3
apr
Seneste opdatering: 4/4-17 kl. 1334
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Udlændinge var 2.1 til 19.5 gange overrepræsenterede som gerningsmænd i 2000 tallet.

Noget af det tidligste jeg skrev offentligt om Sverige, var kronikken Voldtægtsbølgen i det statsfeministiske Sverige i 2004. Dengang havde Sverige kun fem gange så mange voldtægter som Danmark (hvor de burde have haft 1.7 gange så mange, når man sammenlignede folketallet.)

I dag har Sverige 10-12 gange så mange anmeldte voldtægter som Danmark, iregnet at det er steget voldsomt i Danmark det sidste år. Det skyldes naturligvis også indvandringen fra patriarkale kulturer, der dog har været meget mindre i Danmark end i Sverige.

I Sverige anmeldes 18 i døgnet, i Danmark 2. Et riksdagsmedlem sagde for et par år siden: “Havde dette havde angået et hvilket som helst andet emne, ville vi have erklæret det national undtagelsessituation,” men hendes øjeblik som sandhedssiger gik over på en halv dag. Man har en politisk karriere, eller man har ikke. Herregud, det er jo kun underklassens kvinder, der bliver voldtaget i jämtlighetens land..

Voldtægter og deres gerningsmænd må sammen med udgifterne til indvandringen være etablissementens allerblødeste punkt, så Sveriges Radio har allerede lanceret en modoffensiv med den evige Jerzy Sarnecky mod SD, der har offentliggjort den. Hans angreb er endog usædvanligt lamt.

Enkeltstudier har længe sladret om, hvor galt det var, men her er 13 af dem stillet sammen. Sandheden kommer altid frem, og denne har jeg ventet på et stykke tid. I ærlighedens interesse har jeg ikke læst den nendu, men den kan umuligt være mere løgn end det svenskerne hidtil er fodret med – af de feministiske myndigheder og medier.

Sverige kan ikke længere beskytte kvindelige borgere, men man må ikke sige det højt, for det kunne skade dem, der er skyld i det. De kan – som man kan se på den nu verdensberømte politivideo – ikke beskytte sig selv. Så bliver ‘de anstændige’ virkelig svinske.

Det skal man vide, inden de bliver trængt op i en krog til valget i 2018. Allerede idag er de sårede dyr. Om et år er de parat til at lave kødfars af, og ikke så få ved det udmærket. Svensk presse oser af det hver dag. De ved, de ryger ud i krig, og de ved, at de taber den. De er ikke så meget dummere end almindelige mennesker.

I rapporten, som kan läsas/laddas ned HÄR, har man tittat på och sammanställt data från samtliga akademiska studier som kartlagt invandrares våldtäktsbrottslighet i Sverige i modern tid – totalt 13 studier publicerade mellan 1990 och 2016.

I rapportens inledning slår man direkt fast följande:

all tillgänglig forskning, publicerad från 1990 fram till i dag (november 2016) och som mäter invandrares brottslighet i Sverige, redovisar en tydlig och mycket stor överrepresentation vid våldtäktsbrottslighet hos personer med utländsk bakgrund. Samtidigt finns det ingen studie som pekar på motsatsen. Inte sällan nämns också just våldtäktsbrott av forskarna som den typ av brottslighet som är särskilt utmärkande för personer med utländsk bakgrund, i synnerhet kulturellt avlägsen eller utomeuropeisk sådan.

Ny rapport slår fast att invandrare är grovt överrepresenterade vid våldtäktsbrottslighet. Rapport: Vad säger den svenska forskningen om våldtäktsmännens ursprung? En forskningsöversikt – v. 11 januari 2017


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?