10
mar
Seneste opdatering: 15/3-17 kl. 2230
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ni togrejsende hugget ned med økse(r)

Siger politiet endnu mens der er uvished om der var flere økseangribere. Den ene var “tidligere jugoslav.” Det er 25 år siden, der var noget der hed Jugoslavien. Måske var han ligefrem tidligere borger i det østrig-ungarnske kejserdømme, hvem ved. Pressen ved allerede, det kun var et ‘amoklauf.’ Uofficielle kilder opgiver navnet “Fatmir H. fra Kosovo,” så det er næppe en kroatisk katolik eller serbisk ortodoks. Hvis han er sindsyg, er han også med 95 procents sandsynlighed muslim. Daniel Greenfield gør kort proces med løgnene: MUSLIM REFUGEE CARRIED OUT AX ATTACK IN GERMANY.

De togrejsende var terroriserede alligevel. De lægger krop til nutidens gemmeleg mellem befolkning og politikere: Politikerne ved noget, men de vil ikke sige det. Det er deres egen krig, de skal holde fra at bryde ud. Folket bløder bare. If you prick us, do we not bleed? Jo, ni sårede, en 13-årig pige kæmper for sit liv. – Düsseldorf attack: man arrested after injuring nine people with an axe


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?