28
mar
Seneste opdatering: 29/3-17 kl. 0135
103 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“De lande i Europa, der stadig modsætter sig islamiseringen, er lande med en stærkt, kristen identitet. Jeg elsker alle muslimer, for de er mennesker ligesom jeg, men jeg må hade islam af hele mit hjerte. Sharia er uforenlig med grundlæggende, europæiske ideer.”

EU presser europæerne længere og længere ud

I dag nægtede Østrig at være en del af EU’s kvotefordeling af “flygtninge.” Polen vil ikke deltage, Ungarn vil internere asylsøgere i containerlejre. Italien og Grækenland er presset til bristepunktet og kan ikke tage flere afrikanske velfærdsflygtninge, Ungarn nægter at modtage “5000 svenske flygtninge.” Der er sanktioner i  og kaos farvandet, og det er EU-skabt. De lovede at bevogte de ydre grænser, ikke at oprette en taxiservice fra Mellemøsten og Afrika,

Tre millioner flygtninge er på vej igennem Tyrkiet mod Europa, og EU toppen tror stadig Europa kan fordele sig ud af problemet. Man må da håbe, EU er ved at grave sin egen grav, inden de får gravet vores. Europa har mistet tiliden til EU, det skaber flere og tungere problemer, end de løser, nationerne prøver at redde på egen hånd, hvad der kan reddes. EU har ikke noget overblik over folkevandringerne, de er igang med et ukvalificeret mordforsøg på Europa. “Fredens garant”, EU, er ved at sende vores efterkommere i krig.

Disse inkompetente mennesker sidder med Europas fremtid i deres hænder. Lars Løkke holder ihærdigt mund, Støjberg laver lagkager, og danske vælgere er desværre ikke tilstrækkeligt kompetente til at stemme disse farlige, uansvarlige personer ud. Forleden fejrede EU toppen sig selv under maksimal terrorbeskyttelse. Der er intet at fejre. EU kunne lige så godt erklære åben krig mod europæerne, som gøre det per stedfortrædere.

Lene Kattrup skriver dagens kronik Konventioner lammer dansk lovgivning, men vi alle venter på at blive reduceret til Sverige.

Flertallet af vores landspolitikere svigter deres ansvar som folkevalgte politikere, der bør passe på Danmark. Ansvaret skubbes opad til det internationale niveau med konventioner og juristerne, der har fået stor politisk magt, selv om de jo aldrig er blevet valgt og derfor ikke kan kasseres af folket, uanset hvad de beslutter. Systemet er i sit fundament udemokratisk. Nogle gange skubber politikerne i afmagt især værdipolitikken nedad til kommunerne, selv om ansvaret herfor bør ligge på landspolitikernes skuldre – der er blevet alt for smalle med årene.

Der er tale om alvorlig systemfejl. Vi må forsøge at få magten tilbage til de nationale parlamenter, herunder til vores Folketing her i Danmark.Det europæiske samarbejde bør være mellem stærke samarbejdende selvstændige lande, som det var før i tiden. Demokratierne er i fare, når man lader flyvske konventioner, jurister, domstole og internationale institutioner styre landene.

Problemet er ikke kun, at vore politikere er svage og handlingslammede.Det er systemet, der gør dem sådan. Politikerne er fanget af det som mus, der løber rundt i et hjul. De tager det som et vilkår og forhåndsdiskonterer det i deres beslutninger, der derfor bliver små utilstrækkelige ineffektive med kostbare lapperier.Vi må enten ud af EU og/eller få opsagt konventionerne på de punkter, der gør, at vi ikke mere kan bestemme.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


103 kommentarer » Spring til kommentarfelt

Anders Bo

Posted: 28 marts 2017 - 23:07 - Svar

Stem Nye Borgerlige ved næste folketingsvalg!

  snaphanen

  Posted: 28 marts 2017 - 23:25 - Svar

  Ja, gid folk gjorde, men indtil videre synes antiindvandringsstemmerne ikke at kunne komme over 20 procent.
  Danskerne vil blive taget på sengen af bedragerske politikere – lige som svenskerne blev.

   Anders Bo

   Posted: 29 marts 2017 - 01:19 - Svar

   Danmark er jo heldigvis 15 – 20 år bagefter Sverigstan, og tro mig om der ikke inden 2025 kommer ALVORLIGT fokus på Folkevandringstsunamien og EU!

    henrik

    Posted: 30 marts 2017 - 07:31 -

    Først og fremmest skal man sørge for ordentlig integration. De folkeslag har naturligvis nogen helt forskruede holdninger med sig i bagagen som man naturligvis skal gøre en ekstraordinær indsats for at få ændret.

    ragnhild

    Posted: 30 marts 2017 - 21:57 -

    Og det mener du lar seg gjøre?

    henrik

    Posted: 31 marts 2017 - 15:46 -

    lykkedes afnazifiseringen af Tyskland måske ikke? Du har vist ikke meget forstand på mennesker. Naturligvis ved jeg det i forvejen. Det bærer dine holdninger jo præg af.

    Niels Henriksen

    Posted: 8 april 2017 - 08:53 -

    Tåbelig sammenligning – det fortæller jo alt om niveauet 😉

    Hvordan synes du selv, det går?

    Og hvor mange mia og hvor meget arbejdskraft skal der så spildes på noget, der alligevel ikke kan lade sig gøre i langt de fleste tilfælde, fordi vi her i lille Danmark og i resten af Europa alt for længe har haft travlt med lukke øjnene for virkeligheden, stå på pinde for vor “kulturberigende”, krævende og vrangvillige gæster og med at undlade at opstille skrappe krav om tvungen assimilation til vestlige værdier, normer, omgangsformer, kvinders lige rettigheder, love og demokrati etc. samt skarpe grænser for vores tolerance over for fanatikere og ballademagere, der prædiker had, vold og foragt imod vore grundværdier eller hele kriminelle familier og klaner, der udviser foragt for de “urene vantro” og opdrager deres børn til samme adfærd generation efter generation.

    henrik

    Posted: 9 april 2017 - 10:48 -

    Jeg ved ikke hvad du mener med “spild af arbejdskrafft” når det regnskabsprincip vi har brugt de sidste 800 år bruges til at regne ud, hvad der kan betale sig og hvad der ikke kan betale sig.
    Nyeste regnskabsanalyse der ikke engang er en måned gammel slår fast at hver danskerr tjener 65.000, kr. ved at være i EU. Derved er der naturligvis fratrukket udgifterne.

    Din racisme vil jeg ikke være ansvarlig for. Og som jeg har forklaret dig er omkostningen for de udfordringer det giver at have fri bevægelse af arbejkraften naturligvis modregnet i ovenstående regnskab.

    Igen viser både psykologiske studier og krise studier at den bedste måde at dæmme op for ekstremisme er at fortynde den. Derved svækkes den og afvæbnes den.
    Det er faktisk derfor at du ser så meget modstand mod “europæismen” i de arabiske lande, fordi at deres patrikalske model til fastholdelse af eksisterende magtmidler er stærkt truet.
    Tager du to tåber der syntes at det er ok at slå sine børn og sætter dem blandt 100 andre der ikke syntes det er ok at slå sine børn, så holder de op med at slå deres børn.
    Det er nøjagtig samme grund til at du i DK ikke ser særligt mange bilafbrændinger som pøbelens måde at lave protest på, trods der er 400.000 tilkommere i DK fra de lande hvor det er socialt acceptablet at gøre sådan i hverdagen.

    henrik

    Posted: 17 april 2017 - 19:17 -

    At kalde det en tåbelig sammenligning er ikke et argument i sig selv. Det er bare fornægtelse. Jeg ved da godt at der er problemer og udfordringer og vi kæmper da også med en masse danskere der drikker for meget, tager for mange stoffer og tæsker kone og børn og bedrager Gud og hver mand for slet ikke tale om de mange børnevoldtægts forbrydere vi har. For slet ikke at nævne de 400.000 danskere der årligt får en depression. Så hvad får dig til at tro at danskerene er Guds gave til menneskeheden?
    Hvis DK er et så fantastisk land som du hævder, hvorfor er det så kun rak og pak der gider komme op til os? Og hvorfor kommer de tilmed først, når det er ulideligt at være i deres eget land?

    ragnhild

    Posted: 30 marts 2017 - 21:57 -

    Innen 2025. Da er toget gått!

   achantus

   Posted: 29 marts 2017 - 05:34 - Svar

   Det er altså hele 80% av befolkningen som ikke forstår alvoret.

    henrik

    Posted: 20 april 2017 - 09:20 -

    Der er vist 20 % tåber der ikke forstår alvoren ved folkevandringer. Prøv du at se hvad både russerne og tyskerne gjore ved jøderne i forrige århundrede. Efter 1. verdenskrig flygtede en masse ortodokse jøder til Tyskland og langde grunden til den senere anti semitisme i Tyskland, som der ikke havde været i Tyskland før. Tyrkerne på deres side slagtede 1,4 mio amenere i 1914, for slet ikke at tale om de 4 mio. indere som englænderne lod dø af sult i 1944, eller de engelske koncentrationslejre i Afrika hvor de lod 100.000 hollændere dø af sult. Eller de 12 mio. afrikanere der var bådflygtninge i bestræbelserne på at nå USA hvor 50% af dem døde på rejsen.

   henrik

   Posted: 17 april 2017 - 19:14 - Svar

   I DK har vi ca. 400.000 “tilkommere”. Ud af dem er 100.000 arbejdsløse og 50.000 danskere er arbejdsløse. Med den lille kugleramme må man slå fast at derved mangler der 250.000 arbejdere i DK for slet ikke at tale om at vi ud over det importerer 130.000 østarbejdere i sæsonnen… Kan du forstille dig børnehaver, vuggestuer, hospitaler og kommuner stå mennesketomme hen uden arbejdskraft?
   Skægt nok så har alle dine “politikere” bestået 3. klasse hvor man lærer om de hele naturlige ligefremme tal som vi bruger her i DK og i den øvrige verden. Et talsystem som iøvrigt er arabisk. Så hvordan kan du kalde en mand der kan regne for bedragerisk? At være dum er ingen undskyldning for at kalde andre for dumme.

  Polka Charlie

  Posted: 28 marts 2017 - 23:41 - Svar

  Seneste måling jeg så, der lå Nye Borgerlige desværre langt under spærregrænsen. Men håber absolut de klarer skærene, da DF har svigtet for stort til at de fortjener – i hvert fald min fortsatte – tillid.

   Anders Bo

   Posted: 29 marts 2017 - 01:16 - Svar

   Tiden arbejder for Nye Borgerlige med alt det løbende muhamedanerbrok.

   DF har nu den historiske styrke. til at give Løkken et ultimatum: “Straksopbremsning eller Skrigeskinken”! Altså opfyld dit valgløfte, eller vi lader Mette Frederiksen komme til. Og hvad gør DF?

    henrik

    Posted: 30 marts 2017 - 07:36 -

    Nye borgerlige er en flok lavt uddannede idealister uden sikkerhedspolitisk og derfor udenrigs politisk forståelse. Sjovt nok kan de til nød forstå mikro økonomi men aldrig makro økonomi.
    Dvs. de kan drifte en iskiosk men ikke forstå at deres vand til rengøring er så dyrt.
    Muhamedanerbrok er udslag af nationalisme og fremmedhad og helt ude af trit med realiteterne.
    Der er 400.000 tilkommere i DK. 100.000 er arbejdsløse dvs. 300.000 er i arbejde. Så er der 50.000 etniske danskere arbejdsløse og ved blot lidt 3. kl. indsigt i brug af en kugleramme så vil man opdage at der så vil mangle 250.000 medarbjedere især i kommunerne og inden for rengøring og lavpraktisk industri, for slet ikke at tale om de 130.000 østarbejdere vi i forvejen må importerer.

    Og ja gør man som EB og BT og zoomer helt ind på en hundelort er den virkelig ulækker, men zoomer man ud, vil man se at det er den eneste i hele parken og resten af parken er vidunderlig.

    MXC

    Posted: 1 april 2017 - 23:35 -

    LOL hold kæft hvor skal du have ros for den hundelort analogi, ROFL. Genialt. Du kommer med nogle vældige gode punkter. Mange tak.

    henrik

    Posted: 2 april 2017 - 00:18 -

    Tak for feedback. Du skriver ROLF. Det er ikke forstået. Antager du at jeg er ROLF N? Det er jeg ikke.

    Jeg vil gerne følge dig, men du har blokeret for det. Kan du inviterer mig?

    MXC

    Posted: 2 april 2017 - 00:28 -

    ROFL = Rolling On Floor Laughing :D. Der ikke så megen grund til at følge mig. Jeg har fulgt dig, så no worries haha. Bliv ved med de faktafyldte posts, de fandme gode. Det er sååååååå tiltrængt. Elskede især hvordan du rigtigt påpegede Vestlig indblanding i forskellige lande, overfor dem der bare vil give muslimer hele skylden.

  henrik

  Posted: 30 marts 2017 - 07:38 - Svar

  hvis man har blot en anelse sikkerhedspolitisk forståelse og makroøkonomisk indsigt er det umuligt at stemme for dem. Du lyder ufaglært?

  henrik

  Posted: 17 april 2017 - 19:10 - Svar

  Desværre nej til det. Man kan ikke drifte et land med en EFG eksamen fra handelsskolen.

PK svada

Posted: 28 marts 2017 - 23:37 - Svar

Merkel er den store satan, hun har diktert europaparlamentet og på egenhånd framforhandlet avtaler mellom Tyrkia og EU som et mindretall av EU støtter.
Merkel er det verste som har skjedd Europa etter Hitler.

  FritziRitz

  Posted: 29 marts 2017 - 00:08 - Svar

  Man må säga att Tyskland trots allt har återuppbyggts ordentligt efter Hitler men efter Merkel & Co EUssr finns dessvärre ingen återvändo till ett normalt Europa.

   Anders Bo

   Posted: 29 marts 2017 - 01:05 - Svar

   Præcis. Frau Mærklig er MEGET værre end Hitler.

    PK svada

    Posted: 29 marts 2017 - 01:25 -

    Jeg tror Merkel har sine indre demoner.
    Merkel har selv vært medlem i en fascistisk ideologi, kommunismen.
    Enten så er hun fortsatt kommunist, eller så forsøker hun å godtgjøre sin forhistorie som fascist.
    Politikere med negativ psykologisk ballast er livsfarlige ved makten.

    Anders Bo

    Posted: 29 marts 2017 - 01:32 -

    Lidt a la Nyrups politik i 90´erne. Nyrups far var jo nazist, så Nyrup prøvede at afvaske arvesynden…

    PK svada

    Posted: 29 marts 2017 - 01:34 -

    Og det samme gjelder Løfven.

    henrik

    Posted: 30 marts 2017 - 07:29 -

    Typisk gamle mænd med for meget fritid. Værtshuslogik og lomme filosofi.
    Der var pænt ange nazister dengang især i Tyskland uden at du ser den adfærd.

    henrik

    Posted: 30 marts 2017 - 07:37 -

    Det er vist det man kalder værtshuslogik fra en ufaglært gammel mand. Hitler satte verden i brand.

  achantus

  Posted: 29 marts 2017 - 05:44 - Svar

  Ikke rart noen tror hun er Hitlers datter!

   henrik

   Posted: 2 april 2017 - 00:18 - Svar

   Det værste er at nogen har stemmeret!!!

Margrethe

Posted: 28 marts 2017 - 23:40 - Svar

Angsten for dét, der kommer kan næsten lamme min vejrtrækning af skræk. Min bedre halvdel fatter ikke, jeg nogle gange er nødt til at stå op om natten, når de barske fremtidsudsigter spolerer søvnen. I min skytteforening er nu dukket en englænder op med sine to teenagedøtre. Det er dém, han har travlt med at lære skydekunsten. Tøserne ved næppe selv hvorfor. Jeg har heller ikke selv spurgt ham. Men når vi kigger hinanden i øjnene, behøver vi heller ikke ord. Sorgen og frygten er skæretyk. Jeg må have været født som, brite i mit tidligere liv. Hvorfor behøver jeg blot øjenkontakt med dem “over there”, for at forstå, hvad jeg i selvskab med hjernedøde danskere skal bruge en helveds masse ord på at forklare…

  Anders Bo

  Posted: 29 marts 2017 - 04:32 - Svar

  Kommer han fra Birmingham?

   Margrethe

   Posted: 29 marts 2017 - 09:51 - Svar

   Ved det ikke.

  achantus

  Posted: 29 marts 2017 - 05:43 - Svar

  Jeg gjenkjenner det med nattesøvnen. Den anglosaksiske kulturen har alltid vært relativt fri for den type utopisk hjernespinn som har herjet kontinentet. Det har blitt beskrevet som en common sense-kultur i motsetning til for eksempel den tyske idealismen. Jeg tror det er noe i det. Engelskmennene er mer jordnære.

   Margrethe

   Posted: 29 marts 2017 - 10:08 - Svar

   Jeg var ikke klar over, den kulturforskel ligefrem var beskrevet. “Common sense-kultur”. Det rammer plet. Tak for en AHA-oplevelse

   henrik

   Posted: 16 april 2017 - 21:01 - Svar

   Ret sjovt, da det I kalder englændere faktisk dels er jyder og dels hollændere. Den ægte englænder er waliser og forlængst fordrevet ud i kanterne af England.

  Mjolner

  Posted: 29 marts 2017 - 11:29 - Svar

  Det samme skjer i mange andre land også. mange som ser den skriften politikerne har skrevet på veggen og vet at de må være forberedt på å beskytte seg selv.

  henrik

  Posted: 16 april 2017 - 21:00 - Svar

  Skægt du bruger endlændere som eksempel. Det folkefærd som lavede massiv terror bomning af civile danskere i københavn med det største tab af danske civile nogen sinde. Selv englændernes regering kaldte det en krigsforbrydelse. Det er knapt 100 år siden.

   Margrethe

   Posted: 17 april 2017 - 00:40 - Svar

   “Selv englændernes regering kaldte det en krigsforbrydelse. Det er knapt 100 år siden.”
   øøøøøøh? Slaget på Reden 1813 eller deromkring? Og den engelske regering gik så vidt som indrømme en krigsforbrydelse? Hvornår gør et muslimsk land det samme, feks Tyrkiet over for armenerne?
   Man bliver nok ikke et verdensomspændende imperium, uden en vis portion aggressioner. Men nogle kulturers aggressioner er bare bedre end andres. Det er en 100 procent subjektiv vurdering. Men livets ståsted kan aldrig blive andet end subjektiv.

    henrik

    Posted: 17 april 2017 - 19:08 -

    Det er i hvetfald en pointe der bliver slået fast at du har valgt side i sagen uden smålig skelen til ret og vrang. Er det rimeligt for den der rammes af vrang og vil denne ikke forsøge at rette det til ret? Også har man konflikten. Fredlig sameksisten sker aldrig hvis man altid og til enhver en tid har travlt med ensidigt at forherlige sig selv for det vil altid være på bekostning af andre.
    Så uanset hvordan du vender og drejer din egen logik så råber du blot krig krig krig som alle de andre.
    Sjovt nok er der faktisk lavet enormt mange værker om hvad der skaber krig og også pegepinde på hvad der så skaber fred. Og vil du fred eller vil du krig?
    Hvis du vil krig vælger du også at du og dine kan blive dræbt. Du vælger også at det fjerner ressourcer fra velfærdssamfundet. Alene 2. verdenskrig kostede DK 10.000 døde og i kroner og øre det samme som 113 Øresundsbroer. Kan du forstille dig et DK med de penge til udbygning af velfærdssamfundet istedet? Kan du forstille dig de 10.000 personers efterkommere ville havde fyldt rammerne ud på et arbejdsmarked der i dag er så skrigende tomt at vi dels må importerer 400.000 “tilkommere” som jo netop er muslimske når vi lige skal have den ironiske side med af sagen? For slet ikke at tale om de 130.000 østarbejdere vi må importerer i sæsonnerne og deres i øvrigt katolske tro?

    Margrethe

    Posted: 17 april 2017 - 20:10 -

    Man kan bruge sit liv på flueknepperi, og man kan have vigtigere ting at tage sig til. Jeg har det sidste.

    henrik

    Posted: 17 april 2017 - 22:36 -

    Altså du forbeholder dig at ævle løs uden kontekst? Ja det er et frit land vi lever i.
    Du bidrager bare rigtigt ikke til en sund debat, når det ikke har rod i virkeligheden men i en fantasiverden. Det kaldte man i gamle dage for en lus i skindpelsen og i dag kalder man det vist for Fake News.

rostaratt

Posted: 28 marts 2017 - 23:41 - Svar

  Britta Due Andersen

  Posted: 29 marts 2017 - 19:22 - Svar

  England får færre polakker ja, men får de færre fra Pakistan?

   henrik

   Posted: 2 april 2017 - 00:23 - Svar

   Man kalder i forvejen London for minimoskva. så hvad er problemet?

  henrik

  Posted: 2 april 2017 - 00:22 - Svar

  Eu er en tordende succes. At du er så patetisk at du ikke engang kan formulerer dig selv er een ting, men at du ikke kender præmisserne og forudsætningerne for EU er så noget helt andet. Dvs. når du ikke kender EU’s mål kan du heller ikke dømme vel?
  Du ved heller ikke at EU fik Nobels fredspris vel?
  Du er en lus i skindpelsen, eller det man i dag kalder FAKE NeWS

   MXC

   Posted: 3 april 2017 - 22:27 - Svar

   HAHAHA jeg sidder bare her og er flad ad grin over din skarpe tone. Jeg vil bare tilføje et husk-nu om at selv Obama, ham der lige smed 26,171 bomber i 2016 alene, også fik fredsprisen; sammen med andre ikke-så-gode folk. Bare så vi alle husker at fredsprisen ikke er en hellig ko som kun de gode kan malke :D.

    henrik

    Posted: 4 april 2017 - 07:57 -

    Som officer uddannet i totalforsvaret er jeg af den overbevisning at militær ikke kan undværes og derfor heller ikke magtanvendelse. Sammenligningen er at accepterer man et politis nødvendighed i et samfund bliver man også nød til at accepterer et militærs nødvendighed. Begge sonderinger afklares bedst i at læse nogen gode bøger om staters eksistensberettigelse. Disse sonderinger er i øvrigt en af grundstenene som FN bygger på.
    Jeg kan også anbefale bøger udi fredsforskning og den bedste er helt klart Clausewitz’s “Om krig”. Faktisk verdens første videnskabelige afhandling om…krig.. 🙂 Den er nyeligt genudgivet på dansk også som e-bog. Og som forelæggeren skriver. Den forklarer den danske befolkning hvorfor krigen i Afghanistan og Irak er opstået. Virkelig en essentiel bog for at forstå dansk (og verdens) sikkerhedspolitik og derfor udenrigspolitik.
    Jeg har på ingen måde mulighed for at følge med i alt på et detalje niveau så hvorvidt Obamas bomber var nødvendige eller ej ved jeg ikke.
    Faktisk er der i en nyere artikel udlagt den tese at USA blev rodet ind i Vietnamkrigen for at få Frankrig med i NATO. De kunne på ingen måde få franskmændene til at redegøre for på en sober måde hvorfor de agerede som de gjore i Vietnam og ikke søgte en fredelig løsning med lokalbefolkningen.
    Det knytter tråde til i dag, hvor franskmændene bliver bombet sønder og sammen i terror. De høster frugterne på den brutale udenrigspolitik de selv førte efter 2. verdenskrig.
    Rejser du rundt i Vietnam i dag vil du opleve at amerikanerne er respekterede mens franskmændene er foragtede.
    Men ja naive sjæle får nogen gange verden til at synes naiv.
    Hitler blev f.eks. årets mand i USA i en af deres største og mest respekterede medier. Ghandi sendte et brev til Hitler og roste ham for hans fredsinitiativer. Den engelske efterretningstjeneste stoppede dog brevet så Hitler aldrig fik det. 🙂

    MXC

    Posted: 4 april 2017 - 14:46 -

    Her er artiklen:

    https://www.theguardian.com/commentisfree/2017/jan/09/america-dropped- 26171-bombs-2016-obama-legacy

    Du har godt nok meget erfaring!

    Har du læst Noam Chomsky? Jeg checkede den bog du nævnte, da du nævnte den i en anden tråd. Den ser fed ud. Så tak igen. Jeg tror du ville kunne lide Noam Chomsky.

    Den udlægning om Frankrig har jeg ikke hørt om, så tak igen :D. Vietnameserne er ret underlige. De har ikke noget imod 10 års bombninger, som de stadig lider under den dag idag, men de elsker USA og kan generelt ikke lide Kina haha. Filipinerne er ret ens. Det virker altid lidt stockholmssyndrom-agtigt.

    Haha den med Hitler var god! Churchil og andre sagde også pæne ting om ham og Stalin, i nogle hemmelige dokumenter :D.

    Btw, er det i din optik rigtigt, at der mangler ammunition til soldaterne i forsvaret, som en berl artikel kom med? Det virker lidt utroligt. Det fik mig til at tænke vi nok så lige skal investere lidt mere lol.

    henrik

    Posted: 4 april 2017 - 18:08 -

    Har hørt om ham og han gør sig virkelig mange kloge tanker. Stor respekt til den mand. Gid der var flere i verden med den indsigt. Skal prøve at få tid til at læse nogle af hans værker. Er der een specielt du vil mene er hans vigtigste i forhold til at forstå verdensøkonomi?

    henrik

    Posted: 4 april 2017 - 18:19 -

    har læst artiklen og ud over en række faktuelle og ironiske bemærkninger er der ikke meget kød på artiklen. Jeg vidste godt at hovedmålet for USA ude i verden i dag er den “islamiske terror” at et af deres egne allierede lande, nemlig Pakistan er et af målene viser blot hvor kompleks situationen er. Naturligvis var det heller ikke tilfældigt at Osama Bin Ladens skjulested var op og ned af en parkistansk officer skole. Nogen meget højt på strå i den pakistanske regering spiller helt klart et dobbeltspil overfor amerikanerne. Det ved amerikanerne naturligvis godt, men man vasker ikke lagner offentligt.
    Tilbage er så om den “Islamiske terror” faktisk er en så stor trussel som man gør det til. Det vil tiden vise, når de hemmeligtstemplede dokumenter kommer frem i lyset om 50 år og der er jeg død.
    Det kan sagten være en brik i et kompliceret puslespil som Vietnam krigen var det, hvor den amerikanske indvolvering først og fremmest var at få Frankrig med i NATO og ikke de officielle fraser om at stoppe kommunismens fremmarch.
    Det samme gælder jo 2. verdenskrig hvor Churchill meldte krig mod Tyskland fordi de angreb Polen, men han ikke gjore det samme mod Rusland som også angreb Polen og churchill fandt også at kommunisterne var en gigant trussel mod vesteuropa. I øvrigt er der lige blevet godkendt en doktordisputas som beviser at russerne faktisk kun var få uger fra selv at angribe Tyskland.
    Verden er meget kompleks og fuld af bedrag og svig og dobbeltspil. Moralen er derfor at jeg aldrig nogensinde vil accepterer at mine børn eller børnebørn går i krig for mit land.
    Havde Hitler vundet krigen havde han været helten og DK havde været en del af sejren.

    MXC

    Posted: 4 april 2017 - 23:45 -

    Men de skal vel op til værnepligten? Jeg ved ikke om det tæller som at man har udført sin værnepligt hvis man bliver militærnægter. Ved du det?

    henrik

    Posted: 5 april 2017 - 04:08 -

    Det er at aftjene sin værnepligt at være militærnægter.

    Niels Henriksen

    Posted: 5 april 2017 - 01:03 -

    Har du nogensinde hørt om sammensatte navneord? 😉

    Vi skriver stadig ikke på engelsk officielt i DK.

    henrik

    Posted: 5 april 2017 - 04:07 -

    he he.. sjusk med tasteturet. Min hjerne arbejder hurtigere end mine gamle fingre 🙂 Men har du prøvet at google hvad der kendetegner folk der ikke kan tåle stave- og grammatiske fejl? 😀

    Niels Henriksen

    Posted: 5 april 2017 - 05:37 -

    Det var nu mest fordi, du havde så travlt med at rakke andre ned og kalde dem lavtuddannede, ufaglærte, tabere og lignende charmerende ting – uden i øvrigt at kende noget til dem.

    Det er forresten ikke kun stavningen og de sammensatte ord, den er gal med – grammatikken og den mærkelige sammenblanding og forkerte brug af udtryk er også ganske udbredt, så måske burde du holde lidt lavere profil i stedet for gang på gang at udtale dig så nedladende om andres kvalifikationer og åndsevner?

    henrik

    Posted: 5 april 2017 - 07:48 -

    Niks for jeg udtaler mig om de fagemner jeg har forstand på.
    Du kan jo holde dig til artikler der handler om retsstavning og grammatik og vendingsbrug. Du ved…gå efter bolden..
    Det er gå efter boldet at bede inkompetente debatører om at blande sig uden om. Lidt som jeg heller aldrig nogen sinde vil gå ind i en debat om grammatik osv. Jeg vil måske læse artiklerne og debatten og måske stille spørgsmål i debatten for at blive oplyst. Men spille klog på et emne jeg ikke ved en dyt om vil jeg ALDRIG gøre.
    Skægt nok bekymrer det dig ikke det fjerneste at så mange har en mening om noget de ikke har sat sig ind og samtidig er så flabede at de benytter sig af deres stemmeret, når en af de vigtigste forudsætninger for et velfungerende demokrati er at deltagerne deltager i debatter MED lytten til eksperter og ikke til folk der lader som de er eksperter og ud fra det tager de en beslutning.
    Iøvrigt derfor at vi har folkeoplysningslovene, der giver tilskud til blandt andet biblioteker, hvor du netop kan læse om de emner du ikke ved noget om. Men ikke een af de her debatører har på noget som helst tidspunkt de sidste 30 år været på et bibliotek. Det er flabet ud over alle grænser og højrøvet i den grad.

    henrik

    Posted: 5 april 2017 - 09:53 -

    Naturligvis kan jeg da gennemskue om man er akademiker eller ej. Som en sådanne lærer man at sætte sig ned og sætte sig ind i et emne før man åbner munden. Dernæst kan man holde styr på induktiv og deduktiv logik.
    Altså når hvad en muslim gør, bliver til at det gør alle muslimer så har man et gigantisk problem med logik. Det ville svare til at det Peter Lundin gjore vil alle danskere gøre da Peter Lundin er dansker. Altså vi skal straks bure alle danskere inde og lukke grænserne…

    henrik

    Posted: 5 april 2017 - 07:42 -

    Har du nogensinde i dine danske stil fået at vide at du skal holde dig til emnet? Du troller.

    Niels Henriksen

    Posted: 8 april 2017 - 08:57 -

    stile?

   Niels Henriksen

   Posted: 5 april 2017 - 00:50 - Svar

   Mener du “kan formulere”? 😉

    henrik

    Posted: 5 april 2017 - 07:26 -

    at du indsætter links og ikke bruger egne ord. Det er en kraftig indikator at du ikke selv har sat dig grundigt nok ind i emnet.

    Niels Henriksen

    Posted: 8 april 2017 - 09:00 -

    Hvilke links?

    henrik

    Posted: 9 april 2017 - 10:38 -

    Det er i hverfald en konklusion 🙂 Naturligvis kan jeg ikke videnskabeligt redegøre for ALT på få linier. Men jeg kan sansynliggøre argumenterne og det er naturligvis din opgave at blive nysgerrig på gode argumenter og søge indsigt. Det er faktisk derfor vi bruger milliarder af kroner på folkeskolen og biblioteker altså folkeoplysningslovene. Demokrati forudsætter at man sætter sig ind i tingene.
    Du er da meget velkommen til at forklarer hvad du mener jeg bruger ikke sammenhængende begivenhder og påstande og fantasier.
    Som uddannet nationaløkonom og officier i det danske totalforsvar igennem 13 år har jeg endda meget svært ved tro at din lægmandsviden kan matche min faglige indsigt.
    Jeg har heldigvis en videnskabelig baggrund, der gør at jeg kan få offentliggjort artikler i videnskabelige magasiner. Det forudsætter nemlig at man har styr på logik, som du omtaler som “ikke sammenhængende” “virkelighedfjerne” og “fantasier”.
    Jeg kunne aldrig drømme om at udtale mig om noget jeg ikke har sat mig ind i og nu er jeg altså ekspert i økonomi og krig.
    Hvad er du, Truckchauffør eller buschauffør?

   Niels Henriksen

   Posted: 5 april 2017 - 01:01 - Svar

   Hvad er EUs VIRKELIGE mål da ifølge dig?

   At skabe så meget kaos som muligt ved at importere endeløse mængder af unintegrerbare
   muslimske fanatikere, kævende ballademagere og groft kriminelle fra Mellemøsten og omegn,

   så man kan destabilisere vore engang så fredelige, sikre, harmoniske og velfungerende nationalstater og så få dem nedlagt, så vi endelig kan få det forjættede Neuropa, som i alt væsentligt skal styres nede fra Bruxelles i form af et demokratur?

   I så fald er de da rigtigt godt på vej mod at opnå deres endemål, selv om det kommer til at blive en dyrekøbt pyrrhus-sejr for dem – fordi der simpelthen ikke bliver nogle velfungerende samfund tilbage at spille endeløst god på andres bekostning og være lalleliberal gloriepudser i 😉

   PS Hvem fanden tager dog den fredspris til EU seriøst? Langt de fleste normale mennesker grinte da højt ad den – og hvad fik EU den egentlig for?!?! ABSOLUT INGENTING! Bare fordi det så godt og politiske korrekt ud i de fine og frelstes selvfede kredse.

    henrik

    Posted: 5 april 2017 - 04:37 -

    Du giver da i hvertfald et klart billed af dine standpunkter.
    EU er blevet skabt med et formål og hvorvidt det mål er nået må jo være mållinien. Så det er enkelt for en dommer at se om linien er blevet krydset eller ej. Det er lige så enkelt som når en leder skal vurderer om en medarbejder er sin løn værd. Er målet nået eller ej?
    At lederen ikke kan lide medarbejderen og måske ikke hans hudfarve er ikke relevant for ejeren af virksomheden. Penge lugter ikke. Han har bedt sin leder om at sørge for at hans afdeling giver overskud. End of story.
    Hvis du af en eller anden grund gerne vil have kriminalitet som succes mål giver det ingen mening. Det beriger ikke den enkelte dansker. Der vil være 30.000 flere arbejdsløse. Hver dansker skulle bruge mindst 15.000 kr. mere for sine varer om året. Hver dansker ville tjene 65.000 kr. mindre om året. Så stor en belastning er kriminaliteten ikke for samfundet at den sondering falder negativt ud.
    Skulle kiosken også lukke fordi der er et par butikstyve?

    De muslimske fanatikere har noget at gøre om den ulovlige krig i Irak at gøre. Den krig var EU ikke indblandet i. Det var USA og en række europæiske lande som gik sammen om den, herunder DK.
    Den engelske undersøgelse viste at den engelske premiereminister godt vidste at det var på et forløjet grundlag og han har måtte sige undskyld. Hvorfor man ikke retsforfølger ham ved jeg ikke. Spørg englænderne.
    Det udvalg i DK der skulle kuldgrave den danske inddragelse i krigen blev nedlagt af et flertal i folketinget. Det udvalg ville sansynligvis være kommet til samme konklusion som det engelske udvalg gjore.
    Det har altså intet med EU at gøre.
    EU var ikke skabt til at håndterer flygtninge i de mængder og har ikke infrastruktur og sikkerhedsstyrker nok til det. Det er underligt at du bebrejder EU det, når du ikke vil have at EU har magt til at gøre noget ved det.
    Skægt du så nu bringer det på banen, for EU er netop ved at barsle en række tiltag der skal bringe en stopper for den slags i fremtiden.
    Det kræver f.eks. endnu mere samarbejde således at hvis et medlemsland ikke kan eller ikke vil håndterer sine politiopgaver tilstrækkeligt godt, så må de andre medlemslande gerne hjælpe dem.
    Den så du ikke komme vel? at din brok faktisk dækker over at du er utilfreds over at EU er for svagt og skal have mere magt over medlemslandene?
    Du griner ad fredsprisen men afslører ikke at du har kendskab til præmisserne alligevel. Hånlatter uden argument er ingenting end mobning. Du ved det altså ikke er konklusionen.
    Vi kan ikke have en debat når du ikke ved hvad du taler om. Det er et skænderi.
    Intelligente mennesker der læser det her vil komme til samme resultat.
    Er du ligeglad? Fint med mig. Men hvad skriver du det så for, når du er ligeglad med at blive troet?
    Dernæst så besluttede en række lande sig til at bombe Libyen for at afsætte obersten uden at ville gøre noget yderligere, så nu er det land kaos uden en stærk regering hvor folk blot gør hvad der passer dem så det land bruges som transitland til europa.
    Det ville også havde været sket uden EU og udfordringen den samme. Selv før EU var der masser af grænseovergange i DK der ikke var bevogtet og kommer der en massiv mængde mennekser og vil ind så kommer de ind. Selv før EU var grænserne ikke militære sikkerhedszoner som Berlinmuren var det. Den var du vel også modstander af? Der er trods alt grænser for hvad en stat skal gøre så befolkningen føler sig frie og uovervåget. Du ved godt at de ansvarlige ledere for Berlinmuren har fået fængselsdomme på over 15 års fængsel ikke? netop fordi de ikke behandlede folk der ville over grænsen ordentligt.
    Ved ikke hvilken drømmeverden du lever i med “vores fredelige land”. Så vidt jeg ved var vi både en del af krigen 1864 og 2. verdenskrig hvor konklusionen netop var at nok vil vi fred men kan vi ikke forsvarer os selv opfattes vi som en trussel for de andre og derfor vil de naturligvis sikre sig, ved at sørge for at der er militær nok i DK altså en besættelse.
    I øvrigt samme grund til at Chr. den 4 gik i krig for at beskytte DK mod de som så DK som en trussel og det var Sverige og Rusland og sekundært Tyskland og England.
    Tre af disse lande er nu vores venner takket være NATO og EU.
    Derfor fik EU Nobelsfredspris, for at få tidligere fjender til at samarbejde.
    Af samme grund kan man give NATO Nobels fredspris.
    Jeg ved ikke hvad du forstiller dig med at EU styres nede fra EU contra Kbh. Enhver form for samarbejde betyder naturligvis koordination på en række områder og derfor fælles beslutninger også lader folketinget naturligvis andre forums om at lave det arbejde under nøje overvågning af at folketingets præmisser og forudsætninger i forhold til grundloven overholdes.
    Præcist som at der er grænser for at kommunerne må lade folketinget tage en langt række overordnede beslutninger. Du må tænke på at du ikke skal ret mange år tilbage i DK’s historien for at se at hver by stort set var juridisk isoleret fra kongen og havde sine tingsteder og byret.

    henrik

    Posted: 5 april 2017 - 07:50 -

    Også underligt at du kalder EU for udemokratisk når lederne vælges dels ved direkte EU valg i alle medlemslandene og dernæst ledere der vælges af medlemslandenes regeringer.

    henrik

    Posted: 17 april 2017 - 22:44 -

    De der “endeløse mængder” er altså bare en håndfuld. I DK lærer man i 4. klasse forholdstal. I dag er der en definition på racisme som lyder at den der skærer et helt folkeslag over kam med hvad få foretager sig hører ind under racisme. Skal alle danskere også kaldes pædofile børnemordere fordi der er en Peter Lundin og en Tøndersag?

    Dernæst så er det igen en underlig fantasi verden du lever i med din henvisning til ” fredelige sikre harmoniske og velfungerende nationalstat”. Da netop perioden fra 1945 til i dag er den længste periode med fred i vesteuropa og i næste åndedrag fornægter du EU’s bidrag til den interne fred i vesteuropa og det uden så meget som at havde læst et eneste værk om hvorfor der er krige og derved hvordan man forebygger krige.
    Det vil svare til at du som bilmekaniker hånligt afviser at tandbørstning holder hullerne væk fra tænderne.

    Jeg finder det relevant at alle demokratiets borgere deltager i demokratiet men husk at forudsætningen er at man har sat sig ind i emnet og det har man altså ikke ved at læse dagspressen. Dagspressen er og bliver aldrig andet end hurtige overskrifter og aldrig til erstatning for at læse en faglig bog. Det burde du jo havde lært i folkeskolen. Egentligt ret sjovt når nu du samtidig syntes det er så sjovt at belære andre om dine fantastiske evner til grammatik og retstavning. Jeg tænker at du meldte dig mentalt ud af skolen efter 3. klasse?

  henrik

  Posted: 2 april 2017 - 00:28 - Svar

  bare et eksempel på hjernevask.

Coyote

Posted: 29 marts 2017 - 10:01 - Svar

Om EU inte kan säkra de yttre gränserna så kommer EU att falla samman.

  invernes

  Posted: 29 marts 2017 - 10:34 - Svar

  EU er ikke interessert i å sikre grensene, de ønsker denne masseinnvandringen , bak står Soros og trekker i trådene.

   henrik

   Posted: 2 april 2017 - 00:21 - Svar

   Det er vist det man kalder konspirationsteori. Ingen forudså den her situation. Underlig verden du lever i. Tilbagelænet og hånlig over for fejl. Men ok når du selv sidder begravet i sofaen og intet laver og intet risikerer er det nemt at grine ad andre. Hvor var dine forudsigelser af denne situation, der berettiger dig til at lukke den fordom ud?
   Faktisk er du i kategorien FAKE NEWS. Dvs. du er lystløgner

invernes

Posted: 29 marts 2017 - 10:35 - Svar

AFSLØRENDE VIDEOER FRA EU PARLAMENTET – DETTE BØR ØJEBLIKKELIGT UDLØSE ET DEXIT
CHOKERENDE VIDEOER AFSLØRER HVORDAN EU VIL NARRE DANSKERNE
– MEN MEDIERNE ER TAVSE OG POLITIKERNE ER TAVSE!

https://siaddk.wordpress.com/2017/03/21/afsloerende-videoer-fra-eu-par lamentet-dette-boer-oejeblikkeligt-udloese-et-dexit/

  henrik

  Posted: 2 april 2017 - 00:27 - Svar

  Det er halve og hele løgne og fordrejning af sandheden.
  For det første er 1 mia. kr. småpenge. Hver dansker betaler 350 kr. til EU om måneden, men tjener 65.000, kr. om året, for slet ikke at tale om de 15.000 kr. de sparer i importudgifter ved at EU har synkroniseret og hamoniseret varers bevægelse og handel over grænserne.
  Og du misforstår repræsentativ demokrati ud over alle grænser. Enhver politiker har til enhver en tid ret og pligt til at følge sin egen overbevisning og ikke din…

   Niels Henriksen

   Posted: 8 april 2017 - 09:37 - Svar

   Tror du selv på de der fiktive tal? 😉

   Som om vi slet ikke handlede sammen og udvekslede tjenesteydelser, arbejdskraft og studerende før EUs Big Brother-tyranni og endeløse propaganda om, hvor meget de har bevaret freden i Europa og gjort for folk – løgn og lånte fjer.

   Nej, EU er ikke demokratisk, og vi har NUL indflydelse på de vigtige beslutninger – man prøver bare at indbilde os det, indtil vi – folkene i Europa – bliver tromlet ned næste gang eller skældt hæder og fra og endog straffet ( GB, DK ), hvis vi formaster os til at stemme “forkert” eller ikke længere ønsker at følge den selvfede EU-elites allerede fastlagte køreplan og dens virkelighedsfjerne diktater – som fx. Polen & Ungarn.

   EU-luftkastellet er allerede ved at falde sammen under de fine folk nede i Bruxelles, fordi de totalt savner folkelig opbakning og legitimitet og overhovedet ikke har styr på de ydre grænser efter groft uansvarligt at have nedlagt de indre i rent storhedsvanvid – til trods for gyldne løfter om netop at varetage sikkerheden og kontrollen ved EUs ydre grænser – ren løgn, propaganda, virkelighedsfornægtelse og ansvarsforflygtigelse årti efter årti, men nu går den bare ikke længere.

    henrik

    Posted: 9 april 2017 - 10:29 -

    Det er svært at tale med folk der selv opfinder sin virkelighed. Videnskab er baseret på hvad “eksperter” konkluderer på induktiv og deduktiv logik. Det er aldrig et spørgsmål om håndsoprækning og om man har læst en bog eller to på et bibliotek. Det er alene analyser der er så grundige at andre videnskabmænd ikke har kunnet skyde dem i sænk med deres egne analyser eller manglende induktiv eller deduktiv logik i den oprindelige analyse.
    Den håndtering af viden har vist sig at være den bedste til at udvikle mennesket fra stenalder mand til een der kan sende en raket til månen.

    Din Big Brother er faktisk lånte fjern grebet ud af luften, hvor du forsøger at lave et skræmmebilled uden argument.

    Da du aldrig har åbnet en bog om krise- og fredsforskning kan du altså ikke på valid baggrund udtale dig om EU er en god bidragsyder til fred eller ej. Heldigvis valgte man det skelsættende år, der var rekort året for fred imellem de vesteuropæiske lande uden krig. Du er da velkommen til at komme med en holdning om hvorfor du tror at der har været fred så længe.
    Men når du ikke engang ved hvorfor der kommer krig kan du naturligvis heller ikke vide noget om hvorfor der ikke kommer krig.
    Konklusionen på den første videnskabelige afhandling om krig er netop at krig kommer af at der er grænser…. Grænserne forhindre fri handel og fri bevægelse af arbejdkraft.
    Alle andre afhandlinger støtter op om den konkluion. INGEN afhandling lavet af bare een ud af 6 mia. mennsker giver nogen anden konkluion. så vidste du bare LIDT om induktiv og deduktiv logik betyder det altså at det er BEVIST.
    Politik er og bliver et virke om forhanling om fordeling af goderne i samfundet dvs. muligheden for at arbjede FRIT (uden grænser) og at handle uden grænser for at tjene til sit daglige brød. Du er så meget ignorant at du ikke engang kender hovedmotivet til at Hitler angreb Rusland. Det var for at skaffe arbejde til sit folk ved at give dem landbrugjord på den anden side af en GRÆNSE og for at stjæle de råstoffer som russerne havde. Det andet argument var at Hitler hadede kommunisterne fordi de stjal kapitalisternes korn og penge og gav til de fattige UDEN de havde “arbejdet” for det.

    Du kan heller ikke tale med om demokrati da du ikke engang ved hvad ordet betyder. Igen har du bare opfundet din egen definition og det duer ikke i en debat. Man er nød til at være enig om hvad et ord betyder. Demokrati er IKKE at få sin vilje på usaglig baggrund. Det er diktatur.
    Den saglige baggrund for EU er naturligvis en accept af at vi har et kapitalistisk samfund og at den private ejendomsret derfor er ukrænkelig. EU’s opgave bliver derfor at gøre det nemmere for kapitalister at købe og sælge deres varer uden at det går ud over andres ret til selv at tjene penge og arbejde.

    At hævde vi ikke har indflydelse på EU er direkte løgn. Alle kan slå op hvordan beslutninger tages i EU og de er 100% demokratiske og tages ud fra logiske og kendte principper som gælder alle i EU og ikke som i diktaturer hvor man lader nogen gøre noget mens andre ikke må gøre det samme. At være så naiv at tro at et land som DK med 5 mio. personer kan få lige så meget indflydelse når selv byen London har tre gange så mange indbyggere er lige så naivt at tro at man kan tvinge sig til at blive statsminister uden om demokratiet blot fordi man er fra Randers.
    DK har skiftende vigtige stillinger i EU sågar i skrivende stund og DK kan som alle andre fremkommme med uomtvistelige logike argumenter i forhold til en beslutning og kan DK bevise at EU bruger løgne vil den løgn blive stoppet. EU taler ALTID sandt.

    Du er lidt sjov i forhold til debat om ydre grænser, for du overdriver. Ingen forudså at der ville komme de millioner på millioner af flygtninge som der er nu. INGEN. Du har ikke engang fattet at det er den største flygtningestrøm nogen sinde i verdenshistorien vi taler om også kommer de uafklarede faderkompleks ind i det (igen) og forlanger at EU er guder der kan forudse ALT.
    Du kan da heller ikke forlange at EU forudser at der kommer en ny sygdom værre end AIDS og PEST og slår 75% af befolkningen ihjeld vel? Så med din logik så er det altså også de europæiske kongehuses skyld eller kirkens skyld at der kom pest?

    DERNÆST tager demokrati TID. Det gør diktatur sandelig også. Og følger du lidt med, så barsler EU faktisk med nye regler om sikring af de ydre grænser således at de midlertidige indre grænsekontroller kan nedlægges igen. Heldigvis 🙂

    Og uanset hvordan du vender og drejer din besynderlige logik så når vi taler om fakta, så koster flygtninge hver dansker 350, kr. om måneden mens at lukkede grænser koster hver dansker 15.000 kr. om året, blot som konsekvens af den øgede administration der er ved grænserne.

    Niels Henriksen

    Posted: 16 april 2017 - 10:39 -

    Mener du “deres” (sin)? Og “nødt til” ?

    Magen til omgang vås og dårligt konstruerede og uafsluttede sætningee skal man da godt nok lede længe efter. Og tal der er fuldstændigt grebet ud af luften – det er jo fuldstændigt mageløst.

    Jeg sammenligner såmænd bare EU med det, det minder mig mest om – et Big Brother diktatur, der tromler nationalstaterne ned og blander si i alt, mens det belærer borgerne om, hvad de må tænke, mene, sige og gøre, og indbilder os og de hjemlige naive politikere, at det er en demokratisk sammenslutning, mens det i virkeligheden bare er et sminket skindemokrati.
    Big Brother er faktisk et alment kendt begreb og således ikke decideret
    lån fra min side, som du desperat påstår uden at have begreb skabt om, hvad du taler om.

    Hvem fanden taler om at lukke grænserne hermetisk i for alt og alle samt for varer og tjenesteydelser? INGEN! Igen en helt absurd påstand fra din side, der er grebet lige ud af luften. Det eneste jeg – og mange andre europæiske borgere ( det langt overvejende flertal! ) – ønsker er, at der kommer styr på vore grænser mht. vandrende kriminalitet, tiggere og plattenslagere, der ikke har noget at gøre i de andre EU-lande, samt på løntrykkere og skatteunddragelse for de store firmaer via diverse snedige konstruktioner – noget som kommissionsformand Juncker endda selv har deltaget aktivt i og muliggjort i den helt store stil i sin tid som politiker og PM i Luxemborg. Hvor mange penge har han og vennerne samt deres partikasser mon ikke fået under bordet via smarte transaktioner som tak for hjælpen med at flytte utallige milliarder i skattely? Koruptionen i EU findes skam i de højeste cirkler.

    Og så skal der naturligvis i den grad styr den ikke-vestlige indvandring / “flygtningestrøm”, som alt for ofte har vist sig kun at føre til kæmpemæssige sociale, økonomiske, værdimæssige og i praksis uløselige problemer med uintegrerbare folkeslag / kulturer med inkompatible klannormer fra den mørkeste middelalder, en vis intolerant, kvindeundertrykkende og hadefuld balladereligion, der bare tillades at sprede sine antivestlige værdier og negative og nedladende budskaber om de ufrivillige betalende værtsbefolkninger, som de såkaldt ansvarlige meget bekvemt lige “glemte” at spørge om lov til dette sociale vanvidseksperiment i fuld skala, samt medbragte konflikter og krige hjemmefra, som man bare mener sig berettiget til at videreføre i vore gader eller endog direkte deltage i on and off – og som derfor ikke på noget felt kan, vil eller må tilpasse sig de vestlige grundværder og normer, som vore hidtil gode vestlige samfund er baseret på, fordi vi desværre naivt har glemt – eller måske rettere ikke har vovet! – at stille ufravigelige krav om accept af og tilpasning til vore værdier, normer, omgangsformer, kultur, love og demokrati etc. og sætte meget skarpe grænser op for de uintegrerbare balladenagere, groft kriminelle og religiøse fanatikere, der kun ankommer for at udnytte de åbne og alt for overtolerante vestlige samfund og udsprede deres religiøse had og intolerance i den store stil, medens vore blåøjede, uvidende og handlingslammede politikere i EU har mest travlt med at lukke deres øjne for denne helt forudsigelige (!) katastrofe eller ghm. ligefrem velkommer den – fx. Timmermans & Mogherinni – , fordi man i tiltro til de førende lalleliberale og realitetsfornægtende økonomiske modeller naivt indbilder sig, at dette vanvidsprojekt kan løbe økonomisk rundt og blive en gevinst for vore samfund i det lange løb, fordi alle kan erstatte alle i disse modeller -selv somaliske analfabeter med en IQ på 80 eller hjernevaskede islamister fra Mellemøsten med en ubændig trang til jihad, jødehad, bøsseforfølgelse og kvindeundertrykkelse, tvangsægteskaber og “æres”-drab og dyb modvilje imod alt vestligt – naturligvis lige bortset fra velfærdsydelser, gratis sygehusvæsen og gratis uddannelse og boliger betalt af de blåøjede vesteuropæiske samfund – til trods for 30 – 40 års stærkt negative erfaringer med disse typer invandring – bare se på, hvor galt det allerede er gået ovre i Sverige ( og Danmark er desværre kun omkring 15-20 år fra at være havnet i det samme rædselsscenarie! ) – , hvor man i stedet kunne være vågnet op til de barske realiteter, have lyttet til sine trængte befolkninger og jokket kraftigt på bremsen i stedet for konstant at tromle dem ned og tilsvine dem på det groveste ved bare det mindste kritiske pip eller forsøg på en realistisk debat om de massive integrationsproblemer, have taget sit ansvar seriøst og så stillet ufravigelige krav til vore alt for ofte uintegrerbare, vanskelige og konstant krævende “gæster” og kraftigt begrænset og i de værste tilfælde bortfiltreret den enorme antivestligt-sindede tilstrømning markant ved at gøre det langt mindre interessant for sådanne folkeslag med sådanne ekstremt negative og endog fjendtlige attituder at ankomme og til gengæld langt mere attraktivt for positive udlændinge med den rette indstilling og respekt for vestlige værdier, normer og love – samt i langt højere grad have præmieret ens egne befolkninger for at få flere børn i et passende omfang fx. via gunstige skattefradrag og særordninger i forbindelse med graviditet under studier og uddannelse i stedet for konstant at belaste dem med stadigt større skatter og afgifter til financiering af dette i praksis fuldstændigt urentable og på længere sigt endda livsfarlige, sammenhængskraftnedbrydende og destabiliserende indvandringscirkus med tilhørende gloriepudseri for alle de selvgode og åh-så-humanistiske politikere, “eksperterne” samt alle de politisk korrekte og virkelighedsfjerne storbytosser i SF, Alternativet og hos det direkte landskadelige Radigale parti – personer som på “mystisk”altid selv foretrækker at bo så sikker afstand af “kulturberigelsen” som muligt og i stedet tørre den af deres egne mindre heldigt stillede landsmænd.

    henrik

    Posted: 16 april 2017 - 16:43 -

    Tal er ikke fiktive når de er udarbejdet på aangribelig videnskabelig bevis.
    Som formanden for dansk industri også var inde på i hans kommentarer til nyeste tal, så er det uhyre vanskeligt
    at komme med præcise tal, men er benarbejdet gjort godt og videnskabeligt uangribeligt, så tegner der sig et entydigt billed.
    Du er naturligvis velkommen til at granske nyeste rapport som alle andre mennesker der ønsker at tage beslutninger på et fornufgtigt
    grundlag har gjort det. For at se om du kan angribe deres ræsonementer på RIMELIG saglig vis…
    Selv folkebevægelsen mod EU har om nogen holdt deres dumme KÆFT for der er INTET at komme efter.

    Propaganda er udtalelser beregnet på følelsesmæssig manipulation og man kan næbbe påstå at EU om nogen forholder sig følelsesladet til
    noget. Dernæst er det ikke EU der har opfundet titlen. Det er det videnskabelige institut for fredsforskning der har
    indstillet EU hos Nobelkomiteen.

    Det er korrekt at der altid har været handel, men det har altid været under politiske doktriner om først og fremmest
    at beskytte sine egne snævre interesser frem for kapitalismens interesser. Og det er her krig er opstået, når handlen ikke har været
    fri og nogen er blevet uretfærdigt forbigået og andre er blevet forfordelt, dvs. uretfærdighed.

    EU er demokratisk da alle før eller siden i en eller anden nuance står til valg over for befolkningerne.
    Du er nød til at kende definitionerne på de ord du bruger, for ellers opfinder du din egen virkelighed.

    Du er nød til at lære at tale for dig selv. Du deler ikke fællesskab med ret mange i EU. Modstanderne mod EU har organiseret sig
    og de er som sagt ikke mange. Naturligvis virker demokrati sådan at du ikke får din vilje, når du dels ikke har ret
    på det teknokratiske plan endsige på flertalsplanet.
    Det teknokratiske plan er at du kalder tal for “fiktive” uden at have læst dem og uden i øvrigt at kende til videnskabelig metodik, der netop
    til forskel for religion er sådan i sit virke at ALLE kan komme til at læse rapporterne og angribe logikkerne såfremt de ikke er
    enten induktive eller deduktive logiske. Noget man jo ikke kan gøre i en religion.
    Det er netop videnskab der på den måde har kunnet bringe os til månen og lave penecellin…
    Forskningsresultater kan altid blive gransket af andre og efterprøvet FØR at nogen vover at tage en konklusion.

    Problematikken med grænserne var der INGEN der forudså. Det er den største flygtningekrie i menneskeheden hitorie vi tår over for.
    Tænk sig forudså du måke finanskrisen eller påskekrisen osv.? Dit forlangende om at alt og alle skal være perfekte
    for at have lov til at trække vejret er direkte grinagtigt.

    Og følger du med i debatten, så barsler EU i skrivende stund netop med tiltag der skal forhindre at det sker igen.
    Og for at det heller ikke skal være løgn, så bebrejder du Libyiens sammenbrud som stat alle EU beslutningstagerne?
    Du kunne jo lige så godt bebrejde EU at det regner.

Peter Buch

Posted: 4 april 2017 - 19:48 - Svar

Steen

Smid venligst henrik ud:
“Som officer uddannet i totalforsvaret er jeg af den overbevisning at militær ikke kan undværes og derfor heller ikke magtanvendelse.”.

Udsnit af kommentar på posten her.
Anden kommentar fra samme profil:
https://disqus.com/home/discussion/berlingskedk/farvel_til_en_faktares istent_politiker/#comment-3238873108
henrik MXC
• 11
timer siden
Har overvejet at gå ind i politik, men jeg tror ikke at jeg er populistisk nok. Jeg tror at jeg første gang jeg var i debat med en fra f.eks. DF, EL eller folkebevægelsen mod EU ville foretage et medlidenhedsdrab.
Kommentar slut.

Trods det hypotetiske er der for mig at se al for meget trussel i ytingerne til at berettige plads på Snaphanen.
Eller også er det mig…

  Morten - - -

  Posted: 4 april 2017 - 22:13 - Svar

  Der er ingen reelle trusler i det citerede. ‘Henrik’ er en udfordrer, der skal mødes intellektuelt.

  – – –

   Peter Buch

   Posted: 4 april 2017 - 23:01 - Svar

   Der kan konfronteres intellektuelt. Redaktionel eliminering er selvfølgelig noget andet…
   Naturligvis.

    Niels Henriksen

    Posted: 5 april 2017 - 06:02 -

    Det bliver jo nok lidt svært med det intellektuelle med den virkelighedsfjernhed og tydeligvis helt enorme, men ubegrundede selvovervurdering denne “henrik” ( / “MXC”? ) så velvilligt beriger os med her på Snaphanen.

    Manden er jo nærmest ekspert i mærkelige konspirationsteorier og sammenblanding af helt urelaterede emner, hvis de bare på en eller anden mystisk vis kan bruges til at understøtte hans irrationelle og alternative påstande, der dog ikke har noget som helst med virkeligheden at gøre.

    Peter Buch

    Posted: 5 april 2017 - 06:58 -

    I bedre tider er det fint at øve argumentering og retoriske elementers brug, men det er i min erfaring beklageligvis sommetider totalt forgæves at søge kontakt med nogle folk. De er desværre ikke mulige at nå.
    Lidt som dygtige politikere der utallige gange konfronteres med det ene eller andet spørgsmål, der fordrer et simpelt svar, og altid, altid vedbliver at tale om andet end det, de spørges om.
    Derfor tilråder jeg den redaktionelle eliminering som det bedste valg i situationen.

    henrik

    Posted: 16 april 2017 - 21:11 -

    Tja jeg noterer mig at du konkluderer uden argument.
    Tvætom ser jeg ingen konspiration og har et hollistisk overblik.
    Jeg inddrager gerne billedsprog til anskuelse. Beklager hvis du ikke kan følge med.

    Niels Henriksen

    Posted: 17 april 2017 - 12:33 -

    Det ville nu virke en anelse mere overbevisende, hvis du så også kunne stave “holistisk” ?

    PS Det hedder “tværtimod” på dansk, “tvärtom” – eller “tvärtemot” – er svensk.

    henrik

    Posted: 17 april 2017 - 18:58 -

    Ja der kender jeg heldigvis min begrænsning. Jeg kunne aldrig finde på at blande mig i en debat om stavning eller grammatik da jeg er så dårlig til det. Det jeg blot ønsker mig er at ANDRE lod være med at blande sig i debatter hvor de ingen kompetencer har… 🙂 Og “overbevisende” har du desværre ret i. Flertallet af danskere har den holdning at de betragter andre som dumme hvis ikke de kan stave, omend at en IQ test netop IKKE har nogen spørgsmål om stavning netop fordi det intet siger om intelligens. Så grib i egen barm og lær lidt overbærendenhed. 🙂 Jeg har i øvrigt læst talrige artikler om hvad der får folk til at reagerer så kraftigt på andres manglende kompetencer udi retstavning. Har du nogen sinde været nysgerrig på det?

  henrik

  Posted: 16 april 2017 - 21:14 - Svar

  Tja jeg tillod mig at være lidt galgenhumoristisk. Noget du åbenbart ikke tåler. Igen en grund til ikke at gå ind i politik da bagstræberiske personer altid er klar til at tage en detalje og gøre det til noget stor uanet at pointen i 99% af det jeg skriver har relevans.
  Du er en hykler.

   Peter Buch

   Posted: 18 april 2017 - 06:37 - Svar

   Redaktionel eliminering.
   Jeg tilråder det, opfordrer til det, og kommenterer her stadig da redaktøren er nådig.
   Som andre endnu ikke redaktionelt eliminerede.

   Den ægte hykler forstiller sig for at høste en personlig fordel eller fremstå i et fordelagtigt lys.
   http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=hykler

    henrik

    Posted: 18 april 2017 - 07:04 -

    Ja det er en kort definering men ikke en operationalisering. Du har enerådigt foretaget den operationalisering uden argumentation. Jeg tænker lidt om du har overvejet hvorfor der skrives så mange bøger om mord og drab for slet ikke at tale om de talrige film der er lavet?
    Forstiller du dig at alle der læser de bøger og ser de film har lyst til at begå mord?
    Mon ikke at den menneskelige psyke er mere kompleks end din bevidst forfladigelse for netop at forsøge at scoore et billigt point?
    Kan det ikke tænkes at redaktøren netop ikke er nådig, men faktisk har den indsigt som jeg har og du ude af kontekst er fordømmende?
    Jeg kender bestemt balancen mellem passende og upassende i offentlig debat. Jeg følger faktisk med i de politianmeldelser og strafsager der er om grænsen for ytringsfrihed.
    Noget jeg naturligvis kan anbefale dig at gøre siden du er så åbenlyst frustreret over det.
    Har da bestået min erhvervsret i første forsøg, så lidt flair har jeg da i de grundlæggende forudsætninger for dansk lovgivning og dets menneskesyn.
    Rødderne i jyske lov og dermed romersk lov er bestemt ikke et tilfælde men nøje overvejet for at vise respekt for den frie og noble herrermand.

    Peter Buch

    Posted: 18 april 2017 - 07:13 -

    Trods det hypotetiske er der for mig at se al for meget trussel i
    ytingerne- som jeg har tilladt mig at sætte op sammen i min kommentar-
    til at berettige plads på Snaphanen.
    Var argumentet.
    At redaktøren ikke er enig beklager jeg.

    henrik

    Posted: 18 april 2017 - 08:04 -

    Det er også sådan som jeg forstod det. Du formår at udtrykke dig klart og tydeligt imange tilfælde. Det du ignorere er den feedback du får om at være bagstræberisk, nemlig at du udtaler dig alene på baggrund af dit eget normsæt og ikke fællesskabets normsæt og stadigvæk stiller dig uforstående over for det, frem for at udvikle dig og få mere indsigt.
    Jeg garanterer dig at jeg på ingen måde har overtrådt samfundets normer som det er udtrykt i jura de sidste 2.000 år.

    Peter Buch

    Posted: 18 april 2017 - 19:52 -

    Jeg nævner ind imellem de krænkedes kor hverken har tonen, eller er til at holde ud at se på. Bagstræberisk. Man skal høre meget.

    Redaktionel eliminering.

    In case of dispute the judges dealt first with the contract. They might not sustain it, but if the parties did not dispute it, they were free to observe it. The judges’ decision might, however, be appealed against. Many contracts contain the proviso that in case of future dispute the parties would abide by “the decision of the king.” The Code made known, in a vast number of cases, what that decision would be, and many cases of appeal to the king were sent back to the judges with orders to decide in accordance with it. The Code itself was carefully and logically arranged and the order of its sections was conditioned by their subject-matter. Nevertheless the order is not that of modern scientific treatises, and a somewhat different order from both is most convenient for our purpose…

    The captain was responsible for the freight and the ship; he had to replace all loss. Even if he refloated the ship he had to pay a fine of half its value for sinking it. In the case of collision the boat under way was responsible for damages to the boat at anchor.

    http://mcadams.posc.mu.edu/txt/ah/Assyria/Hammurabi.html

    Peter Buch

    Posted: 19 april 2017 - 06:59 -

    Et par ord om indsættelse af link og ord om årtusinde gamle love. Der har eksisteret love og procedurer længe, flere år i udlandet end vi herhjemme har fundne kilder,
    Straffe kunne være hårde og på områder vi ikke ville foretage dem aktuelt.

    Eksemplet med skibet sejlende og skibet for anker er valgt, da det for mig at se kan bruges som illustration af både samfund, hvad der kan ske i samfund såvel som kommentar-muligheden. Kommentarer er mulige at gøre, sejlads kan foregå, men skal følge proceduren, ved afvigelser kan der pålægges straf eller ske redaktionel eliminering.
    En garenti fra en anonym er for mig alene nok til redaktionel eliminering er første valg.

    Det er nok bare mig.

    henrik

    Posted: 19 april 2017 - 07:55 -

    Jeg forstår din sondering omkring anonymitet. Men for det første har jeg fået trusler på livet da jeg i et debat forum optrådte under mit eget navn da jeg ellers på sober vis søgte at oplyse de lidt mere frående masser om hvorfor det ikke var rimeligt at de gennemtæver og brænder folk levende her i landet. Dernæst har jeg en rolle i dansk erhvervsliv der gør at man er nød til at være politisk anonym for at kunne bevæge sig.
    Det forklarer faktisk at så debatører her i landet faktisk har noget indsigtsfuldt at bidrage med. De dygtigeste ytrer sig ikke offentligt. Jeg syntes dog det er vigtigt for demokratiet at ikke kun tåber får tale tid. Det har en akkumulerende effekt på svage sjæle at de ikke står uimodsagt og er en trussel mod demokratiet. Ekstra Bladet har faktisk taget ansvar for at DF har en så stor vælgertilslutning som de har, fordi de har ladet sig spænde foran tåbernes vogn.

    Det er noget vagt at tage afstand fra love der har årtusinders indsigt på bagen blot fordi de er gamle. De afspejler jo netop indsigt som ikke er overfladisk eller præget af en mode men tværtimod er evige til at afspeje de vigtigste grundelementer i et samfund om hvordan man behandler hinanden. Faktisk er de ældre end bibelen.

    henrik

    Posted: 19 april 2017 - 08:00 -

    Det er en god pointe, men hvad nu hvis vi ikke talte om en båd men om en svaber? Du skyder gråpurve med kanoner i forfængelighed. Det var en vittighed det var ikke en trussel. Naturligvis er der stor forskel på hvad der er en passende vittighed i en golfklub og på et værtshus, men derfra også til at bortvise mig fra kirken er der stor forskel.

    henrik

    Posted: 19 april 2017 - 22:27 -

    Tja. Nu har jeg anmeldt dig for chikane af mig…. Bliver spændende at se om moderator er enig med mig.

    henrik

    Posted: 19 april 2017 - 08:02 -

    Ja og nu er Snaphanen så ikke din klub ej heller ikke med dine klubregler. Kan du ikke lide klubben regler så er det dig frit for at gå og ikke dyrke mobning af andre. Der er ikke stor forkel på din opførel også bøllen i skolegården der ikke accepterer at nogen falder uden for han normer, hvor han samtidig ikke accepterer gårdvagtens normer og regler.

    henrik

    Posted: 19 april 2017 - 08:04 -

    Du bevæger dig i din egen verden igen. Al for meget… er DIN og DIN alene følelse og den falder uden for hvad fællesskabet har som fælles følelse. Du er jo forfængelig.

  Sussy Hunt

  Posted: 5 august 2017 - 15:20 - Svar

  Henrik er blot en provokatør. Han beskriver det selv i sine seneste statements til mig, kig på mine diskussioner. Anmeld ham evt.

Louis Daughtry

Posted: 14 juni 2017 - 22:23 - Svar

Hej allesammen,

Har du brug for et lån? Anvend nu, hvis du er interesseret med 3% rente.

Vi tilbyder det bedste lån, vi tilbyder gældskonsolideringslån op til 5 millioner * Business setup Lån op til 10 millioner * Personligt lån op til 4.000.000 * Boliglån Op til 5.000.000 * Bilselskabsfinansielån Op til 7.000.000 * Erhvervslån op til 5.000.000 * Investeringer Udlån op til 7.000.000 og over * ETC

Kontakt os via: E-mail: louisdaughtryinvestment07@gmail.com

Lån ansøgning formular!

Dit fulde navn:
Beløb der kræves som lån:
Varighed af år:
Land:
Mobilnummer:
ID-bevis:
Månedlig
Formålet med lånet:
Fax nummer:
KØN:
Har du ansøgt om et lån før?

Venlig Kontakt os via: E-mail: louisdaughtryinvestment07@gmail.com

Tak
Louis Daughtry.

Louis Daughtry

Posted: 14 juni 2017 - 22:25 - Svar

Hej allesammen,

Har du brug for et lån? Anvend nu, hvis du er interesseret med 3% rente.

Vi tilbyder det bedste lån, vi tilbyder gældskonsolideringslån op til 5 millioner * Business setup Lån op til 10 millioner * Personligt lån op til 4.000.000 * Boliglån Op til 5.000.000 * Bilselskabsfinansielån Op til 7.000.000 * Erhvervslån op til 5.000.000 * Investeringer Udlån op til 7.000.000 og over * ETC

Kontakt os via: E-mail: louisdaughtryinvestment07@gmail.com

Lån ansøgning formular!

Dit fulde navn:
Beløb der kræves som lån:
Varighed af år:
Land:
Mobilnummer:
ID-bevis:
Månedlig
Formålet med lånet:.
Fax nummer:
KØN:
Har du ansøgt om et lån før?

Venlig Kontakt os via: E-mail: louisdaughtryinvestment07@gmail.com

Tak
Louis Daughtry.

Leave a Comment