3
mar
Seneste opdatering: 3/3-17 kl. 0729
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

At sende Katie Hopkins til Sverige, er som at sende Ann Coulter til SF’s landsmøde. Det bliver saftigt. KATIE HOPKINS: The Swedish town where migrant gangs have killed multiculturalism stone dead and laugh at laws they despise and defy

Udgifter til Migrationsverket: 73 milliarder

Sverige bruger flere penge på indvandring end på forsvar og politi tilsammen

Rigtignok bidrog EU med 186 mio kroner til svenske politikeres selvskadeopførsel, men til slut er der kun et sted at hente pengene. Det vil blive den menige svensker pinligt bevidst i tide til valget den 9 september 2018. 2016 var den største folkeøgning siden 1861. Flertallet af ‘nye svenskere’ kommer til at forsørges af de gamle i al fremtid, hvilket fortæller en hvad man behøver vide om svensk velfærd og levestandard i fremtiden.

Myndighetens kostnader för 2016 uppgick till cirka 59 miljarder kronor. I siffran ingår bland annat ersättningar till asylsökande, kommuner och landsting (32,7 miljarder kronor), bostäder för asylsökande (7,0 miljarder kronor), ersättningar för ensamkommande barn (6,1 miljarder kronor) och schablonersättningar (5,2 miljarder kronor). I siffran ingår även kostnader för Migrationsverkets personal, lokaler och driftskostnader med mera, vilka uppgick till närmare 13 miljarder kronor.

Utöver ovan nämnda kostnader har Migrationsverket också upplupna kostnader om ytterligare 14 miljarder kronor, det vill säga fordringar från i huvudsak kommuner och landsting. Det framgår av årsredovisningen. Därmed uppgår den samlade kostnaden för 2016 till 73 miljarder kronor.

Bland statens större utgiftsposter 2016 kan också nämnas kostnaderna för “försvar och samhällets krisberedskap” som preliminärt uppgår till 49,3 miljarder kronor för helåret 2016. Det preliminära årsutfallet för “utbildning och universitetsforskning” uppgår till 66,1 miljarder kronor och det preliminära årsutfallet för “avgiften till EU” uppgår till 30,3 miljarder kronor, enligt siffror från Ekonomistyrningsverket. Migrationsverkets kostnader för 2016


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?