17
mar
Seneste opdatering: 17/3-17 kl. 1712
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Christopher Caldwell har jeg vist ikke haft fat i siden han udgav bogen Reflections on the Revolution in Europe. Det er otte år siden. Charmerende samtale om dystert emne.

Hver femte nyfødte har udenlandske rødder

Vi skriver og protesterer, Støjberg fejrer med lagkage, men vi og landet forsvinder alligevel af den enkle grund, at 4/5 dele af danskerne er komplet ligeglade. De vil ikke løfte en finger for Danmark. De er, som svenskerne har været, villige til at lade sig føde ud af deres tusindårige land af tilfældige fremmede. Støjberg kan bedrage og besnakke dem, de ville ikke gide opdage det. De har, som Torbjörn Nilsson skriver i dag, glemt hvorfor de lever, derfor kan de lige så godt holde op.

På landsplan er andelen af nyfødte med en mor med udenlandsk baggrund steget markant det seneste årti. Det får konsekvenser både økonomisk og kulturelt

De seneste års flygtningestrømme kan nu aflæses direkte i fødselstallet. Af de 61.614 børn, der blev født i Danmark i 2016, har flere end hver femte en mor, der er indvandrer eller efterkommer. Og ikke mindst de syriske flygtninge præger fødselsudviklingen.

Mens de fleste børn blev født af kvinder med dansk baggrund, udgjorde syriske kvinder den næststørste gruppe efterfulgt af kvinder med tyrkiske rødder.I alt blev 18,5 procent født af kvinder, der er indvandrere, og samlet blev hvert femte barn, 21,6 procent, født af kvinder, der er enten indvandrere eller efterkommere.[..]

Også Birte Siim , der er professor ved institut for kultur og globale studier på Aalborg Universitet, ser positive aspekter af udviklingen.

”Det handler meget om, hvordan vi ser på de børn, der fødes af indvandrere og efterkommere, hvad de bliver til, og om integrationen bliver vellykket eller ej. Men jeg mener, at det kan ses som et udtryk for en succes og som et udtryk for, at de indvandrere og flygtninge, der kommer hertil, føler sig veltilpasse, integrerede og ønsker at blive i Danmark og få børn, der vokser op her. Hvad der så bliver konsekvenserne af det, afhænger af det danske samfund og hvordan omgivelserne, medierne og politikerne ser på flygtninge, indvandrere og efterkommere,” siger Birte Siim. KrD log in

Se med grafik: Danmarks Statistik: 21,6 procent af alle børn fødes af indvandrere/efterkommere (Syrien, Tyrkiet…) og Mere end hver femte nyfødt i Danmark har en mor med indvandrerbaggrund – Danmarks befolkning ændrer sig


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Steinadler

Posted: 17 marts 2017 - 09:38 - Svar

Denslags “institutter” burde vel, om man skal bedømme utfra det praktiske formålet, snarere ha vært omdøpt til “kommissariat for dekonstruksjon og utradering av europeisk majoritetskultur” eller noe i den retning. Dette “instituttet” for produksjon av politiske kommissærer og skrivebordsfolkemordere må vel såvidt jeg kan forstå tilsvare miljøet ved universitetet i Oslo hvor blant annet den såkalte sosialantropologen Thomas Hylland Eriksen ledet et helt program for “dekonstruksjon” av (les: utradering og folkemord på) den norske “majoritetskulturen”. Måtte det en gang i fremtiden bli mulig å få avviklet og stengt disse “instituttene” hvor hovedoppgaven faktisk ser ut til å være undergraving og utradering av både den europeiske kulturen og folkestammene som gjennom årtusener kjempet og slet for å bygge det som nå i løpet av få tiår rives i filler og reduseres til en “global” dumpingplass for hele den øvrige verdens sanseløst ansvarsløse overbefolkning.

  Andre´Kristian

  Posted: 17 marts 2017 - 20:51 - Svar

  Paradoxalt nog avseende det katastrofala hot som överbefolkningen utgör, ingår just reduceringen av den globala populationen i finanshierarkins, bankirfamiljernas och globalismens nationsfientliga agenda. Krigs- och läkemedelsindustrin skapar nya behov, och migrantinvasionens yttersta syfte är att på sikt reducera nationernas etniska befolkningar. I skrivande stund och med tanke på den kontraproduktivitet som alstras, där våra respektive bidragssystem utgör ett direkt incitament till en eskalerande reproduktionstaktik bland migranterna, har makthavarna endast lyckats förvärra situationen.
  Den lågintensiva krigföringen intensifieras och illegala parallellsamhällen markerar sitt förakt för landets lagar. Sjukdomar vi sedan länge bekämpat och utrotat ges nu en ny och omfattande spridning. Toppen av maktpyramiden bespetsar sig naturligtvis på största möjliga antal dödsfall och gläds åt radikalvänsterns oheliga allians med islam – ett samarbete som redan åsamkat i det närmaste irreparabla skador på det europeiska samhällsfundamentet. Det journalistiska objektivitetskravet har i samtliga sammanhang diskvalificerats via globalisternas förmenta och saluförda “moraliska överläge”, där de som positionerat sig som företrädare för det nya fenomenet vid namn The Moral High Ground lagt beslag på tolkningsutrymmet. Den psykopolitiska indoktrineringsoperationen har emellertid avslöjats och dissekerats, varför vi icke har någon anledning att stryka flagg inför fiendetrupperna, utan fastmer inrikta oss på en hård men i slutänden lönande kamp för en rimligare och ljusare framtid för oss alla.
  Andreas 🙂

achantus

Posted: 17 marts 2017 - 12:53 - Svar

Å, disse professorer! Apokalypsens fire P’er: Professorer, Prester, Politikere og Presse.

mjolly

Posted: 17 marts 2017 - 12:59 - Svar

På tide landssvikeroppgjøret starter.

Morten - - -

Posted: 17 marts 2017 - 14:04 - Svar

Åh ja, det var det her med de fertile og de før-fertile årgange … Ja, ja.

“Jeg ved godt, at mange danskere er ængstelige for at åbne grænser kunne føre til, at Danmark bogstaveligt talt blev oversvømmet af f.eks. en halv eller en hel million mennesker udefra. Det ville skræmme folk, men sådan går det jo ikke. I øjeblikket udgør flygtningene 0,3 procent af befolkningen.”

Poul Schlüter, 1985

– – –

  snaphanen

  Posted: 17 marts 2017 - 14:30 - Svar

  Der snakkes og pludres – ikke mindst af Støjberg – men udskiftet bliver vi alligevel

   Morten - - -

   Posted: 17 marts 2017 - 17:33 - Svar

   Vi fyldes med løgn og manipulerede prognoser. Og for mange mennesker er det fristende at tro på dem, for at kunne fortrænge problemerne. Jeg råber meget højt om, hvilke tal, vi naturligvis skal tage i øjesyn, alligevel oplever jeg konstant, at selv velbegavede mennesker uanfægtet forholder sig til vrøvlet om “4 %” o. s. v.

   – – –

Peter Zichau

Posted: 17 marts 2017 - 17:28 - Svar

Så hende åndsbollen Birte Siim tror altså det handler om vellykket integration og ønsket om at tilpasse sig i Danmark, når indvandrerne får så mange børn..?!
Hvor fanden skal man snart starte..?!

PBrad

Posted: 17 marts 2017 - 18:01 - Svar

https://youtu.be/-fk8fXTiAAo

Vi de vilde kaniner og vi knepper jer ud af jeres samfund.

mjolly

Posted: 17 marts 2017 - 18:44 - Svar

Trump nektet å håndhilse på Merkel, faren hans var jo fra Tyskland, og han liker neppe det som foregår
https://www.youtube.com/watch?v=SLHHsl6hbOI

  Britta Due Andersen

  Posted: 18 marts 2017 - 09:57 - Svar

  Det er for dumt – barnligt at giver eliten den sejer. Nu kan de så fylde medierne med det.

Tommy Leif Hasselager Jørgart

Posted: 19 marts 2017 - 13:07 - Svar

Det er faktisk meget værre med de udenlandske børnefødsler. Efterkommere efter indvandrere bliver gjort danske i rasende tempo. Dette betyder, at ca. 8000 plus/minus 2000 tæller som danske i statistikken. Det ændre procenterne. Det korte af det lange: Hvert fjerde nyfødte er muslim. Nærmere dokumentation i kommentarsporet på Uriasposten (http://www.uriasposten.net/archives/81710#comments, punkt 13 og 23).

Leave a Comment