16
mar
Seneste opdatering: 16/3-17 kl. 2213
37 kommentarer - Tryk for at kommentere!

NOT Immigration

Det er almindelig kendt, at vi går ind i et par årtier, hvor et rekordantal enkle jobs vil forsvinde til automatisering. Eller er det? Hvorfor er det da stadig EU Kommisionens politik at hente 60-100 mio indvandrere fra 2 og 3 verdenslande, fordi “vi bliver for gamle”? Hvorfor protesterer ingen vesteuropæiske regeringer imod dette inkompetente vanvid?

Sverige er i en særlig grotesk situation. Fredrik Reinfeldt mente, at masseimport af mennesker var nødvendig for “at sikre velfærden.” Resultatet blev, at landet nu kunstigt skal skabe 200.000 enkle jobs, altså netop dem der forsvinder som dug for solen. Stefan Löfven tror på den samme ammestuehistorie, hvilket betyder Sverige ikke er færdigt med at blive ødelagt endnu.

Der bliver godt med gadefejere, bærplukkere og skopudsere når Sverige bliver et 2. verdensland à la Brasilien. I praksis havner de selvfølgelig på evig bistandshjælp, hvorfra de yderligere vil destabilisere Sverige som om det ikke allerede var nok. Inkompetente svenske politikere har begået en kapitalbrøler. EU og Merkel er i gang med at gentage den, og vi ryger alle med i det voldsorgie, det vil skabe.

 2 Billion Jobs to Disappear by 2030. Economists May Be Underestimating How Fast the Robots Are Coming. The Long-Term Jobs Killer Is Not China. It’s Automation. Vi snakker tosifret arbeidsledighet Og videoens oplysning om Merkels hemmelige aftale: Ukendt aftale: Merkel har lovet Tyrkiet at tage imod op til 250.000 syriske flygtninge


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?