5
mar
Seneste opdatering: 5/3-17 kl. 1201
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kära läsare!

Nu blir det inga krönikor på ett tag. Ibland behöver man ta några steg tillbaka för att skaffa sig mer överblick och försöka se den större bilden. Jag har gått in i ett mer långsiktigt projekt och kommer att arbeta med det några månader framåt. Förhoppningsvis kommer arbetet att bära frukt på ett sätt som blir till glädje för mina läsare. Kanske blir det en och annan krönika under tiden, men jag vågar inte lova.

Utan intresse från och dialog med läsare är en skribent bara en ropande röst i öknen. Ni är fantastiska – kunniga och medvetna, ifrågasättande och vetgiriga. Tack vare er har jag världens roligaste jobb. Jag vill tacka er alla varmt för allt det stöd och den uppbackning som ni ger mig. Jag är också oerhört tacksam för de generösa gåvor och donationer som jag får motta, ofta med både roliga och rörande personliga kommentarer som får mig att ömsom brista i skratt, ömsom bli djupt rörd.

Påfallande många gåvor kommer från invandrare. Det ger en hint om att många har genomskådat gammelmedias stämpel på mig som ”rasist” och även medias övriga lögner om oss som arbetar i alternativmedia.

Så – med hälsning till alla på Flashback som brukar vara snabba med att undra om jag är död när jag inte skriver krönikor på ett tag: Jag har inte tänkt dö än på länge. Har alldeles för mycket kvar att göra. Jag är givetvis tacksam också för alla eventuella gåvor under den tid jag arbetar mer långsiktigt. Tack på förhand och ta hand om er därute!

Varma hälsningar till er alla
Julia Caesar

 

DONERA TILL JULIA
Swish 073 594 52 69

Bankgiro 111-9072

IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290

Swift-BIC- kod ELLFFESS
Varmt tack för din gåva!


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?