30
mar
Seneste opdatering: 1/4-17 kl. 0254
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

The socalled “refugee-crisis” is in reality an islamic invasion…Muslims in our prisons, are prisoners of war

Et mere indtrængende og reflekteret interview end sædvanligt.

Kasper Støvring: Den nye verdensorden

“Vesten lider af udødelighedens blændværk, det første tegn på en civillisations undergang…De værdier, der er de mest vigtige i Vesten, er de mindst vigtige i verden”

“Vi er indtrådt i en ny, multipolær verdensorden, hvor Vesten er blevet svagere samtidig med, at andre civilisationer er blevet styrket ved at gøre det modsatte af Vesten: ved at revitalisere deres egne, distinkte kulturværdier. Det betyder, at liberale værdier spiller en mindre rolle i verden – stik imod Fukuyamas tese om historiens afslutning. Hvad er drivkræfterne bag denne udvikling? Hvordan skal vi forstå andre kulturer? Hvordan kan Vesten blive styrket? Hvad skal vi stille op med konflikterne med Rusland og Kina, og hvad er fremtiden for den arabiske verden? Vi bør opgive det idealistiske, liberale paradigme og i stedet gribe til et realistisk, konservativt paradigme, der er inspireret af Huntington, når vi skal forholde os til international politik.” Critique


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


PK svada

Posted: 30 marts 2017 - 23:23 - Svar

Folk er oppdratt av staten til å tro at vestlige demokratier er uovervinnelige, saken er at våre demokratier ikke fungerer med flerkultur.
Vil et flertall innføre Sharia så er demokratiet en saga blott.

  achantus

  Posted: 31 marts 2017 - 12:50 - Svar

  Ja, demokratiet er døende. Det kan ikke fungere når samfunnet blir delt i to.

   GHjo

   Posted: 1 april 2017 - 01:27 - Svar

   Er fungerende demokrati krever en høyt opplyst og kunnskapsrik, -historie-bevisst- homogen menneskemasse og YTRINGSFRIHET, med LIK ADGANG for ALLE til å gjøre sine meninger kjent i massemedia,uten den utestengning, diskriminering og utfrysing som foregår i dagens europeiske parodi-demokratier, som må betegnes som -demokraturer-, dvs. et mellomstadium, på veien mot diktatur og menings-tyrani.Man er på god vei, med forløperen,
   Politisk Korrekthet.

Henning Jensen

Posted: 31 marts 2017 - 13:09 - Svar

Kasper Støvring citeret fra Critique: “Hvad skal vi stille op med konflikterne med Rusland og Kina, og hvad er fremtiden for den arabiske verden?”

Jeg forstår ikke hvorfor man konstant skal “hive frem” at der er konflikter med Rusland og Kina. For er der reelt nogle konflikter, udover dem ”eliten” selv opfinder, for at undgå at snakke for meget om det egentlige problem?
Kasper Støvring nærmer sig dog forsigtigt dette egentlige problems kerne, ved udenom at stille spørgsmålet i det citerede ovenfor: “hvad er fremtiden for den arabiske verden?”

Men hvad i alverden kommer den arabiske verdens fremtid os ved? Den vil ikke ændre sig de næste mange mange generationer. Arabere kan og gør ingenting. Der er ingen kendte oversatte bøger på biblioteket, og af “kunstværker” ser man kun det sorte dødens flag, og af varer i butikkerne? Tja… fabrikerer og eksporterer man overhovedet noget i det område af verden? Den velstand man ser i et par af de mellemøstlige lande skyldes ikke arabernes egen indsats, men den kendsgerning at de tilfældigvis bor ovenpå en del af verdens olie.
I de sidste halvandet tusinde år har den arabiske verden kun bygget på undertrykkelse, vold og død, og indtil nu er der ikke noget der indikerer at det nogensinde vil blive anderledes i fremtiden.

Man skal stille spørgsmålet om vi have muslimer som en økonomisk og samfundsnedbrydende belastning her i Europa, eller om man ikke hellere skal lade dem fortsætte som de altid har gjort, hjemme hos dem selv i Mellemøsten.
Det er det vi skal erkende og handle ud fra, og først da vil Vesten finde ud af at den ikke “lider af udødelighedens blændværk”.
Men den erkendelse har tilsyneladende svært svært ved at trænge ind i “elitens” hjerneceller – og ikke mindst hos MSMs røde agitatorer.

Leave a Comment