26
feb
Seneste opdatering: 26/2-17 kl. 1743
49 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Stefan Ritter er kendt fra Ring P 1, hvor han især drev Täppas Fogelberg til vanvid ved at sige ‘forbudte’ ting. Der er mange smagsprøver på You Tube, her en af de seneste:- Det eviga ljugandet i Sverige – i landet “Ljugoslavien.”

The shocking plan for a muslim state in Australia

Tommelfingerregel: Islam vil altid gribe efter politisk magt, islam vil altid dominere. Så enkelt er det. Derfor betyder islam altid krig for ikke muslimer.

Muslim Imam Shaikh Mohammad Tawhidi has warned that an independent state within Australia is the agenda of radicals, according to an upcoming interview on Today Tonight.The Muslim leader, who has openly spoken out against ISIS and extremists, is interviewed on Seven’s Today Tonight and claimed radicals would ‘create a country within your country’.’The agenda is to create a country within your country,’ Imam Tawhidi told Today Tonight.

The episode, on Monday night, will reveal the shocking plan for a Muslim state in Australia, funded by taxpayers and foreign fanatics the show’s preview reads. Muslim community leader Jamal Daoud, a Sunni Muslim and human rights activist, will appear on the episode. ‘The agenda is to create a country within your country’: Islamic leader warns radicals have a shocking secret plan to create a Muslim state inside Australia… funded by taxpayers


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?