18
mar
Seneste opdatering: 18/3-17 kl. 2212
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Stefan Molyneux

EU’s planer for at bremse migrationen virker ikke

Menneskesmuglere har stadig frit spil

EU’s budget er på 155 mia euros, men det kan ikke lægge en flådeblokade i Middelhavet. Hvis Erdogan slipper en million “flygtninge” løs på Europa, er strædet mellem Grækenland og Tyrkiet 50 km langt og 20 km bredt. Altså ligesom Øresund. Det kan EU heller ikke finde ud af at overvåge og blokere.

EU er et madammeforetagende, der handler om alt det, der ikke kan lade sig gøre. Er noget akut nødvendigt, er EU ubrugeligt, men de tager immervæk tusind milliarder danske kroner for deres ubrugelighed.

EU kunne, men vil ikke forsvare europæernes overlevelse, og med det mener jeg selvfølgelig at vi kun har set de første få millioner “flygtninge” af en milliard. Europa er allerede et af de tre mest overbefolkede områder i verden.*

Europas forsøg på at få Nordafrika til at kontrollere dets grænser har ingen synlig effekt. Der kommer stadig flere både over Middelhavet, og selv EU’s egne bureaukrater tvivler på, at menneskesmuglerne kan stoppes.

I årets første to måneder er 15.760 migranter og flygtninge blevet samlet op i det centrale Middelhav af europæiske redningsmissioner. Det er over 50 procent flere end i januar og februar 2016. Ligesom sidste år er ruten særdeles risikabel. 477 døde migrantkroppe er blevet hevet op af Middelhavet i 2017, mens andre 140 er skyllet op på de libyske strande.

Han tror ikke på, at EU’s tiltag vil forandre situationen i 2017. »Det er nemt at sige, at man vil styrke de libyske myndigheder, men i praksis er det svært at tro, det kommer til at fungere«. EU’s planer for at bremse migrationen virker ikke: Menneskesmuglere har stadig frit spil

Wikstrom: “Vi kan ikke sætte noget loft over flygtningemodtagelsen”

Hør også eu-parlamentarikeren lørdagsinterviewet med Cecilia Wikström (L) – om EU:s flyktingpolitik. Hun er hovedansvarlig for en fordelingsnøgle af de næste millioner, der invaderer EU. Hun har påtaget sig at tvinge øststaterne til modtagelse af “flygtninge.”

Man hører en virkelig paragrafrytter i kamp med virkeligheden, men hun giver sig ikke. Ikke nok med at hendes slags har ødelagt Sverige, hele EU skal ødelægges.

Cecilia Wikström er så virkelighedsbefriet og fanget i sine illusioners spind, at det alene gør interviewet virkelig underholdende/makabert alt efter temperament.
Disse typer har Europas overlevelse i deres hænder.

*


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?