkedet, eks. på arbeidsgivere; anglo-amerikanske oligarker (de 13 familiedynastiene).

 • invernes

  Australia vil aldri bli noe fotfeste for islam ! islam rottene vil bli utryddet med en gang de forsøker seg, om de da ikke føder landet i hel da vel og merke.