4
apr
Seneste opdatering: 5/4-17 kl. 1242
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“This brochure is a guide for you who are newly arrived in Sweden and identify as lesbian, gay, bisexual, trans or queer (LGBTQ).”

RFSL riktar sig till nyanlända. Ingen statsmagt i verden er så besat som den svenske af at indprente statens nærvær i borgernes mest intime øjeblikke. Når voksengenerationen ser sådan ud, når den spejler sig, skal man måske ikke undre sig for meget over, at der nu kører kønssegrerede skolebusser i Stockholm og at børn nu bliver voldtaget i svenske skoler af i den medskydige presse uspecificerede forbrydere.

Muhammed dobbeltknepper Sverige i røven, om jeg så mig sige. Men det er en ret præcis situationsbeskrivelse, hvilket er alt hvad man kan forlange af en karrikaturtegning, der ikke ved, den er en karikatur. RFSL er en statsunderstøttet organisation siden 1950.

DR P 1: Der er noget galt i Sverige, men det er ikke så slemt

“Velfærdsstaten er truet, men det skal nok gå”

Det er nydelighederne, der diskuterer, men analyserne kan have en vis interesse alligevel omend perifer. Hertil er den akademiske overklassedebat i Danmark nået. Da jeg har droppet P1 for mange år siden, – ikke fordi det var for rødt, men fordi overklassen var blevet for dum og kulturløs – er det også lidt ‘nyt’ for mig. Bla, bla på den pæne måde:

Bandekonflikter, stribevis af uopklarede mord og kriminalitet i utilgængelige og lovløse indvandrermiljøer. Stockholm og Malmö kaldes også for Nordens Chicago – og USA’s præsident Donald Trump bruger Sverige som skræmmebillede og konsekvens af hæmningsløs indvandring. Men er det også RIGTIGT hvad vi hører om Sverige. P 1, 53 minutter


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?