4
apr
Seneste opdatering: 5/4-17 kl. 1242
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“This brochure is a guide for you who are newly arrived in Sweden and identify as lesbian, gay, bisexual, trans or queer (LGBTQ).”

RFSL riktar sig till nyanlända. Ingen statsmagt i verden er så besat som den svenske af at indprente statens nærvær i borgernes mest intime øjeblikke. Når voksengenerationen ser sådan ud, når den spejler sig, skal man måske ikke undre sig for meget over, at der nu kører kønssegrerede skolebusser i Stockholm og at børn nu bliver voldtaget i svenske skoler af i den medskydige presse uspecificerede forbrydere.

Muhammed dobbeltknepper Sverige i røven, om jeg så mig sige. Men det er en ret præcis situationsbeskrivelse, hvilket er alt hvad man kan forlange af en karrikaturtegning, der ikke ved, den er en karikatur. RFSL er en statsunderstøttet organisation siden 1950.

DR P 1: Der er noget galt i Sverige, men det er ikke så slemt

“Velfærdsstaten er truet, men det skal nok gå”

Det er nydelighederne, der diskuterer, men analyserne kan have en vis interesse alligevel omend perifer. Hertil er den akademiske overklassedebat i Danmark nået. Da jeg har droppet P1 for mange år siden, – ikke fordi det var for rødt, men fordi overklassen var blevet for dum og kulturløs – er det også lidt ‘nyt’ for mig. Bla, bla på den pæne måde:

Bandekonflikter, stribevis af uopklarede mord og kriminalitet i utilgængelige og lovløse indvandrermiljøer. Stockholm og Malmö kaldes også for Nordens Chicago – og USA’s præsident Donald Trump bruger Sverige som skræmmebillede og konsekvens af hæmningsløs indvandring. Men er det også RIGTIGT hvad vi hører om Sverige. P 1, 53 minutter


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 4 april 2017 - 12:05 - Svar

Haha ja svensker blir rævkjørt så inni helvete som et menneske kan bli rævkjørt. 😀

Britta Due Andersen

Posted: 4 april 2017 - 12:13 - Svar

Kan ikke se, hvad RFSL står for? Men ved at følge link får man da syn for sagen. Mon det er bøsser og lespiske mv. forenings oplysning til ny-svensker?

  snaphanen

  Posted: 4 april 2017 - 12:15 - Svar

  RFSL – Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter. Statsstøttet, grundlagt 1950

  https://sv.wikipedia.org/wiki/RFSL

   invandrare1957

   Posted: 4 april 2017 - 17:19 - Svar

   Vad har den helt normala heterosexuella familjeförsörjarna för rättigheter mer än att försörja andra.

    Peter Buch

    Posted: 4 april 2017 - 18:46 -

    Ingen. Formoder jeg.
    Er det ikke u-svensk at ønske sig mere for normale svenske?

Peter Zichau

Posted: 4 april 2017 - 15:07 - Svar

Gad nok vide hvad ham den bageste identificerer sig som…
Nå, han er nok “bare” hetro..? Men med fremmede aner, går det sikkert nok..?

  PBrad

  Posted: 4 april 2017 - 19:40 - Svar

  “Er det frøken Svea der er klemt inde dér”

  Er du blind eller dum? Frøken Svea er nok trunten i front.

torstein

Posted: 4 april 2017 - 15:30 - Svar

Men hvor er Captain Sweden henne? (NB.: Ikke å forveksle med Captain America) Han er jo alltid med når det skal ordnes opp i vanskeligste saker og ting…

KnudMadsen

Posted: 4 april 2017 - 17:12 - Svar

En vældig smagfuld tegning, som enhver svensk må være meget stolt over!
Men den illustrerer jo meget udmærket mit indtryk af stakkels Sverigstan, det fordoms så prægtige land, som vi danskere så op til på alle områder, og hvor vi i 50erne valfartede til på ferier og juleindkøb! Den tid er ovre. Nu er det bare ynk.

invandrare1957

Posted: 4 april 2017 - 17:17 - Svar

Slavarna i Sverige dom som försörjer invandringen orkar väl inte med ett sexliv längre. Och kvinnorna har karriären att tänka på har väl ingen sexlust kvar bara att dra in pengar åt staten. Men vi blir rövknullade av invandrare o feminister.

Felix Krull

Posted: 4 april 2017 - 17:46 - Svar

Pinligt afsloerende for batikhekseriets egen freudianske patologi: en panserlebbe der bliver roevpulet af to muhamedanere.

  Oxis

  Posted: 5 april 2017 - 09:21 - Svar

  Jag har aldrig hört ordet “panserlebbe” tidigare men fick mig ett gott skratt. Tack för detta mycket talande ord. OT: när jag som yngre såg bilder av ryska kvinnliga soldater, särskilt från andra världskriget, kallade jag dem för “pansartanter” och “stridsvagnar” och alla förstod vad jag menade. Kraftiga damer med ordentlig hylla(=byst) framtill, som väl i egen person kunnat fungera som stridsvagn. Huruvida de var “lesbianer” eller ej förmäler inte historien.

PBrad

Posted: 4 april 2017 - 19:43 - Svar

Sverige er en dybt syg nation der er en svulst i Skandinavien, ingen Danske politikere der vil tages alvorligt skal komme uden om spørgsmålet om ophævelsen af pasfrihed mellem de skandinaviske lande, det burde være et mindste krav.

  Andre´Kristian

  Posted: 5 april 2017 - 22:46 - Svar

  Du har, dessvärre får väl tilläggas, helt rätt i Ditt konstaterande att Sverige av i dag är en sjuk nation. Inget kunde vara mer med sanningen överensstämmande och som svensk, värdekonservativ nationalist ges man dagligen och stundligen mången anledning att skämmas över den nationalitet man en gång stolt framhävt. Detta, mina Nordiska vänner, skall bli en nyttig läxa och lärdom för det före detta storebrorsstoltserande svenska etablissemanget. Vi har dragits i en den djupaste smuts och det kommer att ta många decennier i anspråk för att söka reparera de skador som den nationsföraktande politiken åsamkat oss, såvida detta gigantiska företag överhuvudtaget ställer sig möjligt att realisera. Vi har gått från att vara ett slags förebild till att utgöra ett internationellt känt avskräckande exempel på radikalfeministiskt och korrumperat terrorstyre med upphävd yttrandefrihet och no-go-zoner.
  Med utmärkta hälsningar,
  Andreas.
  https://uploads.disquscdn.com/images/26f57747419f47b6c423eb9d268bb46d4 cd304bf0efb6fa1143e2e2c83ba9abd.jpg

Louis B Knockel

Posted: 4 april 2017 - 21:20 - Svar

Nu kan det ikke blive grimmere, dummere eller mere usselt… siger vi indtil næste gang.

Talibananas

Posted: 4 april 2017 - 21:22 - Svar

Hackordning känner man till. Offerhierarkin får här sin upprättelse i form av påsättningshierarkin: mörkast “gör” de ljusare.

Ferd Ed Sa

Posted: 4 april 2017 - 22:51 - Svar

Der er ikke noget at sige til, at det er gået grueligt galt i Sverige med det selvbillede!!. Er det selveste Muhammed bagerst, som tager sin hustru Aisha på 9 år bagfra, som igen tilfredsstiller Ylva Johannson i rumpetten?? eller går den hele vejen igennem??

  Anders Bo

  Posted: 5 april 2017 - 02:49 - Svar

  “…hele vejen igennem??”

  Pas nu på de venlige fra fredens religion!!

Margrethe

Posted: 5 april 2017 - 09:39 - Svar

Jeg elsker hverdagens, ægte originaler. Stærke personligheder, der tør være anderledes på trods af, hvad alle andre mener. Havde det ikke været for dem, havde vi stadig siddet i rundkreds om et bål og lavet klatmaling på klippevægge, som det ypperste kulturelle udtryk. Der skál være mennesker, der ikke er som flertallet. Alt andet bliver vores død.

Der hvor jeg står fuldstændig af, og sætter i bakgear er når man, som tilfældet er med disse homo-, bi-, tri-, trans- og hvad ved jeg, institutionaliserer en bestemt minoritetsstatus. Gør det til en semireligiøs ideologi: Du SKAL elske disse seksuelle afarter! Nøje udvalgte minoriteter, pakket ind i plastic og gjort til mainstream: “Giv mig, homogud, en salmetunge, så jeg ret for dig kan sjunge.” Synger du ikke højt og lydeligt med på tolerancesalmen, ryger du ud i kulden. Men hov! Så står man pludselig derude i kulden, tilhørende en minoritet, der måske ikke er overdrevet begejstret for dette homo- bi- trans- hysteri. Så er man jo pludselig selv blevet en minoritet, der har krav på at blive ophøjet til noget særligt beskyttelsesværdigt…

Med andre ord, dette minoritets-beskytter-hysteri har ikke gang på jord i realiteternes verden. Og jeg fatter simpelthen ikke, at de mennesker vil være med til det. Jeg vil til enhver tid foretrække, at folk hader mig af et ærligt hjerte, end elsker mig af et falsk.

  snaphanen

  Posted: 5 april 2017 - 09:46 - Svar

  Jeg kender nogle homoseksuelle, der heller ikke bryder sig om alt det regnbuehalløj og pride-marcheren. Jeg har det ligesom dem. Det værste er dog disse foreninger, der tjener penge på at lave ideologi på det. Tak og lov vi ikke har et RFLS i Danmark

   Peter Buch

   Posted: 5 april 2017 - 21:48 - Svar

   RFSL grundades på ett möte 21 oktober 1950 som en avdelning av danska Forbundet af 1948. Initiativet var Allan Hellmans, som varit den förste med att i svenska media öppet berätta om sin homosexualitet. År 1952 bildades RFSL som egen organisation och under
   detta namn.[52]
   Den uttalade målgruppen var homosexuella. Året därpå krävde RFSL äktenskap för homosexuella. Förbundet är med sin långa historia en av världens äldsta organisationer som arbetar för homo-, bisexuella och transpersoner (HBT) rättigheter i samhället.

   Er det tilsvarende danske ikke http://lgbt.dk/ ?

  KnudMadsen

  Posted: 5 april 2017 - 16:30 - Svar

  Du vil ikke være alene der ude i kulden. Jeg vil også være der! Jeg synes det er så uendelig klamt, hele tiden at skulle høre om denne besynderlige afdfærd, som jeg aldrig kommer til at ville acceptere som det mest naturlige i verden.
  Folk må da gøre som de vil hjemme hos dem selv, men jeg gider ikke at blive konfronteret med dette ustandseligt. Der er sgu da heller ingen normale heteroer, der i den grad udstiller deres gøren og laden på den måde, og blander andre ind i det.
  Jeg giiiiider ikke høre og se det.

  Andre´Kristian

  Posted: 5 april 2017 - 22:49 - Svar

  Vilket vackert språk, Margrethe!
  Andreas 🙂

   Margrethe

   Posted: 6 april 2017 - 08:17 - Svar

   Mange Tak!

Andre´Kristian

Posted: 5 april 2017 - 22:25 - Svar

Innehållet i detta inlägg är av sådan natur att undertecknad på grund av vissa principiella skäl finner det motbjudande att dela på Twitter. Icke desto mindre visar den magomvälvande illustrationen den svenska depravationshysterin i dess vidrigaste skepnad. Det i samtliga avseenden förtappade etablissemanget vill med alla till buds stående medel nyttja osedligheten som ett av sina distraktionsvapen i syfte att dölja samhällsförfallet, och att liderligheten representerar en utmärkt avledningsmanöver torde vara allom bekant.
Att sedan den HBTQ-dikterade vurmen för den totala moraliska urartningen icke ställer sig kompatibel med dödskulten islam, denna specialimporterade och människofientliga politiska agenda, faller knappast de förvridna makthierarkerna eller deras radikalfeministiska nickedockor in. Allt som kan gynna globalismens destruktiva framfart befrämjar också dess högavlönade marionettpolitiker – de notoriska statskonstnärer som en gång i tiden figurerade under benämningen folkvalda.
Feministkalkonerna, dessa svagsinta samhällsomstörtare, hoppar jämfota av pur förtjusning över MENA-antropoidernas hejdlösa plundringståg, vilket enligt deras rudimentära tankekapaciteter gagnar kampen för att krossa den vite mannen.
Att man som svensk och värdekonservativ nationalist upplever det största äckel över den tragiska utvecklingen, är säkerligen överflödigt att nämna.
Andreas.

Casper

Posted: 7 april 2017 - 03:27 - Svar

RFSL er grundlagt 1950, men de har nok bestemt ikke været statsstøttet fra 1950 af. Det var først i 70’erne at brede dele af befolkningen accepterede homoseksualitet. Sverige indførte først registreret partnerskab i 1994.

Jeg kan ikke finde aktuelle tal om statsstøtte, men i 2005 fik de 6 mio. svenske kroner, ikke alverden, når man betænker at vældig mange ting og sager i samfundet modtager offentlig støtte. Jeg kan endda se nogle fordele i at uddelegere opgaver til organisationer, f.eks. kan de nok lave forebyggelse af seksuelt overførte sygdomme eller psykosocialt arbejde mere effektivt end hvis det skete direkte i statsligt regi. Det offentlige er aldrig effektivt. Men jeg er enig i at deres opgave ikke skal være at udbrede en bestemt ideologi. Nu er det dog bare sådan at Sverige er gennemsyret af feminisme og meget fri seksualmoral, så på en måde viser RFSL bare hvad der er en forholdsvis bred norm i befolkningen.

Billeder fra seksualoplysning kan nemt fremstilles løsrevet fra sammenhængen. Jeg tror I overser at tegningerne også kan være en smule humoristisk ment. (Brochuren findes som link på bloggen som du linker til eller her: http://www.rfsl.se/wp-content/uploads/2016/03/RFSL_Nyanl%C3%A4nda_bros chyr_2016-03-03.pdf ).
Jeg ved ikke om den rammer forbi formålet. Om indvandrere fra dybt konservative lande føler sig mere chokerede end inkluderede. Eller måske er de ikke mere ubegavede end at de hurtigt tilpasser sig de svenske forhold? Homoseksuelle indvandrere plejer at blive godt integreret, hvis de har homoseksuelle venner.

Teksten handler om at oplyse indvandrere om deres mange “rettigheder”, og man kunne måske sige at den hellere skulle fortælle om hvordan samfundet og kønslivet fungerer i praksis. F.eks. står der at man kan sige nej til behandling, og man kan kræve at blive tilset af en læge af eget køn. Men der står ikke at man tilrådes at sige ja til behandling, eller at man som regel roligt kan blive undersøgt af en læge uanset køn, da lægen er professionel. På den anden side er det jo bare en kortfattet brochure og ikke en lærebog i svensk kultur. Der står også nyttige ting.

Problemet for queer-ideologien er at den selv opstiller et hierarki, hvor de mest anderledes eller køns-mixede mennesker er bedre end de normale. Så det non-normative bliver normativt. Men jeg synes nu ikke brochuren er særlig propagandistisk – når man lige vænner sig til billederne. Og jeg tror at unge er endnu mere tolerante. Gamle mænd med skæg kan også have sex. Hvorfor skal det være et tabu? Som RFSL skriver: “Bilderna är beställda och framtagna speciellt till denna broschyr för att visa en bredd av sexualitet, kön, kroppar och människor.” Det er måske lige lovlig konsekvent gennemført, men idéen er vel ikke yderliggående.

Jeg synes det er godt at grupper som interseksuelle og transseksuelle kommer frem i lyset, da de virkelig har været groft undertrykte. De er mange flere end man skulle tro. Det er slet ikke så unormalt at kønsorganerne er uklare og lægen har “set forkert” ved fødslen, så man vokser op med en piges hormonsystem i en officiel drengekrop, eller omvendt.

Der er en vis modedille i ungdomskulturen med at være kønsforvirret, men i det store og hele er kønsrollerne stadig traditionelle, bare knap så forkrampede som før. Så jeg tror nu at mænd og kvinder bliver ved med at være mænd og kvinder.

Dette indlæg blev noget helt andet end jeg havde tænkt mig. Jeg vænnede mig ret hurtigt til brochuren da jeg læste den. Den henvender sig heller ikke til den brede befolkning, så det er svært at se den som propaganda.

Vist er der enorme problemer med islamisering, kvindeundertrykkelse og vold i Sverige, men hvad har det at gøre med en brochure om seksualoplysning for homoseksuelle indvandrere? Både voldtægt, trafficking og prostitution er omtalt. Og det er da et eksempel på at man IKKE har underlagt sig islamiske normer. RFSL har også grupper for indvandrere og efterkommere – unge som har store problemer med at springe ud pga familien. Hvis man ville underkaste sig islam, så lukkede man vel de grupper.

Leave a Comment