3
mar
Seneste opdatering: 3/3-17 kl. 1727
56 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Steyn erindrer sine Sverigesture efter at have slentret sidelæns ind på historien med de løgne, journalister er nødt til at digte om Trump, for at få deres politiske hat til at passe. Så kommer vi efter fem minutter til svenske kvinder og den klapjagt svenske politikere har drevet på dem med importen af 3. verdens voldtægtsmænd. Selv om så grumme emner, er Steyn lun.

Det er tretten år siden, jeg skrev kronikken Voldtægtsbølgen i det statsfeministiske Sverige i Jyllands Posten. Endelig er katten ude af sækken. Tusinder af kvinder har fået deres liv ødelagt, flere har begået selvmord. Endelig er der kommet store huller i svenske mediers cover-up takket være udenlandske presse. Endelig er der håb om, at hovedarkitekterne og stjernehyklerene bag så megen ulykke og tab af menneskeliv, ikke kommer til at dø i synden. Endelig føles det, som om syttens års skriverier om Sverige har været umagen værd. Jeg havde egentlig opgivet og var begyndt at se Sverige som et dagligt ritual, jeg skulle igennem for at føle mig nogenlunde normal.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?