18
mar
Seneste opdatering: 18/3-17 kl. 2212
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Stefan Molyneux

EU’s planer for at bremse migrationen virker ikke

Menneskesmuglere har stadig frit spil

EU’s budget er på 155 mia euros, men det kan ikke lægge en flådeblokade i Middelhavet. Hvis Erdogan slipper en million “flygtninge” løs på Europa, er strædet mellem Grækenland og Tyrkiet 50 km langt og 20 km bredt. Altså ligesom Øresund. Det kan EU heller ikke finde ud af at overvåge og blokere.

EU er et madammeforetagende, der handler om alt det, der ikke kan lade sig gøre. Er noget akut nødvendigt, er EU ubrugeligt, men de tager immervæk tusind milliarder danske kroner for deres ubrugelighed.

EU kunne, men vil ikke forsvare europæernes overlevelse, og med det mener jeg selvfølgelig at vi kun har set de første få millioner “flygtninge” af en milliard. Europa er allerede et af de tre mest overbefolkede områder i verden.*

Europas forsøg på at få Nordafrika til at kontrollere dets grænser har ingen synlig effekt. Der kommer stadig flere både over Middelhavet, og selv EU’s egne bureaukrater tvivler på, at menneskesmuglerne kan stoppes.

I årets første to måneder er 15.760 migranter og flygtninge blevet samlet op i det centrale Middelhav af europæiske redningsmissioner. Det er over 50 procent flere end i januar og februar 2016. Ligesom sidste år er ruten særdeles risikabel. 477 døde migrantkroppe er blevet hevet op af Middelhavet i 2017, mens andre 140 er skyllet op på de libyske strande.

Han tror ikke på, at EU’s tiltag vil forandre situationen i 2017. »Det er nemt at sige, at man vil styrke de libyske myndigheder, men i praksis er det svært at tro, det kommer til at fungere«. EU’s planer for at bremse migrationen virker ikke: Menneskesmuglere har stadig frit spil

Wikstrom: “Vi kan ikke sætte noget loft over flygtningemodtagelsen”

Hør også eu-parlamentarikeren lørdagsinterviewet med Cecilia Wikström (L) – om EU:s flyktingpolitik. Hun er hovedansvarlig for en fordelingsnøgle af de næste millioner, der invaderer EU. Hun har påtaget sig at tvinge øststaterne til modtagelse af “flygtninge.”

Man hører en virkelig paragrafrytter i kamp med virkeligheden, men hun giver sig ikke. Ikke nok med at hendes slags har ødelagt Sverige, hele EU skal ødelægges.

Cecilia Wikström er så virkelighedsbefriet og fanget i sine illusioners spind, at det alene gør interviewet virkelig underholdende/makabert alt efter temperament.
Disse typer har Europas overlevelse i deres hænder.

*


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


spirild

Posted: 18 marts 2017 - 09:10 - Svar

Og de setter muligens en del av potten inn i Deutsche Bank? Merkel “the Godmother”

Peter Buch

Posted: 18 marts 2017 - 09:42 - Svar

A couple of months ago, there was much talk about UN sanctioned military action by the EU to stop the smugglers’ boats putting to sea from the Libyan coast. For weeks now, the silence on that subject has been
deafening.

Udsnit af artikel der med få ændringer af tal, og et par navne kunne være skrevet i går.

Den er fra 20. juni 2015:
https://www.spectator.co.uk/2015/06/the-invasion-of-italy/#

  Anders Bo

  Posted: 18 marts 2017 - 09:48 - Svar

  EU er en lam and, og da DF ikke vil leverer, tilhøre mit næste kryds Nye Borgerlige!

   snaphanen

   Posted: 18 marts 2017 - 18:31 - Svar

   Vores måske eneste håb er, at EU knækker nakken i forsøget på at tvinge Østeuropæerne.

    PK svada

    Posted: 18 marts 2017 - 19:58 -

    Eller at Le Pen vinner valget og oppløser unionen, Le Pen leder på målingene i dag.

    snaphanen

    Posted: 18 marts 2017 - 21:28 -

    Ja, det ville være en store lettelse efter års sejgpineri

Anders Bo

Posted: 18 marts 2017 - 09:46 - Svar

Grænsegendarmeri & hegn i Danmark mod mod Tyrkland, transportøransvar på færgerne og patruljebåde i Øresund, når nu EU ikke kan!

Hvad er problemet?

  The Lying Press

  Posted: 18 marts 2017 - 11:37 - Svar

  Enig. Kun ved brug af enhver nødvendig magtanvendelse på grænsen kan migranterne holdes ude. Intet andet virker.

   Lenn

   Posted: 20 marts 2017 - 11:57 - Svar

   De eneste man kan regne med, er bønderne. Ganske som under 2. verdenskrig. Og de må vel kun bevæbnes med fork og le. Løbet er da kørt, og I mænd kan gøre klar til at skulle gå i store bukser og turban (jihadist-skægget har 99 % af de danske mænd jo tillagt sig allerede), mens kvinderne skal tildækkes.

  PBrad

  Posted: 18 marts 2017 - 11:59 - Svar

  “Hvad er problemet?”

  De danske politikere – det vil/tør de ikke og skulle de endelig forsøge ville de blive slagtet af massemedierne med DR i spidsen.

Britta Due Andersen

Posted: 18 marts 2017 - 09:49 - Svar

Gad vide hvornår de begynder at komme i store både herop, er det helt utænkeligt, at de fx kaprer både til det formål?

  Lenn

  Posted: 20 marts 2017 - 11:52 - Svar

  Har du set tv i dag? Der vises billeder af arabere og afrikanere, unge mænd i kampklar alder, som grinende bliver samlet op af europæiske skibe. Det seneste døgn er det vist 3.000, der er ankommet til Europa. Fx har dumme Norge et stort skib dernede, som udelukkende har til formål at samle muhammedanske stympere og nassere op, så de skal vel bare lige ro et par tag ud fra Libyens kyst, så bliver de samlet op af en norsk galej og får vel en fyrstelig behandling. Det er, som om et globalt vanvid tager til dag for dag lige nu, og hvad sker der, når boblen brister?

   Verden_er_gal.

   Posted: 1 april 2017 - 22:08 - Svar

   Vet du hva det verste er? At dette skipet og ett til som gjør samme jobben ble kåret til årets navn i VG, Norges største avis. De sees på som helter! Sinnsykt!

Mjolner

Posted: 18 marts 2017 - 10:02 - Svar

Hvorfor kan ikke landene få sine tyrkiske borgere tilbake? Start med de som er kriminelle, de som lever på bidrag og aktive sharia tilhengere.

De eneste landene som vil ha et aktivt grenseforsvar vil nok være de som tidligere var i østblokken. Der holder de på sin kultur og sine tradisjoner.

  Anders Bo

  Posted: 18 marts 2017 - 10:09 - Svar

  Ja alene hos Frau Mærklig i Tyrkland er der 1.400.000 tyrkiske muhamedanere med stemmeret i Tyrkistan, der giver STORE problemer, så hvorfor modtage samme slags individer fra Afrika!

   Steinadler

   Posted: 18 marts 2017 - 12:17 - Svar

   For å destruere de etnisk funderte europeiske nasjonalstatene. Det dreier seg ganske enkelt om planmessig folkemord. Det finnes ingen grunn lenger til å stille spørsmål ved hensikten, ei heller til å tro at det her dreier seg om “tiltak som ikke virker”. Den politiske “eliten” har iverksatt akkurat så mye “tiltak” at det kan sørge for at europeiske “innfødte” fortsatt vil forholde seg i ro og i praksis akseptere mye den samme folkemorderiske masseinnvandring inntil den samme “eliten” kan føle seg trygg på at ødeleggelsen av de vesteuropeiske nasjonalstatene synes irreversibel og folkegruppene som hadde sine hjemland her er gjort endegyldig arveløse.

    Snaphane

    Posted: 18 marts 2017 - 23:33 -

    It´s called the Kallergi plan – the destruction of the european sovereign states.

The Lying Press

Posted: 18 marts 2017 - 11:33 - Svar

Send 10 tyrkere hjem til deres eget land, Tyrkiet, for hver 1 migrant tyrkerne sender til EU !

  sussebassa

  Posted: 18 marts 2017 - 18:27 - Svar

  ..eller at lenderne går Ut av EU…naturlig konsekvens at “all skiten” blir sendt ut.. då tilbake til var dom kom ifrån..en skikkelig opprydding..och vi tilbake til vår gamle ro och harmoniske livssett.

PK svada

Posted: 18 marts 2017 - 12:31 - Svar

Vi får bare vente på Hitler2

PK svada

Posted: 18 marts 2017 - 12:53 - Svar

Drap og voldtekter utført av muslimer i Europa er normalisert, det samme er terrorangrep.
Myndigheter som bagatelliserer problemer med innvandringen er også normalisert. Det neste er at borgerkriger er normalisert.

  Olav Ødegaard

  Posted: 18 marts 2017 - 17:36 - Svar

  Det spørs om ikke drap, ran, voldtekter, bil- og boligbranner mm er borgerkrigen, som bare trappes opp etterhvert. At vi skal ta til organisert motstand blir vanskelig å forestille seg, individualiserte og feminiserte som vi er blitt.

ShadowsofLight

Posted: 18 marts 2017 - 17:06 - Svar

De fik stoppet menneskesmuglerne…

ved at overtage deres erhverv.

Den EU og NGO flåde der findes er en invasionsflåde der har til formål at destabilisere hele Europa. Så længe medierne kører følesesporno for “de stakkels” velfærdsmigranter 24/7 og politikerne loyalt poster penge ind i EU-dæmonen vil intet ændre sig.

Det eneste lyspunkt jeg ser er at der findes et naturligt kogepunkt hvor selv “almindelige” og “anstændige” mennesker ikke vil finde sig i at blive koloniseret mere. En fredelig løsning kan og bør stadig søges – men politikerne har for længst vist at de ikke er interesseret i Europas fremtid, kun deres egen.

Reidar S

Posted: 18 marts 2017 - 18:02 - Svar

DE må da være mulig å avslutte “redningsaksjoner” i fjæresteinene i Libya?

Ferd Ed Sa

Posted: 18 marts 2017 - 21:02 - Svar

Jeg så en dag et interview på SVT med Cecilia Wikström. Hun må have en skrue løs og burde øjeblikkeligt tvangsindlægges på et sindssygehospital !!! Hvis hun bliver hovedansvarlig for EU´s flygtningepoltik ser det dystert ud for Europa..Det bliver Europas undergang!

  PK svada

  Posted: 18 marts 2017 - 21:17 - Svar

  Da oppløser hun unionen kjapt

  snaphanen

  Posted: 19 marts 2017 - 21:53 - Svar

  knapt nok, hun er bare præst, ikke politiker

mjolly

Posted: 19 marts 2017 - 01:15 - Svar

Derimot klarte EU og FN i forrige uke å gå inn med militære styrker i Libya og frigi oljeinstallasjoner som ble tatt av islamister.

invernes

Posted: 19 marts 2017 - 13:03 - Svar

Politikerne er handlingslammet kneblet av satanismen EU , kun vanlige folk kan stoppe denne bølgen med sataniske kannibaler som truer vårt kontinent, men da må Vest Europas folk bevæpne seg og kjempe for harde livet mot muslimer og EU.

  sussebassa

  Posted: 19 marts 2017 - 13:43 - Svar

  EU var børjan til alt elendet i hele Europa…
  Dom som sitter i Eu parlm er alle hjerntveddade, unnt SDèrne..mentalt sjuke og farlige mennesker som lever i sin bobla..med kjempeløner..inget med verkeligheten å gjøra..som dom tvinger over oss alla..klart dom inte vil gje opp det frivillig..dom er ju alle m millionærer..nå.

   invernes

   Posted: 19 marts 2017 - 14:11 - Svar

   EU og Soros er folkets fiender. 🙂

samuelafugglas

Posted: 19 marts 2017 - 15:39 - Svar

Man må ju indrömme at det var påpassligt af Wikström at få Hillary Clinton at slå Gadaffi ihjel.
Man kender typen så at sige!

PK svada

Posted: 19 marts 2017 - 20:43 - Svar

PK svada

Posted: 19 marts 2017 - 20:46 - Svar

Andre´Kristian

Posted: 19 marts 2017 - 22:17 - Svar

Då erfarenheten och den mycket bittra verkligheten talar sitt tydliga språk och där det sunda förnuftet manar till makthavarnas slutliga besinning gällande den i alla avseenden genomdestruktiva migrantpolitiken, går en av dess företrädare fräckt i bräschen för att förvärra det redan katastrofala läget. Sorgligt nog något vi kan beteckna som signifikant för dagens svenska radikalglobalism, vilken syftar till största möjliga migrantkvot, för vilken vi de facto aldrig varit dimensionerade eller kapaciterade för. Den skygglappsförsedda ministären navigerar till etthundra procent efter vad som benämnes The New World Order och The Moral High Ground och är därmed icke disponerade för förnuftets och den empiriska erfarenhetens retorik. Makthavarna har desensibiliserats och gjorts oemottagliga för hållbara motargument till invasionen och dess för nationalstaternas och rättssamhällenas utpräglat negativa konsekvenser. Frågan är nu om det traditionellt tröga svenska folket till fullo inser vad som håller på att hända och huruvida denna insikt kommer att visa sig i valet 2018.
Andreas, värdekonservativ, kristen nationalist.

Bengt

Posted: 19 marts 2017 - 22:43 - Svar

Lenn

Posted: 20 marts 2017 - 11:46 - Svar

Når Führeren i Tyrkiet taler til de hypnotiserede masser, hører man hættemåger, som med en vanviddets glans i øjnene kvidrer om genetableringen af det Osmanniske rige. Det lykkedes dem ikke at erobre og udradere det kristne Europa for ca. 500 år siden, bl.a. fordi man forstærkede Wiens mure. Derudover kæmpede både adelen og bondestanden side og side og drev barbarerne tilbage.
Også dengang var muhammedaneren god til at grave gange under jorden (som deres fætre i ‘palæstina’ er i dag, åbenbart noget genetisk…), men disse tunneller blev opdaget og tilintetgjort.

I dag inviterer man horder af muhammedanske barbarer ind, ja, man flyver dem endda ind, eller man kommer fra det høje nord (fx Norge) og sejler dem fra Libyens kyst i komfortable skibe, helt til Europa. Senest i dag viser man igen billeder af hverdagen på Middelhavet, og her ses masser af afrikanere og arabere – kun mænd i kampdygtig alder! – i gummibåde.

Europa er et sygt kontinent, og når man i Frankrig bruger uanede ressourcer på at overvåge 15.000 jihadister og ikke sender dem og hele deres psykopatiske familie UD af landet, så er man selv ude om det. Andet er der jo ikke at sige. Det samme gør sig gældende i DK, omend tallet forhåbentligt ikke er nær så højt, men man sender dem ikke ud. Man venter og ser, om man kan fange dem 5 minutter, før de sprænger sig selv og andre i luften.

Eva på Södermalm

Posted: 21 marts 2017 - 06:12 - Svar

Viktig föreläsning:

“(2017) DAVID ICKE – AGENDA 21 ! THE ILLUMINATI PLAN TO KILL US ! MUST WATCH”:
https://m.youtube.com/watch?v=1n8fp0BcBbE

Leave a Comment