5
mar
Seneste opdatering: 11/3-17 kl. 1201
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En film, jeg har ventet på en god måneds tid. Nu er den her, og det er et dokument i særklasse. Anderledes fordi den er bedre. Den har, modsat så meget man ser, et dybt kendskab og en varme for sit emne.

Neroth ser Sverige indefra og udefra på samme tid, og dobbeltheden går igen i filmens bittersøde titel: “Sverige har været vild med at blive multikulturel/ Sverige dør for at kunne blive multikulturel.”

Han er født i Malmø, men har boet mange år i London. Tak til Pelle og Paul, det er et privillegium at publicere filmen. Havde svensk tv ikke været, som det nu engang er, ville den havde været selvskreven til at blive vist i prime time. Men måske i DR og NRK?

You Tube-blogger skilles efter medie-hetz

Dette er netop hvad der tales om i dokumentaren ovenfor af bla. Göran Adamson og Nima Ali Pour. Erik på Granskning Sverige skriver:

Min fru har vädjat till mig att sluta för hennes och barnens säkerhet. Jag kommer inte vika mig för Mattsons attacker och kan därför inte tillgodose denna min frus vädjan. Därför har vi beslutat att flytta isär och min fru söker lägenhet i Kungsbacka. Jag älskar fortfarande min fru över allt i världen, men kan inte vika mig för ett etablissemang som vill definiera vad som är rätta tankar och felaktiga tankar.

I en demokrati skall man kunna ifrågasätta allt och alla utan hänsyn till om någon blir kränkt av frågan. Man skall kunna säga saker som är fel, och få logiska argument som gör att man ändrar uppfattning om man köper de framlagda argumenten. Alternativt köper man inte argumenten och fortsätter att ha fel, det skall inte vara brottsligt.

Kort sagt: Finns det någon som kan hjälpa min fru att få en lägenhet i Kungsbacka som rymmer henne och våra barn 7, 9 och 11 år?

Påtryckningar riktas mot min fru. Jag vill bara göra klart att min fru har så länge jag jobbat med Granskning Sverige vädjat till att jag skall sluta på grund av de konsekvenser en outning skulle kunna få för hennes karriär och våra barn. Min fru står inte för mina åsikter. Vi är två olika personer med olika åsikter och det är helt absurt att min fru skall behöva lida för den opinionsbildning som jag bedrivit. Tyvärr målar detta en bild av Sverige som är långt mörkare än jag ens anat när jag började med Granskning Sverige. Granskning Sveriges kommentar till medias smutskastningskampanj

 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?