30
mar
Seneste opdatering: 1/4-17 kl. 0254
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The socalled “refugee-crisis” is in reality an islamic invasion…Muslims in our prisons, are prisoners of war

Et mere indtrængende og reflekteret interview end sædvanligt.

Kasper Støvring: Den nye verdensorden

“Vesten lider af udødelighedens blændværk, det første tegn på en civillisations undergang…De værdier, der er de mest vigtige i Vesten, er de mindst vigtige i verden”

“Vi er indtrådt i en ny, multipolær verdensorden, hvor Vesten er blevet svagere samtidig med, at andre civilisationer er blevet styrket ved at gøre det modsatte af Vesten: ved at revitalisere deres egne, distinkte kulturværdier. Det betyder, at liberale værdier spiller en mindre rolle i verden – stik imod Fukuyamas tese om historiens afslutning. Hvad er drivkræfterne bag denne udvikling? Hvordan skal vi forstå andre kulturer? Hvordan kan Vesten blive styrket? Hvad skal vi stille op med konflikterne med Rusland og Kina, og hvad er fremtiden for den arabiske verden? Vi bør opgive det idealistiske, liberale paradigme og i stedet gribe til et realistisk, konservativt paradigme, der er inspireret af Huntington, når vi skal forholde os til international politik.” Critique


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?